Written by on
معاون استاندار و فرماندار مشهد گفت: در مبارزه با موادمخدر کار جهادی و گروهی با رویکرد فرهنگی و اجتماعی نیاز است و در این مسیر خانواده ها، دانشگاهیان و فرهنگیان می توانند نقش آفرینی کنند.
به گزارش روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری مشهد سید محمد رضاهاشمی در هفتمین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان مشهد افزود: مطابق با فرمایش مقام معظم رهبری(مدظله العالی) مبارزه با مواد مخدر جهاد اکبر است و از مصدایق بارز تهاجم فرهنگی دشمن محسوب می شود.
معاون استاندار و فرماندار مشهد با بیان هم مرزی ایران با بزرگترین تولید کننده مواد مخدر (کشور افغانستان) تصریح کرد: استفاده از تشکل های مردم نهاد، تریبون های عمومی و پایگاه های بسیج در جهت آگاه سازی و شناخت خانواده ها از این بلای خانمان سوز، می تواند علاوه بر نظارت بیشتر والدین بر رفتار و عملکرد فرزندان ، نقش موثری در بحث کاهش تقاضا نیز داشته باشد.
در این جلسه درخصوص مراکز غیر مجاز ترک اعتیاد و واحدهای غیر مجاز فروش گیاهان دارویی بحث و بررسی شد.
روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان مشهد مقدس - پنج شنبه - مورخ 98/11/03
منبع : زیرپرتال فرمانداری مشهد
Written by on
با حضور استاندار خراسان رضوی و معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده در خراسان رضوی رونمایی شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه خراسان رضوی با حضور استاندار خراسان رضوی و معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، از سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده در خراسان رضوی رونمایی شد.
دستیابی به توسعه پایدار و متوازن، تحقق عدالت اجتماعی و جنسیتی و ارتقاء شاخصهای عدالت جنسیتی در سطح استان از جمله دلایل تدوین سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده استان است.
لازم به ذکر است، برنامهریزی عملیاتی مکان محور، نتیجه محور و پایدار تا سطح شهرستان، مدل برنامهریزی مبتنی بر نظارت و پایش، توانافزایی و همکاری شبکهای دولت، مردم وسازمانهای مردم نهاد، بهرهگیری از ظرفیتهای بومی، علمی و تخصصی دستگاهها و موسسات دانش بنیان از جمله ویژگیهای سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده است.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
Written by on
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسانرضوی بر اجرای مطالعات سیاهه انتشار آلودگی هوای کلانشهر مشهد و تسریع در بازنگری و ارائه برنامه سه ساله و جامع کاهش ۵۰ درصدی آلودگی هوای این کلانشهر تاکید کرد.
به گزارش اداه کل روابط عمومی استانداری خراسانرضوی، احمد یزدان پناه در چهل و هشتمین جلسه کارگروه اضطراری کاهش آلودگی هوای استان که همزمان با روز ملی هوای پاک در دفتر معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری برگزار شد، اظهار کرد: در موضوع معاینه فنی خودروها، هیچ خودروی شخصی یا دولتی مستثنی نیست و قانون مربوطه باید به صورت دقیق اجرایی شود.
وی با اشاره به اینکه 70 درصد آلودگی هوای شهر مشهد مربوط به خودروها و موتورسیکلت های درحال تردد و 30 درصد مربوط به نیروگاه ها و صنایع است، گفت: سیاست ها و برنامه ریزی ها لازم درحوزه های مختلف حمل و نقل عمومی متناسب با شرایط فعلی جامعه باید شناسایی شوند.
یزدان پناه ضمن اشاره به اینکه در نیروگاه ها جز در شرایط اضطرار که مصرف کلی گاز در استان بیش از حدمجاز باشد، سوخت مازوت مصرف نخواهد شد، اظهار امیدواری کرد که با اجرای طرح LEZ بخش زیادی از آلودگی هوای مشهد مدیریت شود.
مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی هم در این نشست گفت: شانزده ارگان وظیفه مند در حوزه کاهش آلودگی هوا براساس قانون هوای پاک، گزارشات خود را به دبیرخانه کارگروه ارائه کرده اند و نظارت بر اجرای آنها درحال انجام است.
تورج همتی افزود: گزارش مقایسه وضعیت کیفیت هوای شهر مشهد در پاییز 97 و 98، حاکی از آن است که 12 روز هوای پاک در پائیز سال گذشته به یک روز در سال جاری کاهش یافته است و افزایش روزهای ناسالم نیز از 10 به 29 روز، روند صعودی آلودگی را نشان می دهد.
دبیر کارگروه کاهش آلودگی هوای استان گفت: اجرای کامل طرح کهاب در تمامی جایگاه ها و انبار عرضه سوخت، انجام معاینه فنی موتورخانه ها و سامانه های احتراقی براساس ماده 17 قانون هوای پاک، توسعه، نوسازی و اسقاط ناوگان حمل و نقل جاده ای و شخصی درون شهری، از رده خارج کردن و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی بار و مسافر درون شهری، فعال شدن موضوع اسقاط خودرو و افزایش سالانه 5 درصدی ناوگان حمل و نقل عمومی از جمله انتظارات دبیرخانه کارگروه کاهش آلودگی هوای استان و راهکار های تدوین شده است.
تورج همتی همچنین در خصوص دیگر مطالبات و انتظارات برای کاهش آلودگی هوا، به افزایش سهم گاز تخصیص یافته به نیروگاه طوس و لزوم جلوگیری از کاهش این سهم در سایر نیروگاه های استان، استفاده از صافی دوده (DPF) و کاتالیست در خودروهای سنگین و سبک حمل و نقل عمومی، تسریع در توسعه خطوط قطار شهری و خطوط BRT، ایجاد زیر ساخت لازم برای ارائه خدمات تامین انرژی برق به اتوبوس ها و مینی بوس ها در هسته مرکزی شهر مشهد، تکمیل احداث بخش بخار در نیروگاه سیکل ترکیبی فردوسی اشاره کرد.
در این جلسه، تفاهم نامه ای سه جانبه به منظور ترغیب دانش آموزان مشهدی به استفاده از سیستم های حمل و نقل عمومی پایدار به امضاء رسید.
از جمله اهداف این تفاهم نامه، مدیریت تقاضای سفرهای تحصیلی دانش آموزان، کاهش تردد و ترافیک سطح شهر و بهبود کیفیت هوا، ایجاد همکاری آموزشی و اجرایی در جهت تغییر رفتارها و مدل های حمل و نقل پایدار و سفر سالم، دانش افزایی برای ترویج فرهنگ، اخلاق و سواد زیست محیطی در بین دانش آموزان و استفاده از توان بالقوه آنان در فرهنگ سازی و ارتقاء حفاظت از محیط زیست است.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
Written by on
مدیرفناوری اطلاعات و شبکه دولت استانداری خراسان رضوی گفت: شرکتهای توانمند معین حوزه هوشمندسازی در راستای مسئولیت اجتماعی خود به روند هوشمندسازی استان و تحقق دولت الکترونیک کمک میکنند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، حمیدرضا روحبخش در حاشیه افتتاح نهمین دوره نمایشگاه تخصصی شهر هوشمند اظهار کرد: در اردیبهشت ماه سال جاری ۱۰ شرکت حوزه هوشمندسازی استان، تفاهم نامهای را با محوریت نظام صنفی رایانهای استان در قالب معینهای حوزه هوشمند سازی با استانداری خراسان رضوی امضاء کردند.
وی افزود: این شرکتهای توانمند که از بخش خصوصی هستند، در راستای مسئولیت اجتماعی خود به روند هوشمندسازی استان کمک میکنند.
وی اضافه کرد: در این راستا شرکتهای توانمند و بخش خصوصی همراه با دستگاههای متناظر خود از بخش دولتی در غرفه استانداری در بیست و دومین نمایشگاه بینالمللی الکامپ حضور دارند.
روحبخش ادامه داد: به عنوان مثال در حوزه سلامت هوشمند شرکت تخصصی موضوعی مربوطه در نمایشگاه حضور دارد و در کنار آن دانشگاه علوم پزشکی مشهد، فعالیتهای خود را برای مراجعین ارائه میکند.
مدیرفناوری اطلاعات و شبکه دولت استانداری خراسان رضوی اظهار کرد: در غرفه استانداری در نمایشگاه تخصصی شهر هوشمند مشهد، شبکه دولت یا به عبارت دیگر زیر ساخت ارتباطی بین ادارات دولتی و وزارت کشور و نهاد ریاست جمهوری، برای مردم تشریح میشود؛ خراسان رضوی بزرگترین شبکه دولت کشور را در قالب اتصال ۴۲۰۰ ساختمان اداری در اختیار دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مسائل جدید مبتلابه دستگاههای اجرایی را بدون استفاده از راهکارهای فناورانه نمیتوان انجام داد لذا باید از این امکان به نحو احسنت استفاده شود.
روحبخش افزود: 10 شرکت به همراه 10 دستگاه اجرایی در غرفه استانداری واقع در این نمایشگاه حضور دارند.
لازم به ذکر است این نمایشگاه با هدف پاسخ به نیازهای شهرهوشمند با برگزاری نشستهای تخصصی، کارگاهها و پنلهای آموزشی، برنامهها و چالشهای تخصصی کار خود را آغاز کرده است.
نهمین نمایشگاه شهر هوشمند همزمان با بیست و دومین نمایشگاه الکامپ، یکم تا چهارم بهمنماه با حضور شرکتهای استارتآپی و نوآور در حوزه هوشمندسازی خدمات و معرفی شرکتهای پیشرو در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، در مشهد برپا خواهد بود.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
Written by on
استاندار خراسان رضوی گفت: برای ارتقاء حوزه بهداشت و سلامت در سراسر خراسان رضوی باید توازن در توزیع تجهیزات پزشکی و پزشکان متخصص در استان رعایت شود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزمحسینی در دیدار اعضای هیأت مدیره دانشگاه علوم پزشکی مشهد که در محل دفتر استاندار برگزار شد، اظهار کرد: ایجاد قطبهای درمانی اقدام زیربنایی قابل توجهی در حوزه بهداشت و درمان استان محسوب میشود که رضایمتدی مردم را در پی خواهد شد.
وی با تاکید بر رعایت توازن در توزیع پزشکان متخصص و تجهیزات پزشکی در استان، افزود: هر چقدر شبکه بهداشت و خدمات مربوط به آن گسترش پیدا کند، حوزه بهداشت و سلامت ارتقاء پیدا خواهد کرد.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به تاثیر خشونت در وقوع جرایم، افزود: در قالب مراکز روان پزشکی، کارشناسان و متخصصان این حوزه میتوانند با فراهم کردن زمینه بالاتر رفتن آستانه تحمل مردم، در میزان ارتکاب جرم و سلامت تاثیر مثبت داشته باشند.
رزمحسینی ابراز کرد: بهتر است دانشگاه علوم پزشکی به عنوان دانشگاه مادر جلساتی را با روسای دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار و جلسات تخصصی در بخش سلامت را همچنان دنبال کند. در این مسیر و در صورت لزوم از اختیارات استانی هم استفاده خواهیم کرد.
وی بخش سلامت را تاثیرگذار در حوزه امنیت استان دانست و گفت: اگر نظام ارجاع به عنوان پایلوت در خراسان رضوی ساماندهی و مردم آموزشهای لازم را ببینند از نظر بالا رفتن شاخصهای سلامت مردم بسیار ارزشمند خواهد بود.
در این دیدار مشهد محمدحسین بحرینیطوسی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی در خصوص سرمایهگذاری در بخش سلامت استان اعلام آمادگی کرد و افزود: در این راستا تلاشهایی صورت گرفته اما به نتیجه نرسیده است، لذا درخواست میکنیم با کمک استاندار خراسان رضوی، نگاه بخش خصوصی در مورد دانشگاه علوم پزشکی تغییر کند.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی