کارخانه تولید شمش طلای بردسکن افتتاح شد

کارخانه تولید شمش طلای بردسکن در مراسمی با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و استاندار خراسان رضوی افتتاح شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، در جریان سفر رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت و علیرضا رزم‌حسینی استاندار خراسان رضوی به بردسکن، کارخانه تولید شمش طلای این شهرستان به بهره‌برداری رسید.
این کارخانه که شمش طلای ۲۴ عیار با گرید ۹۹/۹۹ تولید می‌کند از ظرفیت کانسنگ ورودی ۵۰۰ تن در روز برخوردار است.
گفتنی است‌، برای احداث این کارخانه ۱۲۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری انجام شده و برای ۱۸۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد می‌کند.
وزیر صنعت معدن و تجارت و استاندار خراسان رضوی همچنین در جریان سفر به شهرستان بردسکن، از بخش‌های مختلف کارخانه نساجی کاشمر بازدید کردند.
نساجی کاشمر یکی از کارخانه های قدیمی در زمینه تولید نخ پنبه ای استان به شمار می رود.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

تامین مالی تغییر شیوه آبیاری مزارع چغندر قند توسط معین اقتصاد مقاومتی شهرستان فیروزه

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: در پی انعقاد تفاهم نامه بین شرکت قند نیشابور و اداره جهاد کشاورزی شهرستان فیروزه در چارچوب الگوی مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی، این شرکت به عنوان معین اقتصادی تامین مالی تغییر شیوه آبیاری و افزایش تولید در مزارع چغندر‌ قند این شهرستان را برعهده گرفت.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علی رسولیان در این باره اظهار کرد: شرکت قند نیشابور به عنوان معین اقتصاد مقاومتی شهرستان فیروزه بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که با اداره جهاد کشاورزی این شهرستان به امضاء رسید مقرر شد هزینه تغییر شیوه آبیاری ۲۰۰ هکتار از اراضی کشت چغندر قند را بر عهده بگیرد.

وی اضافه کرد: هزینه تغییر شیوه آبیاری در هر هکتار از اراضی چغندر قند ۳۵ میلیون ریال خواهد بود که اجرای این شیوه باعث کاهش مصرف آب و اصلاح کشت در این اراضی می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: شرکت قند نیشابور شیوه‌هایی را برای افزایش چغندر تولیدی از مزارع به کار می‌برد که با محاسبه انجام شده از این محل در ازای هر هکتار ۱۸۵ میلیون ریال نصیب کشاورزان می‌شود.

رسولیان افزود: در تفاهم‌نامه مزبور همچنین مقرر شد چغندر مورد نیاز شرکت قند نیشابور توسط کشاورزان فیروزه تامین شود.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

طرح آبیاری تحت فشار ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان فیروزه تامین مالی می‌شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی از تامین مالی طرح آبیاری تحت فشار ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان فیروزه در چهارچوب تفاهم‌نامه‌ای بین شرکت قند نیشابور و جهاد کشاورزی شهرستان فیروزه خبر داد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علی رسولیان با اعلام این خبر اظهار کرد: در قالب تفاهم‌نامه منعقد شده، با کمک شرکت قند نیشابور طرح آبیاری تحت فشار 200 هکتار از اراضی کشاورزی فیروزه که چغندر قند در آن کشت می‌شود، تامین مالی خواهد شد تا مصرف آب کاهش یابد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: در چهارچوب این تفاهم‌نامه هر هکتار 3.5 میلیون تومان تامین مالی می‌شود و روش‌هایی برای افزایش تناژ چغندر در هکتار اجرا خواهد شد، ضمن اینکه در مجموع به ازای هر هکتار حدود 18 میلیون و 500 هزارتومان سود نصیب کشاورزان خواهد شد.
رسولیان با بیان اینکه این اقدام مهم یکی از طرح‌های مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در منطقه فیروزه است، تصریح کرد: در یک تفاهم دو طرفه هم قند مورد نیاز کارخانه قند نیشابور واقع در شهرستان فیروزه تامین خواهد شد و هم به موجب آن کشاورزان منافعی را دریافت خواهند کرد


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

بهره برداری از ۹ پروژه در خوشاب/آغاز عملیات اجرایی احداث کارخانه میکروسیلیوس در جغتای

با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی ۹ پروژه در شهرستان خوشاب به بهره برداری رسید و عملیات اجرایی احداث کارخانه میکروسیلیوس در شهرستان جغتای آغاز شد.
به گزارش اداره‌ کل روابط‌عمومی استانداری خراسان رضوی، همزمان با ایام‌الله دهه مبارک فجر و طی مراسمی با حضور احمد یزدان پناه، ۹ پروژه در شهرستان خوشاب به بهره‌برداری رسید که شامل ۶ پروژه برق‌رسانی با ۱۰۳۱۰ میلیون ریال اعتبار و ۳ پروژه مخابراتی و ارتباطی با ۸۴۲۸ میلیون ریال اعتبار را شامل می شود.

همچنین با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی عملیات اجرایی احداث کارخانه میکروسیلیوس در شهرستان جغتای نیز آغاز شد.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

۹۸ درصد معین‌‌ها را شرکت های بخش خصوصی تشکیل می‌دهند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: تاکنون ۱۸۲ معین اقتصاد مقاومتی در استان تفاهم نامه امضاء کرده اند که از ۹۸ درصد معین ها از بخش خصوصی هستند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علی رسولیان در مراسم آغاز بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی دهه فجر در شهرستان فیروزه اظهار کرد: در استان خراسان رضوی هزار و ۲۶۰ طرح روستایی در قالب معین‌های اقتصاد مقاومتی اجرایی و حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شده است.
وی ادامه داد: در این چارچوب هدف گذاری برای هزار و ۱۲۵ روستای دیگر هم انجام و مطالعات مربوطه انجام شده است تا اقدامات اجرایی شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با اشاره به این که در طرح مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی توانمندسازی مردم به خصوص در روستاها مورد توجه قرار دارد، گفت: بنگاه‌های زیادی علاقه مند هستند که به واسطه ظرفیت‌های خوبی که در شهرستان فیروزه وجود دارد طرحهایشان را در حوزه های کشاورزی، صنعتی و عمرانی در این شهرستان به مرحله اجرا در آورند.
رسولیان افزود: امیدواریم با مشارکت بیشتر و استفاده از ظرفیت مردم این طرح به عنوان یک مدل اجرایی اقتصاد مقاومتی بتواند موجب توانمندسازی بیشتر مردم در روستاها شود.
وی اضافه کرد: رونق تولید، توسعه اشتغال و توانمندسازی مردم به طور جدی در دستور کار دولت قرار دارد و در این چارچوب امروز طرح توسعه ناحیه صنعتی جدید شهرستان فیروزه آغاز شد.
فرماندار فیروزه هم در این مراسم گفت: در حال حاضر در ناحیه صنعتی کمال الملک فیروزه ۲۹ قرارداد واگذاری منعقد شده و ۹ واحد با ۱۲۱ میلیارد ریال اعتبار به بهره‌برداری رسیده است.
ابوالفضل حکیم پور افزود: این تعداد واحد، زمینه اشتغالزایی برای ۲۲۵ نفر را فراهم کرده است.
وی ادامه داد: واحدهای مستقر در ناحیه صنعتی کمال الملک از ۱۳ سال معافیت مالیاتی و ۵۰ درصد تخفیف در واگذاری زمین برخوردار هستند و ۵۰ میلیارد ریال برای انتقال خط برق به ناحیه صنعتی کمال الملک فیروزه اختصاص یافته است.
فرماندار فیروزه گفت: مراحل استعلام از مراجع ۱۷ گانه برای استقرار ناحیه صنعتی طاغنکوه به مساحت ۵۰ هکتار نیز در شهرستان فیروزه آغاز شده است.
حکیم پور افزود: در حال حاضر ۹۹درصد راههای روستایی فیروزه آسفالت شده و به زودی این میزان به صد در صد می‌رسد.
امروز با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی طرح تصفیه خانه کارخانه قند فیروزه، راه زاونگ علیا، توسعه ناحیه صنعتی کمال الملک به مساحت ۴۳ هکتار، کارخانه تولید فرآورده‌های بتنی تقی آباد، مرکز خدمات جامع سلامت اقبالیه در مجموع با ظرفیت اشتغال‌زائی برای ۷۸۶ نفر و اعتبار ۱۹۸ میلیون و ۴۰۰ هزار ریال به بهره‌برداری رسید


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی