Written by on
استاندار خراسان رضوی گفت: هدف مشترک همه مسئولان استان و فعالان اقتصادی فارغ از هر سلیقه سیاسی قوی شدن در عرصههای اقتصادی و فرهنگی است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزم حسینی در همایش معینهای اقتصاد مقاومتی که با حضور نماینده ولی فقیه در استان و مشاور امور اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری و جمعی از معینهای اقتصاد مقاومتی برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: هدف مشترک همه مسئولان استان و فعالان اقتصادی فارغ از هر سلیقه سیاسی، قوی شدن در عرصههای اقتصادی و فرهنگی است.
وی با بیان اینکه برای تعالی کشور، نظام و استان همه باید متحد باشیم، افزود: پذیرفتن مسئولیت معین اقتصاد مقاومتی یک مشارکت داوطلبانه است تا همه در راستای توسعه پایدار گام بردارند.
استاندار خراسان رضوی افزود: همه برای امر مقدس توانمدسازی، اشتغالزایی و جلوگیری از مهاجرت دور هم جمع شدهایم تا آسیبهای اجتماعی کاهش پیدا کرده و قوی شویم.
رزمحسینی اضافه کرد: برقراری عدالت اجتماعی، امنیت و ارتقاء شاخصهای فرهنگی و اعتقادی توسط مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی امکان پذیر است.
وی از رویکرد دلسرد کردن معینهای اقتصاد مقاومتی نسبت به نتایج الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی به عنوان مانعی در مسیر تحقق اهداف ترسیم شده، نام برد و افزود: عدهای در این مسیر با القاء روحیه منفیگرایی میخواهند مدیریت استان و فعالان اقتصادی را خسته کنند این در حالی است که معینها داوطلبانه در این مسیر مشارکت کردهاند.
استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه علیرغم همه مخالفتها و منفیگراییها باید مسیر اجرای مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی را دنبال کنیم، ابراز کرد: ما مدیون مردمیم و در گام دوم انقلاب باید با یک روش جدید در سبک اداره کشور برای رفع نیازهای مردم تلاش کنیم.
رزمحسینی گفت: در راستای اجرای مسئولیت توانمندسازی مردم معینها انتظار تشویق و حمایت از کسی نداشته باشند و فقط برای رضای خدا کار کنند. این همان منش سردار شهید سلیمانی است.
وی با تاکید بر اینکه معینها باید سبک سردار شهید سلیمانی یعنی مقاومت و ایستادگی را دنبال کنند، متذکر شد: سبک این شهید والامقام سبک آزادگی بود که در تمام زندگی او جاری بود و مشاهده شد.
استاندار خراسان رضوی حرکت های جهادی را رمز استمرار نظام جمهوری اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: تا زمان تداوم فعالیت در استان با تمام قوا این الگو را جلو خواهیم برد.
مشاهده گزارش تصویری در لینک زیر:
https://b2n.ir/262066
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
Written by on
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایهگذاری استانداری خراسان رضوی گفت:اشتغال یکی از مولفه های اساسی توسعه اقتصادی و اجتماعی است که لازمه آن توانمندسازی منابع انسانی است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسانرضوی، محمد رضا شاهپسند که در اولین جلسه شورای مهارتی استان سخن می گفت، اظهار کرد: استانداری به طور جدی بحث اقتصاد و معیشت پایدار را هدفگیری کرده و در این راستا به دنبال ظرفیت هایی است که منجر به اشتغال پایدار می شوند؛ حمایت از طرح های سرمایه گذاری نیز با همین رویکرد در دستور کار قرار دارد.
وی به اهداف شکل گیری شورای مهارتی استان اشاره و عنوان کرد: نگاه ما تربیت نیروی انسانی متخصص، کارآمد و متعهد و همچنین افزایش سهم سرمایه نیروی انسانی در تولید، ترویج فرهنگ کار، کارآفرینی و اخلاق حرفهای، تولید ثروت و کاهش فقر است.
شاهپسند مهارت افزایی را عامل ارتقای ظرفیت جذب نیروی انسانی برشمرد و خاطرنشان کرد: آموزش های مهارتی و مهارت افزایی، عنصر اصلی و محرک اشتغال و رونق تولید محسوب می شوند و باید از تمامی ظرفیت ها برای کمک به این بخش بهره بگیریم.
در ادامه افشین رحیمی گل خندان، مدیر کل آموزش فنی و حرفهای خراسان رضوی بیان کرد: اهداف شورای مهارت شامل هماهنگی برای آموزش و تربیت نیروی انسانی متخصص، ماهر و کارآمد، ترویج و تقویت فرهنگ کار، تولید و کارآفرینی و اخلاق حرفهای مبتنی بر ارزشهای ملی و اسلامی، کمک به تولید ثروت و کاهش فقر از طریق توانمندسازی نیروی کار و کمک به افزایش اشتغال، خود اشتغالی و کاهش بیکاری، افزایش سهم سرمایه نیروی انسانی از طریق آموزش، مهارت، خلاقیت، کارآفرینی و تجربه در زنجیره تولید تا مصرف است.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
Written by on
استاندار خراسان رضوی گفت: در خراسان رضوی بانوانی هستند که از جمله بهترین صادرکنندگان کشور بوده و با اقدامات تولیدی خود باعث اشتغالزایی میشوند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزمحسینی در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان که در محل سالن جلسات شهید «باهنر» استانداری خراسان رضوی برگزار شد، با اشاره به شخصیت شهید سپهبد سلیمانی اظهار کرد: سردار سلیمانی برخلاف بسیاری از افراد، شیفته القاب و عناوین خاص دنیایی نبود.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه بانوان در استان خراسان رضوی نقش بسیار فعالی بویژه در حوزه کسب و کار و کارآفرینی دارند، گفت: در استان بانوانی هستند که از جمله بهترین صادرکنندگان کشور بوده و با اقدامات تولیدی خود باعث اشتغالزایی میشوند.
استاندار خراسان ضوی ادامه داد: واگذاری مسئولیت توانمندسازی برخی روستاها در قالب معین اقتصاد مقاومتی به بانوان کارآفرین استان، اتفاق جدیدی است که با همراهی همه ارکان حاکمیت تحقق یافته است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده هم در این جلسه با اشاره به ویژگیهای شخصیتی حضرت زهرا(س) گفت: وظیفه داریم با معرفی درست این شخصیت الهامبخش، بتوانیم وضعیت زنان جامعه خود را ارتقاء ببخشیم.
معصومه ابتکار یکی از مولفههای جمهوری اسلامی ایران را عدالت دانست و افزود: یکی از زوایایی که باید به آن دقیقتر پرداخته شود عدالت جنسیتی است لذا باید موضوع عدالت از زوایای مختلفی مانند عدالت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در نظر گرفته شود.
وی افزود: دولت دوازدهم به موضوع تعریف و تبیین شاخصهای عدالت جنسیتی ورود پیدا کرده است؛ در همین راستا سند ارتقاء وضعیت زنان و خانوده تکالیف بین بخشی برای دستگاهها تعریف میکند که در آن اولویت دهی جدید و توجه بیشتر به حوزه زنان مورد توجه قرار دارد.
ابتکار در بخش دیگری از سخنان خود نقش زنان را در اقتصاد تعیین کننده دانست و متذکر شد: خراسان رضوی از نظر ظرفیتهای سرمایه انسانی و طبیعی شرایط بسیار خوبی دارد که باعث شده این استان در شرایط جنگ اقتصادی گامهای خوبی را در راستای توسعه پایدار بردارد.
در این جلسه رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خراسان رضوی ضمن ارائه گزارشی از وضعیت اعتبارات و تخصیص استان در 10 ماهه سال جاری گفت: مجموع اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای و هزینهای استان تا این لحظه 2 هزار و 463 میلیارد تومان بوده که به استان ابلاغ شده است.
رضا جمشیدی افزود: 52 درصد از اعتبارات مذکور دارای تخصیص است که از این اعتبارات 888 میلیارد تومان به اعتبارات هزینهای تعلق دارد که در 10 ماهه گذشته حدود 76 درصد تخصیص پیدا کرده است.
در این جلسه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی بیان کرد: تاکنون 163 معین اقتصاد مقاومتی مسئولیت توانمندسازی مردم روستاها را بر عهده گرفتهاند که 98 درصد آنها بخش خصوصی محسوب میشوند.
علی رسولیان افزود: 1125 روستای خراسان رضوی با کمک سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مطالعه و 3500 کسب و کار تعریف شده که توسط معینها در روستاهای مشخص شده اجرا میشود.
وی ادامه داد: در سامانه رصد تاکنون 56 معین اقتصاد مقاومتی اقدامات خود را ثبت کردهاند که بر اساس آن، تاکنون 883 پروژه اقتصادی یا فعالیت اقتصادی را در روستاهای استان انجام دادهاند که از محل این اقدامات حدود 3 هزار شغل نیز ایجاد شده است؛ این نشان میدهد که نرخ بیکاری روستاهای خراسان رضوی حدود 5 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش پیدا کرده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: بر اساس اطلاعات مرکز آمار ایران در پاییز نرخ بیکاری خراسان رضوی به 6 و 3 دهم درصد رسیده است به عبارتی نرخ بیکاری این استان 4 درصد از متوسط کشور پایینتر بوده و خالص اشتغال استان نسبت به پاییز گذشته حدود 117 هزار نفر است.
رسولیان ابراز کرد: نرخ مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی به حدود 52 درصد رسیده است که نشان دهنده ایجاد امید در بین مردم است و نرخ بیکاری هم با فاصله معنا داری نسبت به کشور پایینتر است.
مشاهده گزارش تصویری در لینک زیر:
https://b2n.ir/108536
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
Written by on
استاندار خراسان رضوی گفت: اتفاقات خوبی که در قالب مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در خراسان رضوی افتاده، ثمره همدلی همه ارکان حکومت است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزمحسینی در هفتاد و سومین جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی که در محل سالن شهید باهنر استانداری خراسان رضوی برگزار شد، با تاکید بر لزوم ترویج سبک زندگی سردار شهید سلیمانی اظهار کرد: این اقدام، مخصوصا در شرایطی که در شبکههای اجتماعی شاهد اعتماد سوزی بودهایم، ضرورت دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: اتفاقات خوبی که در قالب مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در خراسان رضوی افتاده، ثمره همدلی همه ارکان حکومت است.
در ادامه غلاحسین شافعی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با اشاره به سیل سیستان و بلوچستان گفت: فعالان اقتصادی در حوزه آموزش و پرورش مناطق سیلزده ورود کرده و بازسازی و احداث مدارس جدید را بر عهده گرفتهاند لذا در این زمینه نباید فعالان اقتصادی خراسان رضوی از بقیه استانها عقب بمانند.
در این جلسه نصرالله پژمانفر، نماینده مردم مشهد با اشاره به ثمرات شهادت سردار شهید سلیمانی برای کشور، اضافه کرد: چقدر باید هزینه میدادیم تا معلوم شود حضور آمریکائیها در منطقه باعث ناامنی و بیثباتی است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی هم با تاکید بر اتحاد همه مسئولان ذیربط در خراسان رضوی برای رونق اقتصادی گفت: مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی مقاومتی یک مدل اجرایی آزموده شده در استان کرمان است که ثمرات آن بتدریج نمایان میشود.
علی رسولیان گفت: طبق آمار مرکز آمار ایران نرخ بیکاری این استان در پاییز امسال به ۶.۳ درصد رسیده که طی ۱۵ سال اخیر بی سابقه است. همچنین از پاییز پارسال تا پاییز امسال ۱۱۷ هزار اشتغال خالص در این استان ایجاد شده که از این تعداد ۹ هزار شغل در روستاها بوده است.
وی با تاکید بر اینکه نرخ مشارکت اقتصادی استان ۵۲.۵ درصد است، ادامه داد: این آمار هشت درصد بیشتر از متوسط کشوری است که انگیزه، امید به کار و فعالیت اقتصادی در این استان را به دنبال خواهد داشت.
مشاهده گزارش تصویری در لینک زیر:
https://b2n.ir/320728
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
Written by on
در نشست مشترکی با حضور استاندار خراسان رضوی و فعالان اقتصادی استان، ابعاد پیشبرد طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی و افق پیش روی آن مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزمحسینی در این نشست که در محل اتاق بازرگانی خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: تداوم و پایداری الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی نیاز به تأمل و آسیبشناسی دارد.
وی افزود: خراسان رضوی به دلیل دارا بودن ظرفیتهای فراوان، از جایگاه ویژهای در سطح کشور برخوردار است و نباید با تغییر مدیریتها الگوهای موفق اجرایی، با مشکل مواجه شوند؛ در هیچ استانی مشابه الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی وجود ندارد که به دولت وابسته نباشد.
در ادامه رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران هم بیان کرد: مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی با شعار جلو نرفته و بر محور عمل استوار است لذا این مسئله باید در نقد و بررسی مدل مذکور مورد توجه قرار گیرد.
غلامحسین شافعی افزود: مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در جریان اقتصادی کشور بدعت تازهای است که میتواند با توامند کردن مردم جوامع محلی در این زمینه تاثیرگذار باشد.
در این جلسه سیدحسن حسینی، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی و یکی از معینهای اقتصاد مقاومتی هم گفت: مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در کنار اینکه امید آفرینی کرده، باید به عنوان یک تحول اقتصادی به یک باور عمومی تبدیل شود.
محمدحسین روشنک، رئیس کانون کارآفرینان خراسان رضوی نیز متذکر شد: مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در این مدت بر پایه توسعه اقتصاد استان با تکیه بر تعامل و همدلی مدیریت استان جلو رفته و به عبارتی این ویژگی اصلیترین حرف مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی محسوب میشود.
عبدالله یزدانبخش، رئیس هیات مدیره گروه صنعتی کارخانجات پارت لاستیک در ادامه با انتقاد از عدم تناسب قوانین با شرایط جنگ اقتصادی، افزود: به منظور رونق اقتصادی باید در هر استان یک نهاد مردمی استانی وجود داشته باشد تا نقش حمایتگری را ایفا کند.
محمدعلی چمنیان، مدیرعامل شرکت نیان الکترونیک و معین اقتصاد مقاومتی، با اشاره به اینکه پایدارسازی هر مدل موفقی، توام با مدیریت دانش خواهد بود، افزود: نیاز داریم این مدل به صورت علمی تدوین شده و برای آن مدل سازی شود تا بتواند ترویج بیشتری شود.
محمدرضا توکلیزاده، نایب رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی، تعامل بین نیروهای منطقهای در جهت حرکت معین اقتصادی را یکی از نکات مهم مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی دانست و خاطرنشان کرد: بعد از شناسایی تواناییهای هر منطقه باید دید چطور میتوان از این تواناییها بهترین استفاده را انجام داد.
علیاکبرعلیزاده، مدیرعامل شرکت تولیدی حسنانو، با پیشنهاد استفاده از نظرات جوانان متخصص در مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی ابراز کرد: اتاق بازرگانی تنها پارلمان بخش خصوصی است که میتواند مثلث توسعه اقتصادی را در هر شرایطی حفظ کند.
علیرضا بوستانی، مدیرعامل گروه تبرک با تاکید بر تبلیغ، تشویق معینهای فعال و ایجاد انگیزه برای معینهای کم کار، خاطرنشان کرد: در کنار انتقال تجربیات معینها از اجرای این مدل اقتصادی در استان، فرمانداران هم میتوانند در فراگیرتر شدن مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی نقش داشته باشند.
مجید محمدزاده، مدیرعامل شرکت الکترو استیل در مشهد، ضمن تشکر از نگاه فراجناحی استاندار خراسان رضوی، افزود: بهترین راه برای نهادینه شدن مدل اقتصاد مقاومتی، داشتن یک بنیاد یا نهاد متداول است که در این راستا شاید الگوی اتاق ایران بتواند در خودگردان شدن این نهاد یا بنیاد کمک کند.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی