به گزارش خبرگزاری چاپارطوس خراسان رضوی، مدیر جهادکشاورزی تایباد گفت: این شهرستان 30 درصد سطح زیر کشت گل محمدی در استان را داراست و یکی از قطبهای کشت این محصول در خراسان رضوی به شمار میرود.
محمد میری دیسفانی در گفتوگو با ایسنا عنوان کرد: بیش از 450 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به کشت گل محمدی اختصاص یافته و بیش از 100 بهرهبردار دارد.
وی ادامه داد: در سال زراعی گذشته حدود یک هزار تُن محصول از این سطح برداشت شده که پیشبینی میشود در سال زراعی جاری به بیش از ۱۳۵۰ تُن برسد.
میری دیسفانی اظهار کرد: هر هکتار گل محمدی از زمان کاشت، داشت و برداشت زمینه اشتغال برای بالغ بر 40 نفر روز را فراهم میکند.
وی با اشاره به توسعه کشت گیاهان کم آب طلب افزود: در سال زراعی جاری با توجه به شرایط مساعد جوی، آموزشهای ترویجی و اصلاح شیوههای آبیاری متوسط عملکرد برداشت گیاهان کم آب ۳.۵ تُن در هکتار پیشبینی میشود.
وی با اعلام مشکلات مهم در حوزه کشاورزی مطرح کرد: از عمده مشکلات مربوطه در این بخش، نبود صنایع تبدیلی و مشکلات مربوط به بازاریابی است که سبب ضرر کردن کشاورزان میشود.
مدیر جهادکشاورزی تایباد گفت: گل محمدی گیاهی کم آب طلب و دارای بهرهوری اقتصادی و مناسب به لحاظ مصرف آب بوده و بیش از 15 درصد سطوح کشت شده در شهرستان به روشهای نوین آبیاری کشت شده است.
به گزارش ایسنا، تایباد از شهرهای استان خراسان و مرکز شهرستان تایباد است و در شرق استان خراسان رضوی در نزدیکی مرز ایران و افغانستان قرار دارد. این شهر در ۶۰ کیلومتری جنوب تربت جام و ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع شده است.
انتهای پیام
خبرنگار، شوکت سالاری