Written by on

با تمام مسایل و مشکلات پیش روی کشور و اختلاف نظر بین گروههای سیاسی که طبیعی است همه باید با وحدت در مقابل مشکلات بایستند. 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری طرقبه و شاندیز سید حسن حسینی فرماندار شهرستان در آیین تکریم و معارفه بخشداران بینالود با بیان این مطلب گفت:

این انقلاب با رمز وحدت در مقابل تمامی مشکلات ایستاده است، امام بزرگوار یک فرصت بزرگ برای ما ایجاد کرده است، در این عرصه ما بعنوان دولت در خط مقدم خدمت هستیم و می بایست مردم را کریم بداریم.

فرماندار شهرستان ضمن اشاره به سخنان ریاست محترم جمهوری در نشست با مدیران اجرایی کشور گفت: روزهای سختی پیش رو داریم و حتما باید صرفه جویی و تلاش بیشتر در دستور کارمان باشد. وی در خصوص ویژگیهای طرقبه و شاندیز بیان داشت:  در حوزه رستورانها 13000 نفر شاغلند و این حجم نیروی کار فقط در یک بخش از اصناف است که جای خوشحالی دارد.

وی خصوصیات آقای قره باغی بخشدار سابق طرقبه را ارتباط مستمر با مردم در بخش و مسلط به حوزه کاری خود خصوصا انتخابات و دبیری کار گروه بخشداران استان برشمرد و تغییرات را امری بدیهی در سیستم کاری عنوان کرد و افزود: قربانی بخشدار جدید دارای سابقه بخشداری و تحصیلات عالی و مرتبط و از خانواده معزز شهداست که راهی سخت را در راه خدمت به مردم پیش رو دارند.

سید حسن حسینی فرماندار شهرستان علویان بخشدار سابق شاندیز را نیز فردی اخلاق مدار و اهل تعامل معرفی نمود و ابراز امیدواری کرد که انشاالله از ظرفیت‌‎‎های وی در جای دیگری استفاده شود و در خصوص شهرستان افزود: شهرستان دارای مردمی فهیم و دارای صبغه فرهنگی و مذهبی و دوستدار خدمتگزاران خود هستند.

سید حسن حسینی، همچنین بخشدار جدید شاندیز را فردی با تجربه خواند و گفت: مجموعه بخش و بخشداران می بایست تا جایی که ممکن است کار مردم خصوصا روستائیان عزیز را در بخش و در سطح بخش مدیریت کنند تا این عزیزان از مراجعه به فرمانداری و استان بی نیاز شوند.

گفتنی است مراسم تکریم و معارفه بخشداران طرقبه و شاندیز با حضور جمعی از مردم و مسئولان، اعضای شوراهای اسلامی و دهیاران جداگانه در شهر طرقبه سالن تربیت و شاندیز سالن اجتماعات بخشداری برگزار و از خدمات قره باغی و علویان تقدیر و قربانی و دونده به پیشنهاد فرماندار و با حکم وزیر کشور بعنوان بخشداران جدید طرقبه و شاندیز منصوب شدند.

Comments (0)

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.