Written by on

پس از پایان مهلت ۲ هفته‌ای شهردار مشهد برای ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن، اسامی ۱۲ مجتمع و بازار ناایمن سطح شهر از سوی سازمان آتش‌نشانی اعلام شد.

 به گزارش چاپارطوس خراسان رضوی، پس از گذشت مهلت ۲ هفته‌ای شهردار مشهد به مدیران ساختمان‌ها و مجتمع‌های تجاری ناایمن و بی‌توجهی مدیران برخی از این مجتمع‌ها به اخطارهای سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی، امیر عزیزی، مدیر عامل این سازمان، در نامه‌ای خطاب به محمدرضا کلائی، ۱۲مکان نا ایمن سطح شهر مشهد را معرفی کرده است.

در متن این نامه آمده است:

بر اساس نظرات کارشناسی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد، سرای عزیز الله اف واقع درکوچه عباس قلی‌خان، پاساژ فیروزه واقع در چهاراه شهدا، ۱۱ سرای هفده شهریور، بازار حضرتی واقع در خیابان نواب صفوی، بازار مرکزی واقع در چهارراه شهدا، پاساژ مدرس واقع در خیابان چهارطبقه، بازار مولوی واقع در بولوار مصلی، پاساژ فردوسی واقع در چهاراه خسروی، بازار حکیم و مجتمع تجاری امینی واقع در ابتدای خیابان امام خمینی(ره)، بازار رضا(ع) واقع در میدان بیت المقدس و مجتمع زیست‌خاور واقع در میدان شریعتی به عنوان مجتمع‌های ناایمن معرفی شده‌اند.


لازم به ذکر است از زمان اعلام زمان‌بندی برای معرفی مجموعه‌های تجاری ناایمن از سوی سازمان آتش‌نشانی مشهد، فقط مسئولان ۲ مجموعه شامل بازار امام رضا(ع) و مجتمع تجاری زیست خاور با مراجعه به آتش‌نشانی مشهد، اقدام به تشکیل پرونده برای رفع نواقص کرده‌اند و ۱۰ بازار و مجتمع دیگر علی‌رغم هشدارهای مکرر سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد تا لحظه انتشار این گزارش هیچ اقدامی در این راستا انجام نداده اند.


این درحالی است که به گفته مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد، بازرسی از مراکز درمانی و بیمارستان‌ها نیز از حدود ۱۰ روز قبل آغاز شده و در صورت بی‌توجهی به اخطارهای آتش‌نشانی برای رعایت الزامات ایمنی مراکز متخلف به دستگاه قضایی و مردم معرفی خواهند شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، ۱۷ تیر ماه و چند روز پس از حادثه آتش‌سوزی مرکز درمانی سینا اطهر در تهران، محمدرضا کلائی، شهردار مشهد، با هشدار به مالکان ساختمان‌های بلندمرتبه و مجتمع‌های تجاری و اماکنی که پارکینگ‌شان در اختیار مردم است ولی تأییدیه ایمنی ندارد، گفته بود با قاطعیت دستور داده‌ام تا به کسانی که ساختمان‌های بلندمرتبه را در اختیار و تأییدیه‌های آتش‌نشانی لازم را ندارند، تنها ۲ هفته مهلت اقدام و پیگیری بدهند. اگر مدیران این ساختمان‌ها بعد از ۲ هفته برای اصلاحات مراجعه نکنند، به ‌عنوان ساختمان و مجتمع نا ایمن جلوی آن‌ها تابلو خواهیم زد تا به مردم اطلاع‌رسانی شود.

همچنین شهردار مشهد در واکنش به ناامن بودن ساختمان‌های بلند مرتبه مشهد به دلیل نداشتن نقشه آتش‌نشانی و اقدام نکردن بیمارستان‌های این شهر برای دریافت مجوزهای ایمنی ضروری نیز اظهار کرده بود ما به دنبال حفظ جان مردم هستیم. اگر مالکان این مجتمع‌ها بعد از مهلت ۲ هفته‌ای اقدام به انجام اصلاحات و دریافت تأییدیه‌های ایمنی نکردند، از ما گلایه نکنند که در این وضعیت کرونا و رکود چرا این کار را انجام داده ایم.

انتهای پیام

Written by on

فرمانده انتظامی شهرستان تایباد گفت: پلیس مبارزه با مواد مخدر این فرماندهی با مشارکت سربازان گمنام امام زمان(عج) طی ۴۸ ساعت گذشته موفق به کشف ۳۵۸ کیلو و ۹۰۰ گرم مواد مخدر از نوع تریاک شدند.

سرهنگ علی‌اکبر قربانی در گفت‌وگو با چاپارطوس خراسان رضوی، اظهار کرد: ماموران پلیس با ایست و بازرسی در ایستگاه شهید بافنده به یک دستگاه تریلی مشکوک شده و پس از دستور ایست و بازرسی خودرو این مقدار ماده افیونی را کشف کردند.

وی ادامه داد: در این رابطه راننده که از سمت استان‌های جنوبی وارد شده بود، دستگیر و به مراجع قضایی تحویل و خودرو پس از توقیف به پارکینگ ارجاع داده شد.

قربانی بیان کرد: سلامت و امنیت اجتماعی در اولویت پلیس قرار دارد و با هر متخلفی که نظم اجتماعی و سلامت ملی را به خطر بیندازد برابر قانون برخورد جدی خواهد شد.

خبرنگار، شوکت سالاری

Written by on

رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: از ابتدای شیوع کرونا ۷۶ نفر از کارکنان و کادر درمان این دانشگاه به بیماری کووید 19 مبتلا شده‌اند.

به گزارش چاپارطوس خراسان رضوی، دکتر جواد باذلی افزود: تعدادی از آنان تحت درمان قرار گرفته و بهبود یافته‌اند و تعدادی دیگر نیز تحت درمان یا در قرنطینه خانگی قرار دارند.

وی ادامه داد: کارکنان و کادر درمان خط مقابله با کرونا بیش از پنج ماه است که در شرایط بسیار سخت درگیر مبارزه با این ویروس هستند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: درصد مثبت تست‌های کرونا در شهرستان‌های تابعه این دانشگاه (گناباد و بجستان) افزایش و متوسط سن بیماران مبتلا که نیاز به بستری پیدا کرده‌اند، کاهش یافته است.

وی افزود: مسن بودن جمعیت گناباد و بجستان استعداد این شهرستان‌ها را برای ابتلا به بیماری کووید 19 افزایش داده ولی با این وجود تعداد فوتی‌های این مناطق به نسبت متوسط کشوری کمتر است.

دکتر باذلی ادامه داد: با وجود اقدامات آموزشی و مراقبت‌های انجام شده، پوشش حفاظت فردی و فاصله اجتماعی توسط مردم کمتر رعایت می‌شود که این امر در شیوع بیشتر ویروس کرونا تاثیر بسیار داشته است.

وی گفت: تنها راه مقابله و پیشگیری از این بیماری، کاهش مراودات اجتماعی و حفظ فاصله گذاری اجتماعی و رعایت پوشش و حفاظت فردی است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد پیش از این به خبرنگار ایرنا گفته بود: 31 نفر از دانشجویان این دانشگاه که به بیماری کووید 19 مبتلا شده بودند بعد از سپری نمودن مدت درمان و قرنطینه بهبود یافته و به شهرستان‌های خود عزیمت کردند.

سه بخش با ۱۷۰ تخت و یک بخش مراقبت‌های ویژه برای بستری بیماران مبتلا به کووید 19 در بیمارستان علامه بهلول گنابادی فعال است.

براساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۲۷۱ هزار و ۶۰۶ نفر در ایران به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۸۸ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۱۳ هزار و ۹۷۹ نفر رسیده است.

 

منبع، ایرنا
  

Written by on

استاندار خراسان رضوی گفت: از ۲۰۰ دفتر تسهیلگری که در کل کشور راه‌اندازی شده، ۳۸ دفتر مربوط به مشهد مقدس است که بیشترین آمار این دفاتر را در کشور دارد.

دفاتر تسهیلگر به عنوان مشاور و حلقه واسط مدیریت شهری و مردم عمل می‌کنند و می‌توانند به عنوان نهاد و مرکز توسعه محلات تاثیرگذار باشند.

به گزارش چاپارطوس خراسان رضوی، علیرضا رزم حسینی عصر یکشنبه در نشست بررسی وضعیت معین اقتصادی شهرستان مشهد در محل استانداری خراسان رضوی افزود: یک سال و نیم قبل حتی یک دفتر تسهیل گری نیز در حاشیه شهر مشهد وجود نداشت اما اکنون ۳۸ دفتر ایجاد شده است.

وی با اشاره به وضعیت معین اقتصادی شهرستان مشهد ادامه داد: همه اقدامات در چارچوب الگوی مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی در این استان تکلیف یا مسوولیت دولتی نیست بلکه یک حرکت اعتقادی – اقتصادی برای اشتغالزایی و رسیدن به توسعه است که باید استمرار یابد.

استاندار خراسان رضوی گفت: این حرکت اعتقادی در قالب الگوی مثلث توسعه در شهرستان مشهد با همکاری معین‌های اقتصادی شروع شده که معین‌های مزبور از بهترین نهادهای عمومی و فعالان بخش خصوصی خراسان رضوی هستند.

رزم حسینی افزود: هنوز ۷۰ درصد از روستاهای شهرستان مشهد پروژه کسب و کار ندارند و باید هر چه سریعتر سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی نسبت به مطالعه ظرفیتهای کسب و کار برای این روستاها اقدام کند.

وی ادامه داد: باید از ظرفیت تسهیلات خوداشتغالی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی برای ایجاد چسبندگی بین اعتبارات و فعالیتهای معین‌های اقتصادی شهرستان مشهد بهره گرفت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: شهرستان مشهد بیشترین طرحهای سرمایه‌گذاری معینهای اقتصادی را در بین سایر شهرستانهای استان به خود اختصاص داده است.

علی رسولیان افزود: روز گذشته چند طرح سرمایه‌گذاری شامل ایجاد یک مرکز اقامتی – تجاری بزرگ در مشهد با ۶۵ درصد پیشرفت اجرایی، طرح گلخانه‌ای و طرح تولید خوراک دام در این شهرستان با دستور استاندار خراسان رضوی تامین مالی شد.

۳۱ معین اقتصادی در شهرستان مشهد

فرماندار شهرستان مشهد نیز در این نشست گفت: ۳۱ معین اقتصادی در چارچوب الگوی مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی در شهرستان مشهد وجود دارد که از این تعداد ۱۹ معین در بخش مرکزی، ۶ معین در بخش احمدآباد و ۶ معین در بخش رضویه فعال هستند.

سید محمدرضا هاشمی افزود: تاکنون طی انعقاد تفاهم‌نامه با معین‌های اقتصادی در چارچوب مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی، ۳۱۶ پروژه با سرمایه گذاری ۷۱۳ میلیارد و ۵۲۰ میلیون ریال با پیش بینی اشتغالزایی برای ۹۴ هزار نفر در شهرستان مشهد تعریف شده است.

وی اضافه کرد: معین‌ اقتصادی شهرداری مشهد در بخش مرکزی ۲۱۳ پروژه با سرمایه‌گذاری ۴۹۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای ۷۳ هزار نفر، معین اقتصادی شرکت ایران خودرو خراسان در بخش احمدآباد ۴۷ پروژه و سرمایه‌گذاری هفت هزار و ۱۷۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای ۲ هزار و ۳۲۳ نفر را در این شهرستان تعریف کرده‌اند.

فرماندار شهرستان مشهد معین اقتصادی شرکت تعاونی دهیاریهای شرق مشهد با ۲۷ پروژه و سرمایه گذاری ۱۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای هزار و ۳۰۰ نفر، معین اقتصادی شرکت تعاونی دهیاریهای غرب مشهد با ۱۸ پروژه و سرمایه‌گذاری هزار و ۳۱۰ میلیارد ریال و پیش بینی اشتغالزایی برای هزار نفر، معین اقتصادی اتاق اصناف مشهد با ۶ پروژه و سرمایه‌گذاری هفت هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای سه هزار و ۹۷۲ نفر را از دیگر فعالیتها در چارچوب مثلث توسعه اقتصادی شهرستان مشهد برشمرد.

هاشمی افزود: معین اقتصادی قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه با یک پروژه و سرمایه گذاری ۷۰ میلیارد ریال و معین اقتصادی یکتا الیاف شرق با سه پروژه و سرمایه گذاری ۶۶۰ میلیارد ریال، فعالیتهای خود را در چارچوب مثلث توسعه اقتصادی برای شهرستان مشهد به انجام رسانده‌اند.

وی اضافه کرد: سهم بخشهای مختلف اقتصادی از نظر تعداد پروژه‌های معین‌های اقتصادی در شهرستان مشهد شامل بخش صنعت با ۱۳۱ پروژه معادل ۴۱ درصد از کل پروژه‌ها، بخش خدمات با ۱۱۵ پروژه معادل ۳۶ درصد از کل پروژه‌ها، بخش کشاورزی با ۵۱ پروژه معادل ۱۶ درصد از کل پروژه‌ها، بخش عمران با ۱۹ پروژه معادل ۶ درصد از کل پروژه‌ها می‌شود.

فرماندار شهرستان مشهد گفت: سهم بخشهای مختلف اقتصادی از نظر سرمایه‌گذاری پروژه‌های معین‌های اقتصادی در شهرستان مشهد شامل بخش خدمات ۵۲ درصد، بخش عمران ۳۸ درصد، بخش کشاورزی هشت درصد و بخش صنعت ۱۱ درصد می‌شود.

هاشمی افزود: تاکنون ۲۹ حساب سپرده روستایی با مبلغ سه میلیارد و ۴۱۰ میلیون ریال و عضویت هزار و ۴۱۳ نفر در قالب مثلث توسعه اقتصادی شهرستان مشهد گزارش شده است.

 

عملکرد متوسط مثلث توسعه اقتصادی مشهد

دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی هم گفت: بررسیها نشان می‌دهد که عملکرد معینهای اقتصادی شهرستان مشهد در چارچوب الگوی مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی در حد متوسط است.

علی اکبر لبافی افزود: تاکنون ۳۰ معین اقتصادی شهرستان مشهد ۴۱۰ فعالیت یا پروژه با کل مبلغ سرمایه گذاری ۸۶ هزار و ۸۸۲ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای ۱۹ هزار و ۲۹۸ نفر را در سامانه نهاد اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی به ثبت رسانیده‌اند که از این تعداد ۲۰۱ فعالیت با مبلغ سرمایه‌گذاری ۱۵ هزار و ۶۵۷ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای ۱۱ هزار و ۱۲۹ نفر تایید شده است.

وی ادامه داد: از کل فعالیتهای تایید شده معینهای اقتصادی شهرستان مشهد ۴۰ فعالیت یا پروژه با مبلغ سرمایه‌گذاری ۵۱۳ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای ۸۰۹ نفر به بهره‌برداری رسیده و ۳۸ پروژه با مبلغ سرمایه‌گذاری ۱۲ هزار و ۲۲۴ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای هشت هزار و ۳۶۰ نفر در مرحله اجراست.

دبیر نهاد مردمی اقتصادی مقاومتی خراسان رضوی گفت: معین‌های اقتصادی شهرستان مشهد همچنین ۶۲ فعالیت فرهنگی با مبلغ هزینه کرد ۳۰ میلیارد و ۵۶ میلیون ریال انجام داده‌اند.

لبافی افزود: ۷۰ درصد از روستاهای شهرستان مشهد پروژه کسب و کار ندارند و همچنین نیمی از معینهای اقتصادی این شهرستان برنامه خود را به نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی را ارایه نکرده‌اند.

راه اندازی ۶ صندوق خرد روستایی و ۱۲ صندوق کارآفرینی برای بانوان در بخش احمدآباد، راه اندازی دو کارگاه تولیدی ماسک در بخش احمدآباد، تدوین سند راهبردی تحقق اقتصاد مقاومتی در مشهد، انعقاد ۲۹ تفاهم نامه برای اجرای ۶۳ پروژه مشترک با دستگاه های اجرایی در مشهد، تملک زمین برای احداث پنج شهرک صنفی، ایجاد سه گلخانه تونلی در روستاهای بخش رضویه، دایر کردن ۲۵ دار قالی با اشتغالزایی برای ۵۰ نفر، ایجاد ۱۵ کارگاه تولید میوه خشک با اشتغالزایی برای ۳۰ نفر، ساخت مدرسه توسط خیرین، راه اندازی ۱۵ مرکز توانمندسازی بانوان، ایجاد چهار صندوق خرد روستایی در روستاهای غرب مشهد، تدوین طرح جامع مدیریت پسماند از جمله فعالیتهای معین‌های اقتصادی شهرستان مشهد بود که در این نشست مطرح شد.

 

آموزش ۱۱۲۰ نفر در قالب معینهای اقتصادی خراسان رضوی

مدیرکل آموزشهای فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: تاکنون یک مرکز این اداره کل به هزار و ۱۲۰ نفر از ۳۰ معین اقتصادی در ۲۰ شهرستان آموزشهای مهارتی را ارایه داده است.

افشین رحیمی افزود: یک سال از اجرای طرح "نجات" با هدف ساماندهی حاشیه شهر مشهد می‌گذرد که در قالب این طرح ۶۲۸ نفر در ۶ محله آموزشهای مهارتی را فراگرفتند که ۲۰ درصد از این افراد جذب بازار کار شدند اما ۸۰ درصد باقیمانده برای شروع کسب و کار نیازمند تسهیلات بانکی هستند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: این نهاد امسال متعهد به ایجاد ۱۵ هزار فرصت شغلی در استان است که باید آن را از طریق دادن وام خوداشتغالی مهیا کند.

حبیب الله آسوده افزود: کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی آمادگی دارد با دادن وام خوداشتغالی به افراد در قالب فعالیتهای معینهای اقتصادی برای آنان اشتغال ایجاد کند.

وی اضافه کرد: امسال سه هزار و ۷۰ میلیارد ریال اعتبارات تخصصی قرض الحسنه اشتغال به کمیته امداد خراسان رضوی اختصاص یافته که در صورت جذب آن، قابل افزایش است و می‌توان زمینه اشتغال افرادی که در قالب "طرح نجات" آموزش می‌بینند را فراهم کرد.

Written by on

روزنامه‌های خراسان رضوی روز شنبه بیست و هشتم تیر ماه ۱۳۹۹ مطالب متنوعی منتشر کردند که عنوان‌های برجسته آنها مرور می‌شود.

روزنامه قدس: 

این روزنامه در تیتر نخست خود به نقل از عراقچی در سفر به افغانستان نوشت"فاطمیون نبود باید در کابل و تهران با داعش می‌جنگیدیم" 

عکس نخست روزنامه قدس نیز با عنوان "تشکیل کارگروه معماری در حرم رضوی"، تصویری از معماری این حرم است.

 

ویژه‌نامه قدس خراسان رضوی:

این ویژه‌نامه در تیتر نخست خود نوشت: موج دوم کرونا همچنان می‌تازد

عکس نخست ویژه‌نامه قدس خراسان رضوی نیز با عنوان "اعزام هزار گروه جهادی به مناطق محروم" تصویری از فعالیتهای این گروههای جهادی است.

 

روزنامه خراسان:

این روزنامه عنوان "هزاری توی فروش سهام عدالت" را در تیتر نخست خود منتشر کرد و در زیر آن نوشت: با وجود مشکلات متعدد در مسیر واریز وجوه فروش سهام عدالت،سخنگو توضیحات تکراری می‌دهد!

عکس نخست روزنامه خراسان هم با عنوان "سیلاب ناگهانی در روزهای تابستانی "تصویری از آبگرفتگی در مشهد است.

 

ویژه‌نامه خراسان:

این ویژه‌نامه در تیتر نخست خود عنوان "۲۴ ساعت تا افشای اسامی ۱۳ پلاسکوی مشهد" را منتشر کرد.

ویژه‌نامه خراسان، عکس نخست خود را با عنوان "کوه پارک میزبان مردم شد" به تصویری از ارتفاعات جنوبی مشهد اختصاص داد.