Written by on

امینی دبیر مجمع سلامت مشهد و ریاست مرکز بهداشت شماره ١ در گفتگوی اختصاصی با خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد گفت: یک بعد از مسائل بهداشتی شهر‌ها بحث مشکلات اجتماعی است و یک بخش از این مشکلات را افراد بی خانمان، مصرف کنندگان

مواد و خانم‌های تن فروش تشکیل می‌دهند.

وی تصریح کرد: توان اورگان‌های دولتی از جمله بهزیستی، نیروی انسانی، اکیپ‌هایی که برای حمایت میفرستند و همچنین بودجه‌ها محدود است بنابراین ما تصمیم گرفتیم از توان سازمان‌های مردم نهاد از جمله خیریه‌ها استفاده کنیم و در کنار ان از تک تک افراد جامعه، اشخاصی که بصورت انفرادی می‌آیند و در بحث سلامت به عنوان خیر وارد می‌شوند، چه از تخصصشان چه از وقتشان و چه از سرمایه شان در جهت حمایت و حل معضلات بهداشتی در مجمع سلامت استفاده و این مسائل را کنترل کنیم.

دبیر مجمع سلامت مشهد یکی از این مسائل را بحث افراد بی خانمان و مصرف کننده مواد عنوان کرد و گفت: برای مصرف کنندگان مواد نیز کار‌هایی مشترک با دانشگاه، بهزیستی و ریاست فرماندارانجام شده است و مسئله مهم این است که نباید فردی که اعتیاد دارد به اشتباه به عنوان مجرم در نظر گرفت بلکه بیمار است و به علت‌های مختلف به این سمت کشیده شده است و حالا باید کاری کنیم تا از وابستگی‌های مواد جدا شود که مراحل مختلفی دارد.

امینی افزود: مراکز ترک اعتیاد و مراکز DIC تحت پوشش دانشگاه یا مراکز بهداشت هستند، وظیفه‌مند اند که این فعالیت‌ها را انجام دهند تا فرد به سمت موادی که وابستگی کمتری دارد و بازه زمانی مصرف آن طولانی‌تر است بطور مثال یک بار در روز که به متادون می‌توان اشاره کرد، روی آورد.

وی با اشاره به خدمات این مراکز تصریح کرد: در این مراکز یک وعده غذایی، استحمام، لباس تمیز و اموزش‌های مختلف ارائه می‌شود و خود افراد نیز کمک می کنند تا بقیه مصرف کنندگان هم جذب شوند و آموزش ببینند و از اعتیاد رها شوند.

ریاست مرکز بهداشت ١ در رابطه با بحث خانم‌های تن فروش گفت: خانم‌های تن فروش در مراکزی بنام حمایت و کنترل زنان آسیب دیده نگهداری می‌شوند که دو عدد از این مراکز با مدیریت معاونت بهداشتی دانشگاه اداره می‌شود و بهزیستی هم مراکز مختلفی را در این زمینه پوشش می‌دهد.

امینی افزود: در این مراکز کلاس‌های اموزشی برگزار می‌شود، لباس‌های تمیز، وسایل بهداشتی برای جلوگیری از بیماری‌های منتقله از طریق جنسی به خانم‌ها داده می‌شود.

وی تصریح کرد: تلاش ما این است، تا جایی که امکان دارد خانم‌های اسیب دیده مشکلی نداشته باشند و با اموزش‌هایی که می‌دهیم و برگزاری کارگاه‌های خاص، سعی کینم ان‌ها به سمت یافتن شغل و یادگیری حرفه پیش بروند تا برای امرا معاش تن فروشی نکنند.

ریاست مرکز بهداشت ١ گفت: تعداد این مراکز بر اساس امار‌هایی که سالانه از طریق وزراتخانه به دستمان می‌رسد با توجه به نیاز حتما افزایش پیدا می کند.

Comments (0)

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.