Written by on
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی در ارزیابی وزارت کشور، رتبه نخست در شاخص "عملکرد شایسته و درحد انتظار" را به دست آورد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسانرضوی، علی رسولیان در این باره اظهار کرد: وزارت کشور با توجه به وظایف حاکمیتی به منظور نظارت عالیه و رصد فعالیت شوراهای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استانها، اقدام به ارزیابی فعالیت آنها در نیمه اول سال جاری کرده است.
وی افزود: براساس نامه وزیر کشور به رییس جمهوری اسلامی ایران در این زمینه، خراسان رضوی با کسب ۹۲ امتیاز رتبه اول را در بین شوراهای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی استانها به خود اختصاص داد و استانهای خوزستان، آذربایجان شرقی، قزوین، کرمانشاه و تهران به ترتیب در رتبههای بعدی قرار گرفتند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: در گزارش وزارت کشور آمده است: شوراهای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استانها در نیمه نخست امسال ۱۳۷ نشست برگزار کردند که حاصل آن یکهزار و ۳۲ مصوبه بوده است.
گفتنی است فعالیت شورای گفت و گوی بخش خصوصی و دولت در خراسان رضوی از دی ماه سال ۱۳۹۰ آغاز شده و طی سالهای ۱۳۹۳ تا پایان سال گذشته ۲۲۵ نشست برگزار کرده که حاصل آن ۴۴۶ مصوبه ملی و استانی بوده است. این شورا پارسال ۱۰۹ مصوبه داشت که ۷۱ درصد آنها اجرا شد.
این شورا به خاطر ظرفیت بسیار خود توانسته است در سطح ملی نقش آفرینی کرده و منشاء اثر باشد به گونهای که با جمع آوری قوانین مخل تولید و ارسال آن به تهران نه تنها زمینه بهبود فضای کسب و کار در استان بلکه در کشور را نیز فراهم کرده است.
شورای گفت و گوی بخش خصوصی و دولت که مبتنی بر قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه کشور اواخر سال ۱۳۸۹ در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران تشکیل شد، محلی برای تعامل بیشتر ارکان حاکمیت با بخش خصوصی است تا در این چارچوب نسبت به رفع موانع کسب و کار، تشریک مساعی برای تسهیل فعالیت های اقتصادی و توسعه سهم بخش خصوصی در اقتصاد کشور گفت و گو، تصمیم گیری و اقدام شود.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
Written by on
استاندار خراسان رضوی گفت: بر اساس وعده طرف تاجیکستانی، مشکل حمل و نقل ریلی و حمل و نقل کامیونی بین دو کشور بهزودی برطرف می شود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزم حسینی استاندار در دیدار تجار و بازرگانان ایرانی شرکت کننده در نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران که در شهر دوشنبه برگزار شد، با اشاره به ظرفیت های موجود برای توسعه روابط با جمهوری تاجیکستان اظهار کرد: در مذاکرات با مسئولان تاجیکستان برای رفع مشکلات مبادلات تجاری، انتقال پول، استاندارد کالا، پذیرش سفارش های تجاری و اقلام خوراکی گفتگو و توافقات خوبی انجام گرفت.
وی در خصوص مذاکرات انجام گرفته با دبیر شورای امنیت ملی کشور تاجیکستان گفت: بر اساس وعده طرف مقابل، مشکل حمل و نقل ریلی و حمل و نقل کامیونی بین دو کشور بهزودی مرتفع می شود.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به مشکل ثبت شرکتهای ایرانی در تاجیکستان تاکید کرد: با توجه به اینکه رویکرد ما به شرق باید تقویت شود، تاکید داریم که هرگونه فعالیت اقتصادی با ثبت شرکت و بر اساس نوع فعالیت انجام گیرد؛ تلاش میکنیم مشکل صدور ویزا در مشهد مقدس را هم با کمک وزارت خارجه کشورمان حل کنیم و به زودی امکان ثبت ویزاهای الکترونیک نیز فراهم شود.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به نقش تاثیرگذار آستان قدس رضوی در توسعه همکاریها اقتصادی با کشور تاجیکستان افزود: حسب تاکیدات مقام معظم رهبری فعالیتهای اقتصادی آستان قدس رضوی به عنوان یکی از مهمترین ظرفیت های توسعه ای در این بخش، انشاالله به زودی برکات ارزشمندی را در مبادلات تجاری و همکاری های اقتصادی نصیب کشورمان خواهد کرد.
محمدتقی صابری سفیر جمهوری اسلامی ایران در شهر دوشنبه هم در ادامه این دیدار گفت: با تمام توان برای رفع مشکلات تجاری و توسعه همکاریهای اقتصادی در خدمت بخش خصوصی خواهیم بود.
وی افزود: استاندار خراسان رضوی در سفر به منطقه دنغره برای رفع موانع مبادله پول و ورود صنایع غذایی، مشارکتهای صنعتی و سرمایه گذاری های مشترک، مذاکرات خوبی با مقامات تاجیکستانی داشته است و ما هم وظیفه داریم پیگیری های لازم را در این زمینه انجام دهیم.
Written by on
استاندار خراسان رضوی در دومین روز سفر خود به تاجیکستان به شهر دنغره سفر کرد و با قربان حکیمزاده استاندار ولایت ختلان دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزمحسینی در بدو ورود به شهر دنغره طی مراسم و تشریفات خاصی با اجتماع مردم، مورد استقبال قرار گرفت.
استاندار خراسانرضوی پس از استقبال رسمی استاندار ختلان، از چند واحد صنعتی و منطقه آزاد اقتصادی شهر دنغره بازدید کرد.
علیرضا رزمحسینی در اولین برنامه، از کارخانه ریسندگی و بافندگی که با سرمایهگذاری مشترک چینیها در تاجیکستان در حال بهرهبرداری است، بازدید کرد و سپس در برخی از کارخانههای مستقر در منطقه آزاد اقتصادی دنغره حضور یافت.
استاندار خراسان رضوی و استاندار ختلان تاجیکستان همچنین در نشستی با حضور فعالان اقتصادی دو کشور به گفتگو و مذاکره پرداختند.
حکیمزاده استاندار ختلان در این دیدار با اشاره به راهاندازی ۷۶ کارخانه جدید در منطقه دنغره اظهار کرد: ما بواسطه وجود نیروگاههای برق آبی ختلان ۹۰ درصد برق کشور را تامین میکنیم و آمادهایم برای سرمایهگذاری مشترک با هدف ایجاد شغل در تاجیکستان با شرکتهای ایرانی همکاری کنیم.
وی گفت: ما با وجود زمینهای کشاورزی به ادوات و مشاورههای فنی برای کشتهای جدید و سیستمهای آبیاری نیازمندیم؛ فعالان اقتصادی خراسان رضوی در سالهای گذشته با ما همکاری داشتند.
وی گردشگری و توریسم سلامت، گردشگری در طبیعت و توسعه روابط دانشگاهی را از دیگر زمینههای قابل توسعه همکاریها برشمرد.
رزمحسینی استاندار خراسانرضوی هم با اشاره به توانمندیهای مختلف فعالان اقتصادی برای فعالیت در بخش معادن، کشاورزی و جذب توریسم درمانی، از استاندار ختلان برای سفر به مشهد مقدس دعوت کرد.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
Written by on
نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران با محوریت خراسان رضوی در شهر «دوشنبه» پایتخت جمهوری تاجیکستان گشایش یافت.
به گزارش اداره کل روایط عمومی استانداری خراسانرضوی، آیین گشایش این نمایشگاه با حضور علیرضا رزم حسینی استاندار خراسان رضوی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در دوشنبه، وزیران اقتصاد و تجارت، صنعت و تکنولوژی، سرمایهگذاری جمهوری تاجیکستان و سفرای ژاپن، کره، هند، پاکستان، افغانستان، اوکراین، قرقیزستان برگزار شد.
در این نمایشگاه بیش از ۸۵ شرکت در قالب ۵۲ غرفه در بخشهای تجهیزات پزشکی، خدمات فنی و مهندسی، مصالح ساختمانی، فرش و موکت، نساجی و پوشاک، مواد غذایی و آشامیدنی، مواد شیمیایی، لوازم خانگی، سیم و کابل و تولیدات صنعتی، محصولات خود را ارائه کردهاند.
وزیر اقتصاد و تجارت تاجیکستان در این مراسم ضمن تاکید بر توسعه مبادلات تجاری و اقتصادی بین دو کشور، ایران را شریک مطمئنی برای همکاری اقتصادی دانست.
استاندار خراسان رضوی نیز ضمن تشکر از مهماننوازی مردم و مسولان دولت تاجیکستان، به جلسات موثر برگزار شده با مقامات تاجیکی اشاره و خراسان را پیشرو در توسعه روابط دانست.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
Written by on
اخباری به نقل از استاندار خراسان رضوی منتشر شده مبنی بر اینکه بانوان طلاهایشان را بفروشند و خرج کنند! در صورتی که اصل خبر این است که بانوان با طلاها و زیورآلات خود که به صورت راکد نزد آنها مانده، بتوانند کارآفرینی کرده و برای خانواده اشتغال ایجاد کنند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزمحسینی مطرح کرده که هماکنون حدود 20 هزار میلیارد تومان ارزش زیورآلات بانوان خراسانی برآورد میشود و خانوادهها میتوانند از این ظرفیت و دارایی راکد برای حل مشکلات خود در حوزههای مختلف اقتصادی و اجتماعی استفاده کنند. به این معنا که این طلاهای راکد، با انتقال به بانکها به عنوان وثیقه و ضامن مطرح (بانک به ارزش ریالی طلا به خانواده وام بدهد) و وامهای اشتغال به خانوادهها پرداخت شود؛ خانوادهها هم – در صورت علاقمندی - با این وامها بتوانند مشاغل خرد خانگی ایجاد کنند. موضوع این است که اصل طلا برای خانواده باقی میماند و فقط حکم وثیقه را دارد، هر زمانی هم که فرد بخواهد آن را از بانک طلب کند میتواند عین طلا را دریافت کند.
این طرح در حد یک ایده به بانک مرکزی هم اعلام شده است. بنابراین طرح «بانک طلا» خواهان ایجاد منابع مالی براساس سرمایههای راکد خانگی است. خانوادهها از این مسیر میتوانند با وامهای بانکی اشتغالهای خانگی ایجاد کنند. بنابراین طلا بعد از ارائه به بانک، برای دریافت تسهیلات و وام میتواند به سرمایۀ اولیه برای تولید و اشتغالزایی تبدیل شود.
متاسفانه برخی رسانهها با برداشتهای نادرست این باور را انتقال دادند که استاندار خراسان رضوی خانوادهها را تشویق به فروش طلا برای گذراندن زندگی و امور جاری خانواده کرده است که این صحیح نیست.
پیش از این خبرگزاری تسنیم پنجم آذر ماه در گزارشی جامع به این ایده استاندار خراسان رضوی پرداخته بود:
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1398/09/05/2147056/به-کارگیری-سرمایه-های-راکد-خانگی-در-طرح-بانک-طلا-با-محوریت-خراسان-رضوی/amp
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی