راه‌های مسدود شده بر اثر سیل در خراسان رضوی باز شده است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گفت: وقوع سیل دیروز منجر به مسدودی جاده‌های باخرز، رشتخوار و تایباد شده بود که هم اکنون باز شده است و با کمک ۷۲ اکیپ راهداری تمام مسیرهای ترددی استان باز است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، محسن نجات اظهار کرد: در طول ۴۸ ساعت گذشته ۱۱ شهرستان استان بر اثر بارندگی و سیلاب دچار خسارت‌هایی شدند.
وی ادامه داد: بر اثر وقوع سیل و همچنین توفان شدید، ۴۰ روستا در هفت شهرستان استان دچار قطعی و اختلال در شبکه  برق شدند که با تلاش ۲۴ گروه تخصصی مشکلات موجود در حال برطرف شدن است به گونه ای که در شهرستان صالح آباد ۱۳ روستا دچار قطعی برق بود اما هم اکنون فقط یک روستا از این تعداد دچار قطعی برق است که تا ساعاتی دیگر آن روستا نیز به شبکه برق وصل خواهد شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی نیز با اشاره به قطعی شبکه آب گفت: اهالی شهر جنت‌آباد شهرستان صالح آباد نیز در این موضوع دچار مشکل بودند که با تشکیل ستاد بحران در آن شهرستان بسیاری از مشکلات موجود حل شده است.

نجات افزود: ۳۲ روستای شهرستان تربت جام دچار مشکل قطعی آب بودند که به علت عدم دسترسی مناسب جاده ای در شب گذشته امکان خدمت رسانی وجود نداشت اما از صبح امروز گروه های تخصصی برای برطرف کردن قطعی آب این مناطق دست به کار شده اند.

وی ادامه داد: هم اکنون ۲ هزار و ۷۴۳ خانوار تحت تاثیر قطعی آب هستند و شرکت آبفای خراسان رضوی اعلام کرده است که تا ۴۸ ساعت آینده مشکلات این مناطق به طور کامل برطرف خواهد شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گفت: گروه‌های تخصصی امداد نجات هلال احمر همراه با خودروهای کمک دار و موتور پمپهای خود در آماده باش کامل هستند و تاکنون به ۹۲ حادثه دیده در چهار شهرستان تربت جام، گناباد، رشتخوار و تایباد ارائه خدمت شده است.

نجات افزود: کمک های امدادی و همچنین توزیع اقلام غذایی و معیشتی هم اکنون در حال ارائه است و اکنون در شرایط تقریباً پایداری قرار گرفته ایم هرچند که با توجه به هشدارهای هواشناسی تا آخرین ساعات روز چهارشنبه در آماده باش کامل قرار داریم.

دیدار مشاور وزیر صمت با استاندار خراسان رضوی

مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت با استاندار خراسان رضوی دیدار و گفت و گو کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، شهاب جنابی، مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت با حضور در محل دفتر استاندار با یعقوبعلی نظری استاندار خراسان رضوی دیدار و گفت و گو کرد.
یعقوبعلی نظری در این دیدار گفت: اداره کل صمت استان باید سرعت عمل در انجام ماموریت‌های خود را در دستور کار داشته باشد.
استاندار خراسان رضوی افرود: وزارت صمت نقش بسیار مهمی در تحقق شعار سال " تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها" دارد که ما نیز در استان اهتمام ویژه‌ای به این امر داریم.

​ستاد تسهیل برای واحدهای مشکل‌دار در محل شهرک صنعتی تشکیل می شود

استاندار خراسان رضوی گفت: از این پس طی بازدیدهای به عمل آمده از شهرک‌های صنعتی استان، کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در همان شهرک برای بررسی مشکلات واحدهای تولیدی آن تشکیل و نسبت به چاره جویی برای رفع مشکلات آنها اقدام خواهد شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری روز یکشنبه در نشست بعد از بازدید از شهرک صنعتی چناران، نظارت شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی در خصوص تامین زمین مورد نیاز برای واحدهای صنعتی و حمایت از تولیدکننده، هم افزایی دستگاه‌های اجرایی، اتخاذ نگاه و هدف مشترک برای توسعه تولید و تسریع در امور مربوط به واحدهای تولیدی را مورد تاکید قرار داد.
استاندار خراسان رضوی بیان کرد: شهرک صنعتی چناران از زیرساخت‌های مناسبی برخوردار بوده و تا فعالیت ۶۰۰ واحد صنعتی ظرفیت توسعه دارد که باید زمینه استقرار این واحدها در آن فراهم شود.
وی افزود: هم اینک بیش از ۲۷۰ واحد صنعتی در این شهرک فعالیت دارند که باید نسبت به حفظ فعالیت واحدهای تولیدی موجود و حل مشکلات واحدهای راکد یا آنهایی که با کمتر از ظرفیت خود فعالیت دارند، اهتمام ورزید و گام‌های اساسی برداشت.
نظری با تاکید بر شناسایی ظرفیت‌های موجود واحدهای تولیدی فعال شهرک صنعتی چناران افزود: شناسایی این ظرفیت‌ها که مطابق با نیازهای روز باشد و به فعلیت رساندن این ظرفیت‌ها می‌تواند به ارتقای سطح تولید و تجارت کمک شایانی کند.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به عارضه یابی واحدهای صنعتی تعطیل در شهرک صنعتی چناران تاکید کرد: لازم است هر چه سریعتر با رفع موانع واحدهای تولیدی مزبور نسبت به فعال سازی آنها و بازگشت این واحدها به چرخه تولید اقدام کرد.

سیلاب موجب انسداد راه و قطع آب و برق ۳۷ روستای شهرستان صالح آباد خراسان رضوی شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گفت: در پی بارش شدید باران و وقوع طوفان امروز یکشنبه در شهرستان صالح آباد آب ۳۲ روستا و برق ۲ روستا قطع شده و راه ارتباطی سه روستا نیز مسدود است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، محسن نجات اظهار کرد: طی بارشهای امروز برق ۱۳ روستا در این شهرستان قطع شده بود که به همت شرکت توزیع نیروی برق استان و شهرستان صالح آباد برق ۱۱ روستا وصل شده است.
وی ادامه داد: علاوه بر اینکه وقوع سیل در صالح آباد موجب بروز آسیبهایی به برخی دامداریها و دیوار منازل روستایی شده است آب شرب ۳۲ روستا هم اکنون قطع است و شبکه های قنوات صالح آباد نیز آسیب های زیادی دیده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گفت: در حال حاضر برای کمک به رفع معضل قطع آب در صالح آباد سه گروه تخصصی از شهرستان‌های تربت جام، نیشابور و خواف به این شهرستان اعزام شده اند و چهار تیم تخصصی برق از دیگر مناطق استان نیز برای وصل مجدد برق در صالح آباد در حال عملیات هستند.

نجات افزود: راه ارتباطی دست کم سه روستا در این شهرستان به دلیل وقوع سیلاب بسته است و فردا صبح راهداری عملیات بازگشایی این مسیرها را آغاز خواهد کرد.

براساس گزارش اداره‌ کل هواشناسی خراسان رضوی،  فعالیت سامانه بارشی که از روز جمعه در این استان آغاز شده است تا روز چهارشنبه هفته جاری ادامه خواهد داشت. این بارشها همراه با احتمال آبگرفتگی، جاری شدن رواناب،  افزایش وزش باد و کاهش محسوس دمای هوا پیش‌بینی شده و از روز سه‌شنبه آتی بارش برف نیمه شمالی و ارتفاعات استان را فراخواهد گرفت.  

دیدار معاون وزیر صمت و رئیس هیات عامل ایمیدرو با استاندار خراسان رضوی

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) با استاندار خراسان رضوی دیدار و گفت و گو کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، وجیه الله جعفری معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) با یعقوبعلی نظری استاندار خراسان رضوی در محل دفتر استاندار دیدار و گفت و گو کرد.
یعقوبعلی نظری در این دیدار اظهار کرد: استقرار یک مجموعه مدیریت واحد در معادن سنگ آهن خواف بسیار اهمیت دارد و می‌تواند زمینه ساز تسهیل اقدامات شود.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در معادن افزود: در کنار فعال سازی این ظرفیت، دستگاه حکومتی هم زمینه سازی و مراقبت می‌کند. لذا نیاز است که از ظرفیت‌های بخش خصوصی در حوزه معادن بیشتر استفاده شود.
وی در قالب پیشنهادی عنوان کرد: تحت عنوان مدیریت واحد در جغرافیای منطقه معادن سنگان خواف می‌توان نیازهای زیرساختی را وسعت بخشید و با تعریف پروژه‌های مکمل، برای تولید برق، آب و حتی مسکن نقش آفرینی کرد.
وجیه الله جعفری در این دیدار با اشاره به ظرفیت‌های برجسته استان خراسان رضوی و معادن سنگ آهن خواف، اظهار کرد: معادن سنگان خواف ظرفیتی دارد که با یک مدیریت واحد توسعه بهتری پیدا خواهد کرد لذا بنا شد طرح جامعی از نظر استقرار، مواد اولیه و زیر ساخت برای این منطقه تهیه و برای تصویب به استان ارائه شود.
معاون وزیر صنعت و رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) همچنین افزود: واحدهای مستقر در این منطقه ظرفیت‌های خوبی دارند که می‌توان در قالب آن‌ها برای اجرای مسوولیت‌های اجتماعی به واسطه همان مجموعه‌ها برنامه ریزی کرد.