Written by on

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، دوچرخه‌سواری در خراسان‌رضوی ورزشکاران ماهری مانند محمد دانشور و نظایر آن دارد، اما به دلیل وضعیت وخیم بودجه‌ای برخی از ورزشکاران با وجود علاقه بسیار به دوچرخه‌سواری، این ورزش را کنار گذاشته و در حوزه دیگری

هستند.

کمال رازی؛ نایب قهرمانی آسیایی دوچرخه سواری با حضور در تحریریه تسنیم در مورد اتفاقات رخ داده در ورزش دوچرخه سواری ذکر نکاتی را حائز اهمیت شمرد، همچنین در ارتباط با مشکلات و موانع موجود در دوچژرخه سواری استان توضیحاتی را ارائه کرد که مشروح آن را در متن زیر می‌خوانید:

تسنیم: از ابتدای فعالیت خود تاکنون چه افتخاراتی را کسب کرده‌اید؟

رازی: متولد 57 هستم و از 13 سالگی وارد حوزه ورزش دوچرخه سواری شدم، تاکنون در این ورزش چندین رتبه نظیر قهرمانی کشوری، نایب قهرمانی آسیایی در بحرین و نظایر آنها کسب کرده ام، امسال نیز مسابقاتی در اوایل فروردین‌ماه در ترکیه برگزار شد که به دلیل مصدومیتم نتوانستم در این رقابت‌ها شرکت کنم.

تسنیم: پس از بهبود حالتان مجدداً تمرینات خود را در دوچرخه سواری آغاز می‌کنید؟

رازی: بله؛ در حال حاضر در حال آماده سازی جهت شرکت در مسابقات مختلف هستم و امید بر حضور در رقابت‌هایی با سطوح بالاتر دارم، ورزشکاران تاکنون به خوبی عمل کردند و از این پس نیز می‌توانند بهتر باشند، خراسان رضوی در کشور بیشترین رتبه‌ها را کسب کرده و در سطح آسیایی نیز حرفی برای گفتن دارد.

تسنیم: ورزشکاران دوچرخه سواری خراسان رضوی چه مسابقاتی را در پیش رو دارند؟

رازی: ورزشکاران دوچرخه سواری خراسان رضوی زیر نظر هیئت مسابقات مختلفی در پیش رو دارند که از آنها می‌توان به حضور در مسابقات کشوری در آذربایجان اشاره کرد، دوچرخه سواران استان تمرینات متعددی برگزار می‌کنند و در قالب تیم امیدنیا در رقابت‌های مذکور حاضر می‌شوند.

تسنیم: به عنوان نایب قهرمان آسیایی دوچرخه سواری روزانه به چه میزان تمرین می‌کنید؟

رازی: در دوره مصدومیتم 15 روز متوالی تمرین نکردم، پنج روز در بیمارستان به سر بردم و شکستگی نیز چند روزی از وقتم را گرفت، غیر از آن برنامه تمرینی‌ام به طور مستمر ادامه دارد، روزانه دست کم سه ساعت تمرین می‌کنم و برخی روزها نیز تمریناتم هفت ساعت طول می‌کشد.

تسنیم: هزینه اعزام ورزشکاران به مسابقات مختلف نظیر کشوری بر عهده چه ارگانی است؟

رازی: تاکنون هزینه اعزام ورزشکاران به مسابقات مختلف در سطوح کشوری و نظایر آن را هیئت دوچرخه سواری خراسان رضوی متقبل نشده است، تمامی هزینه‌ها به صورت شخصی پرداخت می‌شود و ورزشکاران باید عهده‌دار مسئولیت خود باشند، البته استثناهایی وجود دارد اما به طور کلی در دوچرخه سواری باید اشخاص مستقل باشند.

تسنیم: خراسان‌رضوی تیم قدرتمندی برای حضور در مسابقات کشوری پیشرفته دارد؟

رازی: تیم امیدنیا یکی از تیم‌های مطلوب استان است، به طور کلی چهار تیم در ایران تبث جهانی شدند و اجازه شرکت در تورنومنت دارند که امیدنیا یکی از آن‌ها است، ورزشکاران در مسابقات آتی در قالب تیم مذکور در مسابقات حضور یافته و می‌توانند نتیجه مطلوبی از آن رقابت‌ها بگیرند.

تسنیم: هیئت دوچرخه سواری خراسان رضوی توسط اسپانسرها حمایت می‌شوند؟

رازی: ورزشکاران دوچرخه سواری خراسان رضوی مورد حمایت هیچ اسپانسری نیستند و ارگانی به دنبال رفع کردن این موضوع نبوده است، تمامی اعزام‌ها برای مسابقات ترکیه، مراکس، چین و نظایر آن به صورت شخصی پرداخت شده است، با وجود این مشکلات، هیئت دوچرخه سواری استان جزو هیئت‌های برتر کشور است.

تسنیم: دوچرخه سواری در آینده در چه وضعیتی قرار دارد؟ آیا در خراسان رضوی پیشرفتی در این زمینه وجود دارد؟

رازی: هیئت دوچرخه سواری با مسئولان جدید پیشرفت بسیاری داشته و تمامی مسئولان از رخ دادن این موضوع در زمان کوتاه متعجب هستند، استان امکانات کم و استعداد بالایی دارد، در صورت بهبود اوضاع این استان می‌تواند در آسیا به طور مستمر رتبه نخست را دارا باشد.

تسنیم: آیا ورزشکاران و قهرمانان مسابقات کشوری و مانند آن مورد تجلیل و تقدیر مسئولان این ورزش هستند؟

رازی: هیئت دوچرخه سواری خراسان رضوی همیشه مراسمی با عنوان تجلیل از ورزشکاران برگزار کرده و از دوچرخه‌سواران در این جشنواره‌ها تقدیر به عمل می‌آید، جوایزی نیز برای ورزشکاران در نظر گرفته شده اما مقدار آن در مقایسه با تلاش‌های ورزشکار چندان نیست و هزینه 10 روز ورزشکار است.

به عنوان مثال بنده تاکنون در چهار رنکینگ استانی حرفی برای گفتن داشتم و در مسابقات بسیاری مقام کسب کردم بسیار اندک است، البته این کم‌کاری‌ها از سوی هیئت دوچرخه سواری خراسان رضوی نیست؛ چرا که این هیئت تا حد توان خود از ورزشکاران حمایت کرده است.

تسنیم: ورزشکاران دوچرخه سواری خراسان رضوی از چه ارگانی انتظار حمایت دارد؟

رازی: هیئت دوچرخه سواری خراسان رضوی بودجه بیش از وضعیت کنونی در اختیار ندارد و باید ارگان‌های بالاتری مانند شورای شهر، شهرداری و مانند آنها به این موضوعات رسیدگی کنند، قهرمانی کشور، کسب افتخارات در لیگ برتر و نظایر آنها با جوایز ناچیز جبران نمی‌شود.

تسنیم: ورزشکاران دوچرخه سواری خراسان‌رضوی چه جوایزی برای کسب سه رتبه نخستین در مسابقات کشوری و آسیایی کسب می‌کنند؟

رازی: بنده در سال‌های اخیر در چندین رشته مختلف مدال‌های مطلوبی کسب کردم اما تاکنون غیر از مراسم تجلیل آخر سال هیچ اقدامی جهت به وجود آوردن انگیزه میان ورزشکاران صورت نپذیرفته است، هیچ جوایزی برای مسابقات کشوری و لیگ برتر به ورزشکاران تعلق نیافت.

تسنیم: ورزشکاران دوچرخه سواری خراسان رضوی چه مشکلاتی دارند؟

رازی: ورزشکاران دوچرخه سواری خراسان رضوی مشکلات متعددی دارند اما تاکنون دو برابر توان مالی خود فعالیت داشته و به ورزشکاران کمک رسانده است، این هیئت بدون حاشیه پیش رفته و تا حد امکان ورزشکاران را تنها نگذاشته است، برطرف سازی دغدغه‌های کنونی نیز توسط سایر ارگان‌ها محقق می‌شود.

یکی از مشکلات دوچرخه سواری در خراسان رضوی، تعلق نیافتن بودجه به میزان تلاش هیئت است، هیئت از نظر فعالیت در رتبه‌های نخستین قرار دارد اما بودجه بسیار ناچیزی در اختیار آنها است، این هیئت حتی اسپانسر برای حمایت حرفه‌ای نداشته و تاکنون تنها چند مرتبه به صورت مقطعی به هیئت کمک شده است.

Comments (0)

There are no comments posted here yet

Leave your comments

  1. Posting comment as a guest.