Written by on
با صدور حکمی از سوی استاندار، سرپرست فرمانداری شهرستان بینالود منصوب شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری با صدور حکمی حمیدرضا ضیائی رحیمیان را به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان بینالود منصوب کرد.
در متن انتصاب سرپرست فرمانداری شهرستان بینالود آمده است:
جناب آقای حمیدرضا ضیائی رحیمیان
سلام علیکم
نظر به مراتب تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان بینالود منصوب میشوید.
امید است با اتکال به خداوند متعال؛ تحت منویات و فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی امام خامنهای «مدظله العالی» و در راستای تحقق اهداف و آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، بیانیه گام دوم انقلاب و در چهارچوب وظایف مصوب و سیاستهای دولت مردمی ایران قوی مبتنی بر گفتمان فسادستیزی، عدالت محوری و قانون مداری موفق و موید باشید.
یعقوبعلی نظری
استاندار خراسان رضوی
Written by on
استاندار خراسان رضوی گفت: باید برنامههای دهه فجر مبتنی بر حرکتها و پیشنهادات مردمی تدوین گردد تا ماهیت انقلاب که بر دو رکن اسلام و مردم است به همراه مفهوم جمهوری اسلامی به مرحله ظهور و بروز برسد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری در جلسه ستاد گرامیداشت دهه فجر ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: همه مناسبتهای دینی، مذهبی و انقلابی ما یک فرصت هستند و آنچه را که وظیفه داریم با استفاده از این فرصت باید انجام دهیم.
استاندار خراسان رضوی افزود: در همه موضوعات، همافزایی، هماهنگی و استفاده از ظرفیتها بسیار حائز اهمیت است. در این راستا اعتقاد راسخ بر حرکتهای مردمی داریم.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی بر پایه جوشش و حرکت مردمی محقق شد، عنوان کرد: رهبر کبیر انقلاب اسلامی با آگاهی بخشی و بصیرت افزایی آحاد مردم، این مهم را محقق کردند.
نظری ضمن اشاره به رعایت الزامات ستاد کرونا در جشنهای دهه فجر خاطرنشان کرد: همه ما مسوولین وظیفه زمینه سازی و امکان سازی برای حرکتهای مردمی را داریم و لذا باید برنامههای دهه فجر مبتنی بر حرکتها و پیشنهادات مردمی تدوین گردد تا ماهیت انقلاب که بر دو رکن اسلام و مردم است به همراه مفهوم جمهوری اسلامی به مرحله ظهور و بروز برسد.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه «دهه مبارک فجر» فرصت نمایش وحدت در بین همه آحاد را به تصویر میکشد، تاکید کرد: در دهه مبارک فجر، انسجام عملی خود را به رخ میکشیم و این امر مهم در بین آحاد مردم و مسوولین تبلور پیدا میکند.
وی با اشاره به کارکردهای دهه مبارک فجر تصریح کرد: در تبیین دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی نباید غفلت کنیم و دهه مبارک فجر فرصتی است که باید به این مهم بپردازیم تا جوانان و نسلهای جدید با این دستاوردها آشنا شوند.
نظری به اهمیت فضای مجازی و لزوم تبیین دستاوردهای انقلاب در این بستر پرداخت و افزود: در این بین باید گفت مشهدالرضا یکی از کانونهای اصلی اجتماعات مردمی و مبارزه بر علیه رژیم ستمشاهی بود که با حضور گسترده اهالی این خطه، انقلاب اسلامی به پیروزی رسید.
Written by on
حجت گنابادی نژاد از سوی وزیر کشور به عنوان معاون هماهنگی و مدیریت امور زائرین استانداری خراسان رضوی منصوب شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، طی حکمی حجت الاسلام حجت گنابادی نژاد از سوی وزیر کشور به عنوان معاون هماهنگی و مدیریت امور زائرین استانداری خراسان رضوی منصوب شد.
در بخشی از متن انتصاب معاون هماهنگی و مدیریت امور زائرین استانداری خراسان رضوی آمده است:
جناب آقای حجت گنابادی نژاد
سلام علیکم
به پیشنهاد استاندار محترم خراسان رضوی و نظر به تجارب علمی و عملی جنابعالی به موجب این حکم به سمت معاون هماهنگی و مدیریت امور زائرین آن استان منصوب میشوید.
امید است با اتکال به خداوند سبحان و توجه به موازین شرع مقدس اسلام و پیروی از منویات و تدابیر ولی امر مسلمین حضرت آیت الله العظمی امام خامنهای عزیز «مدظله العالی» و با بهره گیری از آموزههای ارزشمند انقلاب اسلامی، مدیریت جهادی و عمل انقلابی، وظایف محوله را به نحو شایسته انجام و در همه امور رعایت امانت و تقوا را نمائید.
Written by on
استاندار خراسان رضوی گفت: دوز سوم واکسن کرونا همچنان باید تزریق شود لذا صداوسیما و رسانهها در این مورد با برنامههای خود، همگان را تشویق به دریافت دوز سوم کنند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا استان که در محل سالن اجتماعات شهید باهنر استانداری برگزار شد، اظهار کرد: خوشبختانه با وضعیت حادی روبرو نیستیم و این ابتلا و گسترش ابتلا قابل پیش بینی بود اما دقتهای لازم را باید مد نظر داشته باشیم تا بیماری مدیریت شود.
استاندار خراسان رضوی افزود: ضریب آمادگیها به تناسب با نزدیک شدن به پیک حتما باید افزایش پیدا کند. همچنین اطلاعات لازم برای تصمیم گیری باید به روز باشد و به ستاد استانی ارائه شود.
وی با بیان اینکه قرنطینه ها و مراقبتها فوق العاده حائز اهمیت است، گفت: اگر محدودیت را برای ناقلین در نظر بگیریم، طبیعی است که به محدودیتهای کلی منتهی نخواهیم شد.
نظری تاکید کرد: تاکید میکنم ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونای شهرستان مشهد کامل فعال باشد و مباحث مربوط به مشهد در این ستاد منتقل شود تا ضریب عملیاتی تصمیم گیریها از نظر اجرایی موفق تر شود.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه همچنان تاکید ما بر محدودیتهای نقطهای و هوشمند است، ادامه داد: علی رغم اینکه شیوع اومیکرون زیاد شده و وارد پیک ششم شدهایم، راهکار برای جلوگیری از این موضوع تعطیلی گسترده نیست بلکه باید محدودیتهای هوشمند اعمال کنیم.
وی با تاکید بر اینکه مکانهایی که دچار تخلف و عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی شوند تعطیل خواهند شد، افزود: دوز سوم واکسن کرونا همچنان باید تزریق شود لذا صداوسیما و رسانهها در این مورد با برنامههای خود، همگان را تشویق به دریافت دوز سوم کنند.
نظری خواستار شد: همچنین ستاد حرم مطهر رضوی فعال سازی بیشتری داشته باشد تا ضمن زیارت و برخورداری از معنویت، مدیون سلامت مردم نشویم.
استاندار خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: تجمعات اگر در اماکن مسقف بنا است انجام شود، مجوز برای برگزاری تنها با ۳۰ درصد ظرفیت و حداکثر یک ساعت و سی دقیقه زمان خواهد بود.
وی در پایان تاکید کرد: تزریق واکسن سنین ۹ تا ۱۲ سال با رضایت والدین و هماهنگیهای اجرایی آموزش و پرورش دنبال شود.
Written by on
استاندار خراسان رضوی گفت: بخش خصوصی باید شاکله خاص خود را متناسب با شرایطی چون جنگ اقتصادی شکل دهد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری در نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی با بیان اینکه گرهی نیست که با هماهنگی و همدلی موجود در استان باز نشود، اظهار کرد: در سطح استانی، بایستی با همدلی مشکلات را مرتفع نماییم و در سطح ملی نیز با استفاده از ظرفیت نمایندگان و رئیس اتاق ایران میتوان برای حل مسائل پیگیریهای لازم را انجام داد.
استاندار خراسان رضوی افزود: در جلسه نخست حضورم در شورای گفتوگوی استان اعلام کردم که بخش خصوصی را بخش مردمی میدانم و دستگاههای حاکمیتی باید به بخش مردمی و بخش خصوصی خدمت بدهند. از سویی، اگر تشکلهای مردمی نیازمند تحول و اصلاح هستند، باید در این راستا اقدام گردد. اگر شرایط به گونهای است که بخش خصوصی باید شاکله خاص خود را متناسب با شرایطی چون جنگ اقتصادی شکل دهد، لازم است این اتفاق بیفتد و ما نیز در حوزه دولتی این کار را انجام خواهیم داد تا از لحاظ ساختاری و سازوکار، متناسب با شرایط موجود حرکت نماییم.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وجود شش اشکال در بخش دولتی این استان، گفت: نخستین اشکال این است که در استان راهبردگذاری نداشتهایم؛ ما مساله و ضعفی به نام راهبردگذاری و رویکردگذاری احساس کردیم. نکته دوم اینکه مشکل هدف گذاری عملیاتی به شکل معین و مشخص در موضوعات مختلف داشتهایم؛ لذا در دستگاهها نیاز به تعیین اهداف عملیاتی و برنامهای داریم که ما را به آن اهداف برساند.
نظری ادامه داد: مشکل سوم این است که مرکزیتی وجود ندارد که جریان اقتصادی استان را رصد و مدیریت کند. این در حالی است که فعالیتهای گسترده اقتصادی استان باید در مرکزی مورد رصد قرار گیرد.
استاندار خراسان رضوی در بیان نکته چهارم با اشاره به لزوم هماهنگی بین فعالیتهای اقتصادی استان تصریح کرد: باید بدانیم این نقطه هماهنگی کجاست. نکته پنجم اینکه، اگر در جایی دچار انحراف و ایستایی و کندی شدیم، نقطه برای هدایت به سمت مسیر باید وجود داشته باشد؛ اما در این زمینه نیز دچار ضعف هستیم. نکته ششم، نبود نقطهای مرکزی برای حمایت از جریانهای اقتصادی به صورت متمرکز است.
وی افزود: باید راهبردگذاری کنیم که اهداف معین شده در دستگاهها در بخشهای مختلف، چیست و سپس این اهداف از نقطهای مرکزی حمایت و هدایت گردد. لذا قولی که در جلسه نخست شورا مبنی بر ایجاد قرارگاه مرکزی پشتیبانی و حمایت از فعالیتهای اقتصادی دادم، باید مدنظر قرار گیرد. در این راستا ذیل این قرارگاه شش قرارگاه موضوعی نیز باید ایجاد گردد.
نظری تصریح کرد: فرق ستادهای استانی با قرارگاه این است که قرارگاه وارد فاز عملیاتی میشود و با رصد، هدایت و حمایت به لحظه، کار را پیش میبرد. لذا در دهه فجر امسال به عنوان اولین استان قاطعانه وارد این موضوع میشویم و ساختار قرارگاه استان رونمایی خواهد شد. در جهاد کشاورزی ضمن اینکه کارهای سازمان انجام میشود، قرارگاه تامین منابع هم با مسئولیت مدیرکل امور اقتصادی استان ایجاد خواهد شد.
استاندار خراسان رضوی افزود: یکی از موضوعاتی که قرارگاه دنبال میکند این است که فرایندهای مخل در دستگاهها بایستی تسهیل گردد. هیچ واحد صنعتی تعطیل نگردد و ایجاد ظرفیتهای جدید نیز در دستور کار قرار گیرد.