به گزارش پایگاه خبری ربیع، فیروز ابراهیمی در نشستی مطبوعاتی اظهار کرد: ۶۰۲ واحد با سرمایه گذاری ۱۶ هزار و ۲۸۰میلیارد ریال و اشتغالزایی برای ۴۰ هزار و ۲۰۰ نفر در حوزه صنایع غذایی خراسان رضوی فعالیت دارد که این آمار ۱۳ درصد واحدهای صنعتی،
۱۰ درصد سرمایه گذاری در حوزه صنعت و ۲۱ درصد اشتغال این بخش در استان را شامل می شود.
ابراهیمی تصریح کرد: سالانه ۲۵ تا ۳۰ میلیون گردشگر به مشهد می آیند که بیش از ۶۰ درصد هتل های این شهر را اشغال می کنند و یکی از صنایعی که در ایام حضور گردشگران در خراسان رضوی به صورت ویژه نمود دارد، صنعت غذاست.
وی با بیان اینکه امسال در پی نوسانات نرخ ارز در بیشتر گروه کالای اساسی در استان افزایش تولید را داشتیم، افزود: واقعی شدن نرخ ارز، فعالیت عمده واحدهای تولیدی را در خراسان رضوی دارای توجیه اقتصادی نموده و شرایط خوبی را برای بخش تولید رقم زده است.
در ادامه یک کارآفرین نمونه کشور گفت: پس از نوسانات نرخ ارز، اولین بار است که تولیدکنندگان صنایع غذایی استان قیمت واقعی محصولات صادراتی خود در خارج از کشور را لمس می کنند و در مجموع واقعی شدن قیمت ارز، صادرات محصولات غذایی را رونق داده است.
علیرضا نبی عنوان کرد: در این شرایط، افزایش صادرات محصولات صنایعی مانند صنایع غذایی یا محصولات کشاورزی به مراتب درآمد بیشتری از مصرف آن در داخل کشور دارد و تقریبا شرایط کنونی، وضعیت مناسبی را برای صادر کنندگان ایرانی در خارج از کشور ایجاد کرده است.
مدیر مسئول کانون تبلیغاتی و نمایشگاهی سپهر پارسیان درخصوص برگزاری دومین نمایشگاه اختصاصی گردشگری، صنعت غذا و شیرینی اظهار کرد: این نمایشگاه برای دومین سال متوالی با هدف معرفی ظرفیت های صنعت غذا، توسعه صادرات و رونق بازار در مشهد برگزار می شود و در آن ۵۰ صاحب برند داخل استان در حوزه صنایع غذایی، صنوف غذایی، شرکت های طراحی و تجهیز و صنوف وابسته و تولید کنندگان صنایع غذایی خارجی حضور می یابند.
آرزو رجب پور بیان کرد: سفیران، رایزنان اقتصادی، تجار و هیات های تجاری ۱۱ کشور در این نمایشگاه حضور پیدا می کنند که از این تعداد تولیدکنندگان چهار کشور ترکیه، پاکستان، افغانستان و عراق غرفه دار هستند و محصولات خود را ارائه می دهند.
وی اظهار کرد: ۳۰ مجموعه دولتی و غیردولتی با برگزاری این نمایشگاه مرتبط هستند و برگزاری آن برای ۳۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال ایجاد می کند.