Written by on
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: در کنار مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی تاکنون ۱۰۳۸ تفاهمنامه در سامانه ثبت سرمایهگذاری به ثبت رسیده است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علی رسولیان در همایش الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی با رویکرد دستاوردهای معین های اقتصادی اظهار کرد: مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی شامل دو بخش اعم از فعالیت معینها در روستاهای تعهد و امضای تفاهمنامههای سرمایهگذاری در استان میشود.
وی با اشاره به اینکه ۱۶۳ معین اقتصادی مسئولیت توانمندسازی بخشهای محروم و روستاهای استان را برعهده گرفتهاند، افزود: امیدواریم این تعداد تا پایان امسال به ۲۰۰ معین اقتصادی برسد.
وی افزود: تاکنون گزارش هزار و ۳۸ تفاهمنامه با مبلغ ۱۰۸ هزار میلیارد تومان در سامانه ثبت سرمایهگذاری به ثبت رسیده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی افزود: ۲۰۰ طرح بزرگ سرمایهگذاری به طور مشخص از بین طرحهای سرمایهگذاری طرح توسعه مثلث اقتصادی فرهنگی انتخاب و در قالب کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان با حضور استاندار به صورت ویژه بررسی میشود تا به اجرای کامل برسد.
وی ادامه داد: احتمالا فردا با وزیر امور اقتصادی و دارایی جلسهای در تهران خواهیم داشت تا برای تامین مالی این ۲۰۰ طرح مکاتبه شود.
در ادامه این همایش دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این نهاد در استان گفت: تا تاریخ ۳ بهمن ماه ۱۲۶۴ پروژه کسب و کار خرد و متوسط توسط ۶۸ معین در ۲۸ شهرستان در سامانه ثبت شده که تعداد ۴۲۲ فعالیت اقتصادی از ۳۴ معین در ۱۹ شهرستان توسط نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی بررسی و تایید شده است.
علی اکبر لبافی با تخمین ایجاد اشتغال برای ۵ هزارو ۵۷۸ نفر بر اساس حجم کل سرمایه گذاری ۴۲۲ فعالیت اقتصادی تایید شده در سامانه افزود: این آمار بر اساس فعالیت های ثبت شده در سامانه و تایید شده نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی است.
وی در خصوص رسته فعالیتهای اقتصادی تایید شده این نهاد بیان کرد: به ترتیب ۳۹درصد فعالیتها در بخش دامداری و دامپروری، ۱۶ درصد خدمات، ۱۶ درصد صنایع دستی، ۱۵درصد صنعتی، ۱۲ درصد کشاورزی، ۱ درصد بخش گردشگری و ۱ درصد هم در سایر بخش ها بوده است.
لبافی با تاکید بر اینکه در ۲۱۲ فعالیت اقتصادی تایید و بهره برداری شده ایجاد ۱۸۰۶ شغل پیش بینی شده است، افزود: از ۴۲۱ نفر شاغلی که در سامانه ثبت شده اند تعداد ۳۷۳ نفر شاغل مورد تایید نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی قرار گرفتند.
دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی در رابطه با ۱۲۴حساب توسعه روستایی ثبت شده در سامانه اظهار کرد: تعداد ۷۰ حساب سپرده توسعه روستایی با تعداد کل اعضا ۲۳۹۷ نفر به حجم کل سرمایه ۲۷۶۵۵ میلیون ریال توسط نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی استان بررسی و تایید گردیده که تا کنون از منابع ۳۴ حساب به مبلغ ۲۶۷۲۶ میلیون ریال به ۱۸۸ فعالیت اقتصادی تسهیلات پرداخت شده است.
وی در انتها گفت: بر اساس ارزیابیهای صورت گرفته در چارچوب شاخصهای تعیین شده تا تاریخ ۵ بهمن ماه ۹۸ شهرستانهای تربت حیدریه، سبزوار، بردسکن، درگز و خلیلآباد جزو پنج شهرستان پیشرو به لحاظ عملکردی در قالب اجرای مثلث توسعه اقتصاد فرهنگی در خراسان رضوی قرار دارند.
در این همایش معین اقتصاد مقاومتی شهرستان زاوه هم گفت: بخش زاوه یک بخش تاریخی استان است که نیاز به سرمایهگذاری در حوزه گردشگری دارد.
محمدرضا توکلیزاده افزود: در صورت ایجاد ۲۰۰ هکتار گلخانه در این منطقه، اشتغالی که برای مردم منطقه به صورت مستقیم و غیر مستقیمی ایجاد میشود قابل توجه خواهد بود.
معین تعدادی از روستاهای شهرستان سبزوار هم گفت: در ابتدا بررسیهایی را در روستاها انجام دادیم و بعد از مطالعه سند توسعه روستایی، به این نتیجه رسیدیم که بهترین الگوی کار، الگوی مشاغل خانهمحور است.
حسن آسمانیمقدم، افزود: با توجه به شعار هر خانه یک کارخانه استاندار خراسان رضوی اقدامات خود را در راستای اجرای الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در بخش خانگی آغاز کردیم.
در ادامه معین بخش بوژگان تربتجام در این همایش، مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی را از زیرساختهای اقتصاد مقاومتی، اشتغال و تولید دانست و افزود: به صورت داوطلبانه برای توسعه پایدار استان تلاش خواهیم کرد.
علیرضا بوستانی بیان کرد: طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی میتواند به تمام کشور تعمیم پیدا کند لذا باید در راستای پایداری کشور همکاری کنیم تا این مدل و طرح بتواند با مشارکت بخش خصوص راه و مسیر خود را ادامه دهد.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
Written by on
معاون امنیتی و انتظامی فرمانداری شهرستان مشهد گفت: از ابتدای سال جاری حدود4هزار و 200 کیلوگرم انواع البسه مستعمل خارجی قاچاق در شهرستان مشهد کشف و توسط سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی امحاءشده است.
به گزارش روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان مشهد محمدرضا دانشور نیا در نهمین جلسه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر قاچاق کالا و ارز شهرستان مشهد، همچنین در خصوص روند پلاک گذاری ماشین آلات کشاورزی گفت: تا کنون 90 درصد ماشین آلات کشاورزی شهرستان مشهد پلاک گذاری شده است که الباقی این ماشین آلات نیز پس از تکمیل شدن فرآیند، پلاک گذاری کامل خواهد شد.
معاون امنیتی و انتظامی فرمانداری مشهد با اشاره بر ضرورت مبارزه با عرضه طلا، جواهر و نقره خارجی و قاچاق تصریح کرد: طرح شناسایی ، ساماندهی و برخورد با عرضه کنندگان این اجناس، تهیه و بزودی به مرحله اجرا در خواهد آمد.
روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان مشهد- یکشنبه مورخ 98/11/6
منبع : زیرپرتال فرمانداری مشهد
Written by on
رییس کل دادگستری خراسان رضوی گفت: همه مسئولان استان همقسم شدهاند که طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی به نحو احنست اجرایی شود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، غلامعلی صادقی در همایش الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی با رویکرد دستاوردهای معینهای اقتصاد مقاومتی برگزار شد، افزود: توصیه ما به فعالان اقتصادی این است که در صورت بروز مشکل قبل از این که خود وارد عمل شوند به ما اعلام کنند تا در اولین فرصت مشکل را حل کنیم.
رییس کل دادگستری خراسان رضوی گفت: با توجه به شرایط کشور و فرمایشات مقام معظم رهبری و تاکید رییس قوه قضاییه، مسوولان این استان همقسم شدند که الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی را به سرانجام برسانند.
صادقی افزود: براساس آخرین بررسیهای انجام گرفته، الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی یکی از بهترین و موفقترین مدلهای اقتصادی در استان است.
وی ادامه داد: تاکید رییس قوه قضاییه به مدیران در استانها این است که برای به نتیجه رسیدن فعالیتهای اقتصادی، قوانین و مقررات به نحوی دیده و تفسیر شود که مانعی برای انجام فعالیتهای اقتصادی نباشد.
رییس کل دادگستری خراسان رضوی بیان کرد: هر هفته مشکلات اقتصادی در ستاد تدبیر با حضور استاندار خراسان رضوی طرح و برای آن چارهاندیشی میشود و در هر موردی که حل مساله خارج از توان اجرایی خراسان رضوی باشد مسئله مورد نظر به دبیرخانه سران سه قوه ارسال خواهد شد.
وی ادامه داد: الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی باید به عنوان یک نسخه موفق توسط معینهای اقتصادی از خراسان رضوی به سراسر کشور معرفی شود.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
Written by on
تفاهمنامه های کارآفرینی و سرمایه گذاری در قالب طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی به منظور ایجاد 9 مرکز توانمند سازی بانوان و 46 واحد اشتغال با 533 میلیارد تومان سرمایه گذاری توسط معین های اقتصادی در بخش مرکزی مشهد به امضاء رسید.
به گزارش روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان مشهد سید محمد رضا هاشمی در مراسم امضای تفاهم نامه های سرمایه گذاری بخش مرکزی مشهد و در جمع سرمایه گذاران ، کارآفرینان و مدیران دستگاه های استانی و شهرستانی گفت: در راستای اجرای برنامه کلان توسعه اقتصادی فرهنگی تاکنون با ثبت 266 پروژه و طرح با رقم سرمایه گذاری 42 هزار میلیارد تومان و با فعالیت 28 معین اقتصادی در سطح شهرستان، فعالیت های خوبی صورت گرفته است.
معاون استاندار و فرماندار مشهد با اشاره به وجود چهار هزار و 442 واحد صنعتی و معدنی و کشاورزی در شهرستان مشهد افزود: با مدیریت کلان استان در ستاد تدبیر، تلاش های جدی برای راهاندازی برخی واحدهایی که به دلایل مختلف برای تولید دارای مشکل هستند در حال انجام است.
وی ادامه داد: حفظ و ایجاد اشتغال پایدار و تولید در روستاها با توانمند سازی افراد و ایجاد واحدهای تولیدی کوچک در زمینههای مختلف در دستور کار است تا از مهاجرت روستاییان به شهرها به نحو اصولی گرفته شود.
در این جلسه همچنین رسولیان معاون امور اقتصادی استانداری و جواد کریمی قدوسی و رضا شیران از نمایندگان مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی ضمن بیان سخنانی بر لزوم حمایت از کارآفرینان و رفع بروکراسی اداری برای جذب سرمایه گذاری در شهرستان تاکید نمودند.
روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان مشهد - پنجشنبه - مورخ 98/11/03
منبع : زیرپرتال فرمانداری مشهد
Written by on
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد با بیان اینکه همه ارکان حاکمیت در استان پشتیبان الگوی مثلث توسعه اقتصادی هستند، گفت: امیدواریم این مدل اقتصادی به نمونهای برای کشور تبدیل شود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، آیتالله سید احمد علم الهدی در همایش معینهای اقتصاد مقاومتی استان، الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی را از برکات شهید بزرگوار سپهبد سلیمانی برشمرد و اظهار کرد: آقای رزم حسینی استاندار خراسان رضوی هدیه حاج قاسم سلیمانی است و فعالیت ارزشمندی را با عنوان مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی شروع کرده است.
وی افزود: مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی یک حرکت اقتصادی صرف در جهت توسعه اقتصادی شرکتهای معین یا اقتصاد جامعه نیست؛ بلکه این حرکت اقتصادی یک وابستگی خاصی به جریان اساس انقلاب تحت تاکیدات رهبری به عنوان نقطه حساس «مقاومت» دارد؛ استاندار اقتصاد مقاومتی را در خراسان رضوی شروع کرده و امیدواریم در این عرصه به نمونهای در کشور تبدیل شود چون تنها راه نجات کشور در برابر دشمن و خنثی کردن توطئههای آنها اقتصاد مقاومتی است.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: با تکیه بر قدرت خود و تواناییهایی که در داخل وجود دارد، میتوانیم به نقطه اوجی برسیم که هیچ قدرتی در جهان توان برابری و برخورد با کشور ما را پیدا نکند.
آیتالله علمالهدی ادامه داد: دشمن بیش از 30 سال است که فقط در اطراف کشور تهدید میکند و قدرت نزدیک شدن به ما را ندارد؛ لذا در عرصه اقتصاد هم به جایی خواهیم رسید که تحریم اقتصادی به عنوان سلاح از کار افتادهای خواهد بود که دیگر نقش و اثری در برابر ما نخواهد داشت و نقطه آغاز حرکت ایجاد این اقتدار، اجرای این مدل ارزشمند است که در استان ما اجرا میشود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: هیچ فعالیت اقتصادی در کشور را به این صورت شاهد نبودیم که همه ارکان نظام در استان به عنوان پشتیبان و در مقام تایید در کنار این فعالیت اقتصادی قرار بگیرند. به عبارت دیگر شما فعالان اقتصادی میتوانید با تکیه بر اقتدار قضائی کشور مشکلات خود را حل کنید؛ این همه قدرت در این استان و در این نظام در کنار فعالیت اقتصادی شما قرار گرفته است.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ابراز کرد: همه ارکان حاکمیت به این دلیل همراه معینهای اقتصادی شدهاند تا ثابت کنند که اگر نگاه به درون و توانمندی داخلی باشد و به آن تکیه کنیم همه مشکلات کشور قابل حل خواهد بود.
آیتالله علمالهدی با تاکید بر موفق بودن مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در مدت زمان کوتاه از زمان اجرای آن در خراسان رضوی، افزود: به فرموده مقام معظم رهبری اگر 30 هزار میلیارد تومان هم وارد استان بشود، حرکت اقتصادی کوچکی نیست؛ البته تا به امروز که نزدیک یکسال از اجرای طرح مذکور در استان گذشته، 11 هزار میلیارد تومان سرمایه نقدی وارد استان شده است.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی