Written by on
استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: اولین وظیفه ستاد و استانداری مشخص کردن رویکردها و سیاستهای استانی در موضوعات مختلف است و نظارت دقیق بر حسن انجام تکالیف دستگاه ها باید روزانه انجام و رصد کاملی در این زمینه صورت پذیرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری در بازدید از قرارگاه مرکزی زائرین خراسان رضوی با بیان این که «برخی نکات مدیریتی وجود دارد که اگر نسبت به آنها توجه نکنیم به موازی کاری، تداخل و سوتفاهمات دچار میشویم» عنوان کرد: بنابراین ستاد باید دارای راهبرد و سیاستگذاری باشد؛ چرا که اگرچه ماموریتها برای هر دستگاهی مشخص است اما مهم این است که در هر حوزه رویکرد ما چیست. برای مثال در مباحث کنترل بازار، تامین کالا، حملونقل، جادهها و... اگر بخواهیم دستگاهها و یا متولیان اجرایی را مدیریت کنیم باید در استانداری رویکرد مشخص داشته باشیم و این رویکرد مشخص شده و باید براساس آن مدیریت در ستاد صورت پذیرد.
وی ادامه داد: درباره تمام این موضوعات نهتنها در سال جاری، بلکه از سال گذشته مرحله به مرحله سیاستها در بهداشت و درمان، امداد و نجات، حملونقل و... مشخص شده است. بنابراین اولین وظیفه ستاد و استانداری مشخص کردن رویکردها و سیاستهای استانی در موضوعات مختلف است و خاصیت این سیاست این است که جهت، اندازه و سرعت کار دستگاهها مشخص می شود.
نظری بیان کرد: این سیاستگذاریها بلافاصله باید به برنامه عملیاتی تبدیل شود که وظیفه دستگاهها است. در استانداری باید مطمئن شویم که همه دستگاههای اجرایی مرتبط با سیاست گذاریها برنامهریزی خودشان را انجام می دهند. این برنامهها باید متناسب با سیاستها، رویکردها و دارای زمانبندی مشخص باشد.
او افزود: پس از مشخص شدن رویکرد و برنامه باید بر دستگاهی که برنامه را تهیه کرده و مورد تایید ستاد استانی قرار گرفته است، نظارت و در نتیجه این نظارت، دستگاهها را هدایت کرد که در کدام قسمت دچار مشکل است و در آخر باید دستگاهها را حمایت کرد که اگر کمبودی بهوجود آمد و جبران آن در توان دستگاه نبود، استانداری وارد شده و از آن دستگاه حمایت میکند.
Written by on
استاندار خراسان رضوی در دیدار چهره به چهره با مردم، مشکلات افراد را بررسی و دستورات لازم برای رسیدگی به آنان را صادر کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری به همراه مدیرکل بازرسی استانداری، مدیرکل کمیته امداد استان، مدیرکل بهزیستی، مدیرکل روابط عمومی استانداری، مسئول مددکاری اجتماعی علوم پزشکی و تعدادی دیگر از مسئولین در دیدار مستقیم و ملاقات چهره به چهره با مردم حضور یافت و به مشکلات افراد رسیدگی کرد.
استاندار خراسان رضوی در پاسخ به درخواست های معیشتی، درمان، مسکن و ... دستورات لازم را داد و از مسئولان خواست در رسیدگی به مسائل مردمی تسریع کنند.
Written by on
ساعت شروع کار ادارات در خراسان رضوی از روز پنجشنبه ۱۶ شهریورماه ساعت ۷ صبح خواهد بود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، تغییر ساعت کاری ادارات به علت مدیریت مصرف برق در ماههای گرم سال بود که با پایان بازه زمانی ابلاغ شده، ساعت شروع کار ادارات به ۷ صبح باز می گردد.
براساس ابلاغ معاون استاندار خراسان رضوی و دبیر شورای اداری استان با عبور از این شرایط ساعت کاری ادارات از پنجشنبه به حالت قبل برمیگردد.
براین اساس از روز پنجشنبه ۱۶ شهریور ماه ساعت شروع به کار کلیه ادارات، دستگاه های دولتی، شهرداری ها و موسسات عمومی غیردولتی در سطح استان از ساعت ۷ صبح با رعایت ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری (۴۴ ساعت کاری در هفته) خواهد بود.
Written by on
قرارگاه عملیاتی مرکزی زائرین خراسان رضوی به مناسبت ایام دهه صفر افتتاح شد.
گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، حجت الاسلام والمسلمین حجت گنابادی نژاد سرپرست معاونت هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری گفت: امیدواریم مسائل و مشکلات سفر زائران در ایام دهه پایانی صفر به هنگام رصد شود و آمار و اطلاعات آن در اختیار دستگاه های اجرایی داده شود و هر مشکلی که ایجاد شد در سریع ترین زمان ممکن پیگیری شود تا بتوانیم شرایط خوبی برای پذیرایی از زائرین حضرت رضا علیه السلام در دهه آخر صفر داشته باشیم.
محمد حیدری نماینده اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای نیز گفت: اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای استان از 27مردادماه در تمامی جاده های مهم برای استقبال از زائران آماده باش است.
او افزود: آمار روزانه در سامانه داشبورد سازمان راهداری وارد میشود و آماری که از 27 مرداد ماه تا 13 شهریور ارسال شده نشان دهنده سفر 47431 زائر اربعین از مشهد به مرزهای خروجی در غرب است.
محمدرضا ابراهیمی نماینده صدا و سیما خراسان رضوی نیز در این جلسه گفت: در برنامه های مختلف تولیدی صدا، سیما، خبر و رادیو زیارت برنامه های مختلفی برای دهه پایانی صفر پیش بینی شده است.
او افزود: درکنار این برنامه ها، برنامه هایی با محوریت اطلاع رسانی به زائر در رادیو زیارت و رادیوی استانی پیش بینی شده است که در این برنامه ها مسئولین مختلف روزانه برای اطلاع رسانی دعوت می شوند تا اطلاعات کافی به زائران بدهند؛ همچنین زواری که در مسیر هستند میتوانند پیام ها را از طریق رادیو بشنوند، ضمن اینکه برنامه های مشترک زنده از حرم امام رضا(ع) با استان های مختلف و برخی از شبکه های سراسری خواهیم داشت.
رضا نیکوخصال از کمیته بهداشت نیز بیان کرد: در 6 محور ورودی مشهد 14 پایگاه سلامت با امکانات کامل و پرسنل تدارک دیده شده است.
او افزود: در محور فریمان به مشهد 6 پایگاه، محور کلات 5 پایگاه، محور سرخس 7 پایگاه، محور طرقبه شاندیز 2 پایگاه و محور ملک آباد 11 پایگاه برنامه ریزی شده است که از فردا آماده خدمت رسانی هستند.
او افزود: از روز گذشته ۷۹۰ محل شامل اماکن عمومی و محل اسکان زائرین بازدید داشته ایم که ۴۵۰ بازدید آن در مشهد بوده است، 52 اقدام قانونی انجام شده است که 39 تذکر کتبی آن برای مشهد بوده است.
وی بیان کرد: در اطراف حرم 19 درمانگاه و 48 داروخانه نیز برای استفاده زائران آماده شده است.
سمیه سلیمان زاده کارشناس عملیات های امدادی جمعیت هلال احمر نیز اظهار کرد: جمعیت هلال احمر خراسان رضوی ۱۰۷ پایگاه امدادی برای کل استان در نظر گرفته است که 30 پایگاه ثابت و موقت امداد و نجات، 41 قرارگاه امدادی و 35 اکیپ سیار آن به صورت شبانه روزی خدمت رسانی می کنند.
او افزود: در این راستا 2 فروند بالگرد امدادرسانی هم برای عملیات آماده شده اند که یک فروند آن از توان لجستیکی استان و یک فروند دیگر آن از سازمان امداد و نجات کشور داده شده است.
محمدعلی توسلی مدیر کل امور رفاهی زائرین استانداری تاکید کرد: در مسیر خدمت به زائران پیاده دهه پایانی صفر 8 شهرداری در محورهای منتهی به مشهد به عنوان شهرداری های معین مشخص شده اند و به ارائه خدمات به زائران خواهند پرداخت.
او افزود: قرارگاه عملیاتی زائران دهه پایانی صفر از امروز به صورت شبانه روزی و در سه شیفت کاری فعالیت خواهد داشت.
Written by on
عضو هیئتمدیره شرکت فرودگاهها با اشاره به انعقاد تفاهمنامه بهمنظور احداث هتل فرودگاهی میان وزرای راه و شهرسازی و گردشگری گفت: کلنگزنی پروژه هتل فرودگاهی مشهد در سال جاری قابلیت اجرایی دارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، هادی یوسف پورآذری در نشست برنامه ریزی احداث هتل فرودگاهی مشهد اظهارداشت: با توجه به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری مبنی بر مهار تورم و رشد تولید؛ باید نگاه جدی به موضوع سرمایهگذاری داشته باشیم چراکه سرمایهگذاری در واقع آغاز کننده حرکت بهسمت رشد تولید است.
وی افزود: وزیر راه و شهرسازی در جلسات شرکت فرودگاهها، تاکید ویژهای در حوزه فعال کردن فرصتهای سرمایهگذاری فرودگاه ها و استفاده از ظرفیتها و توانمندیهای بخش خصوصی در امر توسعه صنعت فرودگاهی دارد.
پورآذری با بیان اینکه اقدامات تکمیلی و مشترک شرکت فرودگاهها و وزارت میراث فرهنگی براساس زمانبندی مشخص و در حداقل زمان ممکن میبایست انجام شود، افزود: ثبت تجربیات و مدیریت دانش برای انتقال تجربیات به فرودگاههای دیگر، در احداث پروژه هتلهای فرودگاهی ضروری است.
مدیرکل فرودگاههای خراسانرضوی نیز در این نشست با اشاره به آمار بالای پروازی و تردد مسافران در فرودگاه مشهد و نیز 24 ساعته بودن این فرودگاه و فاصله حدود 8 کیلومتری تا مرکز شهر مشهد گفت: عدم امکان اقامت موقت در محدوده فرودگاه یکی از مشکلات مسافران غیرترانزیتی و شرکتهای هواپیمایی است.
محمود امانیبنی افزود: افزایش درآمدهای غیرهوانوردی، ایجاد تسهیلات مناسب و در خور مسافران داخلی و خارجی و بهوجود آمدن شرایط و فرصتهای جدید درآمدی مانند پیست ورزشی، پارک هوانوردی، بازارچههای نوآوری و گردشگری، رستوران و... با استفاده از فضای ایجاد شده برای هتل فرودگاهی از جمله اهداف این طرح است.
گفتنی است؛ در این نشست احمد تجری مدیرکل سرمایهگذاری وزارت میراثفرهنگی، رسول پوستفروشان مدیرکل دفتر بازرگانی و سرمایه گذاری شرکت فرودگاهها و سیدجواد موسوی مدیرکل میراثفرهنگی خراسانرضوی حضور داشتند.