Written by on
استاندار خراسان رضوی در جریان سفر نیم روزه خود به شهرستان فریمان، از چند واحد تولیدی و صنعتی این شهرستان بازدید کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزمحسینی در بدو ورود به شهرستان فریمان، در گلزار شهدای گمنام این شهرستان حضور یافت و به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.
در ادامه استاندار خراسان رضوی از واحدهای ذغالهای صنعتی خراسان، واحد تولیدکننده کانیهای غیرفلزی و شرکت «خوشنام خراسان»، واحد تولید کننده لولههای پلیاتیلن بازدید کرد و در جریان روند فعالیتهای این شرکتها قرار گرفت.
همچنین بازدید از سد فریمان و شرکت فرآوردههای گوشتی فریمان هم از دیگر برنامههای امروز استاندار خراسان رضوی بود.
مشاهده گزارش تصویری در لینک زیر:
https://b2n.ir/365541
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
Written by on
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: در خراسان رضوی به برکت حضور آقای رزم حسینی و همت همه مدیران بیش از ۱۲۸ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری صورت گرفته و این یک الگو برای کشور است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، حجتالاسلام و المسلمین حسن درویشیان در جلسه شورای اداری استان که در محل سالن اجتماعات شهید باهنر استانداری برگزار شد، اظهار کرد: لازمه تداوم اعتماد، مقوله نظارت است؛ نظارت برای کمک به دستگاههای اجرایی و مدیران در انجام مسئولیتها و ماموریتهای قانونی آنهاست.
وی با اشاره به اینکه همه مدیران و دستگاههای اجرایی باید به وظیفه نظارتی خود توجه کنند، افزود: مقوله نظارت کمک میکند تا دستگاهها و مدیران درمسیر صحیح خود قرار حرکت کنند و وظایف خود را به خوبی انجام دهند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: معتقد هستیم نظارت و بازرسی به معنای توقف نیست بلکه کمک به تسریع در انجام ماموریت هاست.
حجتالاسلام درویشیان با اشاره به دخیل بودن مقوله ترک فعلها در بروز جریاناتی نظیر سیل وآلودگی هوا در کشور، خاطرنشان کرد: دستگاههای اجرایی مختلف وظایفی در این حوزهها داشتند که انجام ندادند، لذا سازمان بازرسی ضمن ورود به موضوع، بررسیهایی انجام داد و موارد متعددی را به عنوان تخلف معرفی کرد.
وی ادامه داد: علیرغم تاکیدات مقام معظم رهبری در حوزه اصلاح نظام اداری همچنان شاهد مشکلات ساختاری در نظام اداری هستیم و همینها گاهی باعث بروز تخلف، فساد و ناکارآمدی در برخی از دستگاهها شده است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور تاکید کرد: شناسایی و پیگیری اصلاح بسترها و گلوگاههای فساد از دستورکارهای سازمان بازرسی کل است.
حجتالاسلام درویشیان با اشاره به اینکه فساد صرفا محدود به مباحث مالی و اقتصادی نیست، افزود: مسائل اداری که زمینه نارضایتی مردم را فراهم میکند یک نوع فساد است، گاهی فسادهای غیرمالی تاثیرش در ناامید کردن مردم بیشتر از فسادهای مالی و اقتصادی است.
وی اظهار کرد: به دنبال تقویت نظارتهای درون دستگاهی هستیم و این مهم را از مدیران مطالبه خواهیم کرد که وظیفه خود را به درستی انجام دهند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور حمایت از تولید و سرمایهگذاری سالم را از رویکردهای دیگر این سازمان برشمرد و گفت: در خراسان رضوی به برکت حضور آقای رزم حسینی و همت همه همکاران بیش از 128 هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری صورت گرفته و این یک الگو برای کشور است و معتقد هستم پتانسیل استان بیش از این رقم است.
حجتالاسلام درویشیان تاکید کرد: حتما باید کمک و تلاش کرد که امنیت اقتصادی به طور کامل برقرار شود و سرمایه گذار احساس امنیت کند، در این راستا از مدیرانی که در جهت تولید و سرمایه گذاری سالم قدم بردارند حمایت می کنیم.
استاندار خراسان رضوی در جلسه شورای اداری استان با اهدای لوح یادبود، از تلاش ها و اقدامات ثمربخش حجت الاسلام درویشیان در دوران تصدی ریاست کل بازرسی خراسان رضوی قدردانی کرد.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
Written by on
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی سفر هفته جاری استاندار به کشور تاجیکستان را پربار و بینظیر توصیف کرد و از آغاز فصل جدید روابط تجاری اقتصادی خراسان رضوی با جمهوری تاجیکستان خبرداد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علی رسولیان در این باره اظهار کرد: با سفر اخیر علیرضا رزمحسینی به شهر دوشنبه فصل جدیدی از روابط تجاری و اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و تاجیکستان و به ویژه خراسان رضوی با این کشور آسیای میانه آغاز شده است.
وی افزود: این سفر همزمان با برپایی نمایشگاه اختصاصی کالاهای ایران در شهر دوشنبه پایتخت کشور تاجیکستان طی هفته جاری در قالب هیاتی متشکل از فعالان و مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ریاست استاندار انجام شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: استاندار خراسان رضوی در این سفر با ۱۵ تن از مسوولین درجه یک دولت تاجیکستان که در راس آن نخست وزیر آن کشور بود، دیدار کرد و طی این دیدارها ۲۳ عنوان همکاری بین خراسان رضوی و تاجیکستان مطرح و بر تقویت آنها تاکید و موافقت شد.
رسولیان با اشاره به پیشینه ارتباطات تجاری و اقتصادی ایران و تاجیکستان گفت: حدود چهار سال است که روابط اقتصادی و مبادلات تجاری خراسان رضوی با تاجیکستان کمرنگ شده و رونق آن از بین رفته بود و در این مدت نمایشگاهی که در شان کشور ما و مورد تایید استان و دولت باشد نیز در تاجیکستان برپا نشد.
وی افزود: حدود ۴۰ روز قبل سفیر ایران در تاجیکستان سفری به خراسان رضوی داشت و از استاندار خواست زمینه برپایی نمایشگاهی به محوریت این استان را در تاجیکستان فراهم کند تا با این اقدام مسیر جدیدی برای توسعه روابط اقتصادی ایران با آن کشور ایجاد شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه دولت تاجیکستان نسبت به برپایی نمایشگاهی از سوی ایران در آن کشور اظهار تمایل کرده بود ادامه داد: با پذیرش این اقدام از سوی استاندار خراسان رضوی، نشستهای متعدد با حضور مسوولان دستگاههای اجرایی استان برگزار و زمینه برپایی نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران در دوشنبه فراهم شد.
وی گفت: به دعوت رییس اتاق بازرگانی تاجیکستان و صدور مجوز لازم از سوی دولت ایران، استاندار خراسان رضوی پنجشنبه هفته گذشته به کشور تاجیکستان سفر کرد.
رسولیان افزود: ورود هیات خراسان رضوی با استقبال رسمی وزیر اقتصاد، وزیر تجارت و رییس اتاق بازرگانی تاجیکستان در فرودگاه "دوشنبه" همراه بود و بعد از آن دیدارهای این هیات با مقامات تاجیک آغاز شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: در آغاز این سفر استاندار خراسان رضوی با وزیر انرژی تاجیکستان که رییس کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور ایران و تاجیکستان نیز هست، دیدار کرد و در این دیدار بر استمرار برگزاری نشستهای کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور و برگزاری یک نشست به میزبانی مشهد تاکید شد.
وی گفت: برگزاری همایش تجاری بین فعالان اقتصادی دو کشور ایران و تاجیکستان در مشهد، بهرهمندی از خدمات حوزه گردشگری سلامت خراسان رضوی، حل مشکلات حوزههای اقتصادی خراسان رضوی در تجارت با تاجیکستان، رضایت تاجیکستان از شرکتهای ایرانی فعال در حوزه صنعت آب و برق و درخواست از شرکتهای خراسانی برای مشارکت در پروژههای اقتصادی و عمرانی تاجیکستان از دیگر مواردی بود که در این دیدار مطرح شد.
رسولیان با اشاره به دیدار استاندار خراسان رضوی با وزرای صنعت و تکنولوژی تاجیکستان نیز افزود: در این دیدارها پیرامون شرکتهای دانش بنیان و مناطق ویژه اقتصادی ایران و منطقه ویژه صنعتی تاجیکستان صحبت شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: در این دیدار مقرر شد فعالان اقتصادی تاجیکستان در نمایشگاههای صنعتی خراسان رضوی حضور یابند، تولیدکنندگان خراسانی، ماشین آلات خرد صنایع غذایی کشور تاجیکستان را تامین و سرمایهگذاران خراسانی در پروژههای اکتشاف یا بهرهبرداری از معادن مس و روی و طلا در تاجیکستان مشارکت کنند.
وی گفت: یکی از پیشنهادات جدی در دیدار با وزرای صنعت و تکنولوژی تاجیکستان، استانداردسازی کالا به منظور نزدیک کردن استانداردهای دو کشور بود که مورد پذیرش تاجیکستان قرار گرفت.
رسولیان افزود: برخی اقلام مورد نیاز خراسان رضوی از بین محصولات صادراتی تاجیکستان، پنبه، مویز و آلومینیم است که در این دیدار نسبت به دریافت این اقلام اعلام آمادگی کردیم، در مقابل طرف تاجیکستانی از پیشنهاد ما نسبت به تامین بخشی از ماشین آلات تولیدی خراسان رضوی و دریافت مشاوره در حوزه صنعت از مشاورین این استان، استقبال کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: یکی از اتفاقات غیرمنتظره در این سفر، دیدار معاون نخست وزیر تاجیکستان به عنوان مقام عالی این کشور با استاندار خراسان رضوی و برپایی ضیافت شام بود که کمتر در روابط بین کشورها در این سطح اتفاق میافتد، در این دیدار وزیر اقتصاد، وزیر صنعت و تکنولوژی، رییس کمیسیون سرمایهگذاری و برخی دیگر از مدیران اقتصادی آن کشور نیز حضور داشتند.
وی گفت: استاندار خراسان رضوی همچنین روز جمعه با "قاهر رسولزاده" نخست وزیر تاجیکستان دیدار کرد که وی با اظهار تمایل جدی دولت تاجیکستان به توسعه روابط با ایران، جبران روابط کمرنگ سالهای گذشته بین دو کشور و افزایش سطح مبادلات تجاری دو کشور تا یک میلیارد دلار را مورد تاکید قرار داد.
رسولیان افزود: در دیدار استاندار خراسان رضوی با نخست وزیر تاجیکستان، خواستههای ما مبنی بر برگزاری همایش مشترک اقتصادی در مشهد، همکاری کشور تاجیکستان با خراسان رضوی در حوزه گردشگری سلامت، مبادله استاد و دانشجو بین دانشگاه فردوسی و مراکز آموزش عالی آن کشور، توسعه همکاریهای مشترک اقتصادی ایران و تاجیکستان، تبادل کالا و خدمات بین دو کشور و سرمایهگذاری ایرانیها در حوزه معادن تاجیکستان مورد پذیرش قرار گرفت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با اشاره به برگزاری نشستهای استاندار با رییس اتاق بازرگانی تاجیکستان، وزیر اقتصاد و وزیر تجارت آن کشور ادامه داد: در این نشستها وضعیت ۱۶۰ سند همکاری ایران با تاجیکستان در طول سالهای گذشته مورد اشاره قرار گرفت که مقرر شد این اسناد همکاری هر چه زودتر عملیاتی شود.
وی حضور استاندار خراسان رضوی در ولایت "ختلان" تاجیکستان را از دیگر برنامههای این سفر دانست و گفت: در این سفر رزم حسینی پس از دیدار با استاندار ختلان، از یک کارخانه نخریسی، منطقه ویژه اقتصادی و منطقه آزاد تجاری دیدن کرد و نشست مشترکی را با صاحبان شرکتهای خراسانی آن منطقه برگزار نمود.
رسولیان، مشارکت در حوزه کشاورزی و دامداری ختلان، حضور هیاتی از فعالان اقتصادی "ختلان" در نمایشگاه صنعت مشهد در بهمن ماه امسال، انجام سرمایهگذاریهای مشترک در منطقه آزاد تجاری ختلان و تامین بخشی از مواد اولیه حوزه تولید خراسان رضوی از آن منطقه را از جمله موافقتهای بین استاندار خراسان رضوی و استاندار آن منطقه برشمرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با اشاره به برپایی نمایشگاه اختصاصی ایران در "دوشنبه" از ۳۰ آذر تا سوم دی ماه افزود: در این نمایشگاه ۸۵ شرکت از این استان در قالب ۵۲ غرفه کالاهای خود را در زمینه لوازم خانگی، خدمات فنی و مهندسی، تجهیزات پزشکی و مواد غذایی به نمایش گذاشتند.
وی ادامه داد: در مراسم گشایش این نمایشگاه سفرای کشورهای کره جنوبی، هند، ژاپن، پاکستان، اوکراین، قرقیزستان، افغانستان و معاون سفیر ازبکستان، وزرای اقتصاد، صنعت و تکنولوژی تاجیکستان، رییس کمیسیون بازرگانی تاجیکستان و تعداد دیگری از مقامات این کشور حضور داشتند که رویداد کم نظیر بود.
رسولیان گفت: برگزاری نشست رسمی با تجار و بازرگانان ایرانی در تاجیکستان و فعالان اقتصادی شرکت کننده در نمایشگاه از دیگر برنامههای سفر استاندار خراسان رضوی بود که فعالان اقتصادی مشکلات خود را در زمینه دریافت روادید، استاندارد کالا، حمل و نقل بویژه واگن مطرح کردند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی افزایش پروازهای بین مشهد و دوشنبه، همکاری خراسان رضوی در حوزه تولید پوشاک و صنایع خرد و فعال کردن برخی زنجیرههای تولید در تاجیکستان، حمایت از سرمایهگذاران خراسانی، شناسایی شرکتهای توانمند ایرانی در تاجیکستان و دعوت از آنها برای حضور در مشهد، تهاتر کالا، تقویت اتاق بازرگانی مشترک بین ایران و تاجیکستان، عملیاتی شدن مسیر ترانزیت کالا از طریق ایران به چابهار، ارایه آموزشهای فنی و حرفهای خراسان رضوی در تاجیکستان و فعالیت مجدد هفته فرهنگی ایران در تاجیکستان را از دیگر موارد توافق شده در این سفر برشمرد.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
Written by on
استاندار خراسان رضوی گفت: در شرایط فعلی کشور همه باید برای بهبود اوضاع زندگی و حل مشکلات معیشتی مردم تلاش کنیم.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزمحسینی در جلسه شورای مدیران ستادی استانداری که در محل دفتر استاندار برگزار شد، با اشاره به تحولات مهم منطقه اظهار کرد: دشمنان در قضایای اخیر به دنبال این بودند که مردم را به کف خیابان بیاورند و در مقابل جمهوری اسلامی قرار دهند.
وی با بیان اینکه ملت ایران در برابر تعرض بیگانگان یکپارچه و متحد هستند، افزود: یکی از ابزارهای ارزان برای پیادهسازی نیتهای شوم دشمن، فضای مجازی و شبکههای اجتماعی است، در حوادث اخیر هم شاهد بودیم که به واسطه بهرهگیری از فضای مجازی، دشمنان به دنبال ایجاد آشوب و خرابکاری در کشور بودند.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: مدیران کل دستگاه های اجرایی و معاونین باید به صورت مداوم و در قالب برنامه زمان بندی مشخص، جلسات ملاقات عمومی با مردم برگزار کنند و حرفهای مردم را بشنوند.
رزمحسینی با اشاره به اهمیت انتخابات پیش رو هم بیان کرد: باید تمام تلاشمان را انجام دهیم تا ضمن برگزاری یک انتخابات باشکوه، سطح مشارکت مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی حداکثری باشد.
وی به نتایج سفیر اخیر خود به کشور تاجیکستان هم اشاره کرد و گفت: دیدارهای خوبی در این سفر با مقامات تاجیکستان در محورهای گوناگون انجام گرفت.
استاندار خراسان رضوی در خصوص دستاوردهای مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی هم اظهار کرد: برنامههای این الگو به خوبی در حال اجرا است، در این راستا، نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی و معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری هم در حال تلاش برای تحقق اهداف این طرح هستند.
رزمحسینی با اشاره به اینکه بیکاری مهم ترین علت بروز نزاعهاست، تاکید کرد: بیکاری نه تنها یک موضوع اقتصادی به شمار می رود، بلکه یک آسیب اجتماعی هم محسوب می شود، بیکاری موجب افزایش تنش، نزاع، کاهش ازدواج، افزایش طلاق، اعتیاد و ... خواهد شد.
مشاهده گزارش تصویری در لینک زیر:
https://b2n.ir/966245
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
Written by on
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: برای تسریع در به ثمر نشستن پروژههای سرمایهگذاری، باید بر روی کاهش بروکراسی اداری و رفع موانع پیش پای سرمایهگذاران تمرکز کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علی رسولیان در جلسه بررسی طرحهای سرمایه گذاری شهرستان بینالود اظهار کرد: برای تمامی شهرستانهایی که در قالب مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی تفاهم نامه امضا کردهاند، به منظور بررسی مسائل و رفع مشکلات به صورت جداگانه جلساتی با هدف رفع حداکثری موانع و تسهیلگری در مسیر تحقق سرمایه گذاری ها جلساتی برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون 24 جلسه برای شهرستانهای استان برگزار شده و برای مابقی نیز به زودی برگزار میشود، خاطرنشان کرد: برخی از طرحها در شهرستان بینالود تعیین تکلیف شده، شماری دیگر نیز نیازمند بررسی در سطح استانی هستند و تعداد اندکی نیز باید در سطح ملی مورد بررسی قرار گیرند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی با تاکید بر اینکه تامین منابع مالی مهمترین مسئلهای است که سرمایهگذاران بخش خصوصی با آن مواجه هستند، عنوان کرد: در حوزه گردشگری تامین سرمایه و اخذ تسهیلات راحتتر انجام میگیرد چرا که فرآیندها تسهیل شده است.
رسولیان با اشاره به اینکه دولت در برخی از پروژههای زیرساختی به سرمایهگذاران کمک میکند، افزود: شهرستان بینالود دارای ظرفیتهای فراوانی در بخش گردشگری است و باید برای افزایش ماندگاری گردشگران در این منطقه برنامه ریزی شود.
وی تصریح کرد: این شهرستان سرمایهگذاری خوبی در حوزه گردشگری غذا داشته و ظرفیت آن را دارد تا به حوزههای گردشگری سلامت و اکوتوریسم ورود پیدا کند.
رسولیان بر اهمیت جذب سرمایهگذاری برای شهرستان بینالود تاکید کرد و متذکر شد: طبیعتا اگر رویکرد متولیان امر بر کاهش بروکراسی و موانع پیش روی سرمایهگذاران متمرکز باشد؛ نتیجه بهتری حاصل شده و پروژههای این حوزه نیز با سرعت بیشتری به ثمر مینشیند.
* تعدیل بروکراسیها به تقویت انگیزه سرمایهگذاران منجر میشود
در ادامه، فرماندار شهرستان بینالود عنوان کرد: سال گذشته تنها از یک محور، 30 میلیون و 200 هزار خودرو به طرقبه وارد شدند که با احتساب هر خودرو دو سرنشین، جمعیتی بالغ بر 60 میلیون نفر به انگیزه بهرهگیری از ظرفیتهای گردشگری، به این شهرستان سفر کردهاند.
سیدحسین حسینی افزود: با تمامی ادارات کل تعاملات مطلوبی داریم، البته باید تعاملاتی را نیز در راستای کاهش زمان صدور مجوزهای مرتبط با فضای کسب و کار انجام دهیم.
وی تصریح کرد: گردش مالی شهرستان بینالود در حوزه صنعت، معدن و تجارت بالغ بر 1700 میلیارد تومان و در بخش گردشگری نیز با وجود تعداد زیادی رستوران و مجتمع های پذیرایی بالغ بر 100 میلیارد تومان برآورد میشود.
فرماندار شهرستان بینالود ادامه داد: سرمایهگذاران این شهرستان معمولا در حوزه اخذ مجوزها با چالش مواجه هستند که بخشی از این طرحها براساس زمانبندی مورد حل و فصل قرار میگیرد.
حسینی با اشاره به اینکه 31 پروژه در بخشهای کشاورزی و صنایع غذایی با رایزنیهای انجام گرفته در داخل شهرستان بینالود به بهرهبرداری رسیده است، یادآور شد: کل پروژههای سرمایهگذاری این شهرستان 25 مورد است که به چند دسته به لحاظ ساختار و مقیاس تقسیم میشوند.
لازم به ذکر است؛ در این جلسه سرمایهگذاران بخش خصوصی شهرستان بینالود به بیان مسائل و مشکلاتشان با دستگاههای اجرایی استان پرداختند که مقرر شد تا برخی از این مسائل در سطح استانی حل و فصل و برخی دیگر نیز به مراجع ملی ارجاع شود.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی