کشف بیش از 95 تُن مواد مخدر در مرزهای کشور

جانشین نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از کشف بیش از 95 تُن انواع مواد مخدر در مرزهای کشور طی سال گذشته خبر داد.

 

سردار قاسم رضایی در بازدید از مرزهای خراسان رضوی و ارزیابی عملکرد مرزبانان این استان در گفت‌وگو با خبرنگار چاپارطوس خراسان رضوی، اظهار کرد: سال گذشته در کل کشور بیش از 900 تُن انواع مواد مخدر کشف شده که بیش از 800 تُن آن توسط ناجا انجام شده و قابل توجه است که بیش از 95 تُن از این کشفیات در نقاط صفر مرزی بوده است.

 

وی با اشاره به وسعت بیش از 2 هزار کیلومتری مرزهای شرقی کشور افزود: کنترل این وسعت کار ساده‌ای نیست و مرزبانان غیور جمهوری اسلامی ایران به صورت شبانه‌روز این مبادی را رصد و با هر تحرک غیرقانونی برخورد می‌کنند.

 

سردار رضایی با اشاره به نقش مهم و کلیدی مرزبانی در مبارزه با موادمخدر بیان کرد: کشف بیش از 95 تُن مواد مخدر در مرزها به راحتی حاصل نشده و مرزبانان غیور و ولایتمداری در درگیری‌ها، با تحمل استرس‌ها، فشارها و نیز شرایط سخت آب و هوایی توانسته‌اند از ورود موادمخدر به داخل کشور و همچنین ترانزیت این موادافیونی به خارج از مرزها و انتقال به کشورهای همسایه جلوگیری کنند.

 

وی ادامه داد: بالاتر از تمام سختی‌هایی که یک مرزبان برای حراست از امنیت این خاک مقدس تحمل می‌کند، شرایط سخت زندگی خانواده‌های مرزبانان است که خداوند توفیقی به آنها عطا فرموده که مقاوم باشند و این غیور مردان را حمایت کنند تا امنیت در سراسر مرزهای ایران اسلامی حکم فرما باشد.

 

جانشین ناجا اظهار کرد: مرزها خط مقدم آسایش و آرامش کشور هستند و خوشبختانه نیروی انتظامی به عنوان یک سازمان مقدس و بزرگ مسئولیت خطیر و گسترده حفظ و حراست از مرزهای کشور را بر عهده دارد. پس از انقلاب اسلامی و حضور مرزبانان مخلص و متدین در نقاط صفر مرزی، با توجه به آرمان عمیق انقلاب اسلامی که ایجاب می‌کند از دستاورد انقلاب محافظت شود؛ این مرزها وضعیت خاصی را پیدا کردند.

 

 

وی در ادامه مطرح کرد: همواره بعضی از دشمنان ضد انقلاب و ضد آرامش مردم هستند که به دنبال منافع نامشروع خود بوده و از هرگونه توطئه از جمله فتنه مواد مخدر برای اختلال در امنیت کشور جمهوری اسلامی ایران و به تباهی کشیدن بنیان خانواده‌های ایرانی و اسلامی استفاده می‌کنند.

 

این مقام نظامی در ناجا با توجه به درخواست مرزبانان و خانواده‌های آنان از کشورهای اروپایی و غربی تاکید کرد: آیا وقت آن نرسیده که پس از چهل سال از غفلت بیرون بیایند و مطالبه‌ی مجدانه‌ای را از دولتمردان خود و سازمان ملل داشته باشند؟ آیا نباید این موضوع را در حوزه مرزی و مراقبت از مرزها به صحنه بیاورند و بیان کنند که کشور جمهوری اسلامی ایران چه نقشی در چهل سال گذشته در مقابله با مواد مخدر داشته است؟

 

وی با اشاره به اینکه افغانستان بزرگترین کشور تولیدکننده موادمخدر است، افزود: در این کشور مسلمان وقتی پای نحس "مینی دوبلین" باز شد، تولید موادمخدر از 200 تُن به 9 هزار تُن رسید؛ آیا مردم اروپایی و غربی این سوال را نباید از دولت‌هایشان بپرسند که به چه عنوانی پا در کشور افغانستان گذاشته و تولید مواد مخدر را در این کشور به بیش از 45 برابر رساندند؟

 

رضایی بیان کرد: وقتی که ایران اسلامی اعلام می‌کند در این چهل سال گذشته بیش از 3500 شهید مظلوم در راه مقابله با موادمخدر تقدیم کرده، نباید قدردان ملت بزرگ ایران باشند؟ نباید در افکار و مطالبات مردم اروپایی و غربی این موضوع بیان شود که تا کی می‌خواهند دولت‌هایشان عوام فریبی کنند؟

 

وی با اشاره به فقدان آموزش و مطالبه این موضوع بسیار مهم در دانشگاه‌های اروپایی و غربی گفت: این موضوع را کسانی که در اکادمیک کشورهای اروپایی و غربی تدریس می‌کنند از دولت‌ها و از سازمان ملل متحد بخواهند و دست از خود فریبی بردارند و بدانند این موضوع مطالبه جدی و مهم تمام خانواده های شهدای مبارزه با مواد مخدر در جمهوری اسلامی ایران است.

 

انتهای پیام

خبرنگار، شوکت سالاری

 

Comments (0)

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.
0 Characters
Attachments (0 / 3)
Share Your Location