حل مشکلات اقتصادی اولین دغدغه نمایندگان مجلس است

خراسان رضوی/ چاپارطوس، نماینده مردم بردسکن، کاشمر ،خلیل آباد وکوهسرخ در مجلس شورای اسلامی گفت: اولین دغدغه نمایندگان مردم در مجلس یازدهم بحث اقتصادی و کاهش مشکلات اقتصادی مردم است.

حجت الاسلام جواد نیک بین در حاشیه بازدید از روستاهای سیف آباد، محمد آباد، عبدل آباد، فیروز آباد و خرم آباد از توابع بخش شهرآباد، اظهار کرد: دغدغه نمایندگان مردم در دوره یازدهم توجه به اقتصاد مردم و امنیت اقتصادی است، لذا همه هم قسم شده اند تا در جهت رفع مشکلات اقتصادی آنچه در توان دارند با همراهی با دولت در مدت باقی مانده، بتوانند، تسهیل امور اقتصادی را داشته باشند.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی عضویت در کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خود را قطعی عنوان کرد و افزود: برای عضویت در کمیسیون کشاورزی هم شرکت خواهم کرد.

نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی در خصوص مطرح شدن استاندار خراسان رضوی به عنوان وزیر صمت، با استقبال از این پیشنهاد رئیس جمهوری ، اظهار داشت: قطعا با توجه به توانمندی های رزم حسینی، بیشتر نمایندگان مجلس موافق خواهند بود و در خراسان رضوی هم همگی استقبال دارند، زیرا وی فردی پر کار وبا جسارت است.

 

۹۰ درصد گیلاس تولیدی در تایباد مصرف داخلی دارد

مدیر جهادکشاورزی تایباد گفت: ۹۰ درصد از گیلاس تولید شده در این شهرستان مصرف داخلی دارد و فقط ۱۰ درصد آن به سایر شهرستان‌های استان ارسال می‌شود.

محمد میری دیسفانی در گفت‌وگو با خبرنگار چاپارطوس خراسان رضوی، اظهار کرد: همزمان با آغاز فصل برداشت گیلاس، کشاورزان تایبادی نیز مشغول برداشت این محصول از ۱۳ هکتار باغ‌های مستعد کاشت هستند.

وی با اعلام اینکه پیش‌بینی می‌شود ۱۰ تن گیلاس از باغ‌های این منطقه برداشت شود، افزود: سال گذشته ۴۰ تن گیلاس در این شهرستان برداشت شد که با توجه به خسارت‌های ناشی از سرمازدگی به ۸۰ درصد باغات در این شهرستان خسارت وارد شد که کاهش ۸۰ درصدی تولید این محصول را به همراه داشته است.

میری دیسفانی بیان کرد: تایباد با ۱۵ هزار و ۲۰۰ هکتار باغ کشاورزی، یکی از قطب‌های مهم تولید محصولات باغی استان خراسان رضوی است و کاشت گیلاس در این شهرستان افزون بر ۳۰ خانوار بهره‌بردار دارد و اغلب در باغات بخش‌های میان ولایت و کرات تولید می‌شود.

۸۵ درصد اشتغال شهرستان تایباد وابسته به بخش کشاورزی است.

 

انتهای پیام

خبرنگار، شوکت سالاری

باغهای آلبالو در باخرز به ثمر رسید

خراسان رضوی/ چاپارطوس، مدیر جهاد کشاورزی باخرز در استان خراسان رضوی گفت: برداشت آلبالو از ۴۲ هکتار باغ بارور و مثمر این شهرستان آغاز شد.

محمد دوست خواه احمدی افزود: پیش‌بینی می‌شود ۳۸ تن آلبالو از باغ‌های این منطقه برداشت شود.

وی با بیان این که باخرز با ۸۱۵ هکتار باغ کشاورزی، یکی از قطب‌های مهم تولید محصولات باغی استان خراسان رضوی است ادامه داد: سال گذشته نیز ۱۲۰ تن آلبالو در این شهرستان برداشت شد.
مدیر جهاد کشاورزی باخرز گفت:  ۸۰ درصد آلبالوی تولیدی در باخرز در این شهرستان به مصرف می‌رسد و ۲۰ درصد آن به سایر شهرستان‌های استان ارسال می‌شود.

وی افزود: امسال بر اثر سرمازدگی به ۷۰ درصد باغات آلبالو این شهرستان خسارت وارد شد که کاهش ۷۰ درصدی تولید این محصول را در این منطقه به دنبال داشت.

دوستخواه احمدی ادامه داد: آلبالو در این شهرستان افزون بر ۵۰ خانوار بهره‌بردار دارد و در باغات بخش‌های مرکزی و بالا ولایت این شهرستان تولید می‌شود.

وی گفت: امسال در ۲۵ درصد از باغات این شهرستان و در حدود ۲۰۰ هکتار، اصلاح و نوسازی انجام شد.

باخرز یکی از بزرگترین شهرستان‌های باغی استان خراسان رضوی است که حدود ۸۴ درصد اشتغال مردم آن وابسته به بخش کشاورزی است.
شهرستان ۵۸ هزار نفری باخرز در ۲۲۰ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.

خبرنگار، علی اصلاحی

تاکید معاون وزیر کشور بر لزوم بازگشت واحدهای تملیکی به چرخه تولید

خراسان رضوی/ چاپارطوس، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور گفت: همه واحدهای تولیدی تملک شده توسط بانکها باید تعیین تکلیف شده و به چرخه تولید بازگردند، در غیر این صورت با توجه به دستور رییس قوه قضاییه این واحدها به سازمان بازرسی کل کشور ارجاع داده می‌شوند.

بابک دین پرست روز سه‌شنبه در نشست کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید خراسان رضوی افزود: با تملک واحدهای تولیدی توسط بانک‌ها ضربه بزرگی به تولید و اشتغال کشور وارد شده و طی دو سال گذشته پنج مصوبه از رییس جمهوری برای خروج واحدها از تملک بانک‌ها گرفته شده است.

وی با اشاره به ۱۰۴ واحد تولیدی تحت تملک بانک‌های خراسان رضوی ادامه داد: بانک‌های استان سه ماه مهلت دارند این واحدها را واگذار کنند یا آنها را از تملک خود خارج نمایند در غیر این صورت به سازمان بازرسی ارجاع داده می‌شوند.

معاون وزیر کشور با تاکید بر مشخص شدن وضعیت بدهکاران بانکی خراسان رضوی گفت: بانکها همیشه مقصر نبوده و نباید همواره برای پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی به آنها فشار وارد شود زیرا واحدهای تولیدی بدهکاری نیز هستند که مبالغ سنگینی به شبکه بانکی بدهکارند و باید با کمک دستگاه‌های نظارتی و معرفی بدهکاران بانکی تلاش شود مطالبات بانکها وصول گردد.

وی با اشاره به ۱۴ بانک در خراسان رضوی که آمار پرداختی‌های خود را به شورای هماهنگی بانک‌های استان اعلام نمی‌کنند افزود: چنین چیزی به هیچ وجه قابل قبول نیست و شرایط کشور ایجاب نمی‌کند که بخش خصوصی خود را مبرا از بخش دولتی بداند.

دین پرست ادامه داد: کوتاهی برخی بانکهای خراسان رضوی در ارایه آمار و اطلاعات به شورای هماهنگی بانک‌های استان به اطلاع رییس جمهوری خواهد رسید.

وی گفت: ۹۰۰ شهرک و ناحیه صنعتی با در اختیار داشتن ۱۷۰ هزار هکتار در کشور وجود دارد که از این میزان ۶۸ هزار هکتار زمین صنعتی است و تاکنون ۴۱ هزار هکتار آن به ۸۷ هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی واگذار شده و زمینه اشتغال یک میلیون و ۳۰ هزار نفر را فراهم کرده است.

معاون وزیر کشور افزود: باید ظرف ۱۰ روز آینده وضعیت قراردادها و متقاضیان زمین صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی خراسان رضوی به وزارت کشور گزارش شده و لیست دریافت کنندگان اراضی صنعتی ارایه شود، همچنین گزارش کاملی از پروژه‌های نیمه تمام تهیه و برای تعیین تکلیف به وزارت کشور ارسال گردد.

وی ادامه داد: مشکلات واحدهای تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی باید تعیین تکلیف شود و مدیران در این زمینه رویکرد مثبتی اتخاذ نمایند.

دین پرست در پاسخ به مشکلات مربوط به مواد تولیدی انباشته در گمرکات خراسان رضوی گفت: تلاش دولت این است که هر چه سریعتر کالاهایی که تاریخ مصرف دارند از گمرک ترخیص شوند و وزارت کشور درصدد حمایت جدی از تولیدکنندگان در این زمینه است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان در سال گذشته ۱۵۷ نشست برگزار کرده که از این نظر رتبه ۱۵ و از نظر تعداد مصوبات رتبه دوم را در کشور به دست آورده است.

محمدرضا مس فروش افزود: این نشست‌ها در سال گذشته منجر به تشکیل ۲ هزار و ۳۱۶ پرونده، ابلاغ ۲ هزار و ۶۹۵ مصوبه، اجرای ۲ هزار و هشت مصوبه و پیگیری ۶۷۷ مصوبه شده است.

وی ادامه داد: در سه ماهه نخست امسال ۳۲ نشست کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در خراسان رضوی برگزار و منجر به تشکیل ۱۷۸ پرونده، ابلاغ ۲۳۳ مورد مصوبه، اجرای ۷۱ مصوبه و پیگیری ۱۶۲ مصوبه شده است.

نشست امروز کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید خراسان رضوی ۱۵ مصوبه برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی بخش خصوصی در زمینه‌های تامین زمین صنعتی، ترخیص مواد تولیدی از گمرک، قوانین بیمه تامین اجتماعی و حمایت از تولید داخلی داشت.

 
  

توزیع 500 تن کنسانتره دامی در تایباد

سرپرست اداره تولیدات دامی مدیریت جهادکشاورزی تایباد گفت: بیش از 500 تن كنسانتره دامی با استفاده از نهاده‌های دولتی در خرداد ماه سال جاری جهت استفاده دامداران این شهرستان توزیع شد.


رضا نظری‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار چاپارطوس خراسان رضوی، اظهار کرد: از ابتدای خردادماه تاکنون در اين طرح 102 تن سبوس یارانه‌دار جهت تبدیل به کنسانتره دامی در اختیار کارخانه خوراک دام و طیور شهرستان قرار گرفته که دامداران جهت اطلاع از محل توزيع و دريافت سهميه كنسانتره ماهانه می‌توانند به جهاد كشاورزی و يا شركت تعاونی دامداری شهرستان مراجعه کنند.


وی قیمت هر کیلو کنسانتره پر شیر را 22 هزار و 630 ریال و کنسانتره پرواری را 20 هزار و 225 ریال اعلام کرد و افزود: در روش تبديل مواد خام به كنسانتره دامی ( دام و طيور) و فرآوری آنها، بين 10 تا 15% مزيت نسبی در استفاده و تفاوت عملكردی گزارش شده است كه در صورت تحقق موضوع، بهبود قابل توجهی در ميزان راندمان توليد و مصرف علوفه و در نهايت صرفه جويی ملی در آب مصرفی مورد نياز توليد خوراک دام و كاهش نياز وارداتی نهاده‌های دامی حاصل خواهد شد.

گفتنی است به مناسبت هفته جهادکشاورزی که از 21 لغایت 27 خرداد ماه در تقویم ثبت شده است، فرماندار، معاونت‌های فرمانداری و بخشداران بخش مرکزی و میان ولایت از طرح‌های مختلف بخش کشاورزی دشت کرات این شهرستان شامل برداشت گندم، طرح‌های ذخیره سازی آب و آبیاری تحت فشار، مزارع هنداونه که به روش تلفیقی نشایی، مالچ پلاستیک و آبیاری تیپ کشت شده است بازدید کردند.

 

انتهای پیام

خبرنگار، شوکت سالاری