به گزارش قدس آنلاین، سعید شریفزاده در خصوص تاثیر نوسانات ارزی بر قیمت بستنی، اظهار کرد: افزایش قیمت مواد اولیه تولید، بر قیمت بستنی و آبمیوه تاثیرگذار بوده است.
وی بیان کرد: افزایش قیمت پسته بر قیمت شیر پسته، معجون و بستنی مغز دار تاثیر گذاربوده، همچنین قیمت شکر در سال قبل، زیر ۳۰۰۰ تومان بوده، اما امسال با وجود اینکه شکر محصولی داخلی است، با رشد ۲۰ درصدی قیمت روبه رو بوده است.
رئیس اتحادیه شیرینی و بستنی سازان مشهد افزود: همچنین مغز گردو، پسته و بادام حدود دو برابر و پسته بیش از سه برابر شده، امسال مغز پسته مرغوب هر کیلو۱۸۰ هزار تومان است، در حالی که سال قبل با چیزی حدود نصف این قیمت میتوانستیم مغز پسته مرغوب خریداری کنیم.
شریفزاده تاکید کرد: افزایش قیمت مغزها باعث افزایش قیمت در بخش معجونها شده و بستنی مغزدار نیز چیزی حدود ۲۰ تا ۵۰ درصد افزایش قیمت داشته است.
وی اضافه کرد: همچنین مواد اولیه بستنی مانند شکر، لبنیات و شیرمصرفی حدود ۲۰ درصد افزایش قیمت داشته است.
رئیس اتحادیه شیرینی و بستنی سازان مشهد خاطرنشان کرد: قیمت بعضی از مواد مورد نیاز کافیشاپها و قهوهخانهها نیز مانند قهوه به دلیلی اینکه محصولی خارجی و وارداتی بوده بیش از دو برابر افزایش پیدا کرده است.