تامین امنیت غذایی نیازمند توجه به پژوهش در صنعت غذاست

رییس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی نقش استراتژیک در برقراری امنیت، ایمنی و سلامت غذایی کشور ایفا می کند که تامین امنیت غذایی مردم در شرایط کنونی، توجه بیشتر به پژوهش در صنعت غذا را می‌طلبد.

به گزارش چاپارطوس خراسان رضوی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر نصر الله پژمانفر روز دوشنبه در بازدید از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مشهد افزود: فاصله بسیار برای برقراری ارتباط مناسب میان مراکز پژوهشی و جامعه وجود دارد.

وی با تاکید بر ضرورت رفع موانع ارتباطی میان مراکز علمی - پژوهشی و جامعه ادامه داد: روند بهبود روابط مراکز علمی– پژوهشی با جامعه باید به نحوی تحقق پیدا کند که شاهد رویت آشکار این پژوهش ها، در بخش های مختلف جامعه باشیم.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی خواستار معرفی گسترده‌تر موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در بخش‌های دولتی و خصوصی شد و گفت: برای تحقق این امر آمادگی هرگونه همکاری با این مرکز پژوهشی وجود دارد.

رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی نیز در این بازدید گفت: فعالیتهای این موسسه به واسطه رسالت‌های ملی و منطقه‌ای در دو بخش رفع چالش‌های ملی و صنایع غذایی متمرکز شده است.

دکتر قدیر رجب زاده با بیان اینکه همزمان با تولید علم، انتظار جامعه از بخش‌های علمی کشور حل مشکل است افزود: پیشرفت کشور با تولید فناوری و بکارگیری آن برای ایجاد ارزش افزوده میسر است.

وی ادامه داد: فعالیت های پژوهشی این موسسه بر تولید فناوری معطوف است چرا که خاتمه طرح‌های پژوهشی منجر به تولید دانش فنی می‌شود.

رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اشاره به تدوین سند امنیت غذایی کشور برای افق ۲۰۵۰ در شورای عالی امنیت غذایی، گفت: این موسسه در کارگروه ویژه تدوین این سند به نمایندگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری به عنوان یک نهاد تاثیرگذار ایفای نقش می‌نماید.

وی با تاکید بر اینکه تمام تمرکز مدیران این موسسه به جذب درآمدهای اختصاصی معطوف است افزود: ۹۶ درصد بودجه‌های طرح‌های پژوهشی در این مرکز از صنایع متقاضی دریافت خدمات پژوهشی، فنی – مهندسی و آزمایشگاهی تامین می‌شود.

مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به عنوان یکی از مراکز مهم پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور پاسخگویی به بخشی از نیازهای پژوهشی کشور از سال ۱۳۸۵ به عنوان "پژوهشکده مستقل ملی" و دارای مصوبه قطعی از شورای گسترش آموزش عالی فصل نوینی از فعالیت‌های خود را آغاز کرد.
سابقه فعالیت این پژوهشکده به سال ۱۳۶۰ باز می گردد که در ابتدا با نام سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران مرکز خراسان فعالیت خود را آغاز کرد و در سالهای ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۵ با تبدیل مراکز استانی سازمان به پارک‌های علم و فناوری با نام پژوهشکده تحقیقات توسعه فناوری فعالیت خود را ادامه داده است.

 
  

Comments (0)

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
0 Characters
Attachments (0 / 3)
Share Your Location