Written by on
اقدامات و برنامه های اجرایی طرح ویژه نظارتی ماه مبارک رمضان در کمیسیون تنظیم بازار شهرستان مشهد بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان مشهد ، چهارمین جلسه کمیسیون تنظیم بازار شهرستان در سال جدید به ریاست سیدمحمدرضا هاشمی معاون استاندار و فرماندار مشهد با موضوع بررسی اقدامات و برنامه های اجرایی طرح ویژه نظارتی ماه مبارک رمضان و نیز آخرین وضعیت بازار کالا و خدمات در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.
️روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان مشهد
۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹
منبع : زیرپرتال فرمانداری مشهد
Written by on
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان رشتخوار، با حضور خالقداد عرب فرماندار رشتخوار و جمعی از مسئولین، جلسه بررسی وضعیت انشعابات زیرساختی جمعی از اهالی روستای محمدآباد آستانه در محل فرمانداری برگزار شد.
منبع : فرمانداری رشتخوار
Written by on
مدیر جهادکشاورزی تایباد گفت: از ابتدای سال زراعی جاری تا کنون بیش از 18 هزار هکتار اراضی غلات این شهرستان در راستای عوامل خسارتزای گیاهی کنترل و پایش شده است.
محمد میری دیسفانی در گفتوگو با خبرنگار چاپارطوس خراسان رضوی، اظهار کرد: اقدامات انجام شده شامل کنترل علفهای هرز، بیماریها، آفات مکنده و سِن مادری است؛ کلیه اراضی و باغات بصورت پهنه بندی تحت نظارت 14 کارشناس شبکه مراقبت و پیش آگاهی شهرستان بوده که علی رغم کمبود نیرو و امکانات بصورت مرتب پایش شده و توصیهها و اطلاعیههای فنی لازم جهت جلوگیری از ورود خسارت به کشاورزان اطلاع رسانی میگردد.
وی با اشاره به حضور 2 اکیپ نظارتی و رصد در این امر افزود: همه روزه در طی فصل کشت، داشت و برداشت محصولات؛ مزارع و باغات شهرستان توسط این 2 اکیپ رصد میشوند.
میری دیسفانی بیان کرد: در سال جاری با توجه به وضعیت جوی و رطوبت نسبی بالا شیوع بیماریهای لکه برگی خصوصا رنگ زرد در مزاع گندم نسبت به سالهای اخیر گسترش بیشتری دارد که میطلبد کشاورزان به محض اعلام با توجه به توسعه سریع بیماری نسبت به سمپاشی مزارع با سموم مجاز توصیه شده، اقدام کنند.
حدود ۸۵ درصد سهم اقتصاد تایباد مربوط به بخش کشاورزی است، این شهرستان با ۴۳ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی یکی از قطبهای کشاورزی استان خراسان رضوی است و سالانه بیش از ۲۸ نوع محصول زراعی و ۲۵ نوع محصول باغی در اراضی کشاورزی آن تولید میشود.
انتهای پیام
خبرنگار، شوکت سالاری
Written by on
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار گناباد در نشست مبارزه با قاچاق کالا را از ضرورتهای حمایت از تولید، اقتصاد و اشتغال دانست.
قاسم علی طالبی گفت: جهش تولید نیاز مهم جامعه است و همه بخشها در کنار متولیان و دست اندرکاران اقتصادی باید برای تحقق این امر نقش آفرین باشند و فعالان فرهنگی و فضای مجازی با اطلاع رسانی مناسب و با ساخت فیلم های کوتاه به این مساله بیشتر توجه نموده و مردم را با اهمیت آن آشنا کنند.
وی افزود: پوشاک و لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق علاوه بر آسیب بر اقتصاد و اشتغال، بهداشت و سلامت مردم را تهدید میکند و آحاد جامعه باید با مخاطرات و آسیبهای آن بیشتر آشنا شوند.
وی ادامه داد: کمیسیون مبارزه با قاچاق کالای این شهرستان طی سال گذشته با برگزاری ۹ جلسه ۵۳ مصوبه داشت که مهمترین آن تمرکز بر عرضه نشدن کالاهای قاچاق سلامت محور، بررسی مسائل و مشکلات و افزایش نظارت بر انبارهای نگهداری کالاها و بررسی و رفع تنگناهای جمعه بازار و نظارت بر بازار بود.
رییس پلیس آگاهی گناباد گفت: میزان کشف کالاهای قاچاق در این شهرستان در سال گذشته با افزایش سه برابری نسبت به سال قبل از آن به ۳۰ میلیارد ریال رسید.
سرهنگ دوم سید مهدی هاشمیان مهمترین کالاهای قاچاق کشف شده در این شهرستان را ۲۹ تن برنج، ۱۰ تن آلوچه پاکستانی، سه تن بذر یونجه، ۱۵ تن شیر خشک صنعتی، سه تن انواع پارچه و پوشاک و پیاز زعفران، ۲ تن و ۳۰۰ کیلوگرم آرد و گردو، ۱۸ هزار لیتر سوخت و ۹۲ راس دام ذکر کرد.
وی افزود: تنوع کالاهای کشف شده در گناباد افزایش یافته و حتی ماسوره چرخ خیاطی نیز در میان کالاهای کشف شده مشاهده میشود.
وی ادامه داد: در این راستا ۱۲۳ پرونده تشکیل و متهمان به مرجع قضایی معرفی شدند.
سرهنگ هاشمیان خواستار افزایش توجه فعالان فرهنگی و رسانههای ارتباط جمعی به فرهنگ سازی و آگاهی بخشی جامعه نسبت به زیانهای قاچاق کالا از نظر اجتماعی، بهداشتی و اقتصادی شد.
منبع : فرمانداری گناباد
Written by on
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور اعلام کرد: ایجاد و حفظ اشتغال اولویت اصلی برنامه های اقتصادی وزارت کشور در سال جاری است و در این زمینه، با هماهنگی استانداران به دنبال فعال سازی بخش های تولیدی کشور و ایجاد رونق تولید هستیم.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، «بابک دین پرست» که عصر امروز چهارشنبه در پایان نشست کمیسیون اقتصادی همایش استانداران سراسر کشور در تهران با خبرنگاران سخن می گفت، افزود: محور حرکت و برنامه ریزی اقتصادی در استانداریها، دستوراالعمل ۳۰ گانه اقتصادی وزیر کشور است زیرا ما معتقدیم حل چالشهای اقتصادی و اتخاذ راه حلهای کارآمد برای برون رفت از این چالش ها، باید مبنای کار ما باشد.
معاون وزیر کشور با اشاره به اینکه در نشست امروز با حضور ۱۰ استاندار در کمیسیون تخصصی اقتصادی، نحوه عملیاتی کردن اولویتهای اقتصادی ۳۰ گانه وزارت کشور در سال جاری مورد بحث و بررسی قرار گرفت، تصریح کرد: در این نشست، هر یک از استانداران با اشاره به شرایط و ظرفیت های مناطق مختلف کشور، مسائل استان خود را مطرح کرده و راههای ایجاد رونق اقتصادی، بهبود وضعیت اشتغال و نحوه اجرای هر چه بهتر دستورالعمل اقتصادی وزیر کشور را بررسی کردند.
دین پرست گفت: در این نشست که دکتر عیسی منصوری معاون اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز حضور داشت، مقرر شد با همکاری دو وزارتخانه کشور و کار، برنامه های جامع اشتغال تهیه و برای تصویب نهایی به هیات دولت ارسال شود.
وی در ادامه این مصاحبه، به تلاش وزارت کشور برای آزادسازی واحدهای تولیدی که در تملک بانک های دولتی قرار دارند، اشاره کرد و گفت: حل مشکل کارآفرینان و کسانی که با حوزه اشتغال سروکار دارند، در اولویت برنامه های دولت قرار دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزیر کشور افزود: تلاش داریم با افزایش اختیارات شبکه بانکی کشور در استان ها، تسهیلات مالی مناسبی به واحدهای تولیدی نیمه فعال و نیمه تمام اختصاص دهیم تا این واحدها بتوانند با فعالیت شان، زمینه اشتغال را در استان های کشور فراهم سازند.
معاون وزیر کشور خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمام تمرکزها بر کمک به واحدهای تولیدی بزرگ در کشور قرار دارد زیرا تکمیل طرح های نیمه تمام، دغدغه اصلی دولت است و تا زمانی که این طرح ها به سرانجام خوبی نرسند؛ برنامه ای برای آغاز طرح های جدید در کشور حداقل در بازه زمانی کوتاه مدت مطرح نیست.
همایش دو روزه استانداران سراسر کشور عصر امروز با فعالیت چهار کمیسیون تخصصی اقتصادی، سیاسی، امنیتی و اجتماعی در وزارت کشور در تهران آغاز شد و فردا با سخنان دکتر «عبدالرضا رحمانی فضلی» در جمع همه استانداران پایان خواهد یافت.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی