تحقق و اجرایی شدن اسناد توسعه محله در محلات بازآفرینی و حاشیه شهر نیازمند ایفای نقش همه نهادها است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی از لزوم اجرایی شدن اسناد توسعه در محلات بازآفرینی و حاشیه شهر مشهد گفت و تاکید کرد: تحقق این امر نیازمند ایفای نقش همه نهادهاست.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، احمد یزدان‌پناه در حاشیه نشست بررسی اقدامات انجام شده در حاشیه شهر مشهد که روز گذشته در استانداری خراسان رضوی برگزار شد، به فعالیت‌های مهم دفاتر توسعه محله (تسهیل‌گری) شهرداری مشهد اشاره کرد و گفت: طبق گزارش عملکردی که توسط شهردار و سازمان بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری مشهد در خصوص اقدامات دفاتر توسعه محله در محلات کم برخوردار شهر مشهد ارائه شد، این دفاتر به آشنایی دقیق و قابل اتکایی نسبت به محلات و ساکنین آن رسیده‌اند که می‌تواند مبنای اتخاذ سیاست‌گذاری اقدامات در ارتقاء زیست‌پذیری این محلات با تدوین اسناد توسعه محله باشد.
وی به ظرفیت‌هایی که شهرداری مشهد در این محلات ایجاد کرده است اشاره کرد و افزود: علیرغم تلاش‌های شهرداری مشهد، همه‌ بار بازآفرینی محلات هدف نمی‌تواند صرفا بر دوش شهرداری باشد و نهاد‌های عضو ستاد بازآفرینی باید به اتکای قانون نسبت به تخصیص ۳۰ درصد بودجه خود در تحقق اهداف و پروژه‌هایی که در اسناد توسعه محلات تدوین و تصویب خواهد شد بپردازند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: اسنادی که تحت عنوان «سند توسعه محله» توسط دفاتر توسعه محله (تسهیل‌گری) درحال تهیه و تدوین است دارای برنامه زمانی مشخص و سهم اقدام از سوی نهادهای عضو ستاد بازآفرینی است که همراهی و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی ضامن تحقق و تسریع در به نتیجه رسیدن برنامه‌ها است.
یزدان‌پناه بیان کرد: بسته‌های تشویقی گوناگونی توسط مدیریت شهری برای بازآفرینی این محلات تدارک شده است که به فراخور آن سایر نهادها نیز باید مشوقات و تسهیلات مختلفی را از هر نوع مطابق با ماموریت، ظرفیت‌ها و مسئولیت‌های قانونی خود برای ساماندهی بافت‌ها ارائه کنند و پیشنهاد دهند.
وی از تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد مدیریت واحد دفاتر توسعه محله (تسهیل‌گری) خبر داد و تصریح کرد: از همین رو مقرر شد مدیریت کلیه دفاتر تسهیل‌گری به شهرداری مشهد واگذار شود و سایر نهادها باید امکانات و منابع خود در این خصوص را به شهرداری مشهد واگذار نمایند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی افزود: همچنین منابع دولتی نیز از سطح کلان برای ساماندهی بافت‌های هدف بازآفرینی باید تامین شود که پیگیری این موضوع نیز از موارد مورد تاکید در این نشست بود.
یزدان‌پناه در خاتمه به تقدیر استاندار خراسان رضوی از اقدامات شهرداری مشهد در مدیریت فعالیت‌ها و اقداماتی که در محلات کم برخوردار به ویژه در حوزه توانمندسازی و جلب مشارکت اجتماعی توسط دفاتر صورت گرفته است، اشاره‌ کرد و گفت: تاکنون سند توسعه سه محله هدف بازآفرینی تهیه شده است که در حال انجام بررسی‌های نهایی و اخذ تایید نهادها جهت ارسال برای تصویب به ستاد بازآفرینی شهرستان مشهد و ستاد بازآفرینی استان است.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

Comments (0)

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
0 Characters
Attachments (0 / 3)
Share Your Location