تبیین کارکردهای قرارگاه مشترک حمایت و پشتیبانی از فعالیت‌های اقتصادی استان با ۹ راهبرد عملیاتی

استاندار خراسان رضوی گفت: قرارگاه مشترک حمایت و پشتیبانی از فعالیت‌های اقتصادی استان با ۹ راهبرد عملیاتی برای حل مشکلات اقتصادی استان آغاز به کار کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان اظهار کرد: از نظر موقعیت جغرافیایی، منبع پر فیض معنوی بارگاه مطهر رضوی، منابع انسانی،‌ معادن و انرژی‌های گوناگون، ظرفیت‌های متنوعی در استان وجود دارد و نباید استان در حوزه اقتصادی با مشکلات روبرو باشد.
استاندار خراسان رضوی با اشاره احصای مشکلات استان افزود: طی یک بررسی اجمالی حداقل هشت مسئله از مشکلات را جمع بندی کرده‌ایم. نخست اینکه استان ما به معروف به سرمایه گریزی است و دوم اینکه ضعف اعتماد و ارتباط پویا بین بخش مردمی و دولتی وجود دارد.
وی در ادامه عنوان کرد: مقوله سوم این است که ما راهبرد استانی مبتنی بر اسناد بالادستی و نیازهای استانی تاکنون نداشته‌ایم. در این راستا مسئله چهارم ذیل راهبردهای استانی طبیعتاً باید اهداف عملیاتی داشته باشیم که پیش از این مشخص نبوده است.
نظری در تکمیل سخنان خود خاطرنشان کرد: همچنین ضعف هماهنگی و هم‌افزایی بین بخش‌های اقتصادی و فقدان رصد و هدایت استانی که متمرکز بر فعالیت‌های اقتصادی باشد. از جمله مشکلات موجود در خراسان رضوی است.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به راهکارهای حل برون رفت از مشکلات استان تصریح کرد: طی جمع بندی به هفت محور دست پیدا کردیم نخست اینکه راهبردهای استانی باید تدوین شود به طور مثال در حوزه صنعت باید راهبرد مشخصی داشته باشیم.
وی به راه‌اندازی قرارگاه پشتیبانی و حمایت از فعالیت‌های اقتصادی استان پرداخت و تاکید کرد: این قرارگاه به صورت مشترک بین دستگاه‌های حاکمیتی و بخش مردمی است. در این راستا قرارگاه مشترک حمایت و پشتیبانی از فعالیت‌های اقتصادی ماموریت دارد با بسیج توانمندی‌ها و امکانات مردمی و حمایت و پشتیبانی دستگاه‌های دولتی‌ با تاکید بر روش‌های کوتاه سازی، روان سازی و تسریع در فرآیندها و تسهیل جریان پاسخگویی، ضمن حفظ فعالیت‌های موجود اقتصادی نسبت به فعالسازی واحدهای راکد و به حداکثر رسانی ظرفیت واحدهای فعال، واحدهای جدید اقتصادی را در بخش‌های مختلف راه‌اندازی نماید.
نظری در تبیین راهبرهای قرارگاه فوق ادامه داد: حفظ و نگهداشت واحدهای فعال، فعالسازی واحدهای راکد، به حداکثر رسانی ظرفیت واحدها (بهره‌وری)، ایجاد واحدهای جدید ،گسترش اقتصاد زیارت و دانش بنیان و خدمات، گسترش واحدهای کارگاهی و خرد، گسترش و ایجاد زیرساخت‌های بخش‌های مسکن، حمل و نقل و انرژی، تامین منابع مردم محور با تاکید بر جذب سرمایه داخلی و خارجی و منابع بانکی و گسترش صادرات با تاکید بر صادرات برون مرزی و صدور خدمات فنی و مهندسی، ۹ راهبرد این قرارگاه است.
استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه قرارگاه‌های مشابه در شهرستان‌های استان تشکیل خواهد شد، گفت: با راه‌اندازی این قرارگاه، اهداف عملیاتی بخش خصوصی استان هم مشخص می‌شود.
گفتنی است؛ در حاشیه این نشست قرارگاه مشترک حمایت و پشتیبانی از فعالیت‌های اقتصادی استان رونمایی شد.

Comments (0)

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
0 Characters
Attachments (0 / 3)
Share Your Location