فرماندار بینالود (طرقبه شاندیز) با اشاره به ضرورت پیوند میان آموزش و تولید و صنعت گفت: اقدام جزیره ای در حوزه آموزش بیشتر از اینکه توسعه بخش و مفید باشد، با هدر دادن نیرو، توان و سرمایه و مهم تر از همه زمان هم مانع توسعه و هم زیان بخش برای جامعه است. لذا باید به
سمتی حرکت کنیم که با تحکیم و توسعه پیوند میان حوزه آموزش و صنعت زمینه برای بهره وری نیروی کار و تاثیر بیشتر آموزش ها فراهم شود. در همین راستا پس از راه اندازی دانشگاه مقصود به زودی شاهد افتتاح شعبه مرکز آموزش فنی و حرفه ای استان در جوار گروه کارخانه جات و دانشگاه مقصود خواهیم بود که به مفهوم توسعه چرخه پیوند میان صنعت و آموزش در شهرستان است.
رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان افزود: بزودی پیرو انعقاد تفاهم نامه بین دانشگاه مقصود و سازمان فنی و حرفه ای استان، مرکز آموزش فنی و حرفه ای شعبه مقصود کار خود را در ساختمان دانشگاه و در جوار واحد تولیدی مقصود آغاز خواهد کرد تا به صورت هدفمند در زمینه آموزش نیروهای متخصص اقدام نماید و در بهبود چرخه آموزش گام موثری بردارد این مهم می تواند به تخصصی تر شدن آموزش ها و هدفمند تر شدن نیروی انسانی در جامعه کمک شایانی نماید و با توجه به جذب سریعتر نیروهای آموزش دیده در این سیستم آموزشی امیدواریم از هدر رفت امکانات و نیروهای انسانی متخصص بیش از پیش جلوگیری شود.
مدیریت دانشگاه علمی کاربردی واحد چینی مقصود جناب آقای بداغی اهداف اساسی از راه اندازی مرکز فنی حرفه ای مقصود را اینگونه تشریح کرد: برگزاری دوره های تخصصی فنی و مهارتی کوتاه مدت با ارائه مدرک رسمی سازمان فنی و حرفه ای به همه متقاضیان بخصوص پرسنل و خانواده های گروه کارخانه جات مقصود، استفاده از طرح کارآموزی در گروه شرکت های مقصود و مزید بر آن ارتقاء بنیه علمی دانشجویان و دیگر افراد علاقه مند فعالیت خود را با برگزاری انواع دوره های فنی - تخصصی و مهارتی آغاز خواهد نمود.
وی مزایای گذراندن دوره های مرکز فنی حرفه ای دانشگاه قابلیت ترجمه گواهی نامه های مهارت فنی حرفه ای، دارا بودن کد بین المللی در سازمان جهانی کار دانست.