به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اعلام این خبر گفت: در مراکز دولتی برای درمان بیمار با 40 درصد سوختگی حدود 800 میلیون ریال هزینه می شود كه این رقم در بیمارستان های خصوصی به حدود 2 میلیارد ریال افزايش
می یابد.
دکتر سید حسن طاوسی در جمع خیران سلامت در مشهد افزود: سالانه هزینه های زیادی برای درمان بیماران بخش سوختگی صرف می شود که با کمک دولت وخیران مي توان با هزینه کمتر و تولید محتوای آموزشی مفيد، مانند ساخت پویا نمایی های آموزش پیشگیری از سوختگی و انعکاس آن در رسانه ها در کاهش این آمار کمک کرد.
متخصص جراحی عمومی و فلوشیپ فوق تخصصی سوختگی و ترمیمی افزود: درسال 96 حدود هزار و 400 بیمار سوختگی در بیمارستان امام رضا (ع) بستری شدند که یک سوم از این تعداد، کودکان زیر پانزده سال بودند.
دکتر طاوسی تاکید کرد: با اجرای برنامه های مدون آموزشی و اطلاع رسانی از سنین کودکی، می توان 90 درصد حوادث منجر به سوختگی، هزینه های سنگین درمان و معلولیت های پس از سوختگی بیماران کشور را کاهش داد.
وی با اشاره به تشکیل کمیته پیشگیری از سوختگی در مرکز سوختگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: اقدامات خوبی درامر پیشگیری از سوختگی مانند آموزش در مدارس و حاشیه شهر در حال اجرا و پیگیری است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مرکز سوختگی این دانشگاه از مجهز ترین بخش های سوختگی کشور و خاورمیانه است که علاوه بر استان های مجاور، بیماران زیادی از کشورهای اطراف نيز به این مرکز مراجعه می کنند.