وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن تمجید از حضور پر رنگ بخش خصوصی در الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی گفت: برای حفظ تداوم تولید هر کاری لازم باشد انجام خواهیم داد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، رضا رحمانی در صد و دوازدهمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان که در محل شرکت نیان الکترونیک برگزار شد، اظهار کرد: اینکه بخش قابل توجهی از معینهای اقتصاد مقاومتی را بخش خصوصی تشکیل میدهند، اقدام ارزشمندی محسوب میشود و میتوان این مدل را در دیگر نقاط کشور هم اجرایی کرد.
وی حمایت از تولیدکنندگان داخلی را یکی از سیاست های وزارت صمت برشمرد و افزود: البته محصولات تولیدی باید در حد نیاز کشور و با کیفیت مناسب ساخته شود، هر چند که بسیاری از کالاهای ایرانی در حد استانداردهای دنیا تولید میشوند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: در جایی که بین ستاد تسهیل و بانک اختلاف وجود داشته باشد، موضوع به هیات خبرگان ارجاع داده میشود و این هیات هم یک ماه مهلت دارد تا نظر خود را در مورد این مسئله اعلام کند.
رحمانی با تاکید بر اینکه تولید داخل باید جدی گرفته شود، تصریح کرد: برای حفظ ظرفیت تولید هر کاری لازم باشد انجام میدهیم چون در شرایط جنگی امروز حفظ واحدهای فعال تولیدی یک تکلیف به شمار می رود.
وی با اشاره به اینکه تولید در کشور علی رغم تحریم ها روند افزایشی دارد، افزود: در حال حاضر هیچ نگرانی بابت توقف جریان تولید به دلیل تحریم ها وجود ندارد و از این بابت اطمینان خاطر داریم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در مسئله حفظ محیط زیست و انجام مسئولیت اجتماعی برای خودمان رسالت قائل هستیم و برخی واحد های صنعتی نیز در این راستا اقداماتی را انجام داده اند.
در این جلسه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با ارائه گزارش مختصری از وضعیت اقتصادی استان و مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی بیان کرد: همه ارکان حاکمیت در خراسان رضوی برای حمایت از فضای اقتصادی استان هم قسم شده اند.
علی رسولیان افزود: تاکنون ۱۸۶ معین اقتصاد مقاومتی در استان مسئولیت توسعه پایدار مناطق روستایی را برعهده گرفته اند و در این راستا اقدامات خوبی انجام گرفته است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۱۲۸ هزار میلیارد تومان تفاهم نامه سرمایهگذاری به امضا رسیده است، افزود: از این تعداد 474 تفاهم نامه به ارزش 75 هزار میلیاردتومان مربوط به حوزه صنعت بوده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با اعلام اینکه تا پایان سال جاری ۱۳ هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان به بهرهبرداری میرسد، ابراز کرد: در سال جاری ۷۰ درصد سرمایهگذاریها به شهرستان های استان انتقال پیدا کرده است.
دبیرنهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی هم در این جلسه گفت: دراحیای مسئولیت های اجتماعی واحدهای صنعتی و تولیدی یکی از برنامه هایی به شمار می رود که نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی استان آن را دنبال می کند.
علی اکبر لبافی افزود: در حال حاضر بیش از ۱۸۶ معین اقتصاد مقاومتی که ۹۶ درصد آنها را بخش خصوصی تشکیل می دهند، در استان توانمند سازی جوامع محلی را برعهده دارند.
وی خاطرنشان کرد: درخواست می کنیم وزارت صنعت، معدن و تجارت برای بنگاههای اقتصادی که معین اقتصاد مقاومتی شدهاند و به تعهد خود مبنی بر انجام مسئولیتهای اجتماعی عمل کردهاند، مزیت ایجاد کند.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی