Written by on

چاپارطوس خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: کشت پیاز در این شهرستان آغاز شده و حدود 100 هکتار آن نیز به روش نشایی در مزارع کشت می شود.

علی اکبر قارزی اظهار کرد: کاشت پیاز بصورت نشایی علاوه بر کاهش مصرف آب و نهاده های مورد نیاز نیز باعث افزایش بهره وری منابع آب و خاک نیز خواهد شد.


وی با اشاره به اینکه سطح ابلاغی کشت پیاز برای شهرستان 180 هکتار اعلام شده، افزود: پیش بینی می شود کشت این محصول با توجه به بالا بودن میانگین برداشت در هر هکتار به حدود ۲۰۰ هکتار برسد.

قارزی بیان کرد: پیاز به دو صورت مستقیم و نشایی کشت می شود؛ در کشت مستقیم بذر پیاز در فصل پاییز و زمستان در زمین کشت می شود ولی در کشت به روش نشایی بذر در اسفند ماه در خزانه کشت می شود و بعد از جوانه زدن و رسیدن به مرحله سه برگی در اردیبهشت ماه ، پیاز را وارد زمین اصلی می کنند.


وی با بیان اینکه در روش کشت مرسوم که بصورت کشت مستقیم بذر است، کشاورزان با محدودیت‌های زیادی روبرو هستند، گفت: افزایش کیفیت محصول، کاهش مصرف آب، افزایش سطح زیر کشت، کاهش مصرف سموم و استفاده همزمان از روش‌های نوین آبیاری در کشاورزی از مهمترین مزایای کشت نشایی است.

نظرات (0)

نظر ارسال شده‌ی جدیدی وجود ندارد

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. ارسال دیدگاه به عنوان مهمان