افتتاح نمایشگاه تخصصی خودرو مشهد با حضور استاندار خراسان رضوی

بیست و چهارمین نمایشگاه تخصصی خودرو مشهد با حضور استاندار خراسان رضوی رسما کار خود را آغاز کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، با حضور یعقوبعلی نظری بیست و چهارمین نمایشگاه تخصصی خودرو مشهد رسما کار خود را آغاز کرد.
استاندار خراسان رضوی در حاشیه افتتاح این نمایشگاه ساخت قطعات خودرو را یکی از مزیت‌های خراسان رضوی دانست و اظهار کرد: این موضوع فرصت بسیار خوبی را برای شرکت‌های خودروساز استان فراهم کرده است.
وی افزود: با توجه به نیروی انسانی فعال، صنعت قطعه‌سازی خوب و وجود موقعیت صادراتی که در اقلیم استان وجود دارد، صنعت خودرو می‌تواند در خراسان رضوی به مراتب گسترش یابد.
نظری بیست و چهارمین نمایشگاه تخصصی خودرو مشهد را خوب و متنوع توصیف و خاطرنشان کرد: شرکت‌های متعددی محصولات خود را در این نمایشگاه عرضه کرده‌اند که امیدواریم مردم و صاحبان صنعت از این پتانسیل استفاده کنند.
گفتنی است؛ این نمایشگاه از ۲۸ شهریور ماه جاری آغاز و تا ۳۱ شهریور ادامه خواهد داشت و علاقه‌مندان می‌توانند همه روزه از غرفه‌های متعدد این نمایشگاه از ساعت ۱۶ الی ۲۲ بازدید داشته باشند.

بهره‌برداری بیش از ۲ هزار پروژه طی ۳ سال گذشته در خراسان رضوی/تحقق سرمایه‌گذاری ۱۴۹ همتی در استان

استاندار خراسان رضوی گفت: طی سه سال گذشته پروژه‌های مختلفی به ارزش ۱۴۹ همت در استان به بهره‌برداری رسیده و پروژه‌هایی به ارزش ۱۱۳ همت نیز در حال اجرا قرار دارد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری در جلسه شورای اداری استان که در محل سالن اجتماعات شهید سلیمانی استانداری برگزار شد، اظهار کرد: برای دست یافتن به تولید و اشتغال باید سرمایه‌گذاری افزایش یابد و در همین راستا طی سه سال گذشته بر اساس پروانه‌های بهره‌برداری صادر شده بیش از ۲ هزار پروژه در حوزه‌های صنعت، معدن، کشاورزی، دام و طیور، زیارت و گردشگری به ارزش بیش از ۱۴۹ همت تعریف و اجرایی شده است.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه پروژه‌هایی به ارزش قریب به ۱۱۳ همت نیز در سه بخش صنعت معدن و گردشگری تعریف شده‌اند که در حال اجرا قرار دارند، افزود: پروژه‌های بخش صنعت و معدن بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند.
وی بیان کرد: هفته دولت امسال چون با مناسبت‌های اربعین و دهه پایانی ماه صفر مقارن شد، جز یک سری از برنامه‌های ضروری که حتما باید به آن پرداخته می‌شد مابقی برنامه‌ها مخصوصا بهره‌برداری‌ها را به دهه وحدت موکول کردیم.
نظری با بیان اینکه سیاست مدیریتی استان مسئله‌محوری بوده است، افزود: در برخی حوزه‌ها بویژه حوزه زیرساخت‌ها با عقب‌ماندگی مواجه بودیم و این عقب‌ماندگی‌ها مسئله بود لذا برای پرداختن به مسئله باید اهداف عملیاتی تعیین می‌کردیم و برای رسیدن به اهداف عملیاتی نیز پروژه تعریف می‌شد که در دستور کار قرار گرفت.
استاندار خراسان رضوی تمام‌کنندگی را یکی از اصول مهم مدیریتی دانست و اضافه کرد: برای ۳۴ کلان مسئله‌ای که در استان احصا شد و ۱۴ مورد آن در حوزه زیرساخت قرار داشت، پروژه تعریف شده و این پروژه‌ها در حال حاضر یا به بهره‌برداری رسیده‌اند و یا در حال اجرا قرار دارند.

آغاز پیش فروش بلیت قطارهای مسافری ازامروز

به گزارش‌جام جم آنلاین، پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری برای بازه زمانی ۲۴ مرداد تا پایان شهریور ماه، از امروز دوشنبه ۱۵ مردادماه آغاز شد.

همچنین هموطنان برای کسب اطلاعات بیش‌تر می‌توانند به صورت شبانه‌روزی با سامانه اطلاع‌رسانی راه‌آهن به شماره ۰۲۱۵۱۴۹ تماس بگیرند یا به پایگاه اینترنتی rai.ir مراجعه کنند.

به گزارش ایرنا، امسال و با در نظر گرفتن قطارهای فوق العاده از مبدا زاهدان، ساری، تهران و مشهد به مقاصد خرمشهر و شلمچه، همچنین مجموع قطارهای بین‌شهری و شهری که در مسیر تهران- کرمانشاه، مشهد- کرمانشاه، اهواز- خرمشهر و خرمشهر- شلمچه پیش‌بینی شده است، در مجموع ۶۰۰ هزار صندلی قطار به صورت رفت و برگشت برای جابه‌جایی زوار اربعین در نظر گرفته شده است.

همچنین امسال از ایستگاه خرمشهر به سمت نقطه صفر مرزی به طول ۲۰ کیلومتر، به صورت ۲۴ ساعته قطار پیش بینی شده که ظرفیت هر قطار آن ۴۰۰ نفر است و ۲ قطار به صورت کوپل استفاده می‌شود که سرویس آن برای زائران رایگان است.

یک خانوار سه نفره در ماه چقدر میوه مصرف می کنند؟

فزایش قیمت میوه به یک معضل برای خانوار ایرانی بدل شده و از موضوعاتی است که به تشدید فقر غذایی جامعه دامن می‌زند.
   

بررسی‌ها نشان می‌دهد یک خانوار برای خرید سبد حداقلی از میوه در ماه باید بین یک‌میلیون و ۲۰۰ تا ۲میلیون و ۸۰۰هزارتومان هزینه کند که علاوه بر سایر هزینه‌های زندگی باعث می‌شود افراد از تهیه میوه و تامین ویتامین‌های لازم صرف‌نظر کنند و به مواد غذایی ارزان و با ارزش غذایی پایین روی بیاورند.

بررسی تورم تیرماه ۱۴۰۳ که توسط مرکز آمار منتشر شده، نشان می‌دهد نرخ تورم گروه میوه و خشکبار در این ماه بیشترین میزان نسبت به سایر گروه‌ها بوده است و کالاهای این گروه افزایش قیمت ۴.۵درصدی را در تیرماه ثبت کردند. 

  افزایش قیمت کالاهای خوراکی موضوع جدیدی نیست و تاکنون بارها مطرح و نسبت به آن هشدار داده شده است. میوه‌ها نیز از این موضوع مستثنی نبوده و حتی طی سال‌های اخیر بارها به آن اشاره شده است.

میوه خوردن چقدر خرج دارد؟
برای بررسی میزان هزینه‌ای که خرید یک سبد حداقلی میوه برای خانوار به دنبال خواهد داشت ،‌ قیمت سبدی متشکل از یک کیلو از انواع میوه، خیار،‌ سیب، هلو، طالبی، هندوانه، آلو و موز  را در نظر گرفته ایم که برای مصرف یک هفته خانوار کافی به نظر می‌رسد. اما باید توجه کرد که قیمت‌های متنوعی از این میوه موجود است.

 
اما اگر برای خرید به سراغ میادین میوه و تره‌بار برود هفته‌ای ۳۲۶هزار تومان و ماهانه یک‌میلیون و ۳۰۴هزار تومان هزینه خواهد داشت. این گزینه‌ای است که بسیاری آن را ترجیح می‌دهند، اما به دلایل مختلف مانند ساعت کار این میادین بسیاری از افراد از جمله کسانی که شاغل هستند امکان تهیه اقلام مصرفی خود را از این میادین نخواهند داشت. در چنین شرایطی بسیاری از افراد به سراغ خرده‌فروشی‌های نزدیک محل زندگی خود برای خرید کردن می‌روند که البته قیمت در آنها متنوع است اما در این گزارش قیمت خرده‌فروشی‌هایی در مرکز تهران مورد بررسی قرار گرفته است. بر این اساس تهیه این سبد میوه هفتگی از این فروشگاه‌ها برای یک خانوار ۷۱۴هزار تومان هزینه خواهد داشت که در ماه معادل ۲میلیون و ۸۵۶هزار تومان خواهد بود.  
بنابراین می‌توان فهمید همان‌طور که ترجیح بسیاری از مردم نشان می‌دهد خرید میوه از میادین میوه و تره‌بار به‌صرفه‌ترین روش برای تهیه اقلام مصرفی خانوار است، اما همان‌طور که اشاره شد به دلیل موانع مختلف همه افراد به این روش دسترسی ندارند و چاره‌ای جز رفتن به سمت مغازه‌های خرده‌فروشی سطح شهر نخواهند داشت، جایی که هزینه تهیه این اقلام بیش از دو برابر هزینه خرید از میادین میوه‌وتره‌بار خواهد بود. سیاستگذار برای رفع این مساله به ابزار همیشگی خود که همان قیمت‌گذاری است روی آورده است. طی روزهای گذشته نیز مدیرکل نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی از ابزار جدیدی برای کنترل قیمت میوه خبرداد. به گفته او صدور صورتحساب الکترونیک موجب شفافیت کل زنجیره تولید و عرضه کالاهای میوه و تره‌بار می‌شود و تمام عمده‌فروشان میوه باید از یک ماه دیگر صورتحساب الکترونیک صادر کنند.

ارزیابی آخرین وضعیت شاخص‌های اقتصادی خراسان رضوی

با حضور استاندار خراسان رضوی آخرین وضعیت شاخص‌های اقتصادی استان مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، با حضور یعقوبعلی نظری، جلسه شورای هماهنگی دستگاه‌های اقتصادی استان در محل دفتر استاندار برگزار و آخرین وضعیت شاخص‌های اقتصادی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
استاندار خراسان رضوی در این جلسه بر آماده شدن گزارش نحوه فعالیت بانک‌ها برای اتخاذ تصمیمات لازم تاکید کرد.
هادی توانا مدیر کل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری خراسان رضوی نیز با اشاره به مصوبه شورای گفتگو در خصوص الزام بانک‌ها به ارائه اطلاعات لازم به کمیسیون هماهنگی بانک‌ها گفت: کوتاهی و تعلل در این موضوع موجب ابهام در میزان منابع بانکی و میزان پرداخت تسهیلات می‌شود.
در این جلسه مدیران مربوطه شاخص‌های مرتبط با وظایف خود شامل نرخ تورم، نرخ اشتغال، مشارکت اقتصادی، میزان پرداخت تسهیلات، میزان منابع بانکی، صادرات، واردات، ترانزیت کالا، پروانه‌های بهره‌برداری و سایر نتایج عملکردهای خود را در قالب گزارش ارائه کردند.
جواد جعفری نیز در این جلسه گفت: علی رغم اینکه در برنامه کمیته توسعه صادرات، هدف‌گذاری استان در مجموع دستگاه‌ها، افزایش ۱۵ درصدی نسبت به سال گذشته تعیین شده بود، در چهار ماهه نخست سال جاری این رقم به ۱۹ درصد رسید.
ناظر گمرکات خراسان رضوی افزود: همچنین در این مدت رشد چشمگیری در ترانزیت کالا داشته‌ایم که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۲ درصد رشد داشته است.
در این نشست مدیران اقتصادی ستادی استانداری نیز گزارشی از ابعاد نظارتی و مدیریتی بر شاخص‌های اقتصادی استان را ارائه کردند.