استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه یکی از علامتهای قدرت، عدم ترس از مرگ است که شهدای ما دارند و دشمنان بهدنبال این هستند که مردم را ضعیف بار بیاورند، گفت: مهمترین مشخصه سبک زندگی غربی، ضعیف کردن انسان است.
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد دومین مراسم سالگرد شهدای مدافع حرم، شهیدان حسین هریری، جواد جهانی و محمدحسین بشیری شامگاه جمعه 25 آبان ماه در مشهد برگزار شد.
حجتالاسلام علیرضا پناهیان در این مراسم گفت: اگر صفات اخلاقی، ایمان و توجه بهمعاد ما را در مقابل دشمن قوی کرد، معلوم است که این موضوع بهدرستی آموزش داده شده، اما اگر در مقابل دشمن کوتاه آمده و بگوییم خدا در دنیای دیگر جبران میکند، این معنویت، اخلاق و عبادت مشکل دارد و باید بازنگری شود.
این استاد حوزه و دانشگاه بهقدرت عبارت «لا اله الا الله» اشاره کرد و افزود: کلمه لا در این عبارت در اول انقلاب قدرت بسیاری داشت، بهگونهای که نماد همه شده بود و در نماد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز این نماد را میبینیم.
وی با اشاره بهاینکه در ابتدای انقلاب که کشور در حال مقاومت، درگیری و استفامت بود، قدرتمندی یک ملت بهرخ دشمنان کشیده شد، یادآور شد: 40 سال است افرادی بهدنبال این هستند که این عبارت فراموش شود.
وی با بیان اینکه امام رضا (ع) توکل را اینگونه تعبیر میکنند که این واژه برای انسانهای ترسو نیست و هیچ کس جز از خدا نترس، افزود: رهبر معظم انقلاب فرمودند «شهدا مظهر قدرت یک کشور یا ملت هستند»؛ این جمله بسیار حکیمانه است زیرا شهید مظهر قدرت یک ملت است، ملتی که شهید میدهد مظهر قدرت است و میتواند جهان را فتح کند.
وی با بیان اینکه ایران، کشور قدرتمندی است، خاطرنشان کرد: افرادی که به دنبال موفقیت در انتخابات هستند، معمولا از قدرت حرفی نمیزنند و این علامت فساد فرهنگی است که در سیاست ما وجود دارد، در جامعه سالم که به درستی تربیت شده باشد، کسانی که میخواهند رأی بیاورند، باید در مقابل یکدیگر حرف از قدرت زده و از این قدرت برای تأمین منافع کشور خود استفاده کنند.
پناهیان با اشاره به دیدار چند روز اخیر مقام معظم رهبری با جمعی از مدالآوران پاراآسیایی کشور، گفت: ایشان با لحنی دردمندانه از این که در کشور ظرفیتهای بسیار زیادی وجود دارد که متأسفانه از آنها استفاده نمیشود، صحبت کردند.
وی یادآور شد: مقام معظم رهبری همواره بر این موضوع که «چقدر قدرتمند هستیم» تأکید ویژه دارند؛ اگر ما از ظرفیتهای خود استفاده کنیم به اوج قدرت خواهیم رسید همانطور که امام خمینی (ره) اولین بار کلمه «ما میتوانیم» را مطرح کردند و امروز نیز رهبری آن را ادامه دادند.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه شعار جریانهای سیاسی امروز کشور، شعار «ما نمیتوانیم» است گفت: ما به دنبال سیاسیکاری و دریافت پست و منصب نیستیم، فقط میخواهیم کار فرهنگی انجام دهیم؛ این سوال را باید پرسید که مساجد، مدارس و تلویزیون و رسانههای ما چه کاری انجام میدهند. یک مسجد خوب، یک سخنران خوب، یک روحانی خوب، یک ذاکر خوب چه کسی است؟ فردی ست که مردم با شنیدن حرفهای او احساس قدرت کنند.
وی افزود: ما در جهان ابرقدرت هستیم، ابرقدرت به کسی که بمب اتم دارد اما نمیتواند از آن استفاده کند یا کشوری که بزرگترین ارتش منطقهای جهان را دارد و بدون هزینه کردن این ارتش، حاضر است جان خود را برای فرماندهی کل قوای آن کشور بدهد، گفته میشود
پناهیان با بیان اینکه اگر سیاستمداران نمیتوانند از این قدرت برای تأمین منافع کشور استفاده کنند، دلیل بر ضعیف بودن ما نیست، یادآور شد: اکنون 40 سال است زورآزمایی ما با آمریکا به طول انجامیده که این بهخاطر حضور سیاستمدارانی است که مانع از به رخ کشیدن قدرت کشور و کنترل آن شدهاند.
وی متذکرشد: یکی از علامت های قدرت همین عدم ترس از مرگ است که شهدای ما دارند و دشمنان به دنبال این هستند که مردم ضعیف بار بیاورند. مهمترین مشخصه سبک زندگی غربی، ضعیف کردن انسان است.
این خطیب فرهنگی با بیان اینکه غربیها بر روی شعار آزادی تاکید دارند، گفت: صهیونیستها با این شعار میتوانند مردم را فریب دهند و میگویند انسان آزاد اما ضعیف باشد و این خلاصه فرهنگ غرب است؛ اگر بخواهیم جهان را نجات دهیم، باید بالاتر از آزادی صحبت کنیم و بگوییم تو قدرتمند باش وقتی که انسانی قدرتمند باشد میتواند از آزادی خود استفاده کند.
وی اضافه کرد: اگر شهدای مدافع حرم نبودند امروز ما نمیتوانستیم به این راحتی صحبت کنیم و این شهدا سند ما هستن،د. شهید به معنای شاهد و گواه است و این شهدا گواه مسیرحق هستند.
پناهیان، یکی از مظاهر قدرت را اربعین خواند و گفت: سیدالشهدا مظهر قدرت اسلام است و جایی که 20 میلیون زائر یکجا گردهم جمع میشوند قدرتنمایی جهانی است که دشمن 24 ساعته آن رارصد میکند اما حرفی از قدرت آن نمیزند و حسین (ع) به این افراد قدرت بخشیده است.