به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر سلامت محیط و کار معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تشدید نظارت 180 تیم بهداشت محیط در دهه پایانی صفرگروه های نظارتی و بازرسی برای پیشگیری از بروز بیماری های منتقله از آب
و غذا و کنترل بهداشتی به طور مستمر از اماکن اسکان زائران از جمله حسینیه ها، تکایا، مدارس و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بین زائران بازدید می کنند.
مهندس علی اصغر حسنی افزود: در این مدت گروههای نظارتی در مشهد و در شهرستان های زیر پوشش، فعالیت های ویژه ای را برای کنترل سلامت مردم بر عهده دارند.
وی گفت: زائران به هیچ عنوان از منابع آب آشامیدنی نامطمئن و مشکوک استفاده نکنند و در صورت مشاهده هرگونه آلودگی، مراتب را به سامانه 190 اعلام کنند.
مدیر سلامت محیط و کار معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همه افرادی که در تهیه و توزیع مواد غذایی در هیات ها و تکایا، مساجد و خیمه های عزاداری فعالیت می کنند باید کارت بهداشتی دریافت کنند.
آقای حسنی بر لزوم رعایت بهداشت در محافل و مراسم های عزاداری به ویژه در زمان پخت و تهیه غذا، خودداری از پذیرفتن مواد غذایی با حجم زیاد از افراد ناشناس، ممنوع بودن ذبح و قربانی دام جلوي دسته های عزاداری و یا در محل تکایا و مساجد بدون دریافت مجوزهای بهداشتی تاکید کرد.
وی از مردم خواست: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی میتوانند با سامانه 190(سامانه پاسخگویی به شکایات بهداشت محیط) تماس بگیرند.