انتصاب سرپرست فرمانداری شهرستان تربت جام

با صدور حکمی از سوی استاندار، سرپرست فرمانداری شهرستان تربت جام منصوب شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری با صدور حکمی حسین جمشیدی را به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان تربت جام منصوب کرد.
در متن انتصاب سرپرست فرمانداری شهرستان تربت جام آمده است:

جناب آقای حسین جمشیدی
سلام علیکم
نظر به مراتب تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان تربت جام منصوب می‌شوید.
امید است با اتکال به خداوند متعال؛ تحت منویات و فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی امام خامنه‌ای «مدظله العالی» و در راستای تحقق اهداف و آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، بیانیه گام دوم انقلاب و در چهارچوب وظایف مصوب و سیاست‌های دولت مردمی ایران قوی مبتنی بر گفتمان فسادستیزی، عدالت محوری و قانون مداری موفق و موید باشید.

یعقوبعلی نظری
استاندار خراسان رضوی

قیمت‌ تعیینی تولیدکنندگان، بدون تایید کارگروه تنظیم بازار قابلیت اجرا ندارد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی با تاکید بر لزوم تابعیت همه فرمانداران از مصوبات کارگروه تنظیم بازار استان گفت: گاه ممکن است برخی تولیدکنندگان از حق خود برای قیمت‌گذاری کالاها استفاده کنند که این قیمت‌گذاری باید مورد تایید کارگروه تنظیم بازار قرار گیرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، مرتضی اشرفی روز چهارشنبه در نشست مشترک کارگروه تنظیم بازار و کمیته اقدام مشترک خراسان رضوی، انتقال اختیارات "کارگروه گندم، آرد و نان" و "تامین و توزیع و نظارت بر تمام کالاهای کشاورزی" از سازمان صمت به سازمان جهاد کشاورزی را مورد تاکید قرار داد و افزود: این تقسیم بندی انجام شده و ۲ سازمان استانی مزبور در تعامل دقیق با یکدیگر هستند.
وی خاطرنشان کرد: طبق ابلاغیه کشوری همچنان مسوولیت دبیری ستاد تنظیم بازار و کارگروه های متناظر آن در استانها با سازمان صمت خواهد بود و ۲ تن از معاونان سازمانهای صمت و جهاد کشاورزی استان به عنوان سخنگوی کارگروه تنظیم بازار استان پاسخگوی مسائل فرمانداران خواهند بود. 

اشرفی،  ارزیابی عملکرد فرمانداران را مبتنی بر رصد، پایش و کنترل مستمر بازار و برگزاری مستمر نشستهای کارگروه تنظیم بازار در شهرستانها ذکر و بیان کرد: در راستای رتبه بندی فرمانداران، خراسان رضوی به ۱۲ منطقه تقسیم شده و برای هر منطقه یک کارشناس در نظر گرفته شده است تا به صورت روزانه و مستمر مسائل تنظیم بازار رصد و پایش و پیگیری و ارزیابی های مربوط  به آن به استاندار منعکس شود.

وی کمک گرفتن از مردم در مسائل تنظیم بازار را بسیار موثر دانست و خواستار ارایه الگوهای موفق شهرستانها در این زمینه شد و افزود:  همه اختیارات قابل تفویض از کارگروه تنظیم بازار استان به فرمانداران واگذار خواهد شد.

معاون استاندار خراسان رضوی با عنایت به تشکیل قرارگاه امنیت غذایی در جهاد کشاورزی، اظهار امیدواری کرد این قرارگاه  اتخاذ تصمیمات کوتاه مدت و روزانه را در اولویت قرار داده و قرارگاه متناظر آن در همه شهرستانهای استان فعال شود. 

اشرفی با تاکید بر اینکه شناسایی واحدهای راکد و نیمه فعال و احصای مشکلات و موانع آنها در دستور کار است، گفت: فرمانداران باید به صورت مستمر گزارش مربوط به این واحدها را به مرکز استان منعکس کنند و مواردی که در همان شهرستان قابل حل است، برطرف کرده و برای حل باقی موارد از مدیران استانی کمک بگیرند.

معاون استاندار خراسان رضوی گفت: با همکاری تعاون روستایی و شرکت پشتیبانی امور دام استان همه ظرفیتهای خالی استان در زمینه سردخانه و انبارهای ذخیره کالا شناسایی شده و تاکنون قراردادهایی منعقد گردیده و ضروری است نسبت به فعال سازی سایر ظرفیت های خالی سردخانه ها اقدام و  حدود هشت هزار تن ظرفیت ذخیره سازی که در سه شهرستان استان شناسایی شده است با محوریت فرمانداران مدیریت و فعال شود. 

وی با اشاره به نزدیکی ایام پایان سال و توالی روزهای نوروز و ماه رمضان در سال آینده، گفت: تشدید اجرای طرحهای نظارتی و نصب برچسبهای قیمت بر روی کالاها اهمیت زیادی دارد و فرمانداران باید کنترل دقیقی در خصوص تناسب بین تقاضا و عرضه کالا داشته باشند، برپایی نمایشگاهی به وسعت ایران تجربه موفقی مربوط به نوروز امسال بود که لازم است در نوروز سال آینده نیز با همکاری همه اتاق های اصناف در خراسان رضوی برگزار شود.

برنامه ریزی برای برپایی پنج نمایشگاه عرضه مستقیم کالا 

معاون استاندار خراسان رضوی ادامه داد: در ایام پایانی امسال برپایی پنج نمایشگاه عرضه مستقیم کالا، فروش های فوق العاده کالایی در اصناف منتخب و توسعه روستابازاها برنامه ریزی شده است که همراهی فرمانداران را در این زمینه خواستار هستیم. 
اشرفی اضافه کرد: هر شهرستانی که در زمینه هوشمندسازی نظارتها و توزیع کالاها الگوی موفقی دارد، به ستاد تنظیم بازار استان اعلام کند تا به شهرستانها منعکس شود.

برگزاری نشست تخصصی بررسی مشکلات حوزه تامین و انتقال انرژی استان

با حضور سرپرست اداره کل پدافند غیرعامل استانداری خراسان رضوی، نشست تخصصی بررسی مشکلات حوزه تامین و انتقال انرژی استان برگزار شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، رجبی در این نشست با تاکید بر پیش بینی تأمین انرژی لازم و ضروری مورد نیاز مردم عزیز با هدف کاهش آسیب پذیری‌ها و افزایش بازدارندگی از منظر پدافند غیرعامل، اظهار کرد: شرکت‌های متولی تأمین، تولید، انتقال و توزیع باید با حساسیت لازم ضمن فرهنگ سازی استفاده بهینه از برق، زمینه تولید برق از نعمت‌های طبیعی و خدادادی باد و خورشید را در دستور کار قرار دهند.
سرپرست اداره کل پدافند غیرعامل استانداری خراسان رضوی ادامه داد: با توجه به شرایط مناسب تولید انرژی‌های تجدید پذیر و مهیا بودن زمینه و پتانسیل مربوطه از جمله ایجاد نیروگاه بادی در مناطق مختلف استان علی الخصوص منطقه، درون بردسکن، نشتیفان خواف و همچنین ایجاد نیروگاه خورشیدی، برای تولید و تأمین کسری برق اقدام شود.
گفتنی است سرپرست اداره کل پدافند غیرعامل استانداری خراسان رضوی همچنین از تونل انرژی سطح شهر مشهد مقدس، از پست.های برق جی آی اس (GIS) سطح شهر، پروژه‌های در دست اجرای پست‌های برق جی آی اس (GIS) و اتاق‌های کنترل مربوطه در سطح شهر مشهد و پست‌های قدیمی فوق توزیع و انتقال برق سطح شهر بازدید به عمل آورد.

جلسه هم اندیشی برگزاری آئین تکریم، تشییع و تدفین شهدای گمنام در استانداری برگزار شد

با حضور مشاور امور ایثارگران استانداری خراسان رضوی، جلسه هم اندیشی برگزاری آئین تکریم، تشییع و تدفین شهدای گمنام در استانداری برگزار شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، در این نشست هم اندیشی که جمعی از پرسنل ایثارگر استانداری خراسان رضوی حضور داشتند، مشاور امور ایثارگران استاندار خراسان رضوی به ایراد سخن پرداخت و حضار نیز به بیان نقطه نظرات خود در خصوص چگونگی برگزاری مراسم و جانمایی شهدای گمنام پرداختند.
گفتنی است؛ ۱۴ شهید گمنام در هشت نقطه شهر مشهد شامل پادگان شهید برونسی سپاه پاسداران، استانداری خراسان رضوی، میدان شهدا، صنایع حضرت یونس (ع) وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، بوستان ملت و همچنین شهرستان‌های نیشابور، طرقبه شاندیز و گناباد به خاک سپرده می‌شوند.

دیدار استاندار عالمیه عراق با استاندار خراسان رضوی

استاندار استان عالمیه (بغداد) عراق و استاندار خراسان رضوی با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند.
دیدار استاندار عالمیه عراق با استاندار خراسان رضوی
استاندار استان عالمیه ( بغداد) عراق و استاندار خراسان رضوی با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، محمد جابر العطا استاندار استان عالمیه(بغداد) عراق و یعقوبعلی نظری استاندار خراسان رضوی در محل دفتر استاندار با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند.
یعقوبعلی نظری اظهار کرد: رابطه بین ملت عراق و مردم ایران یک رابطه اعتقادی، تاریخی و همسایگی است. لذا این رابطه هیچوقت گسستنی نیست.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه «عتبات عالیات» در دل های ایرانیان است، افزود: این رابطه اعتقادی باعث شده ، مردم ایران و عراق همواره در کنار هم باشند.
وی ادامه داد: شهید سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس یک نمونه و الگوی بسیار عالی در مبارزه با تروریسم بودند.
نظری خاطرنشان کرد: ما امیدواریم که هر روز رابطه اعتقادی بین ایران و عراق بهتر و گسترده تر شود و همچنین در این راستا امیدواریم روابط اقتصادی دو کشور نیز گسترش پیدا کند.
استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: ما تلاش می‌کنیم از امکانات دو کشور برای حل مسائل و برطرف سازی مشکلاتمان استفاده کنیم. در این بین آمادگی داریم از تجربیات دو کشور بیشتر بهره‌مند شویم و همچنین خواهان گسترش موضوع زیارت هستیم.
محمد جابر العطا هم در ابتدای این دیدار اظهار کرد: سالروز شهادت سردار قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس را تسلیت می‌گویم. این دو شهید والامقام نقش بسیار مهمی در سیاست خارجی و داخلی دو کشور ایفا کردند و ما هیچوقت آنان را فراموش نمی‌کنیم.
استاندار استان عالمیه (بغداد) عراق افزود: شهادت این دو بزرگوار در یک مکان نشان می‌دهد، روابط دو کشور ایران و عراق بسیار با یکدیگر نزدیک است.
وی ادامه داد: این روابط بین مردم دو کشور در جریان بوده و باعث می‌شود دل‌ها به یکدیگر بسیار نزدیک شود. اعتقاد داریم کشور ایران موقعیت بسیار استراتژیکی در منطقه دارد و نقش بسیار مهمی برای نیروهای مقاومت ایفا می‌کند.