Written by on

مشهد-استاندار خراسان رضوی گفت:استقرار کنسولگری قرقیزستان در مشهد می تواند به توسعه روابط فرهنگی و تجاری کمک کند.

به گزارش خبرنگارمهر، علی رضا رشیدیان بعدازظهر چهارشنبه در دیدار با سفیر قرقیزستان در ایران اظهارکرد: مشهد کانون توجه مشتاقان

اهل بیت (ع) و مسلمانان جهان است و این فرصت مهم باعث شده که ما سالانه پذیرای بیش از ۳۰ میلیون زائر از اقصی نقاط ایران و جهان باشیم که ۲.۵ میلیون نفر آن‌ها را زائران خارجی تشکیل می دهند.

وی افزود:روزانه تعداد قابل توجهی پرواز در فرودگاه بین المللی شهید هاشمی مشهد انجام می شود و به بیش از ۲۲ مقصد خارجی به طور مستقیم پرواز داریم. همچنین این استان به دلیل قرار گرفتن در کریدور شمال- جنوب ودسترسی آسان به کشورهای حوزه ی آسیای میانه زمینه های توسعه و جذب سرمایه گذاری را دارد.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد:برای تقویت تعاملات اقتصادی استان با کشور قرقیزستان آماده تبادل هیات های تجاری و برپایی نمایشگاه های مشترک هستیم. حوزه گردشگری سلامت با وجود پزشکان متخصص و مراکز درمانی و بیمارستان های تخصصی و فوق تخصصی و همچنین صدور خدمات فنی و مهندسی با توجه به نیروی انسانی توانمند را از جمله زمینه های همکاری با کشور قرقیزستان عنوان کرد.

رشیدیان بیان کرد: قرقیزستان یکی از شرکای تجاری جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود و در گذشته تفاهم خواهرخواندگی بین خراسان رضوی و برخی استان های قرقیزستان به امضا رسیده است.

وی اظهارکرد:سال گذشته روند همکاری ها گسترش یافت که به منظور توسعه این روند نیاز است پرواز مستقیم مشهد به بیشکک مجدد برقرار شود. برای شکل گیری این پرواز باید موضوع صدور روادید فرودگاهی و یا استقرار کنسولگری در مشهد از سوی جمهوری قرقیزستان، عملیاتی شود. اگر این موانع برطرف شود آمادگی برای توسعه مناسبات در استان فراهم است.

استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: وجود معادن سرشار و غنی سنگ آهن و ۴۴ ماده معدنی دیگر، فعالیت واحدهای فولادی، وجود بیش از ۶ هزار واحد صنعتی، تولید محصولات باغی و زراعی استراتژیک مانند زعفران و پسته از جمله مزیت های خراسان رضوی به شمار می رود. ظرفیت استان در حوزه تولید قطعات و ماشن آلات کشاورزی، اجرای پروژه های پیمانکاری، صنایع غذایی و فرآوری آن ها نیز از ظرفیت های خراسان رضوی است.

Comments (0)

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.