Written by on

قطعا باید با سوء استفاده کنندگان غیر مجاز از منابع زیر زمینی آب برخورد و در این حوزه اولویت بندی ، تفکیک و اقدام موثر راهبردی خواهد بود که در دستور داریم.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری بینالود (طرقبه شاندیز) سید حسن حسینی فرماندار شهرستان در شورای حفاظت از منابع آب شهرستان  با بیان این مطلب گفت :

موضوع حریم رودخانه ها بخصوص رودخانه زشک و جاغرق به شدت در معرض خطر است و حدود دو سال است که قرار است برخوردی با متخلفان و متصرفان در این حوزه انجام شود که به تعویق افتاده و می بایست  حرکتی انجام شود که از تخلفات بیشتر وگسترده تر  جلوگیری وبرای متخلفان نیز درس عبرت شود.
فرماندار خاطر نشان کرد ما در برخورد با چاههای غیر مجاز هیچ ملاحظه ای نداریم اما می بایست رعایت خرده مالکان و کسانی که درآمد حداقلی طولانی مدت از این حیث دارند مورد توجه قرار گیرند و در جهت اطلاع رسانی واقناع مردم هم قبل از هر برخوردی اقدامات موثری داشته باشیم.
علیپور مدیر آب منطقه ای شهرستان گفت بیشترین برداشت ها در سطح دشت مشهد مربوط به آبهای زیر زمینی است و ما 40% کاهش آبدهی چشمه ها و قنات ها را شاهدیم که البته خشکسالی ها هم مزید بر علت شده است وی افزود 670 حلقه چاه مجاز در شهرستان داریم که بیشترین حجم برداشت مربوط به آب شرب شهرستان است که حجم برداشت خیلی بیش از سرانه جمعیت شهرستان است و البته مربوط به وضع خاص توریستی این منطقه است مدیر آب منطقه ای خواستار حمایت های بیشتر مدیران شهرستان و دستگاه قضایی در بحث برخورد با چاههای غیر مجاز بصورت منسجم در سال 97 شد.
 گفتنی است اعتبار 15 میلیارد ریالی نیز برای بازگشایی حریم رودخانه زشک تا چشمه قلقلی و رفع تصرف اختصاص یافته که بزودی اقدام خواهد شد.
سبحانی دادستان شهرستان نیز تاکید کرد می بایست ضمن اطلاع رسانی عمومی در خصوص عوارض تجاوز به حرایم و چاههای غیر مجاز دنبال کیفی سازی اقدامات شورا باشیم تا تنها از دادن آمار صرف خودداری شود.
سبحانی افزود در حمایت از امور قانونی شورا کاملا همراهیم اما باید پیوست ها و موارد قانونی مورد توجه قرار گیرد که آرای صادره مجددا نقض نشود.
فرماندار و رییس شورای حفاظت از منابع شهرستان ضمن جمع بندی  گفت بحث اقناع اجتماعی در برخورد با امور مرتبط با آب بدلیل حساسیت بالا حتما می بایست با همکاری بخشداران در دستور کار قرار گیرد.

Comments (0)

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.