مشارکت در فعالیت‌های اقتصادی توصیه پیامبر است

مسئول دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه خراسان رضوی ضمن تقدیر از ابتکار جالب استاندار در حوزه اقتصادی گفت: مشارکت در فعالیت‌های اقتصادی توصیه پیامبر است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، حجت‌الاسلام محمد حسین ایزدی در جلسه مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی با محوریت شهرستان قوچان که امروز در سالن شهید باهنر استانداری به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، به دعاهای ماه رمضان در حوزه اقتصاد اشاره کرد و با تاکید بر نگاه جامع دین به کل بشریت، گفت: پیامبر گرامی اسلام وظیفه برادر دینی را دو چیز می‌داند: مشارکت در فعالیت‌های اقتصادی و همکاری در جنگ و نبرد.
مسئول دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه خراسان رضوی که به نمایندگی از آیت‌الله علم الهدی امام جمعه مشهد در این جلسه حاضر شده بود، از تدبیرهای زیبای رزم‌حسینی در استان خراسان رضوی گفت و با اشاره به این که او یکی از استاندارهایی است که مورد تفقد مقام معظم رهبری قرار گرفت، تصریح کرد: تایید طرح مثلث توسعه اقتصادی تایید شخص نیست بلکه توجه به این طرح توجه به نظام اسلامی است.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

انتظار داریم کمترین بیکاری را در قوچان شاهد باشیم

استاندار خراسان رضوی در جلسه مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی با محوریت شهرستان قوچان گفت: با توجه به شرایط انتظار کمترین بیکاری را در قوچان داریم.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، در جلسه مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی که امروز با محوریت شهرستان قوچان در سالن شهید باهنر استانداری به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، علیرضا رزم‌حسینی ضمن تقدیر از فرماندار شهرستان و گزارش رئیس کل دادگستری قوچان گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی و وضعیت آب و هوایی خوب شهرستان قوچان، ما کمترین نرخ بیکاری در این شهرستان را انتظار داریم.
استاندار خراسان رضوی بر لزوم تسریع در روند حرکت صورت گرفته از سوی معین‌های اقتصاد مقاومتی شهرستان تاکید کرد و گفت:‌ ما معین‌های اقتصادی متخصصی داریم که می‌توانید از آموزش‌های رایگان آن‌ها استفاده کنید.
رزم‌حسینی به حمایت ویژه رئیس کل دادگستری استان اشاره کرد و با بی‌سابقه خواندن آن در تمامی استان‌های کشور، تصریح کرد: نماینده برگزیده شهرستان نیز از مدافعان سرسخت طرح مثلث توسعه اقتصادی است و معین‌های اقتصادی باید به صورت مرتب جلسات خود را در سال جاری تشکیل دهند.
وی بر این که تامین مالی شهرستان را دنبال می کنیم، تاکید کرد و افزود: متاسفانه شیوع بیماری کرونا سرعت اقتصادی ما را کاهش داد و خسارت‌های متعددی وارد ساخت که امیدواریم از ابتدای خرداد به مرور جبران شود.
استاندار خراسان رضوی در پایان خاطرنشان کرد:‌ فرصت‌ها خیلی سریع می‌گذرد و برای کار و تلاش و توانمندکردن در حوزه اقتصادی همیشه زمان کافی در اختیار نداریم.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

تایباد یکی از قطب‌های کشت گل محمدی در خراسان رضوی است

به گزارش خبرگزاری چاپارطوس خراسان رضوی، مدیر جهادکشاورزی تایباد گفت: این شهرستان 30 درصد سطح زیر کشت گل محمدی در استان را داراست و یکی از قطب‌های کشت این محصول در خراسان رضوی به شمار می‌رود.

محمد میری دیسفانی در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: بیش از 450 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان به کشت گل محمدی اختصاص یافته و بیش از 100 بهره‌بردار دارد.

وی ادامه داد: در سال زراعی گذشته حدود یک هزار تُن محصول از این سطح برداشت شده که پیش‌بینی می‌شود در سال زراعی جاری به بیش از ۱۳۵۰ تُن برسد.

میری دیسفانی اظهار کرد: هر هکتار گل محمدی از زمان کاشت، داشت و برداشت زمینه اشتغال برای بالغ بر 40 نفر روز را فراهم می‌کند.

وی با اشاره به توسعه کشت گیاهان کم آب طلب افزود: در سال زراعی جاری با توجه به شرایط مساعد جوی، آموزش‌های ترویجی و اصلاح شیوه‌های آبیاری متوسط عملکرد برداشت گیاهان کم آب ۳.۵ تُن در هکتار پیش‌بینی می‌شود.

وی با اعلام مشکلات مهم در حوزه کشاورزی مطرح کرد: از عمده مشکلات مربوطه در این بخش، نبود صنایع تبدیلی و مشکلات مربوط به بازاریابی است که سبب ضرر کردن کشاورزان می‌شود.

مدیر جهادکشاورزی تایباد گفت: گل محمدی گیاهی کم آب طلب و دارای بهره‌وری اقتصادی و مناسب به لحاظ مصرف آب بوده و بیش از 15 درصد سطوح کشت شده در شهرستان به روش‌های نوین آبیاری کشت شده است.

به گزارش ایسنا، تایباد از شهرهای استان خراسان و مرکز شهرستان تایباد است و در شرق استان خراسان رضوی در نزدیکی مرز ایران و افغانستان قرار دارد. این شهر در ۶۰ کیلومتری جنوب تربت جام و ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع شده‌ است.

انتهای پیام

خبرنگار، شوکت سالاری

تخصیص حدود ۹۵ میلیارد ریال از اعتبارت جرائم رانندگی به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: با تخصیص مرحله دوم تخصیص اعتبارات جرائم رانندگی به شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان که اخیرا صورت گرفت، این رقم برای سال ۹۸ به مجموع حدود ۹۵ میلیارد ریال رسید.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، احمد یزدان‌پناه با اعلام این خبر اظهار کرد: 66507 میلیون ریال از اعتبار مذکور در بین شهرها و 28308 میلیون ریال در بین روستاها توزیع شده است.
وی افزود: اعتبارات میان 77 شهر توزیع و صرف خرید، نصب علائم ترافیکی و خط کشی معابر، اصلاح هندسی، ایمن‌سازی ورودی شهرها، خرید و نصب دوربین‌های نظارت تصویری، ثبت تخلفات و... شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی درباره توزیع اعتبارات میان روستاها تصریح کرد: اعتبارات این بخش عمدتا صرف خرید تجهیزات، ایمن‌سازی و احداث توقفگاه‌ها و استراحتگاه‌های جاده‌ای در روستاهای حاشیه محورهای طولانی و خسته کننده استان خواهد شد.
گفتنی است؛ طبق ماده 23 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، شصت درصد از کل وجوه حاصله به تفکیک درآمدهای ناشی از تخلفات رانندگی خارج از شهرها و داخل محدوده شهرها و روستاها حسب مورد به وزارت راه‌ و ‌ترابری (سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور) به صورت متمرکز و در شهرها به شهرداری‌های محل و دهیاریها از طریق استانداری همان استان به تناسب هفتاد درصد و سی درصد اختصاص می‌یابد.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: خراسان رضوی ظرفیت صادرات اقلام مقابله با کرونا را دارد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: این استان در برخی اقلام مقابله با کرونا مازاد بر نیاز دارد و آماده صادرات آنها به افغانستان و کشورهای آسیای میانه است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علی رسولیان با اشاره به صدور مجوز صادرات اقلام مقابله با کرونا از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: هم اینک ۲۶ واحد صنعتی در این استان امکان تولید مواد ضدعفونی کننده و حداقل پنج واحد صنعتی نیز امکان تولید ماسک با مصارف پزشکی را دارد.

وی ادامه داد: هم اینک گان و شیلد به عنوان ۲ قلم از کالاهای مقابله با کرونا به صورت مازاد بر نیاز در این استان وجود دارد که امکان صادرات آنها نیز مهیاست.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: از ابتدای اسفند ماه سال گذشته تاکنون ظرفیت تولید خراسان رضوی در ماسک N۹۵، ماسک سه لایه و الکل افزایش یافته در حالی که پیشتر این ظرفیت بسیار کم بود.

رسولیان افزود: در این مدت یک میلیون و ۳۲۲ هزار لیتر الکل، یک میلیون و ۴۰۰ هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده، دستکش و ماسک هم در استان تولید شده است.

وی تصریح کرد: کمیته تامین، توزیع و نظارت بر اقلام مقابله با کرونا ذیل ستاد مقابله با کرونا در خراسان رضوی طی دو ماه گذشته سه میلیون ماسک توزیع کرده که از این تعداد ۷۷۰ هزار ماسک به صورت رایگان به دانشگاه‌های علوم پزشکی استان داده شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی همچنین از ارسال محموله بهداشتی این استان به ارزش بیش از ۱۰ میلیارد ریال به کشور تاجیکستان خبر داد.

رسولیان گفت: بیش از  ۶۰ درصد مبادلات تجاری ایران با کشور تاجیکستان به خراسان رضوی ارتباط دارد و روابط این استان با تاجیکستان در پی سفر سال گذشته استاندار و برگزاری نمایشگاه به‌طور چشمگیر ارتقا پیدا کرده است.

وی افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا در تاجیکستان و درخواست سفیر ایران در این کشور، استاندار خراسان رضوی دستور داد کمیته‌ای تشکیل و در حد توان محموله‌ای به صورت ویژه به آن کشور ارسال شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی به مشارکت بخش خصوصی استان به خصوص اتحادیه صادرکنندگان و شرکت‌هایی که در تاجیکستان فعال هستند اشاره کرد و اظهار داشت: با کمک دانشگاه علوم پزشکی مشهد بخشی از داروهای مورد نیاز و تجهیزات درخواستی از جمله ماسک، لباس، گان، دستکش و امثال آن تهیه و با کمک شرکت هواپیمایی وارش که هزینه حمل و نقل را به عهده گرفته است به تاجیکستان ارسال شد.
 

به نقل از خبرگزاری ایرنا

 


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی