Written by on
استاندار خراسان رضوی گفت: مهمترین بخش طرح «مسجد، سنگر سلامت» این است که ما در بحث بیماریابی بتوانیم فعالیت داشته باشیم، یکی از علل افزایش آمار مرگ و میر ناشی از بیماری کرونا در استان مراجعه دیر هنگام افراد مبتلا به مراکز درمانی بود.
به گزارش چاپارطوس خراسان رضوی، محمدصادق معتمدیان استاندار خراسان رضوی، شامگاه ۱۶ آذر، در حاشیه بازدید از طرح «مسجد، سنگر سلامت» ضمن گفتوگو با خبرنگاران، اظهار کرد: همزمان با اجرای طرح محدودیتهای هوشمند که از اول آذر ماه در سراسر کشور اعمال شد، یکی از طرحهایی که در این زمان با محوریت بسیج مورد توجه قرار گرفت، طرح شهید سلیمانی بود، در استان ما قبل از اجرای این طرح بسیجیان اقدامات قابل توجهی انجام دادند و طرحی تحت عنوان «مسجد سنگر سلامت» را به اجرا رساندند.
وی ادامه داد: در اجرای طرح «مسجد، سنگر سلامت» ۱۴۰۰ مسجد بر مبنای فعالیت محله محور کار خود را آغاز کردند و در حوزه شناسایی بیماران کرونایی، رسیدگی به امور معیشتی مردم و سایر مأموریتهای که در این طرح مطرح بود، در سراسر استان فعالیتهایی به اجرا رسید و ارزیابیها نشان از اجرای خوب این عملیات است.
استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: از حضور بسیجیان، علما و ائمه جماعت مساجد که به اجرای این طرح کمک کردند، صمیمانه تقدیر میکنیم، مهمترین بخش این طرح این است که ما در بحث بیماریابی بتوانیم فعالیت داشته باشیم، یکی از عواملی که باعث شد تا آمار مرگ و میر در استان ما افزایش یابد، مراجعه افراد بیمار به مراکز درمانی دیرهنگام بود.
کاهش فشار بر مراکز درمانی
وی افزود: شناسایی به موقع بیماران و مشاورههایی که در قالب طرح «مسجد، سنگر سلامت» انجام میشود، باعث شده تا بیماران در مراحل اولیه به مراکز درمانی معرفی شوند این حرکت به قرنطینه صحیح افراد در منازل و کاهش آمار فوتیها کمک میکند و قطعاً با اجرای این طرح فشاری که برای مراکز درمانی به وجود آمده کاهش پیدا خواهد کرد. هماهنگی طرح «مسجد، سنگر سلامت» با دانشگاههای علوم پزشکی سراسر استان و فعالیت بسیجیان و با توجه به محوریتی که مساجد در محلات دارند، سبب شد تا مدیریت این طرح در مساجد در نظر گرفته شد.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به برنامهریزیهای کشوری و استانی برای مقابله با بیماری کرونا، اضافه کرد: در شرایط فعلی سلامت جامعه و سلامت مردم اولویت اول نظام است و طبیعی است که جلساتی را به صورت مستمر با حضور مسئولان ارشد کشور و استان برگزار میشود و نشان از اهتمام جدی مسئولان در این رابطه است، همافزایی بسیار خوبی بین دستگاههای دولتی و نهادهای انقلابی و نیروهای مسلح وجود دارد.
وی در جملاتی خطاب به کادر بهداشت و درمان که در خط مقدم مقابله با کرونا قرار دارند، بیان کرد: از تلاشهای خالصانه و ایثارگریهایی که کادر درمان و مدافعان سلامت داشتند، تشکر میکنیم. آنها بیش از ۹ ماه در مراکز پر خطر فعالیت کردند و متأسفانه در این ایام تعدادی از کادر درمان در راستای خدمترسانی به مردم به شهادت رسیدند.
Written by on
رئیس بهزیستی صالحآباد گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۷۰۰ بسته معیشتی بین مددجویان تحت پوشش این مرکز توزیع شده است.
به گزارش چاپارطوس خراسان رضوی زری صادقی، رئیس بهزیستی صالحآباد، اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا خانوادههای نیازمند دچار آسیبهای اقتصادی فراوانی شدهاند که یکی از اقدامات بهزیستی شناسایی افراد واجد شرایط در مناطق روستایی و محروم است.
وی ارزش بستههای توزیع شده را یک میلیارد و ۵۰ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: این بستهها شامل برنج، روغن، ماکارونی، رب، حبوبات و قند میشود.
صادقی بیان کرد: اولویت توزیع بستههای معیشتی برای زنان سرپرست خانوار و مادران باردار تحت پوشش این مرکز بود که در روستاهای حاجیآباد، نقدعلی سفلی و علیا، رحیمآباد، میخک و کالسرخ از توابع شهرستان صالحآباد زندگی میکنند.
وی ادامه داد: این نهاد خدماتی در راستای اجرای فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر طرح رزمایش مواسات و همدلی با مشارکتهای زنان مجمع خیران سلامت خراسان رضوی و موسسات خیریه و مجمع خیرین شهرستان بستههای معیشتی را تهیه و بین نیازمندان تحت پوشش توزیع کرده است.
رئیس بهزیستی صالحآباد، بیان کرد: در این مدت همچنین تعداد ۷۰ بسته لوازم التحریر، مقادیری اقلام بهداشتی مانند ماسک و ژل ضد عفونیکننده دست بین مددجویان نیازمند توزیع شد.
شهرستان مرزی صالحآباد ۴۵ کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکمنستان و ۴۶ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان دارد و در فاصله ۲۵۰ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار گرفته است.
Written by on
فرمانده مرزبانی استان خراسان رضوی از کشف کالا و سوخت قاچاق توسط مرزبانان هنگ مرز و مرزبانی درجه یک تایباد در پست کنترل و مراقبت مرزی 17 شهریور خبر داد.
به گزارش چاپارطوس خراسان رضوی، سردار مجید شجاع در تشریح این خبر گفت: در راستای برخورد قاطع با قاچاقچیان کالا و سوخت، مرزبانان این فرماندهی در پست کنترل و مراقبت مرزی 17شهریور موفق شدند بیش از 500 میلیون ریال کالا و سوخت قاچاق را حین بازرسی خودروهای عبوری و ترانزیتی کشف کنند.
وی افزود: مرزبانان این فرماندهی طی 48 ساعت گذشته از 16 دستگاه تریلی 2 هزار و 360 لیتر سوخت قاچاق به ارزش 188 میلیون و 800 هزار ریال کشف کردند.
سردار شجاع در ادامه بیان کرد: مرزبانان همچنین در بازرسی های انجام شده از افراد و خودروهای عبوری 333 میلیون و 550 هزار ریال کالای قاچاق شامل لپ تاپ، روغن، تخم مرغ و ... کشف کردند.
وی طبق نظر کارشناسان ارزش کالاهای مکشوفه را در مجموع 522 میلیون و 100 هزار ریال برآورد کرد و گفت: قاچاقچیانی که خیال گذر از مرزهای خراسان رضوی را در سر داشته باشند نهایتا مغلوب مرزبانان غیور این فرماندهی خواهند بود زیرا برخورد قاطع با قاچاقچیان در مرزهای استان به طور جد صورت پذیرفته و قاچاق کالا و سوخت از خطوط قرمز مرزبانان در پست های کنترل و مراقبت مرزی است.
Written by on
رییس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی نقش استراتژیک در برقراری امنیت، ایمنی و سلامت غذایی کشور ایفا می کند که تامین امنیت غذایی مردم در شرایط کنونی، توجه بیشتر به پژوهش در صنعت غذا را میطلبد.
به گزارش چاپارطوس خراسان رضوی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر نصر الله پژمانفر روز دوشنبه در بازدید از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در مشهد افزود: فاصله بسیار برای برقراری ارتباط مناسب میان مراکز پژوهشی و جامعه وجود دارد.
وی با تاکید بر ضرورت رفع موانع ارتباطی میان مراکز علمی - پژوهشی و جامعه ادامه داد: روند بهبود روابط مراکز علمی– پژوهشی با جامعه باید به نحوی تحقق پیدا کند که شاهد رویت آشکار این پژوهش ها، در بخش های مختلف جامعه باشیم.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی خواستار معرفی گستردهتر موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در بخشهای دولتی و خصوصی شد و گفت: برای تحقق این امر آمادگی هرگونه همکاری با این مرکز پژوهشی وجود دارد.
رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی نیز در این بازدید گفت: فعالیتهای این موسسه به واسطه رسالتهای ملی و منطقهای در دو بخش رفع چالشهای ملی و صنایع غذایی متمرکز شده است.
دکتر قدیر رجب زاده با بیان اینکه همزمان با تولید علم، انتظار جامعه از بخشهای علمی کشور حل مشکل است افزود: پیشرفت کشور با تولید فناوری و بکارگیری آن برای ایجاد ارزش افزوده میسر است.
وی ادامه داد: فعالیت های پژوهشی این موسسه بر تولید فناوری معطوف است چرا که خاتمه طرحهای پژوهشی منجر به تولید دانش فنی میشود.
رییس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با اشاره به تدوین سند امنیت غذایی کشور برای افق ۲۰۵۰ در شورای عالی امنیت غذایی، گفت: این موسسه در کارگروه ویژه تدوین این سند به نمایندگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری به عنوان یک نهاد تاثیرگذار ایفای نقش مینماید.
وی با تاکید بر اینکه تمام تمرکز مدیران این موسسه به جذب درآمدهای اختصاصی معطوف است افزود: ۹۶ درصد بودجههای طرحهای پژوهشی در این مرکز از صنایع متقاضی دریافت خدمات پژوهشی، فنی – مهندسی و آزمایشگاهی تامین میشود.
مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به عنوان یکی از مراکز مهم پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور پاسخگویی به بخشی از نیازهای پژوهشی کشور از سال ۱۳۸۵ به عنوان "پژوهشکده مستقل ملی" و دارای مصوبه قطعی از شورای گسترش آموزش عالی فصل نوینی از فعالیتهای خود را آغاز کرد.
سابقه فعالیت این پژوهشکده به سال ۱۳۶۰ باز می گردد که در ابتدا با نام سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران مرکز خراسان فعالیت خود را آغاز کرد و در سالهای ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۵ با تبدیل مراکز استانی سازمان به پارکهای علم و فناوری با نام پژوهشکده تحقیقات توسعه فناوری فعالیت خود را ادامه داده است.
Written by on
مدیر بازرسی و نظارت اصناف خراسان رضوی با اشاره به اینکه مشاغل گروه دو هنوز مجاز به فعالیت در مشهد نیستند، گفت: فعلا مجوزی برای فعالیت مشاغل گروه دو در هفته جاری صادر نشده است.
به گزارش چاپارطوس خراسان رضوی، امیر دلداری گفت: وضعیت مشهد در حالت نارنجی قرار گرفته که در وضعیت نارنجی تنها مشاغل گروه یک و دو مجاز به فعالیت هستند؛ اما تاکنون هیچ مجوزی برای فعالیت مشاغل گروه دو در هفته جاری در مشهدصادر نشده است.
مدیر بازرسی و نظارت اصناف خراسان رضوی مشاغل گروه سه و چهار فعلا ممنوعیت فعالیت دارند، ابراز کرد: قرار است از صبح شنبه مشاغل گروه دو هم مانند گروه یک تا ساعت 21 شب فعالیت داشته باشند.
وی بیان کرد: البته اتاق اصناف مشهد به ستاد مقابله با کرونای استان پیشنهاد داده که مشاغل گروه دو بتوانند به طور مثال از فردا از ساعت 10 صبح تا 17 فعالیت کنند؛ اما این مسئله فعلا در حد یک پیشنهاد است و تایید نشده است.
دلداری ادامه داد: چنانچه ستاد مقابله با کرونا در استان موافقت خود را اعلام کند اصناف گروه دو می توانند در ساعتی که تایید میشود در هفته جاری فعالیت و در غیر اینصورت باید از روز شنبه هفته آینده فعالیت خود را شورع کنند.
مدیر بازرسی و نظارت اصناف خراسان رضوی تصریح کرد: مشاغل گروه سه در وضعیت زرد و مشاغل گروه چهار تنها زمانی که وضعیت سفید میتوانند اقدام به کار و کسب کنند.