استاندار خراسان رضوی ضمن بیان اینکه تامین منافع استان در راستای دستیابی به توسعه پایدار اولویت مدیریت استان است، گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی از قدرت خود برای توسعه و پیشرفت استان استفاده کنند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزمحسینی در نشست با منتخبان جدید استان در مجلس شورای اسلامی که در محل استانداری خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: اینکه مقام معظم رهبری در دهه اخیر برای نامگذاری شعار سال به موضوعات اقتصادی پرداختند، نشاندهنده اهمیت موضوع اقتصاد در جامعه اسلامی است.
وی در این جلسه از تمرکزگرایی در نظام اداری کشور، بروکراسی اداری، نزاعهای سیاسی، بزرگ بودن دولت و گران اداره شدن آن، عدم توجه به فرهنگ اقتصادی در تبلیغ آموزههای دینی، نگاه منفی به مجاهدان اقتصادی و سرمایهگذاران، قوانین، مقررات و دستورالعملهای مزاحم و عدم تناسب اختیارات و وظایف با مسئولیتها به عنوان موانع مهم توسعه و پیشرفت کشور نام برد.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به آموزههایدینی گفت: فرهنگ دینی ما برای خلق ثروت، عزت مردم و کارآفرینی ارزش فوقالعادهای قائل بوده و در جاهای مختلف به آن اشاره شده است.
رزمحسینی در ادامه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری حول محور اقتصاد در بیانیه گام دوم انقلاب، گفت: معظمله در این بیانیه اقتصاد را نقطه قوت و عامل مهم سلطهناپذیری و نفوذ ناپذیری کشور دانستهاند.
وی با اشاره به پیشینه اجرایی طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی از کاهش ۷۰ درصدی نرخ جرائم خشن، کاهش بسیاری از ناهنجاریها، انحرافات، تخلفات و جرائم، افزایش امید به زندگی و در نتیجه افزایش رفاه اجتماعی، افزایش اشتغال پایدار، کاهش میزان افراد مبتلا به مواد مخدر در خانوادهها، افزایش حاکمیت قانون و قانونمداری در مردم، افزایش تعداد دانشآموزان موفق، افزایش حضور مسافران و گردشگران خارجی در شهرستان و ایجاد شهرک صنعتی و کارخانجات صنایع تبدیلی به عنوان برخی از دستاوردهای این الگو در شهرستان قلعه گنج یاد کرد.
استاندار خراسان رضوی بعد از ارائه گزارشی در خصوص اقدامات مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در خراسان رضوی ابراز کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی که یکی از اضلاع این مثلث را تشکیل میدهند از قدرت خود برای توسعه و پیشرفت استان استفاده کنند.
رزمحسینی با بیان اینکه تامین منافع استان در رسیدن به توسعه پایدار اولویت مدیریت استان است، افزود: هدف مشترک همه ما در استان توسعه و کار است که باید در این زمینه تمام تلاش خود را انجام دهیم.
وی خاطرنشان کرد: هر جایی که مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی موفق باشد آثار آن را در اقتصاد، فرهنگ و امنیت خواهیم دید چرا که این ابعاد روی هم اثرات وضعی دارند.
استاندار خراسان رضوی اضافه کرد: خراسان رضوی را بر اساس 12 منطقه اقتصادی تقسیمبندی کردهایم و تا الان 217 معین اقتصاد مقاومتی قرارداد بسته و کار خود را شروع کردهاند. قراردادهایی که امضای رئیس دادگستری و امام جمعه نیز پای آنها وجود دارد.
رزمحسینی در پایان گفت: 154 هزار میلیارد تومان موافقتنامه سرمایهگذاری در استان امضا شده است.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی