پیشرفت ۶۰ درصدی شبکه جداسازی آب شرب از آب خام در مشهد

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد از پیشرفت ۶۰ درصدی شبکه جداسازی آب شرب از آب خام برای آبیاری فضای سبز در مشهد خبر داد.

به گزارش مشهد فوری؛ مهدی یعقوبی گفت: شبکه جداسازی آب شرب از آب خام، طرحی ملی است و در همه شهرها باید اجرایی شود؛ مطالعات این شبکه از اواخر دهه 80 در مشهد آغاز شد و سال 86 طرح مشهد به تصویب وزارت کشور رسید.

وی ادامه داد: این طرح سال 89 مهندسی ارزش شد و تغییراتی در آن اعمال کردند؛ اجرای شبکه جداسازی آب شرب از آب خام در مشهد از سال 1389 آغاز شد و یک فاز بسیار مهم این شبکه یعنی خط اصلی پارک بهشت تا میدان نمایشگاه در سال 1396 به بهره‌برداری رسید؛ این طرح از سال 98 تا 1400 یک دوره مطالعات بازنگری نیز داشت

یعقوبی تصریح کرد: شبکه جداساز دارای یک رینگ است که با خطوط انتقال، آب از چاه‌ها و تصفیه‌خانه‌ها به این رینگ منتقل می‌شود و از طریق خطوط توزیع به سیستم‌های آبیاری و مخازن فضاهای سبز متصل می‌شود.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد عنوان کرد: در حال حاضر طرح جداساز مشهد بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که این پیشرفت مربوط به شبکه واحد است؛ علاوه

بر این هر منطقه شهرداری، این پروژه را در محدوده خودش اجرایی کرده است و با اینکه شبکه اصلی هنوز به بعضی مناطق نرسیده است، ولی شهرداری مناطق شبکه و رینگ داخلی منطقه

خود را تکمیل کرده‌اند.

وی تاکید کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، این شبکه جداساز ابتدا به مناطق 9، 10، 11، 12 و کمربند سبز جنوبی که منابع آبی مناسبی در اختیار ندارند، آبرسانی می‌کند.

یعقوبی اضافه کرد: با وجود اینکه شبکه جداسازی آب شرب از آب خام طرح ملی است و باید اعتبار دولتی داشته باشد، اما مدیریت شهری این شبکه را با اعتبارات خودش تکمیل کرده و تا

امروز بیش از 5 هزار میلیارد تومان برای آن هزینه شده است.

 

دیدار معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی با سرکنسول پاکستان در مشهد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی با سرکنسول پاکستان در مشهد دیدار و گفت و گو کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، دوشنبه ۸ مرداد حسن نوری‌زاده معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی با محمد شهریار سرکنسول پاکستان در مشهد در محل دفتر خود دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی در این جلسه با بیان اینکه حجم مبادلات و روابط بسیار خوبی بین جمهوری اسلامی ایران و پاکستان وجود دارد، اظهار کرد: از مجموع ۱.۷ میلیارد دلار صادرات خراسان رضوی در سال گذشته حدود ۱۰۰ میلیون دلار مربوط به حوزه کشور پاکستان بوده است.
وی در ادامه موضوعات به ترانزیت زغال سنگ از کشور تاجیکستان به بازارهای مصرف پاکستان و افزایش پروازهای بین مشهد و کراچی اشاره کرد.
نوری‌زاده طی این جلسه در خصوص استفاده از ظرفیت فنی- مهندسی خراسان رضوی و اجرای پروژه‌های حوزه شهرک‌سازی و انرژی در کشور پاکستان اعلام آمادگی کرد.

بازدید میدانی استاندار خراسان رضوی از فاز توسعه شهرک صنعتی خادم الرضا (ع)

با حضور معاونین وزیر صمت، استاندار خراسان رضوی و رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، نشست بررسی تأمین و توسعه زیرساخت‌های شهرک صنعتی خادم الرضا (ع) برگزار شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، شنبه ۳۰ تیرماه با حضور یعقوبعلی نظری استاندار خراسان رضوی، سیدمهدی فرحی قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی، فرشاد مقیمی معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و حجت‌الاسلام والمسلمین نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل نود و نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، نشست تأمین و توسعه زیرساخت‌های شهرک صنعتی خادم الرضا (ع) در محل این شهرک در حال تکمیل برگزار شد.

فرشاد مقیمی معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در حاشیه این جلسه با بیان اینکه در دولت سیزدهم فعالیت اجرایی شهرک صنعتی خادم‌ الرضا (ع) دوباره از سر گرفته شد و در مدت ۶ ماه واگذاری واحدهای آنها انجام شد، اظهار کرد: عملیات اجرایی زیرساخت‌های فاز دوم این شهرک امروز نیز آغاز شد که تاکنون به متقاضیان راه‌اندازی، ۱۰۵ واحد زمین واگذار شده است.

همچنین بعد از جلسه از روند عملیات اجرایی پروژه‌های زیربنایی و ساخت و ساز واحدهای تولیدی شهرک صنعتی خادم الرضا (ع) بازدید به عمل آمد.

گفتنی است؛ عملیات اجرایی ساخت فاز دوم شهرک صنعتی شماره پنج مشهد به عنوان بزرگترین شهرک صنعتی شرق کشور حدود چهل روز پیش در قالب پروژه‌های «یادگار ابراهیم» آغاز شده بود.

لازم به ذکر است؛ شهرک صنعتی خادم الرضا (ع) پنج هزار هکتار وسعت دارد.

نخستین روستابازار در مشهد افتتاح شد

فرماندار مشهد از افتتاح نخستین روستابازار مشهد با هدف معرفی و فروش محصولات ارگانیک روستایی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، محسن داوری در مراسم افتتاح نخستین روستابازار در شهرستان مشهد گفت: این اتفاق در سه بخش مرکزی، رضویه و احمدآباد نیز با هدف از میان برداشتن واسطه‌ میان تولیدکننده اصلی و خریدار رخ داده است.

وی ادامه داد: شهروندان و مردم با مراجعه به این محل می‌توانند محصولات روستایی و ارگانیک را با قیمتی مناسب‌تر تهیه کنند بنابراین اگر از این روستابازار استقبال شود، قطعا در سطح شهر دوباره تکرار می‌شود و مردم محصولات طبیعی‌تر استفاده می‌کنند.

فرماندار مشهد ارگانیک بودن را یکی از ویژگی‌های مهم افتتاح روستابازار دانست و افزود: در همین راستا در سال گذشته حدود 3 هزار میلیارد تومان وام با بهره کم در سطح شهرستان به روستاییان و مشاغل خانگی پرداخت شد.

 داوری خاطرنشان کرد: تمام این محصولات دارای مجوز هستند واین درحالی است که این روستابازار اولین بازار برای معرفی و فروش محصولات ارگانیک روستایی است.

وی ضمن بازدید از غرفه‌ها تاکید کرد: یکی از  فرصت‌های ایجاد شده در دولت سیزدهم، ایجاد ظرفیتی در روستاها بود که طی آن وام‌هایی به روستاییان با هدف فرآوری محصولات روستایی و عرضه به بازار پرداخت شد. 

۱۷۰ هزار اشتغال طی سه سال در خراسان رضوی

استاندارخراسان رضوی گفت: ۱۷۰ هزار اشتغال خالص طی سه سال دولت سیزدهم در استان ایجاد شد و نرخ بیکاری به شش ممیز سه درصد کاهش یافت.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری شامگاه شنبه ۳۰ تیر در مراسم بزرگداشت روز ملی صنعت و معدن که با حضور معاون و قائم مقام وزیر صمت، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران در محل نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شد با اشاره به اینکه اولین راهبرد ما در سال ۱۴۰۰ حین شروع فعالیت، نگهداشت کارخانجات موجود بود تا تعطیل نشوند، اظهار کرد: ۱۷۰ هزار اشتغال خالص طی سه سال دولت سیزدهم در استان ایجاد شد و نرخ بیکاری به ۶.۳ درصدی کاهش یافت، معنی این اقدامات راه افتادن جریان اقتصادی استان، فعال شدن بخش تولید و کارخانه‌ها است.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ پنج هزار و ۶۰۰ واحد تولیدی در استان وجود داشت که ۸۹۰ واحد از آنها تعطیل بودند. بر این اساس؛ راهبرد دوم ما احیای واحدهای تعطیل بود که همه واحدهای تعطیل قابل احیا نبودند.

وی بیان کرد: در این راستا ۳۰۸ واحد در حوزه صنعت و معدن و ۳۶۱ واحد در حوزه دام و طیور احیا شدند و مابقی که قابل احیا نبودند، تعیین تکلیف شدند.

نظری به حوزه طرح نهضت ملی مسکن اشاره و خاطرنشان کرد: ۲۰۰ هزار مسکن از مرحله پی کنی تا بهره‌برداری در خراسان رضوی طی این سه سال عملیاتی شده است و باید گفت؛ ما آمادگی داریم در قالب یک تور از کسانی که علاقه به بازدید از وضعیت پروژه‌های نهضت ملی مسکن در استان خراسان رضوی هستند، دعوت به عمل آوریم.

استاندار خراسان رضوی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید جمهور ابراز کرد: از شهید جمهور آیت الله سید ابراهیم رئیسی با افتخار یاد می‌کنیم و همین که نام من در دولت شهید رئیسی ثبت شد، باعث افتخار من است‌.

وی تصریح کرد: باید گفت؛ ایشان هر زمان که به مشهد مشرف می‌شدند، دغدغه و نگرانی، حس همدردی با مردم و بی‌خانمان‌ها را داشتند و تاکید می‌کردند مشکلات باعث توقف اقدامات ما نشود.

وی به دیگر ویژگی‌های شخصیتی شهید جمهور پرداخت و یادآور شد: یک چنین شخصیتی را در راهبری خود می‌دیدیم و طبیعی است که برای خدمت به مردم انگیزه پیدا می‌کردیم.

نظری اظهارداشت: طی سه سال خدمت در دولت شهید جمهور تعداد ۱۳۹ دستاورد شاخص در خراسان رضوی داشته‌ایم و به طور مثال تنها در یک مورد ۱۰۱ همت سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی، صنعت و معدن صورت گرفته‌ است.

استاندار خراسان رضوی به پروسه توسعه شهرک صنعتی خادم الرضا (ع) اشاره کرد و افزود: شهرک خادم الرضا (ع) با یک افق ۵ هزار هکتاری در خدمت صنعت قرار خواهد گرفت.

گفتنی است؛ در پایان این مراسم از واحدهای صنعتی نمونه در سطح ملی و استانی تقدیر به عمل آمد.