به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ؛ عباس اخگری معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کمیتههای بررسی و صدور پروانههای بهداشتی ساخت اقلام مشمول قانون مواد خوراکی، آشامیدنی به صورت هفتگی و در راستای
دستورالعمل اجرایی ساخت و ورود موادغذایی، آشامیدنی، آرایشیو بهداشتی با حضور کارشناسان و مسئولان حوزه معاونت غذا و دارو دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی مشهد، بیرجند، نیشابور، تربت حیدریه، گناباد در این معاونت تشکیل میشود.
وی افزود:پروانههای بررسی شده در کمیته فنی و قانونی معاونت غذا و دارو دانشگاه ؛ شامل ۲۱۳۷ مورد پروانه ساخت، ۲۲۰ مورد پروانه بهره برداری و ۱۱۴ مورد پروانه مسئول فنی بوده است.
کمیته فنی و قانونی به منظور بررسی و تصمیم گیری در خصوص صدور، تعلیق و ابطال پروانههای بهداشتی تولید، نگهداری، ورود مواد و فرآوردههای غذایی، آشامیدنی، آرایشیوبهداشتی و همچنین مشورت، همکاری فنی درخصوص ضوابط و دستورالعملهای اجرایی مربوط به این مواد هر هفته با حضور اعضا این کمیته در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار میشود.