Written by on

چاپارطوس خراسان رضوی، رییس شبکه دامپزشکی سبزوار گفت: سه میلیون و ۷۵۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی ظرف دو ماه نخست امسال در مرغداری‌های این شهرستان انجام شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۴۰ درصد بیشتر است.

ولی‌الله جغتایی افزود: تامین به موقع نهاده‌های طیور و توسعه زنجیره صنعت مرغ از عوامل رغبت مرغداران سبزواری به افزایش جوجه‌ریزی بوده که به افزایش حجم تولید گوشت مرغ و عرضه آن به بازار شده است.

وی مدت زمان هر دوره جوجه‌ریزی ۶۰ تا ۷۰ روز ذکر و بیان کرد: مجوز جوجه‌ریزی برای واحدهای مرغداری در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و در نظر گرفته شدن فاصله زمانی بین دو دوره جوجه‌ریزی، برای دوره بعدی صادر می‌شود. 

رییس شبکه دامپزشکی سبزوار به نظارتهای لازم بهداشتی و تخصصی بر فعالیت حرفه‌ای پرورش‌دهندگان طیور از جمله مرغ نیز اشاره و بیان کرد: همه اطلاعات مربوط به فرایند پرورش مرغ شامل جوجه‌ریزی، واکسیناسیون، بروز و درمان بیماریهای طیور هم‌اینک در "سامانه پایش و مراقبت بیماریهای طیور" ثبت می‌شود. 

فعالان صنعت مرغداری در سبزوار با تولید سالانه ۳۰ میلیون قطعه مرغ، یک چهارم گوشت مرغ مصرفی را در خراسان رضوی تولید و تامین می‌کنند.  

۳۶۵ واحد مرغداری گوشتی و ۱۲ واحد مرغ تخم‌گذار در سطح این شهرستان دایر و فعال است.

Comments (0)

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.