Written by on
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت: با مشارکت کارگروههای متشکل از دستگاههای اجرایی استان، ۶۵۳ عنوان برنامه در قالب هزاران برنامه اجرایی تدارک دیده شده است که در ایام دهه مبارک فجر برگزار میشود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، حسن جعفری در جلسه ستاد گرامیداشت دهه مبارک فجر پیروزی انقلاب اسلامی که در محل سالن اجتماعات شهید باهنر استانداری برگزار شد، اظهار کرد: برای گرامیداشت دهه فجر امسال 653 عنوان برنامه متنوع و هزاران برنامه اجرایی در سطح استان تدارک دیده شده است.
وی با اشاره به اینکه چهلویکمین جشن پیروزی انقلاب اسلامی در مقطع زمانی فعلی از اهمیت خاصی برخوردار است، افزود: رئیس جمهور تروریست آمریکا در این ایام به دنبال رونمایی از سند مجهول و باطل «معامله قرن» است، در بندهای این سند جعلی و زورگویانه حقوحقوق فلسطینیان کاملا نادیده گرفته شده و کشور جعلی رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخته شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی در تکمیل سخنان خود تصریح کرد: ترامپ جنایتکار به دنبال ایجاد حاشیه امن برای رژیم صهیونیستی است، لذا در دهه مبارک فجر باید ابعاد نیتهای پلید وی برای همگان افشا شود.
جعفری با تاکید براینکه معاندین و ضدانقلاب در فضای مجازی و حقیقی به دنبال کمرنگ نشان دادن حماسه دهه مبارک فجر سال جاری هستند، خاطرنشان کرد: استانداری و ادارات استان آمادگی 100 درصد دارند که از تمامی برنامههای دهه مبارک فجر حمایت لازم را انجام دهند.
وی با اشاره به اهمیت لزوم تبیین بیانیه گام دوم انقلاب در دهه مبارک فجر ادامه داد: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب میفرمایند که بعضی از افراد به دنبال تحریف تاریخ انقلاب هستند، بنابراین تشریح ابعاد گوناگون شکلگیری انقلاب در این ایام باید مورد توجه قرار بگیرد تا تاریخ پرشکوه ما مورد هجمه دشمن واقع نشود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه ابعاد شخصیت فردی، حقوقی و رهبری امام راحل را باید به خوبی معرفی کنیم، افزود: بسیاری از جوانان ما نسبت به ابعاد شخصیتی امام خمینی(ره) آشنایی کامل ندارند، در این راستا باید ابعاد شخصیتی امام راحل در این ایام باشکوه بیش از گذشته تشریح شود.
جعفری گفت: ابعاد زندگانی مقام معظم رهبری هم به همین شکل باید تبیین شود، چراکه دشمن شدیدا فعالیت میکند تا به معظم له هجمه وارد کند و این وظیفه ما است که ابعاد شخصیتی و زندگی ایشان را معرفی کنیم.
وی با اشاره به اینکه محور مقاومت و دستاوردهای انقلاب اسلامی باید در دهه مبارک فجر برای همگان تبیین شود، تاکید کرد: انقلاب ما بر پایه مردم به پیروزی رسید و از زمان پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تاکنون به هیچ عنوان خدشهای به اصول انقلاب وارد نشده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی «وحدت و همدلی» را یک اولویت دانست و بیان کرد: مدیران حتما در دهه فجر با رسانهها تعامل بیشتری داشته باشند و خدمات دولت را تشریح کنند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی هم در بخشی از این جلسه اظهار کرد: شعار محوری دهه فجر امسال "انقلاب اسلامی، زنده و پویا در پرتو ولایتمداری، جهاد و مقاومت" است.
حجت السلام سید محمد سلطانی افزود: ویژه برنامه رژه موتوری به مناسبت سالروز ورود امام راحل به میهن، نواختن زنگ گلبانگ انقلاب، عطرافشانی مزارشهدا در سطح استان، نورافشانی شب 22 بهمن، بانک تکبیر و تدارک ویژه برگزاری باشکوه مراسم 22 بهمن به دلیل همزمانی با چهلمین روز از شهادت سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، از جمله برنامههای ویژه حماسه دهه مبارک فجر 98 خواهد بود.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
Written by on
سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری خراسان رضوی از روزنامه قدس و دفتر خبرگزاری فارس در استان بازدید کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، حسن گوهرپور ضمن بازدید از تحریریه روزنامه قدس، با امیر جلیل نژاد سردبیر این روزنامه دیدار و گفتوگو کرد.
سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری خراسان رضوی در این دیدار بر نقش رسانهها در نهادینهسازی الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی تاکید کرد و گفت: برای برگزاری تورهای خبری در مناطق هدف الگوی مثلث توسعه برنامهریزی های لازم درحال انجام است.
امیر جلیل نژاد، سردبیر روزنامه قدس هم در این دیدار گفت: اکنون که همه مسئولان دستگاههای اجرایی و قضائی استان برای اجرای الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی همقسم شدهاند، روزنامه قدس هم در راستای سیاستهای رسانهای خود، برای تییین اهداف و دستاوردهای این الگو تلاش خواهد کرد.
وی گفت: برای کمک به تبیین الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی، مدیران رسانههای استان باید ضمن دیدار صمیمانه با استاندار خراسانرضوی، بیش از پیش از جزئیات اقدامات انجام گرفته اطلاع پیدا کنند.
سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری خراسان رضوی همچنین از دفتر استانی خبرگزاری فارس بازدید و با سرپرست و سردبیر این مجموعه دیدار و گفتوگو کرد.
در این بازدید، سید ناصر نعمتی سرپرست خبرگزاری فارس خراسان رضوی گزارشی از دستاوردهای سامانه فارس من، طرح خبر خوب و سایر فعالیتهای این مجموعه در استان ارائه کرد.
حسن گوهرپور هم در این دیدار بر ضرورت توسعه همکاریها تاکید کرد و گفت: در راستای سیاستهای دولت و استاندار خراسان رضوی با قدرت از رسانهها حمایت خواهیم کرد.
وی تعامل مستمر با رسانهها را اولویت جدی اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی برشمرد و تصریح کرد: آمادگی داریم به صورت ویژه مشکلات مطرح شده توسط مردم در سامانه «فارس من» را تا حصول نتیجه پیگیری کنیم.
سرپرست اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری خراسان رضوی هفته گذشته هم از دفاتر استانی خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران «ایرنا» و خبرگزاری دانشجویان ایران «ایسنا» بازدید کرده بود.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
Written by on
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در حاشیه سفر یک روزه خود به مشهد، از ۲ مرکز نگهداری و بازپروری زنان و دختران آسیب دیده اجتماعی و خانه سلامت در مشهد بازدید کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، رییس مرکز بازپروری زنان و دختران آسیب دیده اجتماعی توس در این بازدید گفت: دخترانی که با خانوادهها دچار اختلاف میشوند یا خانواده به دلیل اعتیاد والدین یا مشکلات اقتصادی قادر به نگهداری از آنان نیستند، به صورت خود معرف یا شناسایی شده به این مرکز منتقل میشوند.
فاطمه کوهستانی با بیان اینکه هم اکنون ۴۶ دختر آسیب دیده در مرکز بازپروری توس ساکن هستند اظهار کرد: در این مکان دورههای ورزشی، آموزشی و کاریابی برای توانمند شدن دختران در نظر گرفته شده است.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
Written by on
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: این معاونت برای اصلاح قانون در زمینه کودک همسری وارد عمل شده و از کمیسیون لوایح مجلس شورای اسلامی درخواست پرداختن با اولویت به این موضوع را داشته است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، معصومه ابتکار در نشست هم اندیشی با زنان اقشار مختلف خراسان رضوی در مشهد اظهار کرد: از نظر معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و وزارت بهداشت، افراد با سن کمتر از ۱۳ سال کودک محسوب میشوند و ازدواج آنان پدیدهای با عنوان کودک همسری است و در این شرایط او نمیتواند به وظایف همسری و مادری خود به درستی عمل کند.
وی ادامه داد: یکی از برنامههای راهبردی در این معاونت، عدالت جنسیتی است که برای همه شناخته شده است و هر فرد از دیدگاه خود نظر متفاوت نسبت به آن دارد اما در همه ادوار تاریخ جهت گیری بشریت اتخاذ نگاه جامع به عدالت بوده و قرآن هم به برقراری قسط و عدالت بین زن و مرد تاکید کرده است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: خداوند در قرآن میفرماید، برتری افراد نسبت به همدیگر فقط از نظر میزان تقوای آنهاست و به هیچ وجه قوم، رنگ، نژاد و جنسیت به عنوان برتری نسبت به یکدیگر در نظر گرفته نشده لذا تلاش شده است در قانون برنامه ششم نیز توسعه این نگاه در برنامههای معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری لحاظ شود.
ابتکار تصویب سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده خراسان رضوی را کار بزرگی دانست و افزود: این سند نقشه راه و برنامه عملیاتی استان برای رسیدن به عدالت جنسیتی خواهد بود که در محورهای هشت گانه با ۸۹ شاخص به استانداران و دستگاههای اجرایی ابلاغ شده است.
وی با اشاره به امضای موافقتنامهای که یک سال قبل در زمینه سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده با استانداران به امضا رسیده بود ادامه داد: براساس این سند برنامههای هر استان مبتنی بر آمار سرشماری و شاخصهای جنسیتی آن منطقه تدوین شده و این سند ملاک عمل برای همه استانها در برقراری عدالت جنسیتی خواهد بود.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ابراز کرد: برای تحقق برنامههای سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده باید همه مشارکت داشته باشند تا بتوان عدالت جنسیتی را در مناطق مختلف برقرار کرد.
ابتکار با اشاره به توسعه فضای ورزشی برای بانوان افزود: هرچند ۱۲ فضای ورزشی مناسب در مشهد ویژه بانوان ایجاد شده اما هنوز کافی نیست، عقب ماندگیهای بسیار در زمینه تامین فضای ورزشی برای بانوان در کشور وجود دارد که باید با همکاری شوراهای شهر و روستا جبران شود.
معاون رییس جمهوری ادامه داد: برای اجرای برخی طرحها در حوزه زنان و خانواده، اعتبارات ملی تخصیص مییابد اما تلاش میشود با مشارکت استانها بویژه بخش خصوصی بتوان این طرحها را به نتیجه رساند.
وی همچنین با اشاره به آمار ترک تحصیل دختران در روستاها گفت: این آمار را باید بتوانیم به صورت منطقهای و خاص هر شهرستان استخراج کنیم و اگر این تعداد زیاد باشد باید برنامهریزی کنیم که علت یابی شده و برای آن چارهاندیشی شود که از جمله این علل ازدواجهای زودهنگام یا کودک همسری است.
ابتکار افزود: در موضوع کارآفرینی برای زنان سرپرست خانوار با همکاری جهاد دانشگاهی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طرح "توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار" برای جمعیت ۱۲ هزار نفری این زنان در کشور هدفگذاری شده که در این استان برای ۷۷۰ نفر از زنان سرپرست خانوار اجرا و برای آنان شغل ایجاد شده است.
وی با اشاره به امضای تفاهمنامهای در زمینه ارتقای تابآوری اجتماعی که امروز در خراسان رضوی به امضا رسید اظهار داشت: این طرح توسط معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و با همکاری مدیران کل امور زنان و خانواده در استانداریها، تشکلها و دانشجویان تهیه شده است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: طرح تابآوری اجتماعی طرحی موفق برای استانهاست که نقشه راه در این موضوع برای استانها مشخص میکند، این نقشه راه در خراسان رضوی به دست آمده و امید است بتوان نشست تخصصی در این زمینه با حضور تسهیلگرانی که طی چهار سال گذشته در این استان با این موضوع درگیر بودند برگزار کرد تا بتوان ارزیابی از نقشه راه و استفاده از ظرفیت زنان در این خصوص انجام داد.
وی افزود: دختران جوان از موضوعات دیگر مورد بررسی در این معاونت است که در حوزه برقراری عدالت جنسیتی به مطالبات آنان توجه و تلاش شده است بتوان مطالبات آنان بویژه دختران تحصیلکرده را در حوزه اشتغال از طریق فناوریهای نوین، پارکهای علم و فناوری در استارتاپها برآورده کرد که در این زمینه مشارکت شوراهای شهر بسیار اهمیت دارد.
ابتکار با اشاره به حوزه گردشگری زنان نیز اظهار کرد: موافقتنامه سه جانبهای با وزارت کشاورزی و وزارت میراث فرهنگی امضا شده و در حال اجراست که موضوع آن مربوط به تربیت تسهیلگرانی است که بتوانند در حوزه بوم گردی آموزشهایی را به زنان روستایی ارایه دهند.
وی گفت: اتحادیه تعاونیهای زنان و فعالیت آنها نیز مورد حمایت معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری است و طی تفاهمنامه با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به توان افزایی اقتصادی و مشارکت اجتماعی و سیاسی آنان پرداخته میشود.
وی خراسان رضوی را در تشکیل پارلمانهای مشورتی زنان پیشگام دانست و افزود: این طرح در برخی استانهای کشور اجرا شده و راه ثبت این مجامع مشورتی از مسیر ثبت فعالیتهای سازمانهای مردم نهاد میگذرد.
معاون رییس جمهوری ادامه داد: در تمام سیاستهای معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، به سیاستهای کلی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری بویژه بیانیه گام دوم انقلاب توجه شده است.
وی گفت: یکی از جهت گیریهای مهم معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری موضوع خانواده است که از طریق ستاد ملی زن و خانواده به صورت ارایه آموزش قبل، حین و بعد از ازدواج و همچنین از طریق اجرای طرحی با عنوان "گفت و گوی ملی خانواده" برای ارتقای مهارت ارتباطی بین اعضای خانواده تلاش میشود.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بذری را برای ارتقای وضعیت خانوادهها در کشور کاشته که برای پرورش آن دست نیاز به سوی سازمانهای مردم نهاد فعال در حوزه خانواده، تشکلهای فعال در حوزه خانواده و دانشجویانی که دانش لازم در این خصوص دارند، دراز کرده است تا بتوان با کمک نیروهای داوطلب به کمک خانوادهها رفت.
ابتکار ابراز کرد: توان افزایی سازمانهای مردم نهاد و جامعه مدنی از جمله تشکلها مورد تاکید دولت دوازدهم است و با اتکا به این سازمانها میتوان تحولاتی را در جامعه رقم زد، از طریق توسعه این نهادهاست که میتوان توسعه اجتماعی و انسانی را محقق کرد.
وی گفت: نشستهای منطقهای را برای توانمندسازی سازمانهای مردم نهاد پایهگذاری کردیم که تاکنون هفت نشست منطقهای برگزار شده و در این استان نشست منطقه ای با حضور ۴۰ تشکل در قالب یک کارگاه آموزشی چهار روزه برای افزایش مهارتهای سازمانهای مردم نهاد برگزار شد تا اثرگذاری اجتماعی در جامعه داشته باشند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده توان افزایی و برگزاری دورههای آموزشی منطقهای و حمایت از پروژههای مرتبط با راهبرد اصلی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری را دو محور اصلی ارتقای سطح مهارتی سازمانهای مردم نهاد در حوزه اجتماعی برشمرد که توسط این معاونت در کشور دنبال میشود.
وی افزایش انتصاب زنان در پستهای مدیریتی را از دستاوردهای دولت دانست و افزود: رییس جمهوری در ابتدای دولت دوازدهم بنا بر در اختیار گذاشتن ۳۰ درصد پستهای دولتی به زنان داشت که در این راستا سهم زنان در پستهای مدیریتی از ۱۳.۶ درصد در سال ۱۳۹۶ به ۲۰ درصد در سال جاری رسیده است.
ابتکار ادامه داد: در حال حاضر ۴۲ درصد از کارکنان دولت زن هستند و تحصیلات دانشگاهی زنان کارمند بیشتر از مردان کارمند است اما به دلیل مسایل اجتماعی و فرهنگی زنان نتوانستند پستهای مدیریتی بیشتری به دست آورند.
وی با اشاره به برنامه معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در حوزه توانافزایی زنان در بخش بینالمللی و برگزاری نشستی در این خصوص با وزارت امور خارجه گفت: هم اکنون معاونان ۱۱ استاندار در کشور زن هستند و ۶۰ زن در این دولت معاون وزیر یا هم تراز با معاون وزیر میباشند.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
Written by on
معاون استاندار و فرماندار مشهد و فرماندار کلات با برگزاری جلسه مشترک ستاد انتخابات در جهت برگزاری انتخابات باشکوه در دوم اسفندماه اعلام آمادگی نمودند.
به گزارش روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان مشهد سید محمد رضا هاشمی در جلسه مشترک ستاد انتخابات شهرستان مشهد و کلات گفت: از مجموع 536 نفر داوطلب انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه مشهد و کلات، تعداد 260 نفر از سوی هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات تایید صلاحیت شده اند.
معاون استاندار و فرماندار مشهد افزود: برای حوزه انتخابیه مشهد و کلات 1570 شعبه اخذ رای پیش بینی شده است که در مقایسه با انتخابات سال 94 ، 35 درصد افزایش یافته است.
وی تصریح کرد: از مجموع 1570 شعبه اخذ رای برای این حوزه انتخابیه، 50 شعبه برای شهرستان کلات اختصاص یافته است.
مهدی ناصری فرماندار شهرستان کلات نیز در این جلسه با اشاره به وجود نقاط صعب العبور در برخی از مناطق این شهرستان، خواستار تامین خودروهای مناسب با وضعیت راههای دسترسی شهرستان در روز برگزاری انتخابات شد.
فرماندار کلات در ادامه ضمن تقدیر و تشکر از فرمانداری شهرستان مشهد بر برگزاری انتخابات باشکوه در دوم اسفندماه ابراز امیدواری نمود.
روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان مشهد - چهارشنبه - مورخ 98/11/02
منبع : زیرپرتال فرمانداری مشهد