تاکید بر تفویض اختیارات بیشتر به فرمانداران و تسهیل صدور مجوزها

در گردهمایی یک روزه فرمانداران شهرستان های خراسان رضوی با برگزاری کمیسیون‌های چهارگانه به ریاست معاونان استاندار، دغدغه‌ها و نقطه نظرات فرمانداران در حوزه های مسئولیتی بررسی شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، نشست فرمانداران با استاندار خراسان رضوی در پایان گردهمایی یک روزه فرمانداران شهرستان‌ها برگزار شد، دبیران کمیسیون‌های چهارگانه، جمع بندی جلسات کمیسیون متبوع خود را ارائه کردند.
فرمانداران شهرستان‌های خراسان رضوی از صبح دوشنبه در قالب ۴ کمیسیون امنیتی، سیاسی و اجتماعی؛ عمرانی؛ اقتصادی و منابع انسانی، پشتیبانی به ریاست معاونین استانداری تشکیل جلسه دادند و مسائل و مباحث مختلفی را بررسی کرده بودند.
فرماندار مشهد و دبیر کمیسیون امنیتی، سیاسی و اجتماعی با تاکید بر لزوم توجه بیش‌تر به ظرفیت احزاب، دانشجویان، زنان و جوانان در حل موضوعات مختلف استانی گفت: متأسفانه انتخاب مدیران شهرستانی و سفر مدیران کل به شهرستان‌ها، بعضا بدون هماهنگی با فرمانداران صورت می‌گیرد درحالی که طبق قانون نباید اینگونه باشد و توجیهات لازم در این خصوص صورت گیرد.
محمدرضا هاشمی ادامه داد: وحدت رویه در حوزه ارتباط با منتخبین و افزایش مطالبات مردم، تسریع در تعیین تکلیف برخی شهرستان‌های جدیدالتاسیس، پاسخ گویی و پیگیری مطالبات کارگران، توجه ویژه به مرز و اتباع خارجی و مبارزه با آسیب‌های اجتماعی از دیگر دغدغه‌های این کمیسیون می‌باشد.
فرماندار بینالود و دبیر کمیسیون عمرانی، تفویض اختیارات بیش‌تر به فرمانداران را مهم‌ترین خواسته این کمیسیون عنوان کرد و افزود:‌ نیاز است تا با تنفیذ اختیارات، کارهای اجرایی به مدیران و کارشناسان در صف محول شود و مدیریت و نظارت عالیه نیز از طرف استانداری صورت گیرد.
به گفته حسن حسینی، عدم آموزش دهیاران، تسهیل صدور مجوزها، تعیین تکلیف اراضی خارج از محدوده و کمربندی‌های تبدیل شده به اتوبان‌های بین شهری و تقویت نیروهای فنی در فرمانداری‌ها از دیگر خواسته‌های این کمیسیون است.
حسین سنجرانی فرماندار خواف و دبیر کمیسیون اقتصادی نیز با تاکید بر لزوم تلاش برای رفع آسیب‌های وارد شده به واحدهای تولیدی بر اثر شیوع بیماری کرونا افزود: الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی با جدیت در شهرستان‌ها درحال اجراست و برای تقویت آن باید همه توان خود را به کار بگیریم.
امان الله خدمتگزار فرماندار خوشاب و دبیر کمیسیون منابع انسانی و پشتیبانی هم از کاهش تمایل کار در مناطق کمتر توسعه یافته گفت و افزود:‌ لازم است تا مشوق‌های مختلف برای کارمندان در دستور کار قرار گیرد.
برگزاری دوره آموزشی برای نیروهای جدید، دریافت مجوز برای استخدام نیروهای بومی، برگزاری جلسات به صورت منطقه ای و ایجاد سازوکار لازم در سطح فرمانداری برای جابه جایی نیروی جایگزین از دیگر خواسته‌های خدمتگزار به عنوان نماینده کمیسیون منابع انسانی و پشتیبانی بود.
در ادامه نشست فرمانداران شهرستانها با استاندار خراسان رضوی، معاونان استاندار دیدگاه‌ها و جمع بندی کمیسیون‌های چهارگانه را ارائه کردند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی با تقدیر از زحمات فرمانداران طی سال گذشته به ویژه در حوزه‌های انتخابات، مباحث امنیتی و مقابله با کرونا، بر رعایت و نظارت 102 پروتکل بهداشتی ابلاغی از سوی ستاد مقابله با بیماری کرونا تاکید کرد و گفت: با توجه به شرایط اقتصادی خدمت رسانی و افزایش دغدغه معیشتی، مدیریت ردیف‌های بودجه و صرفه جویی از اولویت‌های فرمانداران است.
حسن جعفری بر بهره‌گیری از مشارکت خیرین و نیکوکاران در قالب تهیه بسته‌های معیشتی و تکمیل طرح‌های نیمه تمام تاکید کرد و افزود: در حوزه تاب‌آوری اجتماعی، برای جهش تولید و تعیین تکلیف معتادان متجاهر باید برنامه‌ریزی منسجم صورت گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی هم کمک به بنگاه‌های اقتصادی، اجرای الگوی مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی و اشتغال سه هزار نفر را مهم‌ترین دستاوردهای سال گذشته اعلام کرد و افزود:‌ سال گذشته بیش‌ترین خرید گندم در سطح کشور از آن خراسان رضوی بود و توانستیم ۵۵ هزار شغل جدید ایجاد کنیم.
علی رسولیان با اشاره به این که خراسان رضوی از نظر شاخص فلاکت جزو سه استان برتر کشور است، گفت: در سال جاری مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی، هماهنگی با معین‌های اقتصادی و بهبود فضای کسب و کار از جمله مهم‌ترین اولویت‌های استان به شمار می رود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی نیز از آمادگی کامل برای تفویض اختیارات حوزه عمرانی به فرمانداران و مدیران گفت و افزود: تقویت نیروهای فنی باید مطابق مجوزهای ابلاغی صورت گیرد.
احمد یزدان پناه از تهیه طرح جامع پسماند روستایی خبر داد و گفت: نظارت و پیگیری طرح همیاران، توسعه پست بانک، برگزاری جلسات شورای همتا و هیئت تطبیق شهرستان و واگذاری طرح‌های نیمه تمام باید در دستور کار فرمانداران قرار گیرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان رضوی نیز در این جلسه از تجهیز فرمانداری‌ها به خودرو در سال گذشته خبر داد و افزود:‌ امسال با اولویت تجهیز، سیستم‌های الکترونیکی تازه ای در اختیار فرمانداری‌ها قرار خواهد گرفت.
کوکب موسوی با اشاره به تهیه دستورالعمل انضباط مالی ضمن اینکه ابراز امیدواری کرد از نیمه دوم سال جاری گشایشی در حوزه اعتبارات حاصل شود، بر رعایت صرفه‌جویی تاکید نمود.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

کاهش ساعت کاری ادارات دولتی در روزهای پس از شب‌های قدر

برابر مصوبه دولت ساعت کاری سازمان‌های دولتی در روزهای ۱۹ و ۲۳ رمضان با دو ساعت تأخیر آغاز می‌شود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، بر اساس مصوبه هیئت دولت و مطابق روال همه ساله، همه وزارتخانه‌ها، سازمانها، شرکت‌ها و مؤسسات دولتی در روز‌های چهارشنبه و یکشنبه آتی مورخ 24 و 28 اردیبهشت ماه برابر با نوزدهم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان با دو ساعت تأخیر کار خود را آغاز خواهند کرد.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

شهدا متعلق به همه هستند/نهادهای غیردولتی هم برای برگزاری بهتر کنگره شهدا کمک کنند

استاندار خراسان رضوی گفت: شهدا متعلق به همه هستند و غیر از دستگاه‌های دولتی، نهادهای غیردولتی هم برای برگزاری بهتر کنگره کمک کنند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزم‌حسینی در جلسه شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی کنگره ملی 18 هزار شهید استان و اولین جلسه ستاد گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس که در محل سالن شهید باهنر استانداری برگزار شد، با تاکید بر اینکه نظام جمهوری اسلامی مدیون شهدای عزیزی است که جان خود را در راه اسلام و انقلاب فدا کردند، اظهار کرد: ما علاوه بر اینکه به اعتلای فرهنگ ایثار و شهادت نیازمندیم، باید در راستای تحقق این مهم نیز تلاش کنیم.
وی با اشاره به اینکه برای پیشبرد بهتر کار، برنامه زمان‌بندی مشخص نیاز است، افزود: از زمانی که کنگره آغاز می‌شود در قالب فیلم‌های کوتاه و مناسب برگزاری کنگره در رسانه ملی و استانی تبلیغ شود و از طرفی با کمک صدا و سیما فضای استان به سمت این کنگره برود.
استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: باید توجه داشته باشیم که تامین مالی در سطح استانی و تامین مالی دستگاه‌ها در سطح ملی باید دنبال شود و دستگاه از سطح ملی مطالبه کنند.
رزم‌حسینی در ادامه سخنان خود در این جلسه خاطرنشان کرد: شهدا متعلق به همه هستند؛ ما محوریت شهدا را امام رضا (ع) قرار داده‌ایم لذا همه استان باید درگیر شوند و در این راستا امکانات استانی هم باید درنظر گرفته شود. بر این اساس همه دستگاه‌ها و حتی نهادهای غیردولتی برای برگزاری بهتر این کنگره کمک کنند.
وی متذکر شد: باید پیش‌بینی حوادثی مثل بحران‌ها را در اجرای کنگره مد نظر داشته باشیم تا کنگره تحت تاثیر این حوادث قرار نگیرد.
استاندار خراسان رضوی ابراز کرد: با توجه به نقش محوری خراسان رضوی در دوران دفاع مقدس، علاقمندیم یک کنگره در شأن استان برگزار شود.
در ادامه این جلسه فرمانده سپاه امام رضا(ع) گفت: بنا داریم از هدایت‌های مسئولین کمیته‌ها به صورت تخصصی در قالب کمیته‌ها استفاده کنیم لذا لازم است که از نظر روسای کمیته‌ها در برنامه‌ریزی و در بخش‌هایی که باید کارها شروع شود، بهره‌مند شویم.
سردار نظری در ارتباط با کمیته‌های تولیدی کنگره مذکور که نیاز به زمان دارند گفت: باید تدبیر بشود تا در دو بخش مربوط به تولید و پخش، زمان را بتوانیم به نحو احسن مدیریت کنیم.
وی افزود: در برخی از کمیته‌های قشری برنامه‌ها باید به سرعت معین شود تا تراکم برنامه‌ها در یک زمان محدود را شاهد نباشیم.
گفتنی است در این جلسه گزارشی از برنامه‌های کمیته‌های اصلی تولیدی مرتبط با کنگره 18 هزار شهید خراسان رضوی از جمله کمیته ادبیات و نشر، کمیته یادمان‌ها و المان‌های شهر مشهد، کمیته رسانه، کمیته فضای مجازی، کمیته جمع‌آوری آثار شهدا، کمیته اسناد دفاع مقدس و کمیته یادمان‌ها و المان‌های استان خراسان رضوی ارائه شد و برخی از روسای کمیته‌ها به ایراد نقطه نظرات خود پیرامون اقدامات انجام شده پرداختند.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

مردم ولی نعمت ما هستند باید ارتباط خود را با آن‌ها افزایش دهید

استاندار خراسان رضوی در نشست با فرمانداران این استان با تاکید بر اینکه مردم ولی نعمت ما هستند، گفت: فرمانداران باید ارتباط خود را با مردم افزایش دهند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزم‌حسینی در نشست شب گذشته که با فرمانداران در محل استانداری برگزار شد، بر ضرورت برگزاری این نشست‌ها تاکید کرد و گفت:‌ سال گذشته سال خوبی را در استان شاهد بودیم و در ۱۱ ماه سال پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای صورت گرفت.
وی به افزایش فضای کار، تلاش، امید و هماهنگی‌های کم نظیر در استان و شهرستان‌ها اشاره کرد و افزود: علیرغم آنکه با تحریم‌های اقتصادی مواجه بودیم، خراسان رضوی وضعیت خوب و سرعت قابل قبولی داشت.
استاندار خراسان رضوی در ادامه به مواجهه با ویروس منحوس کرونا در کل جهان اشاره کرد و ضمن اشاره به تاثیرهای ناباورانه این بیماری در اقتصاد و سبک زندگی مردم خاطرنشان کرد:‌ علیرغم آنکه پیش‌بینی‌ها حکایت از بروز فجایعی در سطح استان داشت، این بیماری به خوبی مدیریت شد و در ۸۰ روز گذشته هیچ شبی نبود که در سطح استان کمبود خاصی داشته باشیم.
رزم‌حسینی همچنین به برگزاری باشکوه و بدون حاشیه انتخابات دوم اسفند اشاره کرد و با تقدیر از همه فرمانداران و ستاد انتخابات استان، افزود:‌ هم نمایندگان فعلی و هم نمایندگان بعدی (منتخبین) باید از سوی فرمانداران تکریم و احترام شوند و تعامل و مشورت در دستور کار باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که مردم ولی نعمت ما هستند، افزود:‌ فرمانداران باید ارتباط خود را با مردم افزایش دهند.
استاندار خراسان رضوی در حوزه اقتصادی نیز از اقدامات بسیار مهمی مانند مثلث توسعه اقتصادی یاد کرد و با اشاره به بی‌سابقه بودن وحدت در فرماندهی استان، تصریح کرد: خدا را شکر هماهنگی خوبی در استان وجود دارد.
رزم‌حسینی همچنین تعامل و تشویق معین‌های اقتصاد مقاومتی را وظیفه فرمانداران دانست و با تصریح به این که بهبود فضای کسب و کار یکی از مهم ترین برنامه‌های سال جاری است، گفت: ما به دنبال پیگیری و اجرای پروژه‌هایی هستیم که سرمایه‌های آن جذب شده است.
وی در پایان به برگزاری کنگره هجده هزار شهید استان در سال آینده اشاره کرد و گفت: فرمانداران باید ارتباط خود را با دبیرخانه کنگره به صورت مستمر حفظ کنند تا بتوانیم به صورت با شکوه کنگره فاخر و ارزنده‌ای در سطح استان برگزار کنیم.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

فرمانداران دغدغه معیشت مردم و جهش تولید را در اولویت قرار دهند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت: فرمانداران با اقدامات نظارتی و مقابله با گرانفروشی، دغدغه معیشت مردم و جهش تولید را در اولویت قرار دهند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، حسن جعفری در اولین همایش فرمانداران استان با تقدیر از زحمات و خدمات آنها طی سال گذشته به ویژه در حوزه‌های سیل، انتخابات، مباحث امنیتی و مقابله با کرونا، بر رعایت و نظارت 102 پروتکل بهداشتی ابلاغی تاکید کرد.
وی به برنامه‌ریزی و هدفگذاری سال جاری در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی اشاره کرد و گفت: با توجه به شرایط اقتصادی، مدیریت ردیف‌های بودجه و صرفه جویی از اولویت‌های فرمانداران است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی بر بهره‌گیری از مشارکت خیرین و نیکوکاران در قالب تهیه بسته‌های معیشتی و تکمیل طرح‌های نیمه تمام تاکید کرد و افزود: در حوزه تاب‌آوری اجتماعی، جهش تولید و تعیین تکلیف معتادان متجاهر باید برنامه‌ریزی منسجم صورت گیرد.
جعفری همچنین آمادگی برای تشکیل ستادهای انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر و روستا با رعایت فاصله‌گذاری فیزیکی و هوشمند و نیز اقدامات نظارتی بر توزیع کالاهای اساسی و مقابله با گرانفروشی را از دیگر وظایف فرمانداران برشمرد.
لازم به ذکر است فرمانداران در قالب چهار کارگروه سیاسی و امنیتی، اقتصادی، عمرانی و پشتیبانی مباحث مربوطه را پیگیری خواهند کرد و جمع‌بندی نهایی با حضور استاندار خراسان رضوی صورت خواهد گرفت.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی