توزیع 15 هزار سبد کالا در بین خانواده های نیازمند سطح شهرستان طرقبه شاندیز

در دوازدهمین جلسه ستاد مقابله با کرونای شهرستان طرقبه شاندیز فرماندار علاوه بر بیان توزیع 15 هزار سبد کالا در بین خانواده های نیازمند شهرستان از توزیع 12 هزار پرس غذای گرم تاکنون و توزیع 12 هزار پرس غذا در هفته اکرام طی روزهای آینده خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری طرقبه شاندیز سید حسن حسینی فرماندار شهرستان در دوازدهمین جلسه ستاد مقابله با کرونای شهرستان ضمن تقدیر از همت والای مردم و خیرین از تلاش های اعضای ستاد شهرستان تقدیر نمود و افزود: 15 هزار سبد غذایی در دو بخش شاندیز و طرقبه به ارزش ریالی 22 میلیارد ریال تاکنون توزیع شده است و 6 هزار سبد دیگر در هفته آینده بین خانواده های نیازمند توزیع خواهد شد، مزید بر این تعداد 12 هزار پرس غذای گرم تا کنون توزیع شده و به مناسبت هفته اکرام و ولادت امام حسن مجتبی(ع) تعداد 12 هزار پرس دیگر نیز توزیع خواهد شد که برآورد ریالی مجموع اقدامات صورت گرفته 33 میلیارد ریال است.
نماینده عالی دولت در این جلسه از ضرر و زیان اقتصادی به واحدهای تولیدی و خدماتی شهرستان نیز گفت که البته تصریح کرد: ما به دنبال این هستیم که بخشی از این خسارت ها را تدبیر نموده و با مساعدت های بین دستگاهی و همراه و هم افزایی کاهش دهیم که نیازمند همراهی اصناف و واحدهای اقتصادی و مراعات پروتکل های بهداشتی است و بخش دیگر آن را نیز با مساعدت های دولتی اعم از تسهیلات و مرافقت های بیمه ای و مالیاتی و مساعدت های قضایی جبران نمائیم، از جمله پرداخت تسهیلات کرونا به ازاء هر اشتغال 12 میلیون تومان که از طریق سامانه اعلامی از سوی اداره کار با سود 12 درصد از هفته سوم اردیبهشت ثبت نام خواهد شد.
در دوازدهمین جلسه ستاد مقابله با کرونای شهرستان که راس ساعت 30/8 صبح دیروز تشکیل گردید گزارشی از اقدامات صورت گرفته ارائه گردید و برای اقدامات آتی تصمیم گیری شد.


منبع : فرمانداری بینالود

فرماندار گناباد: ظرفیت‌های شهرستان باید در خدمت معین‌های اقتصادی قرار گیرد

فرماندار گناباد گفت: ظرفیت‌های بخش‌های اداری و حاکمیتی مناطق شهری و روستایی این شهرستان باید در خدمت معین‌های اقتصادی قرار گیرد و مسوولان ذیربط برای رفع موانع تولید و سرمایه‌گذاری از هیچ تلاشی کوتاهی نکنند.

حامد قربانی روز یکشنبه در جلسه کارگروه اقتصاد مقاومتی گناباد با تاکید بر برگزاری جلسات مستمر برای بررسی موانع و مشکلات معین‌های اقتصادی افزود: این شهرستان از ظرفیت‌های بسیار در زمینه‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری در بخش‌های کشاورزی، صنعتی و معدنی برخوردار است که با همکاری مسوولان ذیربط و بهره گیری بیشتر ازتوانایی‌های معین‌های اقتصادی می‌توانند در مسیر کارآفرینی و اشتغال زایی جهت دهی شوند.

وی گیاهان دارویی، احداث و توسعه گلخانه محصولات کشاورزی از جمله آلوئه‌ورا را ظرفیت مهم اقتصادی گناباد دانست و خواستار توجه بیشتر معین‌های اقتصادی در این زمینه شد.

وی ادامه داد: علاوه بر اتاق بازرگانی، صنایع و معادن، بانک قرض‌الحسنه رسالت و شرکت پارت صنعت مهر گستر طوس به عنوان معین‌های اقتصادی گناباد، از ظرفیت دیگر فعالان اقتصادی و نهادهای این شهرستان نیز باید استفاده شود.

قربانی مهمترین اقدامات بانک قرض‌الحسنه رسالت در راستای طرح توسعه اقتصادی گناباد را طی یک سال و نیم گذشته، استعداد سنجی و تشکیل کانون همیاری اجتماعی و شناسایی ۴۸ هسته کار و زندگی خرد خانگی در روستاهای بخش کاخک و مرکزی، پرداخت ۱۲ میلیارد ریال تسهیلات در بخش‌های کشاورزی و دامپروری، اشتغال یکصد نفر و معرفی ۲۵۰ هسته کار و زندگی برای بررسی فعالیت‌ها ذکر کرد.

وی گفت: شرکت پارت صنعت مهر گسترش توس به عنوان معین اقتصادی روستاهای مند، بیمرغ و گیسور گناباد هم اجرای طرح نیروگاه‌های خورشیدی با هدف درآمد پایدار را در دستور کار دارد که در این راستا یک نیروگاه با ظرفیت ۲۰ کیلو وات، سرمایه گذاری ۲ میلیارد ریال و اشتغال زایی برای ۵۸ نفر در حال ساخت است.

وی ایجاد شبکه گیاهان دارویی با ظرفیت اشتغال برای ۱۲۵ نفر با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و جهاد کشاورزی، طرح توسعه سفال مند از طریق پیگیری تسهیلات برای ۱۰ نفر و تلاش در جهت توسعه مشاغل خانگی با پیگیری پرداخت تسهیلات را از دیگر اقدامات این معین اقتصادی برشمرد.

فرماندار گناباد مهمترین اقدامات در حال انجام توسط اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی را نیز در این راستا توافق ایجاد و اصلاح یک هزار هکتار مزارع زعفران در قالب طرح تار (توسعه ارزشهای روستایی)، پیگیری جذب سرمایه‌گذار برای اجرای راه‌های حوزه گردشگری و طرح جامع گردشگری قنات جهانی قصبه، ایجاد ارتباط بین بنگاه‌های اقتصادی و استارتاپ‌های دانش بنیان با هدف ترویج ایده‌های نو و افزایش بازدهی و سودآوری و انتخاب ۶ نفر تسهیلگر از بین جوانان گناباد با هدف شناسایی ظرفیت‌های توسعه روستایی برشمرد.

وی افزود: مذاکراتی با آستان قدس رضوی برای سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی در دست اقدام است و کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز به عنوان دیگر معین اقتصادی گناباد ایجاد زنجیره‌های تولید و تجمیع سرمایه‌های خرد برای اشتغال و کارآفرینی در بخش دامپروری این شهرستان را در دست اقدام دارد.

وی استفاده از ظرفیت‌های مردمی در مسیر رونق تولید و اشتغال و کارآفرینی را ضرورت توسعه این شهرستان دانست و ادامه داد: در اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی به عنوان طرح ابتکاری استاندار خراسان رضوی از یک سال و نیم گذشته اقدامات خوبی در این شهرستان انجام شده است.

قربانی گفت: برای کاهش دغدغه بازاریابی محصولات تولیدی گناباد مذاکراتی نیز با معاونت اقتصادی استانداری خراسان رضوی و شهردار مشهد در زمینه ایجاد بازارچه دائمی محصولات این شهرستان در مشهد در حال انجام است که این اقدام تا حدودی دغدغه این بخش را کاهش می‌دهد.

وی افزود: ۱۶ طرح تولیدی دارای مشکل در بخش‌های مختلف صنعتی، معدنی و گردشگری با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد که با مشکلاتی نظیر تامین نقدینگی، آب، برق و گاز مواجه بودند شناسایی و در اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی در اولویت رسیدگی و توجه مسوولان ذیربط قرار گرفتند که با بهره‌برداری از آنها برای هزار نفر اشتغال ایجاد می‌شود.

وی میزان سرمایه‌گذاری این طرح‌ها را ۱۵ هزار میلیارد ریال ذکر کرد و ادامه داد: بخش عمده آنها در سالجاری به بهره‌برداری می‌رسند.

حجت الاسلام حسن صادقی نسب امام جمعه گناباد هم بازاریابی و توجه به صنایع فرآوری و بسته بندی در بخش‌های صنعتی، معدنی و کشاورزی، گیاهان دارویی و گلخانه‌ای را از الزامات توسعه و رونق اقتصادی این شهرستان برشمرد و بر بهره گیری از همه ظرفیت‌ها برای رفع موانع تولید و توسعه و رونق اقتصادی در راستای جهش تولید تاکید کرد.


منبع : فرمانداری گناباد

تامین منافع خراسان رضوی، اولویت مدیریت استان/هدف مشترک همه ما در استان توسعه و کار است

استاندار خراسان رضوی ضمن بیان اینکه تامین منافع استان در راستای دستیابی به توسعه پایدار اولویت مدیریت استان است، گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی از قدرت خود برای توسعه و پیشرفت استان استفاده کنند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزم‌حسینی در نشست با منتخبان جدید استان در مجلس شورای اسلامی که در محل استانداری خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: اینکه مقام معظم رهبری در دهه اخیر برای نامگذاری شعار سال به موضوعات اقتصادی پرداختند، نشان‌دهنده اهمیت موضوع اقتصاد در جامعه اسلامی است.
وی در این جلسه از تمرکزگرایی در نظام اداری کشور، بروکراسی اداری، نزاع‌های سیاسی، بزرگ بودن دولت و گران اداره شدن آن، عدم توجه به فرهنگ اقتصادی در تبلیغ آموزه‌های دینی، نگاه منفی به مجاهدان اقتصادی و سرمایه‌گذاران، قوانین، مقررات و دستورالعمل‌های مزاحم و عدم تناسب اختیارات و وظایف با مسئولیت‌ها به عنوان موانع مهم توسعه و پیشرفت کشور نام برد.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به آموزه‌های‌دینی گفت: فرهنگ دینی ما برای خلق ثروت، عزت مردم و کارآفرینی ارزش فوق‌العاده‌ای قائل بوده و در جاهای مختلف به آن اشاره شده است.
رزم‌حسینی در ادامه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری حول محور اقتصاد در بیانیه گام دوم انقلاب، گفت: معظم‌له در این بیانیه اقتصاد را نقطه قوت و عامل مهم سلطه‌ناپذیری و نفوذ ناپذیری کشور دانسته‌اند.
وی با اشاره به پیشینه اجرایی طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی از کاهش ۷۰ درصدی نرخ جرائم خشن، کاهش بسیاری از ناهنجاری‌ها، انحرافات، تخلفات و جرائم، افزایش امید به زندگی و در نتیجه افزایش رفاه اجتماعی، افزایش اشتغال پایدار، کاهش میزان افراد مبتلا به مواد مخدر در خانواده‌ها، افزایش حاکمیت قانون و قانون‌مداری در مردم، افزایش تعداد دانش‌آموزان موفق، افزایش حضور مسافران و گردشگران خارجی در شهرستان و ایجاد شهرک صنعتی و کارخانجات صنایع تبدیلی به عنوان برخی از دستاوردهای این الگو در شهرستان قلعه گنج یاد کرد.
استاندار خراسان رضوی بعد از ارائه گزارشی در خصوص اقدامات مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در خراسان رضوی ابراز کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی که یکی از اضلاع این مثلث را تشکیل می‌دهند از قدرت خود برای توسعه و پیشرفت استان استفاده کنند.
رزم‌حسینی با بیان اینکه تامین منافع استان در رسیدن به توسعه پایدار اولویت مدیریت استان است، افزود: هدف مشترک همه ما در استان توسعه و کار است که باید در این زمینه تمام تلاش خود را انجام دهیم.
وی ‌خاطرنشان کرد: هر جایی که مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی موفق باشد آثار آن را در اقتصاد، فرهنگ و امنیت خواهیم دید چرا که این ابعاد روی هم اثرات وضعی دارند.
استاندار خراسان رضوی اضافه کرد: خراسان رضوی را بر اساس 12 منطقه اقتصادی تقسیم‌بندی کرده‌ایم و تا الان 217 معین اقتصاد مقاومتی قرارداد بسته و کار خود را شروع کرده‌اند. قراردادهایی که امضای رئیس دادگستری و امام جمعه نیز پای آنها وجود دارد.
رزم‌حسینی در پایان گفت: 154 هزار میلیارد تومان موافقت‌نامه سرمایه‌گذاری در استان امضا شده است.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

تعداد محلات هدف شهری در مشهد برای بازآفرینی به ۳۳ محله افزایش یافت

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: در جلسه ستاد استانی بازآفرینی پایدار محدوده‌ها و محلات هدف شهری با افزایش تعداد محلات هدف شهری در مشهد برای بازآفرینی به ۳۳ محله موافقت شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، احمد یزدان‌پناه درباره مصوبات این جلسه اظهار کرد: تعداد 13 محله که دفاتر تسهیلگری شهرداری در آن‌ها افتتاح شده است، در سال 99 مشمول بازآفرینی هستند.
وی افزود: با توجه به این که قبلا نیز بازآفرینی در 20 محله مشهد آغاز شده است، تعداد محلات مشمول طرح به 33 محله رسید.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: در این جلسه مصوبات ستاد بازآفرینی شهرستان سبزوار از جمله کلیات سند توسعه محلات کاملیا و قلعه نو دهراز نیز بررسی و به تصویب رسید و با درخواست ستاد مذکور برای افزایش سقف تعداد مسکن در طرح اقدام ملی مسکن سبزوار موافقت به عمل آمد.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی

تامین زمین برای حدود ۳۰ هزار واحد طرح اقدام ملی مسکن در استان

زمین مورد نیاز برای حدود ۳۰ هزار واحد مسکونی در چارچوب طرح اقدام ملی مسکن در خراسان رضوی تامین شده است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان‌رضوی، در جلسه شورای مسکن استان اعلام شد که در طرح اقدام ملی مسکن، خراسان رضوی 47 هزار واحد سهمیه دارد و تاکنون نسبت به تامین زمین برای حدود 30 هزار واحد اقدام شده و قرار است تا دو هفته آینده، کل ظرفیت استان به وزارت راه و شهرسازی اعلام شود.
شورای مسکن استان همچنین مصوبه‌ای داشت که طبق آن، قیمت تمام شده واحدهای باقیمانده مسکن مهر را کارشناسان رسمی دادگستری تعیین می‌کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: این کار برای تعیین تکلیف هر چه سریعتر واحدهای باقیمانده مسکن مهر صورت خواهد گرفت.
احمد یزدان‌پناه افزود: همچنین مقرر شد شرکت‌های تعاونی مسکن مهر برای فروش اقساطی با بانک مسکن به تفاهم برسند و در جلساتی که بدین منظور برگزار خواهد شد، نمایندگان ادارات کل راه و شهرسازی، کار و تعاون و دفتر فنی استانداری نیز حضور خواهند یافت.
بنابر مصوبه دیگر این جلسه، بنیاد مسکن اعطای تسهیلات 40 و 45 میلیون تومانی به واحدهای مسکن مهر که کمتر از 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارند را پیگیری و حتی المقدور مساعدت خواهد کرد.
همچنین دیگر مشکلات مسکن مهر استان از جمله بیمه، مالیات، تسهیلات بانکی، نظام مهندسی، مسکن مهر بعضی از شهرستان‌ها و...نیز مطرح و تعیین تکلیف شد.


منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی