Written by on

مدیرکل مدیریت بحران خراسان رضوی گفت: درطرح تفصیلی شهرستان‌ها الزامات مدیریت بحران، اطلس خطرپذیری و بانک اطلاعاتی تجهیزات مناطق مختلف با رویکرد گسترش فرهنگ ایمنی پایدار تدوین شود.
محسن نجات در حاشیه بازدید از روستای بقمچ شهرستان چناران گفت: بر همین اساس باید اهتمام ویژه‌ای به موضوع آموزش همگانی و تخصصی مدیریت بحران، افزایش سطح تعامل و هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی بحران مدار و افزایش توان مقابله و سطح اطلاع رسانی در مدیریت بحران در شهرستانها صورت پذیرد.
وی ادامه داد: در صورتی که همه دستگاه‌های بحران مدار به تعامل با یکدیگر برسند ، می توانند مشارکت‌های مردمی را مدیریت و توسعه دهند.
او با اشاره به ماده 15 قانون مدیریت بحران عنوان کرد: در این ماده آمده است در شرایط اضطراری و پاسخ به بحران، چنانچه خدمات و امکانات دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و عمومی غیردولتی به تنهایی کافی نباشد و یا ارائه آنها زمانبر شده به گونه ای که احتمال وقوع خسارات جانی و مادی وجود داشته باشد، بخش‌های خصوصی و تعاونی موظف هستند خدمات و امکانات موجود خود را به درخواست رییس ستاد بحران ، ارائه دهند و هزینه خدمات و امکانات ارائه ‌شده بر اساس تعرفه‌های قانونی و در صورت عدم وجود،‌ بر اساس عرف، از سوی دستگاه سفارش‌دهنده پرداخت می‌شود.
نجات به بازدید خود از شهرستان چناران و روستای بقمچ اشاره کرد و گفت: در سال 1392 به واسطه شکل گیری سیلی که منجر به کشته شدن 5 نفر و ایجاد خسارت 51 میلیارد تومانی شد،که اهمیت و حساسیت بحرانی منطقه را دوچندان می کند
او افزود: باتوجه به سیاست های پیشگیرانه مدیریت بحران استان ، مبلغ 13 میلیارد و 363 میلیون ریال از محل اعتبارات خشکسالی و استانی سال۱۴۰۰ اختصاص یافته، تا توسط آب منطقه ای و جهاد کشاورزی استان برای انتقال آب لوله‌کشی، بازسازی و نوسازی قنوات، تکمیل سالن چند منطوره مدیریت بحران شهر چناران صورت پذیرد.
مدیرکل مدیریت بحران خراسان رضوی عنوان کرد: انجام مطالعات احداث پل دسترسی بر روی رودخانه بقمچ توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان خراسان رضوی از دیگر مصوبات این جلسه بود.

Comments (0)

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.