حمایت ستاد تدبیر خراسان رضوی از اشتغال و توسعه اقتصاد استان

استاندار خراسان رضوی گفت: ستاد تدبیر استان در موارد مربوط به صدور مجوزها و تسهیل فضای کسب و کار در جهت تقویت اقتصاد استان و ایجاد اشتغال از دستگاه‌های اجرایی حمایت خواهند کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزم‌حسینی در جلسه شورای اداری خراسان رضوی، که در محل سالن شهید باهنر استانداری برگزار شد، اظهار کرد: سعی شده است نکاتی که در شورای اداری مطرح می‌شود به صورت راهبردی باشد و متعاقب آن پیگیری‌های انجام شده را دنبال می‌کنیم.
وی با اشاره به شرایط ویروس کرونا در استان ادامه داد: از مرحله اول شیوع ویروس با شرایط نسبتا قابل قبولی عبور کردیم و در این راستا همراهی صد درصدی مردم استان و مشهد مقدس را داشتیم، لذا امیدواریم در مرحله دوم برداشتن محدودیت‌ها هم رعایت پروتکل‌های بهداشتی مورد توجه قرار بگیرد تا با موج جدیدی مواجه نباشیم.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه مردم در شرایط سخت اقتصادی قرار دارند، گفت: در این شرایط دستگاه‌های اجرایی و همه در سطح استان باید کمک کنند تا خدمت رسانی به مردم به بهترین نحو و تکریم صورت گیرد.
رزم‌حسینی اضافه کرد: مردم باید به مقامات و مسئولین دسترسی داشته باشند چرا که هر چه مدیریت میدانی بوده و از نزدیک با مردم ارتباط وجود داشته باشد، اعتماد مردم بیشتر و نهایتا رضایتمندی آن‌ها افزایش پیدا خواهد کرد.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به سفارش حضرت علی (ع) در رابطه با ویژگی‌های مدیران از جمله همنشینی کردن با مردم، عذرخواهی کردن در صورت اشتباه، سعه صدر و خوش‌رویی با مردم، افزود: اگر تصمیم اشتباهی توسط مدیری گرفته شد در صورت عذرخواهی باعث افزایش اعتماد عمومی خواهد شد، بهرحال وظیفه شرعی و قانونی داریم در این مسیر حرکت کنیم.
وی با اشاره به اهمیت لزوم سعه صدر در وجود مدیران بیان کرد: همه مدیران در هر سطحی باید شرح صدر داشته باشند و در برابر مشکلات به راحتی کوتاه نیایند و گشاده‌رو باشند.
استاندار خراسان رضوی، با بیان اینکه در سال جاری بهبود فضای کسب و کار باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد، افزود: اگر امروزبیکاری در جامعه وجود دارد همه باید تلاش کنند تا مشکلات امنیتی افزایش پیدا نکند. لذا ستاد تدبیر استان در موضوعات مربوط به صدور مجوزها از دستگاه‌های اجرایی حمایت خواهد کرد.
رزم‌حسینی بیان کرد: ستاد تدبیر به لطف امام رضا(ع) و با همگرایی و همدلی، در جهت تقویت اقتصاد استان و ایجاد شغل از دستگاه‌های اجرایی حمایت خواهند کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: طرح همیاران آب بسیار کارنامه درخشانی است و این بسیار مهم است در استانی که با کم آبی روبرو هستیم بتوانیم ذخیره آب داشته باشیم.
استاندار خراسان رضوی گفت: در حوزه اقتصاد آب امروز نظام بهره وری آب و خاک در طرح همیاران آب منسجم شده، بر این اساس باید در جهت تخصیص آب در حوزه صنعت و بازرگانی بدون سخت‌گیری عمل شود.
وی ضمن تشکر از شهردار مشهد گفت: در شهرستان مشهد همدلی خوبی بوجود آمده است و در همین راستا 50 درصد جغرافیای حاشیه شهر مشهد تحت پوشش دفاتر تسهیلگری قرار گرفته و در ادامه سال هم دفاتر بیشتری تاسیس خواهد شد.
رزم‌حسینی در انتهای سخنان خود ضمن تبریک هفته ارتباطات و روابط عمومی خاطرنشان کرد: امیدوارم خدمات دولت از جمله شرکت پدیده برای مردم اطلاع رسانی بشود. شرکتی که بعد از همه مشکلاتی که داشت کسی برای عرضه سهام این شرکت در بورس فروشنده نیست.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

کاهش ۵۸۹ میلیون متر مکعب برداشت آب از چاه‌های استان

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی گفت: ما در دشت مشهد ۲۵ و در دشت نیشابور ۲۸ سانتی متر در طول هر سال فرونشست داریم.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، محمد علایی در جلسه ویدیو کنفرانس شورای اداری استان که امروز برگزار شد، در رابطه با دستاوردهای طرح همیاران آب استان اظهار کرد: استان ما سرزمین خشک و کم‌آبی محسوب می شود و میانگین بارش‌ها نسبت به میانگین بارش جهانی عدد بسیار اندکی است.
وی با بیان اینکه در استان با چند مساله جدی روبه رو هستیم که اولین آن بحث کم آبی است. گفت: نکته دوم این است که به علت تغییر آب و هوا میانگین بارش استان در طی سال‌های گذشته کم شده است. خوشبختانه در طی سال‌های ۹۷_ ۹۸ و ۹۸_ ۹۹ سال‌های آبی بسیار پر بارشی داشتیم که در طول سال آبی ۹۷_۹۸ پرآب‌ترین سال آبی در طی ۵۰ سال اخیر بوده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی ادامه داد: روند کاهش بارندگی‌ها و داده‌های جهانی متناسب با آن نشان می‌دهند که بایستی خود را برای خشکسالی‌ها آماده کنیم. در این شرایط از مجموع ۳۷ محدوده مطالعاتی حدود ۳۴ محدوده با کاهش شدید سطح آب زیر زمینی و بحران آب روبه رو هستند. از مجموع منابع آبی حدود ۹۲ درصد برداشت‌ها از آبخوانهای زیر زمینی است که ۸۵ درصد آن برای مصارف کشاورزی، ۸ درصد در بخش شرب و بهداشت، دو درصد در بخش صنعت و چهار درصد در حوزه خدمات مصرف می‌کنیم.
علایی با اشاره به سرانه آب تجدیدپذیر خاطرنشان کرد: این سرانه حاصل تقسیم حجم آب تجدیدپذیر بر جمعیت است. اگر سرانه آب تجدید پذیر از هزار متر کمتر شود وارد حوزه تنش آبی می‌شویم. گفتنی است در سال ۱۳۸۵ سرانه آبی هر خراسانی هزار و ۴۹۱ متر بوده و در سال ۱۳۹۵ این عدد به ۷۸۰ متر رسیده است.
وی تصریح کرد: بر این مبنا در سال‌های گذشته از سال ۱۳۹۲ تا 1398 عمر مفید چاه‌های کشاورزی که باید حدود ۲۵ تا ۳۰ سال باشد به کمتر از پنج سال کاهش پیدا کرده است. همچنین در این فاصله زمانی چاه‌های استان ۱۹۶ کیلومتر کف شکنی داده شده و عمیقتر شدند. همچنین هزار و ۶۶۴ کیلومتر تغییر محل این چاه‌ها بوده است. از دیگر پیامدهای اضافه برداشت از منابع آبی، فرونشست سطح زمین است.
علایی تشریح کرد: حد بحرانی فرونشست در جهان برای سطح زمین یک میلی‌متر در سال است. ما در دشت مشهد ۲۵ سانتی متر و در دشت نیشابور ۲۸ سانتی متر در طول هر سال فرونشست داریم. در ۳۴ محدوده مطالعاتی فرونشست‌ها بسیار جدی است. از دیگر پیامدهای اضافه برداشت از آبخوان زیر زمینی بحث شور شدن آب است. درواقع هر چه سطح آب کاهش یابد کیفیت آب نامناسب‌تر و میزان شوری آن بیشتر می‌شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی گفت: در تمام ۳۴ دشت ممنوع استان با پدیده شور شدگی و افزایش شوری آب روبه رو هستیم. با این شرایط همیشه این پرسش مطرح بوده که باید چه کاری انجام داد.
وی افزود: بر این مبنا از سال ۱۳۸۹ بحث‌های فراوانی در دانشگاه فردوسی مشهد مطرح شد که در نهایت با روی کار آمدن آقای رزم حسینی، طرح همیاران آب کلید خورد. مبنای این طرح بر این اساس بود که همه شخصیت‌های حقیقی و حقوقی موثر در منابع آب، فرهیختگان دانشگاه‌ها، تشکل‌های کشاورزی و نهادهای قانونی مدنی باید در فرآیند تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و اجرا و بهره‌برداری مشارکت فعال داشته باشند.
علایی با بیان اینکه در طرح مذکور دو گام مد نظر بوده افزود: گام نخست بر این اساس بود که باید تا سال ۱۴۰۵ به کسری مخزن صفر در تمام آبخوان ها برسیم. گام دوم این بود که تا سال ۱۴۲۰ به ۷۵ درصد حجم آب تجدیدپذیر دست پیدا کنیم. باید توجه داشت که میانگین جهانی برداشت از حجم آب زیرزمین ۴۰ درصد است حال آنکه در استان ۱۶۰ درصد برداشت داشتیم که امروز به ۱۲۰ درصد برداشت رسیده‌ایم.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی با بیان اینکه تلاش داریم با افزایش اعتماد عمومی و سرمایه‌های اجتماعی طرحی در این زمینه تهیه و اجرا کنیم، اظهار کرد: خوشبختانه طرح همیاران آب در روز ۱۶ خرداد ۱۳۹۸ با تایید همه اعضا و با حضور وزیر نیرو رونمایی شد. برای نهادینه شدن و جلوگیری از تغییرات آن در طی زمان، ساختار جامع شورای راهبردی آب شکل گرفت که دانشگاه فردوسی به عنوان دبیرخانه دائمی، مسئول نظارت بر روند اجرای طرح شد.
وی بیان کرد: وظایف ما تا سال ۱۴۰۵ بر این اساس است تا اضافه برداشت ۵۸۹ میلیون متر مکعبی از چاه‌هایی که پروانه آنها حدود ۴۰ سال پیش صادر شده کم می‌شود. گفتنی است در استان حدود ۴ هزار ۳۰۶ حلقه چاه وجود دارد که ۵۸۹ میلیون و ۷۱۳ هزار و ۷۹۸ متر مکعب از پروانه نخستین که سال‌ها پیش صادر شده اضافه برداشت داشته‌اند. همچنین پر کردن چاه غیر مجاز و ... از وظایف آب منطقه‌ای بوده است.
علایی با اشاره به عملکرد سازمان جهاد کشاورزی گفت: این سازمان برای اینکه به معیشت کشاورزان، اقتصاد کشاورزی و تولید آسیبی نرسد تلاش داشته تا با افزایش بهره‎‌وری، سهم کاهش آب را جبران کند. باید گفت آنچه تا امروز در عمل اتفاق افتاده حاصل کار همه اعضای ستاد سازگاری با کم آبی استان است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی با بیان اینکه میزان بارش استان در سال گذشته ۳۰۷ میلی متر بوده است، گفت: در این راستا تعهد ما این بوده که در طی دو سال از مجموع ۴ هزار و ۳۰۶ حلقه چاهی که اضافه برداشت داشته اند تلاش کنیم تا ۵۸۹ میلیون متر مکعب آب کمتری برداشت شود. در این راستا رضایت کشاورزان و سازمان جهاد کشاورزی و ... را نیز به دست آوریم و توانستیم تا به امروز ۴۰۱ میلیون اضافه برداشت را از مجموع ۲ هزار و ۲۱۲ چاه، کاهش دهیم.
وی تشریح کرد: در سال گذشته با پر کردن چاه‌های غیر مجاز حدود ۶۲ میلیون متر مکعب مصرف آب کاهش یافته و برای نخستین بار در کشور نصب کنتورهای هوشمند، ایجاد مرکز پایش و صدور کارت آب و... انجام شده است. از سویی دیگر توانستیم در این راستا تشکل‌های کشاورزی را پای کار آورده و این دسته از خدمات را به آن ها ارائه دهیم.
علایی با اشاره به پیامدها و دستاوردهای اقدامات شرکت آب منطقه‌ای استان اظهار کرد: در سال جاری با توجه به اقدامات صورت گرفته نتایجی چون تغییر مخزن کسری استان ایجاد شده است. گفتنی است میانگین درازمدت یک میلیارد و ۵۷ میلیون کسری مخزن در استان بوده و سال گذشته این میانگین به ۵۵۹ میلیون رسیده است. باید توجه داشت روند افت کسری مخزن در استان کاملا مشهود است. این درحالیست که با اقدامات صورت گرفته و میزان بارندگی‌ها چند دشت استان چون دشت گناباد، رشتخوار، مه ولات و... در حال خارج شدن از ممنوعیت هستند.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خاطرنشان کرد: نکته دیگر بحث تغییر محل و کف‌شکنی چاه‌هاست. خوشبختانه در سال گذشته به دلیل کاهش تغییرات سطح آب توانستیم ۲۴.۶ درصد از تغییر محل چاه‌های کشاورزی و ۲۷.۵ درصد از افزایش عمق آن جلوگیری کنیم که ۲۵۷ میلیارد ریال به کشاورزان کمک کرد. همچنین کشاورزان توانستند در سال گذشته حدود ۳ میلیارد تومان صرفه جویی داشته باشند.
علایی در رابطه با برق مصرفی ادامه داد: برق مصرفی هزار و ۹۶ حلقه چاه در طی سال های ۹۶ تا ۹۸ بررسی شده است. گفتنی است بر مبنای داده‌ها در سال ۹۶، ۴۹۱ میلیون کیلووات برق مصرفی چاه‌های کشاورزی بوده که در سال ۹۸ به ۳۶۸ میلیون کیلو وات کاهش پیدا کرده و ۹۱ میلیارد تومان به سود کشاورز بوده است.
وی با بیان اینکه با پر کردن چاه‌های غیرمجاز توانستیم ۶۲ میلیون متر مکعب آب صرفه جویی کنیم، گفت: قرار بر این است که ۳۶ میلیون متر مکعب آب از شمال هزار مسجد به مشهد منتقل کنیم. ارزش این طرح حدود ۲ هزار میلیارد تومان است. همچنین برای ۱۸۰ میلیون متر مکعب آب، شیرین‌سازی و انتقال آن از دریای عمان به استان بیش از ۵ میلیارد دلار هزینه نیاز است. بنابراین باید مدیریت مصرف و طرح انتقال آب از دریای عمان و هزار مسجد در یک فضای منطقی پیش رود.
علایی در پایان گفت: خوشبختانه حجم آب ذخیره سدها به یک میلیارد و ۱۹۷ میلیون متر مکعب رسیده که در طول ۲۰ سال گذشته بی‌سابقه بوده است. همچنین ۷۵ درصد سدها در سال جاری پر شده که در مدت زمان مشابه در سال گذشته ۶۱ درصد بوده است.

قوچان بستر بسیار خوبی در زمینه کشاورزی، دامداری، صنعت و گردشگری دارد

دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی با اشاره به راه‌های ارتباطی و آب و هوای خنک قوچان در تابستان گفت: قوچان بستر بسیار خوبی در زمینه کشاورزی، دامداری، صنعت و گردشگری دارد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علی اکبر لبافی در نشست مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی که با محوریت شهرستان قوچان امروز در سالن شهید باهنر استانداری به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، گفت: شهرستان قوچان بستر بسیار خوبی در کشاورزی، دامداری، صنعت و گردشگری دارد و راه‌های ارتباطی و آب و هوای خنک در تابستان می‌تواند زمینه مناسبی را برای بهره‌برداری از ظرفیت مازاد مشهد فراهم کند.
دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی به کنار هم قرار گرفتن اضلاع مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی شهرستان تاکید و تصریح کرد:‌ توسعه قوچان همت عمومی می‌طلبد و رقم زدن اتفاق جدید در حوزه شهرستان به تاثیرگذاری بیش‌تر معین‌های اقتصادی در حوزه توانمندی نیاز دارد.
در ادامه این نشست معین‌های اقتصادی شهرستان قوچان دیدگاه‌ها و نظرات خود را بیان و گزارشی از عملکرد خود ارائه کردند.
حسینی رییس خانه صنعت، معدن و تجارت استان و معین اقتصادی بخش باجگیران با تاکید بر اینکه نمی‌توانیم تمام کشور را به طور یکسان ارزیابی کنیم، گفت: سال‌هاست که از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های شهرستان گفته می‌شود اما مسیر راه و برنامه مشخصی ارائه نمی‌شود.
حسینی به تشکیل ۶ صندوق خرد، ۴ صندوق خودیاری، کارگاه‌های خیاطی، نیروگاه برق تولیدی گلخانه‌های تولید گیاهان دارویی اشاره کرد و گفت:‌ ما برای تکمیل طرح‌ها و ایجاد اشتغال به کمک بانک‌ها نیازمند هستیم.
برتری مدیرعامل واحد تولیدی یکدانه شرق و معین اقتصادی شهرستان نیز با بیان این که ما خودمان تولیدکننده هستیم و نیاز به کمک داریم، گفت: فعالیت معین‌های اقتصادی شهرستان قوچان نباید با فعالیت‌هایی چون بنیاد برکت یا آستان قدس رضوی مقایسه شود.
برتری به تشکیل صندوق خرد روستایی، توسعه پرورش گیاهان دارویی و اصلاح نژاد گاو سبک اشاره کرد و افزود: ما به دامدارانی که بیش از ۱۵۰ کیلو تولید شیر دارند، شیر سرد کن دادیم تا محصول را به صورت مستقیم به کارخانه بیاورند و واسطه‌ها حذف شوند.
وی همچنین برگزاری جلسات تخصصی اصلاح نژاد در حوزه باغداری را یادآور شد و تاکید کرد: ما برنامه آموزش کشت‌های جایگزین را نیز در سال گذشته به انجام رساندیم.
ناظمی مقدم از بانک صنعت، معدن و تجارت و دیگر معین اقتصادی شهرستان نیز از اختصاص اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان برای شهرستان قوچان خبر داد و بیان کرد: تا این لحظه بیش از دو برابر یعنی حدود دو هزار و ۱۹۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در قالب ۳۳ طرح بررسی شده است.
ناظمی مقدم با بیان این که بانک صنعت، معدن و تجارت در شهرستان قوچان شعبه ندارد، از مراجعه حضوری برای بازدید طرح‌ها گفت و تاکید کرد: باید تقسیم بندی معین‌های اقتصادی بر اساس تخصص آن‌ها صورت گیرد.
دهقانیان مدیر عامل شرکت چهارخورشید سپهر نیلگون و معین اقتصادی ۵ روستای شهرستان بر احداث نیروگاه‌های خورشیدی و وام‌های اقتصادی در این حوزه تاکید کرد و یادآور شد:‌ روستا یزدان آباد سفلی آمادگی احداث کارگروه بتونی دارد و با ۵۰۰ میلیون تومان راه اندازی خواهد شد.
دهقانیان به اختراع و ثبت دستگاه زلزله سنج در شهرستان اشاره کرد و گفت: امکان تولید انبوه این دستگاه برای کل کشور نیز وجود دارد.
وی به آموزش‌ها و مشاوره‌های رایگان برای بازاریابی و تحقیقات بازار اشاره کرد و گفت: ما برای تکمیل نیروگاه ۵۰۰ کیلوواتی نیز به ۵ میلیارد وام نیاز داریم که از محل فروش برق به راحتی توان پرداخت اقساط وجود دارد.
میثاقی به نمایندگی از موسسه مالی اعتباری ملل و معین اقتصادی بخش مرکزی شهرستان نیز به برند فرش ایران که متعلق به این موسسه مالی اعتباری است اشاره کرد و گفت: در حال حاضر با تولید فرش دستباف ۵ روستا آماده و به طور میانگین برای ۳۰ نفر اشتغال ایجاد شده است.
میثاقی از مکان یابی برای متمرکز کردن بافت فرش دستباف خبر داد و تصریح کرد:‌ به پیشنهاد فرماندار و استفاده از تجربیات؛ مطالعات ۳ پروژه انجام شد و احداث مجتمع پتروشیمی با تولید قیر و بنزین در دستور کار قرار گرفت.
وی به طرح مجتمع گلخانه‌ای در مساحت ۴۰ هکتار اشاره کرد و گفت: مجتمع بین راهی ۱۶ هکتاری در کنار دانشگاه آزاد نیز پروژه دیگر است که مشکلاتی برای احداث آن نداریم.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

معین‌های اقتصادی پایه‌های اصلی پیشرفت و توسعه در منطقه هستند

بخشدار بخش میان ولایت شهرستان تایباد گفت: معین‌های اقتصادی پایه‌های اصلی پیشرفت و توسعه منطقه هستند و باید توجه بیشتری به این حوزه داشت تا شاهد پیشرفت و آبادانی منطقه و نیز عاملی برای کمک به معیشت و اقتصاد خانواده‌ها باشیم.

به گزارش خبرنگار چاپارطوس خراسان رضوی، جچت زنگنه در جلسه تشکیل هسته اقتصادی بخش میان‌ولایت که امروز با حضور بخشدار میان‌ولایت، چند تن از مدیران ادارات، دهیاران روستاها و معین‌های اقتصادی این بخش میان‌ولایت برگزار شد، اظهار کرد: تشکیل هسته اقتصادی بخش میان‌ولایت باعث تعامل و هم افزایی بیشتر میان معین‌های اقتصادی و دهیاران بخش شده و امکان استفاده از ظرفیت‌های موجود را فراهم می‌کند.


وی با اشاره به این موضوع که هدف مثلث اقتصادی بکارگیری تمام ظرفیت‌های اقتصادی بخش خصوصی و همکاری با بخش دولتی است، افزود: خوشبختانه معین‌های اقتصادی تا امروز بسیار موفق عمل کرده و پیشرفت خوبی نیز داشته و در بخش میان‌ولایت نیاز به کار بیشتر در راستای اهداف مثلت توسعه اقتصادی است.

 زنگنه بیان کرد: بخش میان‌ولایت در حوزه کشاورزی، قطب تولید زعفران شهرستان بشمار می‌رود، همچنین در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ، روان آب‌ها و منابع طبیعی ، دارای پتانسیل بسیار ویژه‌ای هست که با استفاده از توان بخش خصوصی جهت بهره‌وری مردم از این ظرفیت‌ها برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته که به زودی اجرایی خواهد شد.


بخش میان‌ولایت از توابع تایباد دارای یک شهر و 16 روستا با جمعیتی بالغ بر ۳۳ هزار نفر از مهمترین کانون‌های اقتصادی شهرستان است.

 

انتهای پیام

خبرنگار، محمد جامی

رییس دادگستری قوچان مطرح کرد: باید در تصمیم گیری‌ها جهاد کنیم

رییس دادگستری شهرستان قوچان در نشست مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی با محوریت این شهرستان، خطاب به استاندار گفت:‌ اگر قرار به رونق و جهش تولید است، باید در تصمیم گیری‌ها جهاد کنیم.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، در نشست مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی با محوریت شهرستان قوچان که امروز در سالن شهید باهنر استانداری به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، فرماندار این شهرستان ضمن تقدیر از معین‌های اقتصاد مقاومتی گفت: ۸ معین اقتصادی در شهرستان فعال هستند که تا پایان سال ۱۳۹۸، ۸۹ طرح با اعتبار ۴میلیارد و ۸۶ میلیون تومان با اشتغال مستقیم ۱۵۸ نفر اجرا و ۷۰ تفاهم نامه به ارزش ۱۲۰۰ میلیارد تومان و ۱۷ میلیون یورو برای زمینه سازی اشتغال ۳۴۲۰ نفر در سطح شهرستان منعقد شده است.
هادی رجایی‌نیا به امتیاز ۸۶ قوچان و رتبه اول این شهرستان در سطح شاخص‌های اشتغال استان اشاره کرد و گفت: تولید برق شهرستان در سال گذشته ۳۱ درصد رشد داشته است.
رجایی نیا همچنین بر تکمیل پروژه پارک گردشگری روستا شمخال تاکید کرد و گفت: برای بیمه تامین اجتماعی قالیباف‌‌ها، احداث پست برق و پوشش شبکه آبرسانی ۵۰ روستا نیز به مساعدت و همیاری استانداری نیازمندیم.
در بخش دیگری از این جلسه رییس دادگستری شهرستان قوچان، طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی را نشان از صاحب نظر بودن استاندار دانست و گفت: خوشبختانه شما مورد اعتماد مسئولین اداری و قضایی استان هستید و دادگستری نیز به عنوان یکی از اضلاع این مثلث تکالیفی را بر عهده دارد.
حجت‌الاسلام ابوالفضل آذری به بازدید از شهرک صنعتی و واحدهای تولیدی اشاره کرد و گفت:‌ در راستای آن چه شما بروکراسی نحس اداری خواندید، مدیران شهرستان از اختیارات محدود گله دارند و خواهان افزایش ظرفیت‌ها در این حوزه هستند.
حجت‌الاسلام آذری همچنین از سود زیاد تسهیلات بانکی انتقاد کرد و گفت:‌ اگر قرار به رونق و جهش تولید است، باید در تصمیم گیری‌ها جهاد کنیم.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی