مقابله با آسیب‌های مواد مخدر باید به یک دغدغه مردمی تبدیل شود

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی خراسان رضوی گفت: از همه ظرفیت‌ها باید در حوزه شناسایی تهدیدهای مربوط به مواد مخدر استفاده و مقابله با این بلای خانمان سوز به یک دغدغه مردمی تبدیل شود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، حسن جعفری در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان که در محل تالار شهید باهنر استانداری برگزار شد، اظهار کرد: تشییع میلیونی پیکر مطهر سپهبد شهید قاسم سلیمانی توسط مردم علاوه بر نمایش اقتدار جمهوری اسلامی ایران، پیام قاطع و محکمی را در برابر اقدام تروریستی دولت آمریکا صادر کرد.
وی بیان کرد: در راستای مبارزه با مواد مخدر مدیران باید از تمام ظرفیت امکانات خود استفاده کنند و نگذارند با اهمال کاری و کم توجهی این موضوع بسیار مهم همچنان تاثیرات منفی خودش را در جامعه بر جای بگذارد.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی با تاکید بر اینکه متناسب با نوع تهدید و هجمه، ابزار و امکانات مقابله طراحی نشده است، افزود: اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان می‌توانند تهدیدهای همه جانبه این مواد را بدون هیچ ملاحظه‌ای به دبیرخانه این شورا اعلام کنند تا متناسب با برآورد کلی از حجم و میزان خسارات مواد مخدر، برنامه‌ریزی شود.
جعفری در همین راستا اضافه کرد: هنوز برآورد دقیقی از میزان خسارت مواد مخدر در ابعاد مختلف از جمله اجتماعی، فرهنگی و امنیتی در دسترس نیست لذا در این راستا شناسایی تهدیدات و استفاده از همه ظرفیت‌ها برای مقابله با آن به عنوان یک ضرورت احساس می‌شود.
وی با ابراز اینکه در حوزه پیشران‌های مبازره با مواد مخدر مردم حرف اول را می‌زنند، تصریح کرد: هنور نتوانسته‌ایم از مردم و نخبگان در حل این مشکل چند لایه استفاده کنیم. در این راستا رسانه‌ها و از جمله صدا و سیما باید کاری کنند تا مبارزه با مواد مخدر به یک دغدغه مردمی تبدیل شود.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی افزود: چرخه نگهداری معتادین متجاهر کمی معیوب است چون اگر این چنین نبود حتی بعد از بهبودیافتگی هم باید به منظور جلوگیری از ابتلای مجدد این معتادان تحت کنترل باشند.
جعفری در بخش دیگری از سخنان خود متذکر شد: طبق مستندات متقن، حوزه مواد مخدر بیشتر سه طیف نوجوان، جوان و بانوان را دربر می‌گیرد، بنابراین ما هم باید در حوزه برنامه‌ریزی‌ها این سه طیف را مد نظر قرار بدهیم. لذا باید بر اساس اولویت، جامعه هدف مشخص شود تا مصون سازی ویژه در مورد آن‌ها صورت بگیرد.
در این جلسه دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان‌ خراسان رضوی ضمن ارائه گزارشی در خصوص کشفیات مواد مخدر اعلام کرد: در 9 ماه گذشته در مجموع 27 تن انواع مواد مخدر کشف شده است که در مقایسه با 9 ماهه سال گذشته حدود 3 درصد کاهش داشته است.
محمدحسین صالحی افزود: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان‌ خراسان رضوی مبلغ 5 میلیارد و 600 میلیون تومان به مراکز ماده 16 بدهکار است که امیدواریم با کمک سازمان بهزیستی این مسئله را بتوانیم حل کنیم.
در این جلسه ماشاءالله جان‌نثار فرمانده مرزبانی خراسان رضوی با اشاره به کمبود تجهیزات لازم از جمله دستگاه ایکس ری گفت: امیدواریم با توجه به منابع موجود و اعتبارات دیگر بخشی از تجهیزات و امکانات مورد نیاز مرزبانی تامین شود.
گفتنی است؛ در این جلسه سه تفاهم نامه در حوزه درمان، مربوط به شهرستان‌های سبزوار، نیشابور، تربت جام و تربت حیدریه و چهار تفاهم نامه در حوزه پیشگیری و در قالب طرح «یاریگران زندگی» بین شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان‌ و ادارات و دستگاه‌هایی از جمله کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان، فرهنگ و ارشاد اسلامی، هلال احمر و تعاون کار و رفاه اجتماعی استان به امضاء رسید.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

خراسان رضوی می‌تواند جلوه نابی از آموزش و پرورش مبتنی بر نیازهای واقعی جامعه باشد

وزیر آموزش و پرورش گفت: خراسان رضوی می‌تواند جلوه نابی از آموزش و پرورش مبتنی بر نیازهای واقعی جامعه باشد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، محسن حاجی میرزایی در گردهمایی سالانه شوراهای آموزش و پرورش استان که در سالن اجتماعات ساختمان شهید باهنر استانداری برگزار شد، یاد و خاطره فرماندهان جبهه مقاومت را گرامیداشت و اظهار کرد: سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی یک شخصیت منحصر به فرد در دوران امروز ما بود و از طرفی یک الگو و شاهد برای همه در عرصه‌های گوناگون محسوب می شود.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به کارکردهای شوراهای آموزش و پرورش افزود: قانون شوراهای آموزش و پرورش یک قانون خوب و مترقی است چرا که روش مشارکت در آن مشخص شده و به مقوله مشارکت مشروعیت بخشیده است.
وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: امروز به دلیل تجربیات داخلی، بین المللی و مبانی نظری، باید به یک الگوی سنجیده ای از مقوله مشارکت برسیم، اعتقاد من بر این است که مشارکت برای امروز ما یک مسئله خطیر و راهبردی است و جز در پرتوی مشارکت با جامعه نمی‌توانیم در آموزش و پرورش به اهداف خود دست پیدا کنیم.
حاجی میرزایی خاطرنشان کرد: تربیت نسلی که می‌خواهد در عرصه زندگی مسئولیت پذیر باشد و عنصر مفید برای جامعه واقع شود، بدون بهره‌گیری از مشارکت امکان پذیر نیست.
وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: اگر نتوانیم به یک چهارچوب مشترک بین آموزش و پرورش و خانواده برسیم، اهداف مدنظر هیچ گاه تحقق پیدا نخواهد کرد.
حاجی میرزایی ایجاد چشم انداز مبتنی بر نیازها و فعالسازی ظرفیت‌های ‌جامعه را ماموریت‌ شوراهای آموزش و پرورش بیان کرد و یادآور شد: در سفر قبلی‌ام به مشهد از مدرسه‌ای بازدید کردم که مشکل بهداشت محله را به عنوان موضوع کار مدرسه مشخص کرده بود و دانش‌آموزان را در این حوزه آموزش می‌داد؛ در همین راستا باید بین آموزش و پرورش، شهرداری، شوراها و صنعت در پیداکردن نیازهای واقعی ارتباط وجود داشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه خراسان رضوی می‌تواند جلوه نابی از آموزش و پرورش مبتنی بر نیازهای واقعی جامعه باشد، افزود: استان خراسان رضوی همواره در همه امور الگو بوده است، ضمن اینکه این استان دارای یکی از شوراهای آموزش و پرورش برتر کشور است.
گفتنی است، در پایان این گردهمایی از منتخبان شوراهای آموزش و پرورش شهرستان های خراسان رضوی به واسطه نقش آفرینی در فعالیت‌های آموزشی تقدیر به عمل آمد.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

۷۶ درصد از شاخص‌های مرتبط با توسعه دولت الکترونیک در دستگاه‌های اجرایی محقق شده است

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان رضوی گفت: در سال جاری ۷۶ درصد از شاخص‌های مرتبط با توسعه دولت الکترونیک در دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی محقق شده است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، کوکب موسوی در سومین جلسه کمیته هوشمندسازی استان که در محل تالار هاشمی‌نژاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: بر مبنای ارزیابی‌های سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان در خصوص توسعه دولت الکترونیک، خراسان رضوی در کشور رتبه دوم را در اختیار دارد.
وی گفت: از توانمندی بخش خصوصی، در مجموعه استانداری خراسان رضوی در ارتباط با مدیریت انرژی استفاده کردیم و با استقرار این سامانه به دنبال بهره‌وری بیشتر هستیم.
موسوی بیان کرد: امروز با انعقاد تفاهم نامه‌ای که به امضاء خواهد رسید در راستای بهره‌وری بهتر از خدمات دستگاه‌های اجرایی و خدمات‎‌رسانی به مردم گام بعدی برداشته خواهد شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان رضوی افزود: تلاش بر این است بخش دولتی با بهره گیری از توامندی‌های بخش خصوصی بتواند در انجام ماموریت‌های خود برای خدمت به مردم و توسعه استان بهره‌مند شود.
وی با اشاره به ضرورت توسعه دولت الکترونیک افزود: از سال 94 ردیف‌های اعتباری توسعه دولت الکترونیک به خراسان رضوی اختصاص پیدا نکرده و استان به ردیف‌های ملی ارجاع داده شده است که از این محل هم دستگاه‌های اجرایی بی‌بهره بوده‌اند.
گفتنی است؛ در انتهای این جلسه تفاهم نامه‌ای بین شرکت ابر سلامت سینا یکی از شرکت‌های معین حوزه هوشمندسازی در بخش سلامت و دانشگاه علوم پزشکی مشهد منعقد شد که بر این اساس شرکت ابر سلامت سینا به عنوان بخش خصوصی محور توسعه سلامت را در حوزه فناوری اطلاعات بدست می‌گیرد.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

دوران نظام یکپارچه آموزشی در دنیا منسوخ شده است

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه دوران نظام یکپارچه آموزشی در دنیا منسوخ شده است، گفت: هم‌اکنون آموزش‌های دنیا مبتنی بر آموزش‌های بومی، محلی و روزآمد است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزم‌حسینی در گردهمایی سالانه شوراهای آموزش و پرورش استان که در سالن اجتماعات ساختمان شهید باهنر استانداری برگزار شد، اظهار کرد: امروزه در دنیا، نظام آموزش و پرورش نه به عنوان یک نظام هزینه‌ای بلکه به عنوان یک نظام سرمایه‌ای پذیرفته شده است.
وی افزود: هرگونه کمک به حوزه آموزش و پرورش به معنای سرمایه‌گذاری در حوزه نیروی‌انسانی و سرمایه‌اجتماعی محسوب می‌شود.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به کارکردهای شورای آموزش و پرورش ادامه داد: این شورا تشکیل شده است تا با همراهی دستگاه های ذی ربط، به نظام آموزش و پرورش کمک شود و تا به امروز هم در حوزه اختیاراتش توانسته به ارتقای سطح آموزش و پرورش کشور کمک کند.
رزم‌‌حسینی با بیان اینکه دوران نظام یکپارچه آموزشی در دنیا منسوخ شده است، خاطرنشان کرد: هم‌اکنون آموزش‌های دنیا مبتنی بر آموزش‌های بومی، محلی و روزآمد است.
وی تاکید کرد: نظام آموزش و پرورش کشورمان در حوزه امکانات آموزشی با کمبودهایی مواجه است؛ البته کمبود منابع بودجه ای دولت را درک می‌کنیم و علی‌رغم زحمات و همکاری‌های سازنده، احساس می شود که باید خیرین آموزشی به این حوزه کمک کنند.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به اهمیت اصلاح نواقص در محتواهای آموزشی تصریح کرد: هنوز محتوای آموزشی را نتوانسته‌ایم به صورت کارآمد و کاربردی تدوین کنیم، به طور مثال دروس فشرده و بعضا سنگینی برای دانش‌آموزان تدوین شده که باعث فاصله گرفتن آن‌ها نسبت به مقوله آموزش می‌شود.
رزم‌حسینی عنوان کرد: باید برای پرورش شخصیت دانش‌آموزان، اعتمادسازی و بالابردن اعتماد آن‌ها در مواجه با تحصیل تلاش کنیم تا عاشقانه به مدرسه مراجعه کنند.
وی با اشاره به اینکه نیازمند بهره‌گیری از روش‌های مدرن آموزشی در تدریس هستیم، افزود: هنوز بعد از سال ها، از روش‌های سنتی گذشته استفاده می‌شود و در برخی از موارد معلم خواهان انجام تکالیف اجباری از سوی دانش‌آموز است.
استاندار خراسان رضوی یادآور شد: خراسان رضوی در حوزه فضاهای آموزشی کاستی هایی دارد، از طرف دیگر سرانه آموزشی آن هم نسبت به کل کشور پایین تر است.
رزم‌حسینی همراهی کردن نخبگان استانی در بخش آموزشی را ضروری برشمرد و گفت: باید شرایط به گونه ای فراهم شود که شوراهای آموزش و پرورش به لحاظ برخی اختیارات و امکان سنجی بتواند در حوزه حذف و اضافه دروس نقش‌آفرینی کنند.
استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: می‌توان با بهره‌گیری از نخبگان و افراد باتجربه در حوزه آموزشی، دانش‌آموزان را به مدارس جذب کرد تا روز به روز بر ارتقای سطح سواد و شخصیت خوب دانش‌آموزان کمک شود.

مشاهده گزارش تصویری در لینک زیر:
https://b2n.ir/949757


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

زلزله خواف هیچ تلفات جانی نداشت/ ارزیابی از ۳۰ روستای شهرستان انجام شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی گفت: زلزله صبح امروز در شهرستان خواف هیچ تلفات جانی نداشته است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، حجتعلی شایانفر با ارائه گزارشی پیرامون زلزله صبح امروز در شهرستان خواف اظهار کرد: از 30 روستای شهرستان خواف بازدید و ارزیابی صورت گرفته است.
وی در خصوص میزان آمار تلفات احتمالی این زلزله افزود: در زلزله شهرستان خواف هیچ تلفات جانی نداشته‌ایم، البته برخی از واحدهای دامی و تعدادی دام دچار خسارت شده‌اند که همچنان ارزیابی‌ها از منطقه زلزله‌زده ادامه دارد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی با اشاره به اقدامات امدادی صورت گرفته در این شهرستان، تصریح کرد: در مرحله اول ارزیابی، اکیپ‌های ارزیاب هلال احمر به همراه اکیپ‌های آب، برق، گاز و مخابرات در منطقه زلزله‌زده حضور یافتند، همچنین در مرحله دوم، ارزیابی اماکن مسکونی توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی صورت خواهد گرفت.
شایانفر از آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی در شهرستان خواف خبر داد و خاطرنشان کرد: تمامی دستگاه‌های عملیاتی عضو ستاد مدیریت بحران شهرستان خواف و نیروهای انتظامی و نظامی در این منطقه از آمادگی کامل برخوردار هستند.
وی به آمار روستاهای قرارگرفته در کانون زلزله صبح امروز اشاره کرد و افزود: شش روستای، نیازآباد خواف، حسین‌آباد خواف، بهدادین سنگان، کاریون سنگان، چاه زول سنگان و مژن‌آباد سنگان در کانون زلزله قرار داشتند.
گفتنی است، ساعت 7 و 59 دقیقه صبح امروز ۱۲ دی ماه 1398 زمین لرزه‌ای به قدرت 5.8 ریشتر در شهرستان خواف خراسان رضوی رخ داد که تاکنون پس لرزه‌هایی به همراه داشته است.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی