Written by on

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی‌(ره) خراسان رضوی گفت: برای تامین منابع تسهیلات مددجویان متقاضی تسهیلات مسکن در روستاها که واجد شرایط باشند، هیچ محدودیتی نداریم.
رضا سلم آبادی درگفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از مشهد، درباره ‌وضعیت بودجه حمایتی و توانمند‌سازی مددجویان  کمیته امداد اظهار داشت: در سال 1402 بابت توانمندسازی خانواده‌های نیازمند و تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی دو منبع داریم، منبع اول شامل 2200 میلیارد تومان ناشی از جز 4 بند (ب) تبصره (18) است که بیش از 70 درصد آن ابلاغ شده و  16 بانک عامل در استان طرف قرارداد کمیته هستند. بنابراین امسال تلاش داریم 22هزار فقره وام پرداخت کنیم. مبلغ وام با توجه به انواع شغل متفاوت است. شغل‌های تولیدی، با توجه به تعریف شغل تولیدی در کمیته امداد، تا سقف 300 میلیون دریافت خواهد کرد و میانگین مبلغی که پرداخت تسهیلات اشتغال 100 میلیون تومان است.

3200 میلیارد تومان بودجه تسهیلات اشتغال مددجویان خراسان رضوی

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی‌ (ره) خراسان رضوی ادامه داد: منبع دوم نیز بالغ بر 970 میلیارد تومان است که برای کمیته در نظر شده تا از منابع استانی مانند صندوق عدالت و پیشرفت که در اختیار استانداری است تامین بودجه کند. چنانچه این رقم نیز تحقق پیدا کند در مجموع حدود 3200 میلیارد بودجه حمایتی خواهیم داشت و می‌توانیم، در صورت این تحقق امر، تعهد حمایت تسهیلاتی برای بیش از 30 هزار فرصت شغلی را در سال جاری اجرایی کنیم.

سلم‌آبادی درباره مشوق‌های اشتغال و مقدار تسهیلات درسال 1402 به مددجویان کمیته امداد بیان کرد: بسته‌های تشویقی هم داریم که شامل حال کارفرمایانی می‌شود که نیروی کار متخصص جذب می‌کنند. کمیته امداد این آمادگی را دارد تا با بنگاه‌های اقتصادی و صنعتی تفاهم‌نامه و قراردادهایی را انعقاد کند که به‌ازای هر نیرو و براساس همان مهارت و تخصصی که نیاز کارفرما است، به آنها نیرو معرفی کند. طبق این تفاهم‌نامه‌ها بعد از گذشت سه ماه فعالیت نیرو و ارائه سه ماه لیست بیمه این نیروها به تامین اجتماعی و پرداخت حقوق کار کارفرماها می‌توانند از ‌سرانه 150 میلیون تومان وام 4 درصد با اقساط 7 ساله بهره‌مند شوند. البته نیروی کار نیز حداقل 3 سال باید در این مجموعه مشغول به کار باشد.

وی تصریح کرد: نوع دیگر تشویقی به این صورت است که اگر نیروی کار را کمیته امداد به بنگاه معرفی کند، پرداخت 20 درصد از سهم بیمه کارفرما را کمیته امداد حداقل به مدت دو سال برعهده خواهد گرفت.

سلم‌آبادی بیان کرد: برخی از مددجویان نیز از طریق کمیته امداد به کاریابی‌ها معرفی می‌شوند که در برخی از موارد بدون اینکه بسته تشویقی مانند 20 درصد سهم بیمه کارفرما یا سرانه وام را پرداخت کنیم، این نیروها مشغول به کار می‌شوند و به طور میانگین 25 درصد تامین شغلی که در استان توسط کمیته امداد ایجاد می‌شود از محل همین کاریابی‌ها است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی‌(ره) خراسان رضوی درباره برنامه‌های حمایت آموزشی کمیته امداد گفت: مقدمه ورود به اشتغال آموزش است. تمام توان‌مان را به کار گرفتیم که هر فردی که بنا‌ست، تسهیلات اشتغال بگیرد حتماً باید آموزش لازم تخصصی شغل را فرا بگیرد. البته برخی قبلاً آموزش‌ها را فرا گرفتند و گواهی آن را دریافت کرده و به دنبال تسهیلات هستند.

وی افزود: تعدادی از متقاضیان نیز نیازمند این هستند که در ابتدا ما مشخص کنیم چه استعدادی دارند و به کدام آموزشگاه‌ها بروند. البته عمده آموزش‌‌های ما در قالب تفاهم‌نامه‌ سه‌‌جانبه بین کمیته امداد، سازمان فنی و حرفه‌ای و آموزشگاه آموزشگاه آزادی است که از فنی و حرفه‌ای مجوز دارند یا در قالب سازمان فنی حرفه‌ای فعالیت می‌کنند. هزینه‌های این دوره‌های آموزشی توسط کمیته امداد پرداخت می‌شود. متقاضی بعد از اینکه آموزش‌ها را فرا گرفت می‌تواند به مرحله دریافت تسلیحات وارد شود.

ساخت 3هزار مسکن برای مددجویان در دست اقدام است

سلم‌آبادی درباره وضعیت تامین مسکن و زمین مددجویان در سال جاری اظهار کرد: کمیته امداد در حوزه مسکن یک برنامه سالانه دارد که سرانه‌های تعریف شده خانواده‌ها را در حوزه خرید و احداث مسکن احصا می‌کند. بنابراین در این برنامه و در حال حاضر بالغ بر 3000 واحد مسکن در دست اقدام داریم که منابع منابع آن از بودجه جاری امداد و تفاهم‌نامه‌هایی است که با بنیاد مسکن، بنیاد مستضعفان، بسیج سازندگی است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی‌(ره) خراسان رضوی خاطرنشان کرد: حدود 21 هزار مورد ثبت‌نام از مددجویان کمیته در مسکن ملی داریم که تاکنون بالغ بر 4500 نفر آنها تایید شده‌اند و حدود 500 نفر از آنها نیز تخصیص پروژه پیدا کردند. در تلاش هستیم تا بعد از انعقاد قرارداد این عزیزان با بانک خواهند داشت سهم بلاعوض امداد را نیز به‌صورت تدریجی و در حین انجام پروژه به آنها تحویل بدهیم.

این مسئول ادامه داد: تامین زمین ذیل تفاهماتی است که ما با اداره راه و شهرسازی و بنیاد مسکن داریم تا یا هر جایی که امکان‌پذیر است، زمین متقاضیان را دریافت کنیم. در کل در پهنه‌هایی که زمین مناسب، حتی برای ویلا سازی مددجویان وجود دارد همکاری خوبی از طریق دستگاه‌های مربوطه با ما انجام می‌شود. به عنوان مثال در حوزه‌هایی مثل فریمان، قوچان و گناباد پیشرفت‌های خیلی خوبی داشتیم و در شهرهایی که زمین تامین شده تقریبا می‌شود گفت که مددجویان امداد در اولویت هستند.

تا پایان 1403همه مددجویان روستایی متقاضی کمیته امداد خانه‌دار می‌شوند

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی درباره برنامه تامین مسکن مددجویان روستایی اظهارکرد: ما یک ضابطه‌های خاص در مسکن روستایی مددجویان داریم. اگر متقاضیان حداقل 2 نفر و سن آنها زیر 60 سال باشند، در اولویت‌ حمایت مسکن روستایی قرار می‌گیرند. برای این جامعه هدف به ازای هر واحد در سال 1402 مبلغ 100 میلیون تومان بلاعوض پرداخت می‌شود و تفاوتی نمی‌کند که این افراد در مسکن استیجاری یا در مسکن‌ غیرمقاوم و غیر‌فنی ساکن باشند. در روستاها در صورتی که هر مددجویی که متقاضی این نوع موارد باشد و پروانه‌ها و نقشه‌های ساخت را دریافت کرده باشد ما نیز آمادگی کامل داریم که در این قالب به آنها کمک کنیم و نیت‌مان بر این است که ان‌شاء‌الله در طول سال جاری و سال آینده در مناطق روستایی هر خانواده‌ای که این شرایط را داشته باشند و ثبت درخواست کنند، برای خانه‌دار شدن حمایت کنیم.

سلم آبادی خاطرنشان کرد: در مجموع می‌توان گفت کمیته 100 میلیون تومان بلاعوض پرداخت خواهیم کرد. مبلغ  50 میلیون تومان وام قرض‌الحسنه از صندوق صندوق امداد ولایت پرداخت می‌شود، به‌علاوه مبلغ 200 میلیون تومان تسهیلات بنیاد مسکن نیز وجود دارد که اگر فرم جیم متقاضیان  سبز باشد می‌توانند از آن استفاده کنند.

وی تصریح کرد: به‌طور میانگین متراژ برآورد شده برای هر واحد 55 متر می‌باشد که با این حمایت و البته یک مقدار سهم آورده مسکن معقول و مستحکمی ساخته خواهد شد. ما در این سهمیه هیچ نوع محدودیتی را قرار ندادیم و برای هر تعداد متقاضی می‌توانیم از مرکز تقاضای حمایت کنیم.

سلم آبادی افزود: برای متقاضیان بالای 60 سال حمایت کمیته امداد به‌صورت تسهیلات تعمیرات در خدمت متقاضیان عزیر هستیم.

حمایت کمیته امداد از متقاضیان مهاجرت معکوس با تسهیلات مسکن و اشتغال

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی در پاسخ به نیازهای حمایتی افرادی که در گذشته به شهرها مهاجرت کردند و امروز تصمیم به مهاجرت به روستا یا وطن خود دارند بیان کرد: یکی از برنامه‌های ویژه امداد حمایت از مهاجرت معکوس است که که فارغ از هر سن و سالی است و مددجویان مشمول بسته‌های مسکن و اشتغال امداد و استفاده از چند نوع تسهیلات مانند موضوع مسکن روستایی خواهند شد.

Written by on

استاندار خراسان رضوی گفت: یکی از درخواست های مهم خبرنگاران مسکن است و راه و شهرسازی از فردا فرایند ثبت نام و احراز شرایط (به خصوص فرم جیم) را شروع کند تا اعطای زمین، پروانه و تسهیلات برای ساخت مسکن به خبرنگاران فاقد مسکن شروع شود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری در آیین گرامیداشت شهدای مدافع حرم رسانه و روز خبرنگار در مشهد اظهار داشت: موضوع مسکن که از نظر ما موضوع بسیار مهمی است نقش مهمی در معیشت مردم و قشر خبرنگار دارد. همه خبرنگاران خراسان رضوی را در اکثر شهرستان‌ها زمین و تسهیلات و پروانه نیز در اختیارشان قرار دهیم تا ساخت مسکن را آغاز کنند.

وی با تاکید بر اینکه فرم‌ جیم همه کسانی که متقاضی مسکن در نهضت ملی هستند حتما باید سبز باشد، گفت: از فردا هرکسی مراجعه کرد اقدامات را برای شروع این فرایند آغاز کنید.

استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در ارتباط با مشهد آنچه تاکنون برنامه ریزی ۵۰ هزار واحد مسکن در گلبهار انجام شده است. آمادگی داریم به شرط پیگیری از این واحدها نیز در اختیار شما قرار دهیم. برای تحقق این موارد هم ساز و کار و هم پیگیری لازم است.

وی گفت: بنابراین طی دو هفته فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان رضوی خبرنگاران متقاضی را فهرست و جمع بندی کنند.

استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: ان شالله مشکلی در تامین مسکن خبرنگاران نخواهیم داشت اما پیگیری از طرف شما اهمیت دارد.

وی اضافه کرد: مدیرکل ارشاد، موضوعات حمایتی و تعاملات و بیمه را نیز پیگیری خواهند کرد. برخی پیشنهادات جمعی و ساختاری است و قابل پیگیری است.

نظری تاکید کرد: آمادگی داریم با استفاده از پیشنهادات جمعی مطالب مورد نظر شما محقق شود. با رویکردی که روابط عمومی استانداری دارد رویکرد هماهنگی و حمایتی اثرات خوبی در آینده خواهد گذاشت.

وی تصریح کرد: کار شما به عنوان اصحاب رسانه یکی از مصادیق امر به معروف و نهی از منکر است و این کار باید به درستی انجام شود، اگر درست انجام نشود اعتماد ضعیف می‌شود. این اعتماد نباید دچار خدشه شود. با این نگاه مشترک همه استقبال می کنیم و حرف و قلم شما از نگاه خیر است البته نباید به نحوی مطالب منتشر شود که جرات تصمیم گیری از مدیران برای حل مسائل سلب شود.

استاندار خراسان رضوی گفت: اعتماد سرمایه است، ما هم‌افزایی خواهیم داشت و در تحقق اهداف عالی ما و شما بایکدیگر حرکت می کنیم.

نظری تصریح کرد: ما به عنوان استانداری در شرایط تحقیق و تفحص هستیم اما داریم ادامه می‌دهیم و تصمیم گیری می کنیم. سعی می کنیم فضای کار در استان تحت الشعاع قرار نگیرد.

وی تاکید کرد: ما وظیفه محور و رسالت محور هستیم. سعی کنیم مواجهه با مدیران از جنبه‌های مختلف به نحوی باشد که تصمیم گیری در آن ها دچار چالش نشود.

استاندار خراسان رضوی گفت: مخاطب مشترک ما و شما مردم هستند. ما برای مردم کار‌ می کنیم و شما نیز مدیریت افکار عمومی را بر عهده دارید. خیلی مهم است این چسبندگی و اتحاد در عمل شکل بگیرد.

وی تاکید کرد: یکی از وظایف رسانه‌ها هشدار درباره مسائل مغفول مانده است. اگر مشکل و مسئله‌ای‌ پیش می‌آید رسانه‌ باید تذکر دهد. آمادگی داریم با اتحاد و اتفاقی که برای اهداف عالیه داریم این مسیر را ادامه دهیم.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

Written by on

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: ۴۰۰ تن تخم مرغ روزانه در استان تولید می‌شود که نزدیک به ۲ برابر نیاز و مصرف است.
حسن جعفری معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: تولید بیشتر از نیاز و صادرات مازاد تولید به استان‌های دیگر کشور یکی از مزیت‌های تولیدات دامی در این استان است.

او با بیان این که میزان مصرف تخم مرغ استان در صنف، صنعت و خانگی معادل ۲۵۰ تن است افزود: پیش بینی می‌شود مرداد ماه ۱۲ هزار و ۸۲۸ تن تخم مرغ تولید شود و به این ترتیب همچنان در تولید تخم مرغ رتبه نخست کشور را داریم.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به این که در فروردین ماه ۱۳ هزار و ۲۴ تن، اردیبهشت ۱۳ هزار و ۴۱۸ تن، خرداد ماه ۱۳ هزار و ۲۲۸ تن و در تیر ماه که فصل گرم سال است ۱۲ هزار و ۶۲۱ تن تولید ثبت شده است ادامه داد: سال گذشته ۱۳۴ هزار و ۵۳۲ تن از این محصول در استان تولید شد.

جعفری بیان کرد: هم اکنون ۲۹۹ واحد تخم‌گذار با ظرفیت ۱۰ میلیون و ۶۳ هزار و ۸۱۰ قطعه در خراسان رضوی مجوز فعالیت دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان  خراسان رضوی  مشهد

Written by on

استاندار خراسان رضوی گفت: وجود بارگاه منور رضوی موجب حضور بسیاری از مردم در شهر مشهد است و در این میان برخی از مسوولان و وارد کنندگان سایر کشورهای جهان نیز که علاقه‌مند مراوده با این استان هستند و باید بتوانند نسبت به توانمندی صادراتی این استان آشنا شوند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استاندار خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری روز چهارشنبه و در همایش آشنایی با خدمات صندوق ضمانت صادرات ایران افزود: با شکل‌ گیری نمایشگاه دائمی صادرات در استان این موضوع توانایی پیگیری دارد و موجب افزایش صارات خواهد بود.

وی ادامه داد: رشد صادرات، تاثیر بسیاری در موضوع تولید و همچنین اشتغال استان خواهد داشت و لازم است تا با ایجاد میدان‌های جدید بر اساس ارتقاء علمی و دانشی، به امر صادرات توجه ویژه ای شود.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به ویژگی‌های مزّیتی استان و از جمله موقعیت جغرافیایی خراسان رضوی بیان کرد: همجواری با کشورهای همسایه در افزایش صادرات نقش بالایی دارد و با داشتن 2 مسیر ریلی و چهار مسیر جاده ای به سمت مرزهای استان، موجب رشد صارات از این استان شده است.

او گفت: برای ارتقاء این امر باید زیرساخت مسیرهای ترانزیتی در استان بهتر و افزایش یابد تا موضوع صادرات روان تر صورت پذیرد تا رسیدن به افق جهشی استان، در موضوع صارات با نگاه تحولی اقتصاد پیگیری شود.

نظری اظهار کرد: از سوی دیگر تولیدات متنوع محصولاتی که مورد نیاز سایر کشورهای دنیا است، با کمک شرکت های دانش بنیان از جمله در خدمات فنی مهندسی و شرکت های فناور می‌تواند موجب ارزآوری بسیاری در استان شود.

وی ادامه داد: ایجاد نمایندگی صندوق ضمانت صادرات ایران در استان با امکان تصمیم گیری و کاهش وابستگی به مرکز می‌تواند در افزایش ظرفیت صادرات استان نقش ویژه ای ایفا کند.

در پایان این نشست تفاهم نامه ای در خصوص ارایه خدمات صندوق ضمانت صادرات ایران بین مدیر عامل این مجموعه و استاندار خراسان رضوی به امضا رسید.

Written by on

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: عملیات گازرسانی به ۸ روستای باقی مانده در بخش روداب شهرستان سبزوار در حال انجام است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، جواد خدایی در جمع دهیاران روستاهای روداب از شهرستان سبزوار اظهار داشت: طرح تحول روستایی در سه محور به دهیاران روستاها ابلاغ و اعلام شده است.

وی افزود: در بخش عمرانی و اقتصادی و همچنین اجتماعی و فرهنگی شاخص‌هایی در نظر و اجرا می شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان رضوی بیان کرد: در بخش عمرانی ۱۴ شاخص شامل آبرسانی، برق رسانی، گازرسانی و غیره داشته‌ایم. بخش اصلی و محوری عمرانی گازرسانی است که براساس آنچه اعلام شده هشت روستای این بخش درحال گازرسانی و اقدامات زیرساختی هستند.

منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی