Written by on
در سفر معاون رئیس جمهور، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و استاندار خراسان رضوی به شهرستان سبزوار، عملیات اجرایی ساخت ۸ هزار واحد مسکن محرومین روستایی در سطح استان آغاز شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، در ادامه برنامه های سفر محمد باقر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، علیرضا تابش رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و علیرضا رزمحسینی استاندار خراسان رضوی به شهرستان سبزوار، عملیات اجرایی ساخت 8 هزار واحد مسکن محرومین روستایی در سطح استان در روستای چاه تلخ آغاز شد.
در این مراسم، نهصد و چهلمین طرح هادی روستایی در سطح استان خراسان رضوی به بهرهبرداری رسید.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
Written by on
با حضور معاون رئیس جمهور، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و استاندار خراسان رضوی، دو هزار و ۲۵۰ واحد مسکونی بازسازی شده از سیل سال جاری افتتاح و تحویل مردم شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، با حضور محمد باقر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، علیرضا تابش رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و علیرضا رزمحسینی استاندار خراسان رضوی، دو هزار و 250 واحد مسکونی بازسازی شده از سیل سال 98 در روستای سیفآباد شهرستان بردسکن افتتاح شد.
همچنین معاون رئیس جمهور به همراه رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و استاندار خراسان رضوی در سفر به روستای قوژدآباد شهرستان بردسکن، آسفالت شبکه معابر از محل قیر رایگان را به نمایندگی از 290 روستای استان به بهره برداری رساندند.
اهدای 223 هزارمین جلد سند روستایی خراسان رضوی از دیگر برنامه های سفر محمدباقر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به شهرستان بردسکن بود.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
Written by on
استاندار خراسانرضوی گفت: ساخت استان با همه ظرفیت هایش، پیام الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزمحسینی در مراسم روز بزرگداشت دفاتر ثبت اسناد رسمی در مجتمع سپید مشهد اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران یک نظام مردمی بوده که به واسطه حضور و رای مردم شکل گرفته است.
وی افزود: در شروع انقلاب اسلامی، دشمن جنگ تحمیلی را به شکل ناجوانمردانه بر ایران تحمیل کرد که طی آن جوانان این سرزمین به عشق دفاع از کشور و انقلاب وارد میدان نبرد با دشمن شدند.
استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: در تاریخ جنگهای معاصر ایران تنها دورهای که هیچ منطقهای از خاک کشور جدا نشد، هشت سال دفاع مقدس است.
رزمحسینی ادامه داد: بعد از اتمام جنگ، به همت دولتمردان گذشته بازسازیهای کشور صورت گرفت، در این راستا دشمنان با مشاهده پیشرفتهای کشور تحریمهای اقتصادی را بر علیه کشورمان آغاز کردند.
وی با اشاره به اینکه شرایط امروز جمهوری اسلامی ایران به مانند دوران دفاع مقدس است و باید پایداری کرد، تصریح کرد: دشمنان به دنبال این هستند تا مردم را به کف خیابان بیاورند و کشور را به آشوب بکشانند، از طرفی خواهان این هستند تا اوضاع داخلی کشور را مانند کشورهای منطقه رقم بزنند.
استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه ساخت استان با همه ظرفیت هایش پیام الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی است، بیان کرد: تاکنون 128 هزار میلیارد تومان موافتنامه سرمایهگذاری برای خراسان رضوی در چهارچوب الگوی مثلث توسعه اقتصادی امضاء شده است.
رزمحسینی با بیان اینکه همه ارکان حاکمیت در اداره خراسان رضوی نقش دارند، افزود: سیاست شورای تامین خراسان رضوی در مواجه با معترضان به حق، تکریم و گفتوگو با آنهاست.
وی به دستاوردهای سفر اخیر خود به کشور تاجیکستان اشاره کرد و گفت: قابلیت و پتانسیل صادرات خراسان رضوی 5 میلیارد دلار است، در این راستا 85 شرکت خراسانی حاضر در نمایشگاه اقتصادی شهر دوشنبه قراردادهای جدید با شرکتهای تاجیکی منعقد کردند.
استاندار خراسان رضوی در پایان تاکید کرد: بر پایه دیدگاه مقام معظم رهبری سرمایهگذاران «کارآفرین و مجاهد اقتصادی» هستند، لذا علمای دین و روحانیت باید فرهنگسازی کنند که هر سرمایه گذار حتی با ایجاد یک شغل، مورد تکریم ملت ایران است.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
Written by on
دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی گفت: براساس ارزیابیهای صورت گرفته، تاکنون پنج شهرستان درگز، رشتخوار، سبزوار، بینالود و تربت حیدریه بهترین عملکرد را به لحاظ معینهای اقتصاد مقاومتی داشتهاند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیاکبر لبافی در این باره اظهار کرد: این ارزیابی و نتایج آن به استناد اطلاعاتی است که در سامانه اقدامات معینها به ثبت رسیده و فرمانداران مربوطه نیز آن را تایید کردهاند.
وی ادامه داد: در مجموع تاکنون 624 پروژه کسب و کار توسط 49معین در 26شهرستان استان در سامانه ثبت گردیده است.
لبافی به جزئیات بیشتری از این پروژهها اشاره و عنوان کرد: از مجموع ذکر شده، 104 پروژه و فعالیت اقتصادی به تایید فرمانداران نرسیده و به طور مستقیم از کارتابل فرمانداری به معینها عودت داده شده و 117پروژه و فعالیت اقتصادی نیز توسط فرمانداران تایید گردیده و پس از بررسی توسط گروه کارشناسی نهاد، به دلیل وجود نواقص به فرمانداران بازگردانده شده است.
وی خاطر نشان کرد: 96فعالیت نیز در حال حاضر توسط فرمانداران تایید شده و در کارتابل نهاد قرار گرفته است تا بررسی نهایی بر روی آنها انجام بگیرد. نهایتا 165 فعالیت و کسب و کار نیز توسط گروه کارشناسی مذکور، تاییدات لازم را دریافت نموده و به عنوان سابقه معین تعریف شدهاند.
دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی، اضافه کرد: از مجموع 624 کسب و کار ثبت شده، 25درصد در بخش صنعت، 16 درصد بخش خدمات، 14 درصد بخش کشاورزی و11 درصد در بخش گردشگری و صنایع دستی قرار دارند.
وی حجم سرمایهگذاری پیشبینی شده برای 624طرح کسب و کار خرد، متوسط و بزرگ را 378میلیارد تومان برآورد کرد و توضیح داد: 165 فعالیت خرد و متوسطی که توسط گروه کارشناسی نهاد تایید شدهاند، هزار و 608 فرصت شغلی را ایجاد خواهند کرد. بر همین اساس تعداد کل فرصتهای شغلی محقق شده براساس اعلام معینها، تایید فرمانداران و البته بررسی گروه کارشناسی نهاد، 824مورد بوده است.
لبافی خاطر نشان کرد: تاکنون 87 حساب سپرده توسعه روستایی نیز توسط 11 معین در سامانه مذبور ثبت شده که تعداد اعضای آنها 3هزار و 193 نفر برآورد میشود. گفته میشود مبلغ کل سرمایهگذاری صورت گرفته در آن نیز به 29میلیارد ریال میرسد.
وی افزود: از این میان، 33 حساب سپرده روستایی هم به تایید گروه کارشناسی نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی رسیده که در مجموع یک هزار و 188عضو داشته و مبلغ 2هزار و 845 میلیون ریال سرمایهگذاری برای آن انجام شده است. در کنار آن، 26حساب توسعه روستایی را نیز فرمانداران تایید کرده و در مرحله نهایی بررسیها توسط نهاد قرار دارند.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی
Written by on
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: سیاست خراسان رضوی همواره بر مبنای پایینتر نگهداشتن متوسط قیمت کالاها و خدمات در این استان از متوسط قیمتها در کشور بوده است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علی رسولیان در نشست اعضای شورای اداری خراسان رضوی که با حضور رییس کل سازمان بازرسی کشور در محل استانداری خراسان رضوی برگزار شد اظهار کرد: پس از اجرای قانون مدیریت مصرف سوخت، نرخ ارز نیز تغییر کرد و این مهم باعث شد که مواد اولیه بخش تولید با قیمت بالاتری به دست تولیدکنندگان برسد.
وی گفت: پس از اجرای قانون مذکور، استان از بهترین روش برای کنترل قیمت کالاها و خدمات بهره گرفت یعنی مسئولیت عرضه و نظارت بر قیمتها به خود اتاق اصناف و اتحادیهها واگذار شد که در این راستا ۵۰۰ بازرس در خراسان رضوی ۲۲ هزار مورد بازرسی از بازار را انجام دادند.
رسولیان افزود: طی یک ماه اخیر اتخاذ دو رویکرد اساسی از جمله تامین به موقع کالا و حفظ تعادل در قیمت کالاها و خدمات در حوزه اقتصادی استان در اولویت قرار گرفت و بر این اساس سیاست اصلی در خراسان رضوی همواره بر مبنای پایینتر نگهداشتن متوسط قیمت کالاها و خدمات در این استان از متوسط قیمتها در کشور بوده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی متذکر شد: پایین نگهداشتن متوسط قیمت کالاها و خدمات از متوسط آنها در کشور در شرایطی در خراسان رضوی تحقق یافت که این استان سالانه ۳۲ میلیون زائر و ۶.۵ میلیون نفر جمعیت دارد و مواد اولیه بخش تولید با احتساب هزینههای حمل و نقل، با قیمت بیشتری به دست تولیدکننده میرسد.
رسولیان اضافه کرد: از زمان گران شدن بنزین تاکنون، ۱۵ نشست کارگروه تنظیم بازار در خراسان رضوی برگزار شده و قیمتها به صورت روزانه پایش شده است. در این راستا اتحادیه فروشندگان گوشت دامی مشهد به طور مستقیم نسبت به عرضه گوشت قرمز با قیمت کنترل شده در فروشگاههای مشخص در بازار اقدام کرد به طوری که هم اینک گوشت قرمز با نرخ کیلویی ۶۴ هزار تومان نیز در بازار وجود دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: پس از افزایش نرخ بنزین تاکنون پنج هزار تن برنج با نرخ مصوب در بازار خراسان رضوی توسط بخش خصوصی توزیع شده است و این موضوع باعث کاهش قیمت برنج از کیلویی ۱۸۰ هزار ریال تا ۱۲۰ هزار ریال شد.
رسولیان افزود: در اوج گرانیها اتحادیه عرضه مواد غذایی وارد عمل شد و ۲۶ برند رب گوجه فرنگی را با قیمت پایین تری نسبت به سال گذشته در بازار مشهد توزیع کرد همچنین اتحادیه میوه و ترهبار نیز عرضه مستقیم میوه را در ۴۰ واحد خردهفروشی در سطح مشهد در دست انجام دارد.
وی اضافه کرد: مقایسه قیمت کالاها و خدمات در تاریخ ۲۳ آذر ماه نسبت به ۲۳ آبان ماه امسال در خراسان رضوی نشان میدهد که متوسط قیمت در ۳۱ قلم کالا ۱۴ درصد افزایش و در ۱۳ قلم کالا حدود ۱۴ درصد کاهش داشته است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: بیشترین افزایش قیمت در این مدت مربوط به گوجه فرنگی با ۶۶ درصد افزایش بود که علت اصلی این تغییر قیمتی سرما و از بین رفتن محصول تولیدی خراسان رضوی است.
رسولیان راهاندازی سه پویش "بی قیمت نخریم"، "ارزان فروشی" و "گران نخریم" با کمک اتحادیهها، رسانهها و دستگاههای اجرایی خراسان رضوی در این مدت را یکی از اقدامات موثر در کنترل قیمت کالاها و خدمات در خراسان رضوی برشمرد.
منبع : اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی