Written by on

پشت بام فروشی در مشهد تبدیل به واقعیتی غیرقابل انکار شده و صرفا در حال حاضر به صورت مخفی دنبال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، در ماه‌های اخیر موضوع پشت بام فروشی در شهرهای بزرگی مانند مشهد و تهران به موضوع روز در حوزه مسکن تبدیل شده است. هرچند این موضوع با تکذیب چندین باره دست اندرکاران این حوزه و مسئولین ذیربط مواجه شد.

این روزها با جستجو در فضای مجازی با گزینه‌های متنوعی برای فروش مواجه خواهید شد. از روش کانکس‌های پیش ساخته مستقر شده بر پشت بام‌ها تا خانه‌های تک نفره‌ای که به مدد تخریب انباری یا مصالح پیش ساخته بر پشت بام منازل ساخته شده است.

مراجعه به دفاتر املاک در مناطق حاشیه شهر هم شما را با گزینه‌های متنوع‌تر و بزرگ‌تر با امکانات بیشتری روبرو می‌کند که از متری 3 میلیون تا 10 میلیون تومان به صورت قولنامه‌ای در حال خرید و فروش هستند.

پشت‌بام فروشی در قالب توسعه بنا مجاز است!

محمدرضا حسین نژاد معاون شهرسازی شهرداری مشهد پیرامون موضوع پشت‌بام فروشی در مشهد معتقد است اگر زمینی دارای سند، پروانه و پایان‌کار باشد و زمین ظرفیت لازم برای ساخت طبقه اضافی داشته باشد، شهروند می‌تواند تقاضای توسعه بنا دهد و این تقاضا را می‌تواند به فرد دیگری بفروشد یا خودش اقدام به ساخت کند.

معاون شهرسازی شهرداری مشهد می‌افزاید: مشکل اصلی ما در مشهد ساخت وسازهای بدون مجوز وغیرقانونی در حاشیه شهر است وگرنه اخذ مجوز در قالب توسعه بنا زیر نظر مهندس ناظر ولو در پشت بام مشکلی ایجاد نخواهد کرد.

حسین‌نژاد خاطرنشان می‌کند: متاسفانه به دلایل مختلف توسعه شهری در شهر مهاجرپذیری مانند مشهد منجر به کمبود در حوزه تامین مسکن می‌شود که این موضوع و کمبود و گرانی در حوزه مسکن برخی سوداگران این حوزه را به سمت ساخت وسازهایی از قبیل پشت‌بام فروشی سوق می‌دهد. نیاز به مسکن علاوه بر بام فروشی می‌تواند در فروش شبانه اراضی زراعی حاشیه نیز نمود پیدا کند. همچنین در حال حاضر بارگذاری بنا در زمین‌هایی که در گذشته به صورت غیر رسمی به وجود آمده نیز یکی از راه‌های دست یابی مردم به مسکن شده است.

معاون شهرسازی شهرداری مشهد در خاتمه می‌افزاید: متاسفانه به لحاظ تامین مسکن برای شهروندان در کشور عقب هستیم و به لحاظ برخی تصمیمات بالادستی، در حال حاضر نمی‌توان به این امر ورود پیدا کرد. در حال حاضر جمعیت روستایی و شهری ما بالعکس شده است؛ به گونه‌ای که در گذشته جمعیت شهری 30 درصد و جمعیت روستایی 70 درصد بوده است؛ اما اکنون این آمار در حال تغییر است.

Comments (0)

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.