Written by on

استاندار خراسان رضوی گفت: معین‌های اقتصاد مقاومتی همزمان با فعالیتی که انجام می‌دهند، باید آثار فرهنگی از کارکرد خود بر جای بگذارند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزم‌حسینی در جلسه معین‌های فرهنگی استان که در محل دفتر استاندار برگزار شد، اظهار کرد: خوشبختانه الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی استان سرعت قابل قبولی دارد و علاقمندان بسیاری در بستر آن مسوولیت توسعه و توانمندسازی استان را برعهده گرفته‌اند.
وی با اشاره به اهداف منشور فرهنگی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی افزود: اهمیت الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی زمانی دیده می‌شود که اقدامات فرهنگی هم پیوست کار شده باشد، البته باید توجه داشت که مسئله فرهنگ عام است و کل مباحث هنری، دینی و مذهبی را در بر می‌گیرد.
رزم‌حسینی با اشاره به کارکردهای سازنده نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی یک نهاد مردم پایه است که بدون هزینه دولت اداره می‌شود و فعالیت‌های خوبی تاکنون داشته است؛ این مجموعه با دارا بودن کارشناسان توانمند، فعالیت‌ معین‌های اقتصاد مقاومتی را رصد و بر عملکرد آن‌ها نظارت می‌کند.
وی به اهمیت نقش آفرینی دستگاه‌های فرهنگی استان در تحقق ابعاد فرهنگی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی اشاره کرد و گفت: دستگاه‌های متولی فرهنگی بسیاری در کشور داریم و بعضا موازی‌ کاری‌هایی رخ می‌دهد.
استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: معین‌های اقتصاد مقاومتی همزمان با فعالیتی که انجام می‌دهند، باید آثار فرهنگی از کارکرد خود بر جای بگذارند.
لازم به ذکر است، در این جلسه در خصوص محورهای منشور فرهنگی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

Written by on

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی از ارائه ۲۵۰ پروژه سرمایه‌گذاری به سرمایه‌گذاران در اجلاس بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان خبر داد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علی رسولیان، در جلسه شورای سیاستگذاری اجلاس بین المللی فرصت های سرمایه گذاری استان خراسان رضوی در این باره اظهار کرد: طرحهای سرمایه گذاری بخش خصوصی استان در قالب الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی احصاء و به تاکید ارکان الگو رسیده است، لذا این اجلاس فرصت ارزشمندی برای عملیاتی نمودن آنها محسوب می شود.
وی اضافه کرد: با حضور مدیران عامل بانکهای کشور، مدیران شرکتهای تامین مالی و بورس، و سرمایه گذاران توانمند ملی و استانی در این اجلاس می توان در قالب میزهای تخصصی مذاکرات دوجانبه، شرایط تامین مالی پروژه ها را فراهم کرد.
علی رسولیان در ادامه به برنامه ریزی برای حضور وزرای مختلف، مهمانان داخلی و خارجی توانمند و بیش از ۲۰ سفیر مقیم در ایران برای شرکت در اجلاس پرداخت و گفت: با توجه به اینکه استان خراسان رضوی در سیاستهای اقتصادی فرش قرمز برای سرمایه گذاران پهن کرده است، اکنون بهترین فرصت و مشوقها برای آن ها در استان وجود دارد و در این راستا تاکید استان بر همراهی حداکثری دستگاههای اجرایی در تسهیل فضای کسب و کار بوده است.
در این جلسه محمدرضا کلایی، شهردار مشهد، اجلاس مذکور را فرصتی برای تبیین ظرفیتهای گسترده استان خراسان رضوی و شهر مشهد برای سرمایه گذاری دانست و از برنامه های گسترده شهرداری برای این مراسم خبر داد.
گفتنی است اجلاس بین المللی فرصت های سرمایه گذاری استان خراسان رضوی از ١٥ الی ١٧ اسفند سال جاری با محوریت استانداری، آستان قدس رضوی، شهرداری مشهد، اتاق بازرگانی و دستگاههای اجرایی در مشهد مقدس برگزار خواهد شد.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

Written by on

معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری از توزیع ۲۹.۸ میلیارد ریال اعتبار میان شهرداری‌های استان خبر داد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان‌رضوی، احمدیزدان پناه با اعلام این خبر اظهار کرد: این اعتبار در دو حوزه آتش نشانی و گردشگری میان 26شهرداری شهرهای با جمعیت کمتر از 50هزار نفر استان توزیع شد.
وی افزود: از این میزان اعتبار ۲۰.۱ میلیارد ریال اختصاص به آتش نشانی و ۹.۷ میلیارد ریال اختصاص به گردشگری دارد.
گفتنی است؛ توزیع این اعتبارات در چارچوب ماده58 قانون الحاق برخی از مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و مطابق بودجه98 انجام گرفته است.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

Written by on

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: مدیران عامل چند بانک با تامین ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ۱۶ پروژه مهم استان موافقت کردند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علی رسولیان، با اشاره به نشستی که امروز با حضور "عباس معمارنژاد" معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی در امور بانکی و بیمه، مدیران عامل بانک‌های کشور و تعدادی از مدیران دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در تهران برگزار شد، اظهار کرد: این نشست نخستین گام پس از تشکیل کمیته تامین مالی استان در سطح ملی بود.
وی ادامه داد: نشست ستاد اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی نیز با حضور فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی و جانشین رییس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی کشور در ستاد استانی، هفتم بهمن ماه در دفتر وزیر اقتصاد برگزار و طی آن مقرر شد کمیته‌ای در سطح ملی تشکیل و در باره نحوه تامین مالی این پروژه‌ها تصمیم گیری شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: تامین مالی برخی پروژه‌های مهم خراسان رضوی در حوزه اختیارات این استان نبود لذا کمیته یاد شده برای تامین مالی این پروژه‌ها در تهران تشکیل شد.
رسولیان افزود: در نشست امروز که معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی، مدیران عامل بانک‌های تجارت، کشاورزی، مسکن، توسعه ملی، صنعت و معدن و اعضای هیات مدیره برخی بانک‌های دیگر حضور داشتند، سه موضوع شامل افزایش اختیارات بانک‌های خراسان رضوی، پرداخت سرمایه ثابت برای طرح‌های سرمایه‌گذاری استان و تامین مالی ۱۶ پروژه از ۲۰۰ پروژه مهم این استان مطرح شد.
وی ادامه داد: در این نشست مقرر شد اختیارات مدیران بانک‌های ملی، صنعت و معدن، مسکن، کشاورزی و توسعه ملی استان خراسان رضوی در خصوص پرداخت "سرمایه در گردش" و "سرمایه ثابت" برای طرح‌های اقتصادی افزایش یابد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: همچنین مقرر شد به میزان اختیاراتی که به مدیران بانک‌های استان داده می‌شود، "سرمایه ثابت" لازم در اختیار طرح‌های اقتصادی قرار گیرد.
رسولیان افزود: از آنجا که مدیران بانک‌های ملت و سپه در نشست امروز حضور نداشتند، مقرر شد معاون وزیر اقتصاد این موضوع را در نشست بعدی با آنان مورد بررسی قرار داده و تعیین تکلیف نماید.
وی ادامه داد: ۱۶ پروژه بزرگی که تامین مالی آنها در نشست امروز به تصویب رسید در حوزه‌های کشاورزی، داروسازی، گلخانه‌های بزرگ، تصفیه خانه، صنایع سرامیکی، معدن، گردشگری، هتل، زنجیره گوشت، صنایع سلولزی، صنایع نساجی و تولید شیشه هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: این پروژه‌ها از جمله مواردی به شمار می‌روند که تفاهمنامه‌های سرمایه‌گذاری در قالب طرح مثلث توسعه اقتصادی، فرهنگی برای آنها منعقد شده است.
رسولیان افزود: برخی از این پروژه‌ها در شرف افتتاح هستند که در صورت تامین مالی به بهره‌برداری خواهند رسید، برخی دیگر از این پروژه‌ها در صورت دریافت سرمایه‌ در گردش به افتتاح می‌رسند، یک پروژه نیز مربوط به شرکت ایران خودرو خراسان رضوی است که تامین مالی می‌شود.
وی ادامه داد: این نشست‌ها برای تامین مالی پروژه‌های مهم خراسان رضوی هر ۲ هفته یکبار برگزار خواهد شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: نشست بعدی در این زمینه همزمان با برگزاری نخستین همایش بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و اشتغالزایی در خراسان رضوی با حضور مدیران بانک‌های عامل کشور ۱۵ تا ۱۸ اسفند ماه امسال برگزار خواهد شد.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

Written by on

فعالیت‌های معین‌های اقتصاد مقاومتی استان بر اساس آمارهای سامانه رصد نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی از سوی دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی استان اعلام شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علی اکبر لبافی اظهار کرد: پس از گذشت یک سال از آغاز طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در استان، تعداد معین‌های اقتصاد مقاومتی به ۱۶۳ معین رسیده است که ۹۸ درصد آنها را بخش خصوصی و موسسات عمومی غیر دولتی تشکیل می‌دهند.
وی با بیان اینکه نقشه راه فعالیت‌ها در ۶ گام با ۴۰ برنامه عملیاتی تهیه، تدوین وابلاغ شده است، افزود: تاکنون بیش از ۱۱۰۰ طرح کسب و کار مورد بررسی قرار گرفته و کارت‌های اهداف برای بیش از ۴۰ درصد روستاهای استان توسط نهاد‌ مردمی اقتصاد‌مقاومتی تهیه و صادر شده است.

دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی تصریح کرد: تاکنون ۱۵۵۵ پروژه یا کسب و کار متوسط و کوچک توسط ۷۳ معین اقتصاد مقاومتی استان در ۲۸ شهرستان، در سامانه رصد فعالیت معین‌ها ثبت شده که از این تعداد، ۶۲۹ پروژه توسط ۳۵ معین به تایید گروه کارشناسی نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی رسیده است.

لبافی خاطرنشان کرد: حجم کل سرمایه گذاری ۲۴۰۰ میلیارد تومان پیش بینی شده است که با بهره‌برداری کامل طرح‌ها، پیش‌بینی شده این فعالیت‌ها ۵ هزار و ۹۶۱ فرصت شغلی در استان ایجاد خواهد کرد که تاکنون اسامی ۴۰۰ نفر از شاغلین ثبت شده است.

وی با اشاره به این مطلب که طبق آمارهای واصله از سامانه رصد، از ۶۲۹ فعالیت تایید شده ، ۵۵ درصد فعالیت‌ها مربوط به حوزه کشاورزی و زیر مجموعه این بخش‌ است، افزود: به لحاظ فراوانی فعالیت‌های اقتصادی ،۵۰۷ فعالیت ایجادی،۶۴ فعالیت تکمیلی و باقی مانده فعالیت‌ها هم توسعه‌ای هستند، از طرفی براساس نوع اشتغال ۵۹۵ فعالیت با ماهیت دائم و ۱۲ فعالیت فصلی و ۲۲ واحد هم تثبیت اشتغال شده‌اند.
دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی افزود: در حوزه حساب‌ سپرده‌های توسعه روستایی نیز ۱۶۶ حساب توسعه توسط ۱۷ معین اقتصاد مقاومتی با تعداد کل ۸۸۰۷ نفر اعضا در سامانه ثبت شده است که از این تعداد، ۸۶ حساب سپرده روستایی توسط نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی استان بررسی و تایید شده است.
لبافی در پایان ابراز کرد: طبق ارزیابی‌های صورت گرفته از سامانه در نیمه اول بهمن ماه ۹۸، شهرستان‌های درگز، رشتخوار، سبزوار، بینالود، تربت حیدریه، بردسکن، خلیل‌آباد و کاشمر شهرستان‌های پیش‌رو در زمینه فعالیت معین اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی بوده اند.

شایان ذکر است معین های اقتصادمقاومتی در برخی شهرستان های دیگر نیز تا کنون اقدامات ارزنده ای انجام داده اند که مراحل ثبت آن در سامانه در دست اقدام‌است.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی