Written by on
فرماندار تایباد از آغاز پذیرهنویسی سهام شرکت تعاونی توسعه و عمران در تایباد از 13 شهریورماه جاری خبر داد.
به گزارش چاپارطوس خراسان رضوی، محسن سیاح در نشست خبری آغاز پذیرهنویسی سهام شرکت تعاونی توسعه و عمران در تایباد اظهار کرد: پذیرهنویسی سهام از 13 شهریور ماه جاری آغاز و به مدت 10 روز در فاز اول ادامه دارد در این مرحله تعداد سهام تمام خریداران به یک نسبت است.
وی با اشاره به مزایای این شرکت تعاونی افزود: یکی از اولویتهای این شرکت تعاونی نظارت ائمه جمعه شهرستان بر روند فعالیتها و شفافسازی در همه امور توسط اعضا است.
نماینده عالی دولت در این شهرستان بیان کرد: مرز دوغارون فرصتهای اقتصادی فراوانی دارد که علاوه بر رفع نیاز مالی مردم ایجاد شتغال نیز میکند باید با اقدامات صحیح همه مردم حتی اقشار ضعیف را در این اقتصاد سهیم کرد این شرکت تعاونی فرصتی را ایجاد کرده تا همه شهروندان در آن سهامدار باشند.
وی مطرح کرد: روستاییانی که در ثبتنام دچار مشکل هستند میتوانند با مراجعه به دهیاری محل سکونت خود این مراحل را انجام دهند.
در ادامه جلسه حجت زنگنه، عضو هیات موسس تعاونی توسعه و عمران شهرستان تایباد گفت: خبرنگاران زبان گویا و چشم بینای جامعه هستند مطالبهگری آنها در همه امور به ویژه این شرکت تعاونی میتواند حقوق از دست رفته این مردم را بازگرداند.
وی افزود: اساسنامهای که برای این شرکت تعاونی در نظر گرفته شده است به نفع مردم بوده و هرگونه ابهامی مرتبط با این موضوع وجود داشته باشد اعضای شرکت تعاونی پاسخگو خواهند بود.
آیدا عصمتی؛ نماینده اجرایی فرماندار در فرایند تاسیس شرکت تعاونی نیز تصریح کرد: یکی از نکات مهمی که در روند فعالیت این شرکت تعاونی مدنظر اعضا است شفافسازی و اطلاع رسانی درست و به موقع به مردم میباشد، اعتماد و مشارکت مردم رمز موفقیت در این اقدام اقتصادی بشمار میرود.
وی اظهار کرد: برای ثبتنام در این شرکت تعاونی تمام افراد واجد شرایط از 18 سال به بالا قادر هستند با کمترین هزینه سهامدار شوند و در توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال شهرستان نقش خود را ایفا کنند.
در ادامه محمود بیانی، رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: پس از اتمام 10 روزه پذیرهنویسی در مرحله اول مجمع عمومی هیات مدیره تعیین و سپس در مرحله بعدی پذیرهنویسی دسترسی برای همه آزاد خواهد بود و تقریبا پیشبینی شده تا تمام افراد در این گام اقتصادی نقش داشته باشند.
خبرنگار، شوکت سالاری
Written by on
معاون برنامهریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار گناباد از پرداخت افزون بر ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات حمایتی به ۱۴ رسته از صنوف آسیب دیده کرونا در این شهرستان طی پنج ماه گذشته تاکنون خبر داد.
احمد سفری افزود: این تسهیلات بعد از ثبت نام مشاغل آسیب دیده کرونا در سامانه کارا و بررسی نهایی و به ازای هر کارگر مشغول در مشاغل آسیب دیده کرونا تا مبلغ ۱۲۰ میلیون ریال پرداخت شد.
وی ادامه داد: بانکهایی که دارای اعتبار تسهیلات حمایتی کرونا هستند باید این تسهیلات را بدون توجه به سوابق افراد و صنوف آسیب دیده از کرونا شامل چک برگشتی یا مشکلات احتمالی شاخصهای اقتصادی و مالی به افرادی که در سامانه کارا ثبت نام کردهاند پرداخت کنند.
معاون برنامهریزی و هماهنگی امور عمرانی فرماندار گناباد گفت: تا مبلغ ۱۶۰ میلیون ریال برای پرداخت تسهیلات نیازی به ضامن نیست و تنها ارائه چک و دیگر مدارک کفایت میکند.
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گناباد هم به خبرنگار ایرنا گفت: بیش از پنج هزار نفر از آسیب دیدگان کرونا در این شهرستان برای دریافت تسهیلات به مسوولان ذیربط معرفی شدند.
سید جعفر احمدی افزود: از مجموع ۲۸ هزار و ۶۷۰ میلیارد ریال تسهیلات مشاغل آسیب دیده از کرونا در استان خراسان رضوی ۶۰۳ میلیارد ریال سهم شهرستان گناباد است.
وی ادامه داد: این تسهیلات بر اساس اولویت به ۱۴ رسته فعالیت و ۲۰۰ کسب و کار آسیب دیده از کرونا در حال پرداخت است که ۳۱ درصد آن مربوط به بخش حمل و نقل است.
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گناباد هم گفت: پرداخت تسهیلات بعد از پالایش اطلاعات افراد، اصناف و واحدهای متقاضی بر اساس رسته و اولویت توسط دستگاه اجرایی مرتبط انجام میشود.
۱۷۲ واحد صنعتی در بخشهای صنایع کانی فلزی و غیرفلزی، صنایع غذایی، شیمیایی و سلولزی در شهرستان گناباد فعالیت دارند که برای راه اندازی آنها هزار و ۲۷۳ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده و راه اندازی این واحدها برای سه هزار و ۲۸۴ نفر به طور مستقیم و دو برابر این تعداد به طور غیر مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.
سه شهرک و ناحیه صنعتی نیز با ۴۴۷ هکتار زمین و ۵۴ واحد فعال و ۱۱ سردخانه و انبار و سیلو در شهرستان گناباد فعال است.
از مجموع چهار هزار و ۷۰۰ واحد صنفی دارای پروانه کسب در شهرستان گناباد سه هزار و ۴۰۰ واحد فعال است و حدود ۵۰۰ شرکت تعاونی با اشتغال بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ نفر در این شهرستان فعالیت دارند.
مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
بنا بر اعلام سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکنون ۳۶۵ هزار و ۶۰۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و شمار جانباختگان این بیماری به ۲۱ هزار و ۲۰ تن رسیده است.
منبع/ ایرنا
Written by on
مدیر جهاد کشاورزی تایباد گفت: در تایباد ظرفیت صنایع تبدیلی و فراوری بسیار کم است، این امر نیازمند توجه بیشتری به این صنعت مهم است.
به گزارش چاپارطوس خراسان رضوی، محمد میری مدیر جهاد کشاورزی تایباد در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: فراوری محصولات کشاورزی از جمله مشکلات عمده کشاورزان است که نیازمند توجه بیشتر به این صنعت مهم است.
او افزود: علیرغم اینکه کشت گل محمدی و زعفران توسعه یافته است، اما صنایع فراوری مانند گلابگیری، اسانسگیری و بسته بندی برای این محصولات وجود ندارد.
مدیر جهاد کشاورزی تایباد به تنها کشتارگاه این شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: سطح این کشتارگاه ابتدایی است اما با یک کشتارگاه مکانیزاسیون می توان محصولات دامی را به صورت منجمد تولید و از زنده فروشی طیور از جمله شترمرغ جلوگیری کرد.
میری با ذکر اینکه توسعه صنایع تبدیلی نیازمند رغبت مردم برای سرمایه گذاری می باشد، بیان کرد: تسهیلات ویژه ای برای تاسیس کارخانه ها و کارگاه های فراوری در نظر گرفته شده و برای مثال تاسیس یک واحد فراوری در شهرک صنعتی مرزی دوغارون مشمول این موضوع می شود.
خبرنگار، امیرحسین چهاریاری
Written by on
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی در هشتمین جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان گفت: دولت با ارائه تسهیلات و برنامهریزیهای مناسب از صنعت گردشگری حمایت میکند.
به گزارش چاپارطوس خراسان رضوی، محمد صادق براتی در جمع اعضاء ستاد اجرایی خدمات سفر استان اظهار کرد: شیوع بیماری کرونا و کاهش سفرها،خسارت سنگینی را به صنعت گردشگری استان وارد کرده است.
وی افزود: از آنجا که اقتصاد استان تا حد زیادی وابسته به زائر و صنعت گردشگری است، شیوع بیماری کرونا و کاهش محسوس سفرها به استان خسارات زیادی به اقتصاد و صنعت گردشگری استان وارد کرد اما با حمایتهای دولت و همراهی و همدلی بخش خصوصی انشاءالله از این بحران عبور خواهیم کرد.
معاون هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: در ایام ابتدایی شیوع بیماری کرونا و وجود محدودیتها، بخش خصوصی، اماکن اقامتی و گردشگری با همراهی مناسب توانستند کمک شایانی به کاهش شیوع این بیماری کنند و هماکنون نیز تمامی این واحدها با رعایت دستورالعملهای بهداشتی فعالیت میکنند.
براتی با اشاره به دستورالعملهای ابلاغی و رعایت شیوهنامههای بهداشتی بیان کرد: همچنان محدودیتهای پذیرش زائر و مسافر در مهمانسراها و اماکن اقامتی دولتی وجود دارد و این موضوع توسط کمیته ارزیابی ستاد خدمات سفر مرتب در حال رصد است.
جانشین رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر استان تصریح کرد: با توجه به فرارسیدن ایام عاشورا و تاسوعای حسینی و احتمال افزایش استفاده از ناوگان حمل و نقل برون شهری، رعایت بیش از پیش شیوهنامههای بهداشتی در دستور کار کمیته حمل و نقل ستاد قرار گرفته است.
براتی بیان کرد: سند توسعه راهبردی صنعت گردشگری استان با الهام از سند توسعه کشوری و با رویکرد مشارکت حداکثری بخش خصوصی در آینده نزدیک بومیسازی خواهد شد و برنامههای آینده صنعت گردشگری بر اساس این سند تنظیم خواهد شد تا شاهد شکوفایی بیش از پیش این صنعت در استان باشیم.
Written by on
مدیر جهاد کشاورزی تایباد گفت: ۱۵ واحد گاوداری صنعتی در این شهرستان فعالیت دارند که روزانه حدود ۳۵ الی ۴۰ تن شیر خام را تولید و روانه بازار مصرف میکنند.
محمد میریدیسفانی در گفتوگو با چاپارطوس خراسان رضوی، اظهار کرد: این تعداد گاوداری با پنج هزار راس دام سنگین زمینه اشتغال برای ۴۰۰ نفر را در شهرستان فراهم کرده و شیر خام تولید شده علاوه بر مصرف داخلی به مشهد، تربتجام و یک کارخانه در استان مازندران نیز فرستاده میشود.
وی با اشاره به رکوردگیری از هشت واحد صنعتی گاو شیری در تایباد افزود: حذف دامهای کم تولید و انتخاب دامهای پر تولید اجرای برنامههای منظمی مانند کاهش فاصله گوساله زایی و کنترل آلودگی ورم پستان دام از دیگر اهداف انجام عملیات رکودگیری شیر دام در این شهرستان است.
میریدیسفانی بیان کرد: آنالیز شیر برای اندازه گیری دقیق میزان تولید شیر، درصد چربی، پروتئین، کنترل سوماتیک مربوط به پستان گاو در گاوداریهای تحت پوشش انجام میشود.
او در ادامه توضیح داد: عملیات ثبت مشخصات و رکوردگیری شیر در گاوداریهای شیری صنعتی انجام میشود و در جریان این فرایند برای دام شناسنامه صادر میشود.
یکی از واحدهایی که در تایباد قرار دارد، با ظرفیت ۲ هزار راس دام سنگین از بزرگترین واحدهای گاو شیری در شرق کشور محسوب میشود.
انتهای پیام
خبرنگار، شوکت سالاری