Written by on

مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین مبارزه به موقع با آفات گندم را مهمترین عامل در ارتقای کیفیت گندم، آرد و نان اعلام کرد.

 علی اکبر قارزی در حاشیه بازدید از مزارع گندم و جو شهرستان در مورد مبارزه به موقع مزارع علیه آفات اظهار کرد: بدون شک رصد و پایش مزارع و ترویج مبارزه به موقع علیه آفات یکی از مهمترین عوامل افزایش کیفیت آرد و نان، محسوب می شود.
وی با بیان اینکه توجه به کیفیت نان به عنوان عضو ضروری در سفره غذایی مردم از اهمیت بالایی برخوردار است، افزود: خسارت سن گندم به دو صورت کمی و کیفی است که در خسارت کمی تعداد بوته در واحد سطح کاهش می یابد اما در خسارت کیفی ،آرد حاصله از گندم های سن زده به علت تخریب گلوتن فاقدخواص نانوایی می شود.

قارزی بیان کرد: از ابتدای مشاهده ریزش سن در مزارع توسط کارشناسان حفظ نباتات نیز اقدامات لازم در از جمله مانور خودرویی ، چاپ بنر،بروشور و اعلامیه و ماشین صوت در روستاها انجام شده است.
وی مطرح کرد: خوشبختانه با اعلام هشدار های لازم برای آگاه سازی میزان خسارت این آفت بر محصول گندم و جو و نیز با حضور هر روزه همکاران در مزارع و آموزش های چهره به چهره کشاورزان نسبت به این آفت حساس تر شده و اقدام به مباره علیه این آفت می کنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین با بیان اینکه بالغ بر 9 هزار هکتار از اراضی زراع شهرستان به کشت گندم اختصاص یافته است، گقت: پیش بینی می شود با توجه به این سطح زیرکشت در پایان فصل زراعی نیز بالغ بر 27 هزار تن گندم برداشت شود.

نظرات (0)

نظر ارسال شده‌ی جدیدی وجود ندارد

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. ارسال دیدگاه به عنوان مهمان